- 29 Ocak 2012
- 2.585
- 1.689
- 448
of arada bende de oluyor onlar canım ya çok can sıkıcı ama Allahtan hep olmuyor olsa da hepsini hatırlamıyorumÖnceki gece 3-4 kere sapık sapık saçma sapan rüyalar görüp görüp uyandım durdum.dün gecede bebeklerim doğmuş,göğsümünde dolu dolu olduğunu hissediyodum.yani versem cuk cuk emebilecek gibiydi ama bi türlü memeyi tutturamadım bebeğin ağzınasinir oldum kendi kendime.sanırım ufaktan bende de başladı depresif rüyalar ve uyku sorunları
Sorma canim yaa butun ailem arkadaslarimda merakta :) bir ben kaldim galiba topikte bu haftada olupta ogrenemeyen 2 marti saborsizlikla bekliyorumAy ne güzel canım ya hep böyle dinlen bol bol. Ben de şu taşınmayı bitireyim hep dinleneceğim inşallah..
Ben de senin beneklerin cinsiyetini çok merak ediyorum belli olunca yaz mutlaka.
Ben sadece doktorda tartılıyorum canım..dikkatli yemeye çalışcam ama hala düzenli beslenemiyorum iğrendim bazı şeylerden geçmiyo inş.düzelirim ..tatlıdan soğumam avantaj gibi geliyo bana ...Kizlar surekli tartiliyormusunuz? Benim baskul yatak odadinda oldugu icin gidip geldikce gozum takiliyor cikiyorum ustune :) kac gunde bir tartiliyorsunuz?
Ben de var ama az 1 kere oluyo sorucam ben de...Arkadaslar sari akintisi olan varmi bende 1 haftadir var.neden olabilir acaba cumattesi dr randevusu var sorucam ins onemli bisey degildir
of arada bende de oluyor onlar canım ya çok can sıkıcı ama Allahtan hep olmuyor olsa da hepsini hatırlamıyorum
Ayy aynı durumdayızSorma canim yaa butun ailem arkadaslarimda merakta :) bir ben kaldim galiba topikte bu haftada olupta ogrenemeyen 2 marti saborsizlikla bekliyorum
Bu arada bu haftadan sonra cok dinlenemem sanirim okullar pazartesi aciliyor cunku oglumu goturup getirmek bile mesele zaten.. Birde ev isi yemek hepsi birden baya yorucu oluyor...
Kizlar surekli tartiliyormusunuz? Benim baskul yatak odadinda oldugu icin gidip geldikce gozum takiliyor cikiyorum ustune :) kac gunde bir tartiliyorsunuz?
neyse bir 10 gün kadar daha sabredelim :))Sorma canim yaa butun ailem arkadaslarimda merakta :) bir ben kaldim galiba topikte bu haftada olupta ogrenemeyen 2 marti saborsizlikla bekliyorum
Bu arada bu haftadan sonra cok dinlenemem sanirim okullar pazartesi aciliyor cunku oglumu goturup getirmek bile mesele zaten.. Birde ev isi yemek hepsi birden baya yorucu oluyor...
Her haftami? ben hergun... hatta gunde 3-4 kere :)Ben her hafta tartiliyorum.artik tartilmayacagim moralim bozuluyor.vucudumda cok da farketmedi aslinda ama nereye gidiyor bu kilolar anlamadim.
hehe seninkisi de çol fazla canım ya haftada bir iyiHer haftami? ben hergun... hatta gunde 3-4 kere :)
Ya canim gozumun onunde baskul gidip gelirken cikiyorum ustune :)hehe seninkisi de çol fazla canım ya haftada bir iyi
hehe seninkisi de çol fazla canım ya haftada bir iyi
Arkadaslar merhaba bu topigi yeni buldum 29 yasindayim bursada yasiyorum devlette ilk tup bebek tedavimle hamile kaldim 2 subatta transferim oldu 5.gunun embriyosu tek embriyo konuldu 10 .gunu degerim 106. 14.gun 637.87 ve bugun 17.gunum 2171.42 cok sasirdim panikledim biraz :) 10 yildan sonra ilk defa ikiz olma ihtimali var dediler haftaya cumaya randevu verdiler kasiklarim cok agriyo normalmi ? Baska sikayetim yok sukurler olsun..hehe seninkisi de çol fazla canım ya haftada bir iyi
ben de kaçıyorum resmen baskülden haftada bir zorla tartılıyorum bazen iki haftada bir oluyor :)) ama insanın sinirleri bozuluyor ister istemezYa canim gozumun onunde baskul gidip gelirken cikiyorum ustune :)
Minik oglumda aksam yemekten sonra kosa kosa gitti baskule cikti tavuk yedimya bir tartilayim kac kiloyum dedi ayy bir guldum :)
Baskulu goz onunden kaldirmam sart oldu
olabilir canım ilk zamanlar bende de vardı. sonra o ağrı geçip yerine başkaları geliyor kasık ağrısı son zamanlarda tekrar çıkıyor. inşallah olumlu sonuçlarını alırsın.Arkadaslar merhaba bu topigi yeni buldum 29 yasindayim bursada yasiyorum devlette ilk tup bebek tedavimle hamile kaldim 2 subatta transferim oldu 5.gunun embriyosu tek embriyo konuldu 10 .gunu degerim 106. 14.gun 637.87 ve bugun 17.gunum 2171.42 cok sasirdim panikledim biraz :) 10 yildan sonra ilk defa ikiz olma ihtimali var dediler haftaya cumaya randevu verdiler kasiklarim cok agriyo normalmi ? Baska sikayetim yok sukurler olsun..
olabilir canım ilk zamanlar bende de vardı. sonra o ağrı geçip yerine başkaları geliyor kasık ağrısı son zamanlarda tekrar çıkıyor. inşallah olumlu sonuçlarını alırsın.[/QUO
Amin canm insallah..
P
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?