2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

of arada bende de oluyor onlar canım ya çok can sıkıcı ama Allahtan hep olmuyor olsa da hepsini hatırlamıyorum

Ay ne güzel canım ya hep böyle dinlen bol bol. Ben de şu taşınmayı bitireyim hep dinleneceğim inşallah..
Ben de senin beneklerin cinsiyetini çok merak ediyorum belli olunca yaz mutlaka.
Sorma canim yaa butun ailem arkadaslarimda merakta :) bir ben kaldim galiba topikte bu haftada olupta ogrenemeyen 2 marti saborsizlikla bekliyorum
Bu arada bu haftadan sonra cok dinlenemem sanirim okullar pazartesi aciliyor cunku oglumu goturup getirmek bile mesele zaten.. Birde ev isi yemek hepsi birden baya yorucu oluyor...

Kizlar surekli tartiliyormusunuz? Benim baskul yatak odadinda oldugu icin gidip geldikce gozum takiliyor cikiyorum ustune :) kac gunde bir tartiliyorsunuz?

Kizlar surekli tartiliyormusunuz? Benim baskul yatak odadinda oldugu icin gidip geldikce gozum takiliyor cikiyorum ustune :) kac gunde bir tartiliyorsunuz?
Ben sadece doktorda tartılıyorum canım..dikkatli yemeye çalışcam ama hala düzenli beslenemiyorum iğrendim bazı şeylerden geçmiyo inş.düzelirim ..tatlıdan soğumam avantaj gibi geliyo bana ...

Ayy aynı durumdayız

Ben her hafta tartiliyorum.artik tartilmayacagim moralim bozuluyor.vucudumda cok da farketmedi aslinda ama nereye gidiyor bu kilolar anlamadim.

neyse bir 10 gün kadar daha sabredelim :))
kolay gelsin canım ya sen yine de çok yormamaya çalış kendini...

hehe seninkisi de çol fazla canım ya haftada bir iyi
Ya canim gozumun onunde baskul gidip gelirken cikiyorum ustune :)
Minik oglumda aksam yemekten sonra kosa kosa gitti baskule cikti tavuk yedimya bir tartilayim kac kiloyum dedi ayy bir guldum :)
Baskulu goz onunden kaldirmam sart oldu

Arkadaslar merhaba bu topigi yeni buldum 29 yasindayim bursada yasiyorum devlette ilk tup bebek tedavimle hamile kaldim 2 subatta transferim oldu 5.gunun embriyosu tek embriyo konuldu 10 .gunu degerim 106. 14.gun 637.87 ve bugun 17.gunum 2171.42 cok sasirdim panikledim biraz :) 10 yildan sonra ilk defa ikiz olma ihtimali var dediler haftaya cumaya randevu verdiler kasiklarim cok agriyo normalmi ? Baska sikayetim yok sukurler olsun..

Ya canim gozumun onunde baskul gidip gelirken cikiyorum ustune :)
Minik oglumda aksam yemekten sonra kosa kosa gitti baskule cikti tavuk yedimya bir tartilayim kac kiloyum dedi ayy bir guldum :)
Baskulu goz onunden kaldirmam sart oldu
ben de kaçıyorum resmen baskülden haftada bir zorla tartılıyorum bazen iki haftada bir oluyor :)) ama insanın sinirleri bozuluyor ister istemez

olabilir canım ilk zamanlar bende de vardı. sonra o ağrı geçip yerine başkaları geliyor kasık ağrısı son zamanlarda tekrar çıkıyor. inşallah olumlu sonuçlarını alırsın.

Merhaba arkadaslar birsey sorabilirmiyim?bana 2 embriyo transfer edildi.iki kese vardi 7. Haftada tek yumurta yada cift yumurta ikizi olup olmadigini belirlemek icin erken demisti dr.9. Hafta baska bi dr cify yum. Ikizi dedi 11. Hafta baska bi dr cift yum ikizi dedi iki plasenta oldugu icin.bu hafta da artik hep ona gidecegim diye karar verdigim baska bi dr tek plasenta goruyorum monokoryonik diamniyotik dedi yani tek plasenta iki ayri kese ve tek yum ikizi.onceki drlarin dedigini soyledim o da plasentalar birlesmis olabilir dedi.kafam iyice karisti.tek yumurta ikizlerinde yuzde on ihtimal ikizden ikize transfuzyon sendromu ve daha ciddi sorunlar bebeklerden birinin daha az beslenmesi ölümü vb.olabiliyormus allah korusun.sizin durumunuz nedir tek mi cift mi,plasentalar birlesebilirmi boyle birsey varmi.tek ve cift diyen iki dr da doç. idi.

arkadaşlar burayı telefondan takip edemiyorum pc de her zaman bulamıyorum .feys te bir grup açtım 2015 ikiz anneleri diye aratırsanız görürsünüz gelmek isteyen buyursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…