hadı gözun aydın canım ıkı aynı cinsıyet bebekler için daha iyiBugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
canım ıkı kese tek plasenta olamazbence tek yumurta ıkızıyse tek kese olur.dr soyledıklerı benım bıle kafamı karıstırdı.benım ıkı kese yanı ayrı yumurta ıkızlerıMerhaba arkadaslar birsey sorabilirmiyim?bana 2 embriyo transfer edildi.iki kese vardi 7. Haftada tek yumurta yada cift yumurta ikizi olup olmadigini belirlemek icin erken demisti dr.9. Hafta baska bi dr cify yum. Ikizi dedi 11. Hafta baska bi dr cift yum ikizi dedi iki plasenta oldugu icin.bu hafta da artik hep ona gidecegim diye karar verdigim baska bi dr tek plasenta goruyorum monokoryonik diamniyotik dedi yani tek plasenta iki ayri kese ve tek yum ikizi.onceki drlarin dedigini soyledim o da plasentalar birlesmis olabilir dedi.kafam iyice karisti.tek yumurta ikizlerinde yuzde on ihtimal ikizden ikize transfuzyon sendromu ve daha ciddi sorunlar bebeklerden birinin daha az beslenmesi ölümü vb.olabiliyormus allah korusun.sizin durumunuz nedir tek mi cift mi,plasentalar birlesebilirmi boyle birsey varmi.tek ve cift diyen iki dr da doç. idi.
Cok sagol canim :)hadı gözun aydın canım ıkı aynı cinsıyet bebekler için daha iyi
Ayyy cok tatlo bizede carsamba gjnu ikiside kiz gibi dedi ama kesin demediii haftaya tekrar kontrol var bakalim tahmin fogrumu cikacakBugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
Hayirli olsun cok guzel bi haberBugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
Tatlim ben de netten arastirdim iki kese tek plasenta da oluyormus,benim kafami karistiran once iki sonra tek plasenta dediler insallah bebisler cok buyuyup yakinlastigi icin oyle gozukuyordur.sana cift yumurta ikizi dendi mi?canım ıkı kese tek plasenta olamazbence tek yumurta ıkızıyse tek kese olur.dr soyledıklerı benım bıle kafamı karıstırdı.benım ıkı kese yanı ayrı yumurta ıkızlerı
Ayni durum bende de var iki aylikken cift yumurta dedi 3 aylikken tek yumurta ikizi cift kese ama tek plesenta dedi baska bi dr iki gun once cift dedi iki plesenta oldunu soyledi kafamiz alkakHayirli olsun cok guzel bi haber
Tatlim ben de netten arastirdim iki kese tek plasenta da oluyormus,benim kafami karistiran once iki sonallak bullak olduk plasenta dediler insallah bebisler cok buyuyup yakinlastigi icin oyle gozukuyordur.sana cift yumurta ikizi dendi mi?
Suan kesin olan ikiz olduklari ama tek ama cift orasi muamma amannn saglikli olsunlarda kizlar bide ben ne zaman hareketlerini hissedecegiz nerak efiyAyni durum bende de var iki aylikken cift yumurta dedi 3 aylikken tek yumurta ikizi cift keseediyorum benimkiler kiz olcak galiba dr kiza benziyo dedi sizce ne zaman hissederim onlarii tek plesenta dedi baska bi dr iki gun once cift dedi iki plesenta oldunu soyledi kafamiz alkak
Merhaba arkadaslar birsey sorabilirmiyim?bana 2 embriyo transfer edildi.iki kese vardi 7. Haftada tek yumurta yada cift yumurta ikizi olup olmadigini belirlemek icin erken demisti dr.9. Hafta baska bi dr cify yum. Ikizi dedi 11. Hafta baska bi dr cift yum ikizi dedi iki plasenta oldugu icin.bu hafta da artik hep ona gidecegim diye karar verdigim baska bi dr tek plasenta goruyorum monokoryonik diamniyotik dedi yani tek plasenta iki ayri kese ve tek yum ikizi.onceki drlarin dedigini soyledim o da plasentalar birlesmis olabilir dedi.kafam iyice karisti.tek yumurta ikizlerinde yuzde on ihtimal ikizden ikize transfuzyon sendromu ve daha ciddi sorunlar bebeklerden birinin daha az beslenmesi ölümü vb.olabiliyormus allah korusun.sizin durumunuz nedir tek mi cift mi,plasentalar birlesebilirmi boyle birsey varmi.tek ve cift diyen iki dr da doç. idi.
Ayy evet aynisini yasamisiz insallah cifttirler bu dr lar da ne tuhaf.Ayni durum bende de var iki aylikken cift yumurta dedi 3 aylikken tek yumurta ikizi cift kese ama tek plesenta dedi baska bi dr iki gun once cift dedi iki plesenta oldunu soyledi kafamiz alkak
ben de ayrintili ultrasonda net taniyi koyuyorlar diye biliyorum canim.tek diyen dr da mantiken cift olmali ama bi de gordugumuz var tek gozukuyor baska yok dedi.iyice kafam karisti.tek cift tabiki onemli cunku tekte ayni plasentadan beslenmelerinden dolayi cok ciddi sorunlar olabiliyor yuzde 10-15 ihtimal ikizden ikize kan gecisi vs.dr un neden tibba aykiri dedi canim belki embriyolarin biri tutunamamis digeri de ikiye bolunmus olabilir de.bu da tek demek.rabbim bebeklerimizi korusun.benim de tup bebek ve iki embriyo konuldu.Canim birkac hafta once bende de oyle birsey olmustu.korkmustum.ama baska bir doktor tup bebek ve iki embriyo transferi cift plesenta olur baska turlusu tibba aykiri dedi.ilerleyen haftalarda bakmalarinin bir anlami olmaz cunku belli olmaz.plesenta ancak erken haftalarda gorulur.cift kese varsa ve tup bebekle cift embriyo transferi olduysa cift plesentadir yani.bsns doktorum boyle dedi ve int.te okuduklarim da bu yondeydi.
hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.Bugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
evet canım ıkı kese ıkı plasenta ayrı yumurta ıkızlerı dedı dr amcamızHayirli olsun cok guzel bi haber
Tatlim ben de netten arastirdim iki kese tek plasenta da oluyormus,benim kafami karistiran once iki sonra tek plasenta dediler insallah bebisler cok buyuyup yakinlastigi icin oyle gozukuyordur.sana cift yumurta ikizi dendi mi?
Ayy ne guzel masallah, insallah benimkilerde ayri plasentadan besleniyordur.evet canım ıkı kese ıkı plasenta ayrı yumurta ıkızlerı dedı dr amcamız
Gozun aydin canim darisi basima :)Bugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
Sağol canım,inşaAllah seninde netleşir :)Ayyy cok tatlo bizede carsamba gjnu ikiside kiz gibi dedi ama kesin demediii haftaya tekrar kontrol var bakalim tahmin fogrumu cikacak
Teşekkür ederim :)Hayirli olsun cok guzel bi haber
Amin canım cümlemize inşaAllah :)hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.
Çok sağol canım.Amin darısı sana ve henüz öğrenmemişlere inşaAllah :)Gozun aydin canim darisi basima :)
Canim cok sevindim benimde prenseslerim olacak.çok mutluyum senin adına. Aynı cinsiyette olmasi çok güzel.Bugun cinsiyetlerimizi ogrendik.İki prensesim olacakmis İnsaAllah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?