2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

canım ıkı kese tek plasenta olamazbence tek yumurta ıkızıyse tek kese olur.dr soyledıklerı benım bıle kafamı karıstırdı.benım ıkı kese yanı ayrı yumurta ıkızlerı

Bugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
Hayirli olsun cok guzel bi haber
canım ıkı kese tek plasenta olamazbence tek yumurta ıkızıyse tek kese olur.dr soyledıklerı benım bıle kafamı karıstırdı.benım ıkı kese yanı ayrı yumurta ıkızlerı
Tatlim ben de netten arastirdim iki kese tek plasenta da oluyormus,benim kafami karistiran once iki sonra tek plasenta dediler insallah bebisler cok buyuyup yakinlastigi icin oyle gozukuyordur.sana cift yumurta ikizi dendi mi?

Ayni durum bende de var iki aylikken cift yumurta dedi 3 aylikken tek yumurta ikizi cift kese ama tek plesenta dedi baska bi dr iki gun once cift dedi iki plesenta oldunu soyledi kafamiz alkak

Suan kesin olan ikiz olduklari ama tek ama cift orasi muamma amannn saglikli olsunlarda kizlar bide ben ne zaman hareketlerini hissedecegiz nerak efiy

Canim birkac hafta once bende de oyle birsey olmustu.korkmustum.ama baska bir doktor tup bebek ve iki embriyo transferi cift plesenta olur baska turlusu tibba aykiri dedi.ilerleyen haftalarda bakmalarinin bir anlami olmaz cunku belli olmaz.plesenta ancak erken haftalarda gorulur.cift kese varsa ve tup bebekle cift embriyo transferi olduysa cift plesentadir yani.bsns doktorum boyle dedi ve int.te okuduklarim da bu yondeydi.

Ayni durum bende de var iki aylikken cift yumurta dedi 3 aylikken tek yumurta ikizi cift kese ama tek plesenta dedi baska bi dr iki gun once cift dedi iki plesenta oldunu soyledi kafamiz alkak
Ayy evet aynisini yasamisiz insallah cifttirler bu dr lar da ne tuhaf.
ben de ayrintili ultrasonda net taniyi koyuyorlar diye biliyorum canim.tek diyen dr da mantiken cift olmali ama bi de gordugumuz var tek gozukuyor baska yok dedi.iyice kafam karisti.tek cift tabiki onemli cunku tekte ayni plasentadan beslenmelerinden dolayi cok ciddi sorunlar olabiliyor yuzde 10-15 ihtimal ikizden ikize kan gecisi vs.dr un neden tibba aykiri dedi canim belki embriyolarin biri tutunamamis digeri de ikiye bolunmus olabilir de.bu da tek demek.rabbim bebeklerimizi korusun.benim de tup bebek ve iki embriyo konuldu.

evet canım ıkı kese ıkı plasenta ayrı yumurta ıkızlerı dedı dr amcamız

ben de ayrintili ultrasonda net taniyi koyuyorlar diye biliyorum canim.tek diyen dr da mantiken cift olmali ama bi de gordugumuz var tek gozukuyor baska yok dedi.iyice kafam karisti.tek cift tabiki onemli cunku tekte ayni plasentadan beslenmelerinden dolayi cok ciddi sorunlar olabiliyor yuzde 10-15 ihtimal ikizden ikize kan gecisi vs.dr un neden tibba aykiri dedi canim belki embriyolarin biri tutunamamis digeri de ikiye bolunmus olabilir de.bu da tek demek.rabbim bebeklerimizi korusun.benim de tup bebek ve iki embriyo konuldu.[/QUOTE]

Bebekler buyudukce plesentalari birbirine yapisik durduklari icin tek mi cift mi plesenta ayirt edilemiyormus.benim zaten ayrintili ultrasonda doktor kafa karistirdi.okaristirdi.o yuzden bebekler daha kucukken plesentalari yer darlasmadan ciftse ayri dururlarmis o yuzden anlasilirmis.su an benimkini ayirt edemiyor doktor.bdoktor.birinin tutup ikiye bolunmesi digerinin tutunamamasi dediginde olamaz cift kese veger.sonucta senin cift kesen varsa tup bebekse ve iki embriyo transfer edildiyse cift plesenta demektir.bdemektir.bunun tersine tibba aykiri dedi doktorum.

Ayyy cok tatlo bizede carsamba gjnu ikiside kiz gibi dedi ama kesin demediii haftaya tekrar kontrol var bakalim tahmin fogrumu cikacak
Sağol canım,inşaAllah seninde netleşir :)
Hayirli olsun cok guzel bi haber
Teşekkür ederim :)
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Amin canım cümlemize inşaAllah :)
Gozun aydin canim darisi basima :)
Çok sağol canım.Amin darısı sana ve henüz öğrenmemişlere inşaAllah :)

[QUOTE="devrim7779, post: 39553948, [/QUOTE]

Bebekler buyudukce plesentalari birbirine yapisik durduklari icin tek mi cift mi plesenta ayirt edilemiyormus.benim zaten ayrintili ultrasonda doktor kafa karistirdi.okaristirdi.o yuzden bebekler daha kucukken plesentalari yer darlasmadan ciftse ayri dururlarmis o yuzden anlasilirmis.su an benimkini ayirt edemiyor doktor.bdoktor.birinin tutup ikiye bolunmesi digerinin tutunamamasi dediginde olamaz cift kese veger.sonucta senin cift kesen varsa tup bebekse ve iki embriyo transfer edildiyse cift plesenta demektir.bdemektir.bunun tersine tibba aykiri dedi doktorum.[/QUOTE]

Canim allah razi olsun icimi rahatlattin insallah senin dr un dedigi gibidir.kac gundur tek yum.ikizlerinde olusan sorunlari okumaktan iyice depresyona girdim.bu hafta kotu gecti.evet iki embriyo kondu iki kese olustu keseler de birbirinden baya uzakti 7. Hafta gittigim dr plasenta icin erken dedi 9. Haftada doç. Olan dr cift dedi 11. Haftadaki baska dr onceden baktirmaniz gerekirdi dedi buyudukce zorlasir dedi yine de ugrasti birinin ustte birinin altta plasentalarini gordu.bu hafta da baska bir doç. Tek goruyorum plasentayi dedi.insallah buyudugu icin ayirt etmek zorlasiyordu ondan gorememistir.

Arkadaslar ben okalar cok acıkıyorum ki birden uc kilo aldım.
Canım hep ekmek Galata simit makarna kısır gibi karbonhidrat istiyor.
Sizin de öyle mi

Karbonhidrat, hamur isi yiyince kilo alimi cok oluyor. Benim de canim istiyor, bazen tutuyorum kendimi, bazen dayanamiyorum. Mesela manti yemek istiyorum yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…