2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Canim allah razi olsun icimi rahatlattin insallah senin dr un dedigi gibidir.kac gundur tek yum.ikizlerinde olusan sorunlari okumaktan iyice depresyona girdim.bu hafta kotu gecti.evet iki embriyo kondu iki kese olustu keseler de birbirinden baya uzakti 7. Hafta gittigim dr plasenta icin erken dedi 9. Haftada doç. Olan dr cift dedi 11. Haftadaki baska dr onceden baktirmaniz gerekirdi dedi buyudukce zorlasir dedi yine de ugrasti birinin ustte birinin altta plasentalarini gordu.bu hafta da baska bir doç. Tek goruyorum plasentayi dedi.insallah buyudugu icin ayirt etmek zorlasiyordu ondan gorememistir.[/QUOTE]

Benimkinde baslarda tek denmedi.sonucta tek olsaydi derlerdi ki int.te okuduklarimda ayni cift kese var ise cift yumurta ikizi olur onun da cift plesentasi olur diye yaziyor.ben de 1 gece senin gibi icim icimi yedi sonra rahatladim.sen de rahartla artik.Allahim bebeklerimizi korusun.

Arkadaslar ben okalar cok acıkıyorum ki birden uc kilo aldım.
Canım hep ekmek Galata simit makarna kısır gibi karbonhidrat istiyor.
Sizin de öyle mi
Hic sorma canim yaa ayni durumdayim..su icemiyorum fazla midemi bulandiriyor fazla sulu seyler yedimmide ayni...benimde canim hep ekmek karbonhidrat turu seyler istiyor yiyorumda..bu ay 2.5 kilo birden almisim sok oldum cunku bebeklerin kilosu toplasan 500 gr gerisi bana yani...
Ben 65.5 olmusum insallah bu hizda yada daha hizli gitmem...
Sen kac kilo olmussun peki?

Oyle malesef canim..sen hep dikkatlimiydin boyle kac kilo aldin?
Okula giderken fazla dikkat edemedim. Gozleme, tost, borek felan yedim. O sira cok aldim. Nerdeyse haftada 1 kilo aldim. Evdeyim simdi, daha iyiyim. Ama bu hafta da fazla aldim sanirim. 13 kilo aldim. Her hafta tartilip, deftere yaziyorum

Okula giderken fazla dikkat edemedim. Gozleme, tost, borek felan yedim. O sira cok aldim. Nerdeyse haftada 1 kilo aldim. Evdeyim simdi, daha iyiyim. Ama bu hafta da fazla aldim sanirim. 13 kilo aldim. Her hafta tartilip, deftere yaziyorum
Gayet iyi bence hafifsindir baya kendini cok agirlasmis hissetmiyorsundur degilmi? İnsallah bende senin gibi cok almam...

Sizin de öyle mi
Zaten yararlı şeyleri hiç canım istemez ki, hamur işleri,çiğköfte makarna,kızartma

Gayet iyi bence hafifsindir baya kendini cok agirlasmis hissetmiyorsundur degilmi? İnsallah bende senin gibi cok almam...
Insallah canim, agirlastim ama o kadar da kotu degilim. Ikiz annesi olanbiri bana beni son aylarda 2 kisi kaldiriyorfu felan dedi. Korktum oyle olacam diye. Sukur olmadim. Umarim sizler de cok zorlanmaxsiniz.

Canim cok sevindim benimde prenseslerim olacak.çok mutluyum senin adına. Aynı cinsiyette olmasi çok güzel.
Canim cok tesekkur ederim :) Ayni cinsiyeti cok seviyorum bende,hele kizlara bayiliyorum :) Saglikla alalim kucagimiza İnsaAllah, hepimiz.
Gözün aydın bendensin
Sagol canim.Bu sene ikizlerde prenses yili galiba :)

Herkese gunaydin. benim bi sorum olacak. simdiye kadar tup bebek druma gidiyordum fakat degistirmeye karar verdim yarin baska bi dra gideceğim. simdiye kadar ne bi tahlil ne de baska bi sey yapildi sadece ense kalinliklarina bakildi.sizden rica etsem size nelerin yapildigini yazar misiniz? ikili test yapilmadi uclu test yapilacak mi? bir de erken donem ayrintili ultrasona kacinci haftalarda girdiniz?

bana ikili üçlü test yapılmadı. şimdiye kadar hep ultrasonla bakıldı. bir de geçen hafta ayrıntılı ultrasona girdim. muhtemelen haftaya bir kana bakarlar. umarım kanda sorun çıkmaz da şeker yüklemesi yapmayız...

Sizin de öyle mi
canım dikkat et kendini karbonhidrata vermemeye çalış. ben olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum. süt peynir yoğurt yumurta ye. haftada 3 falan et yemeye çalış haftada bir balık ye. sebze meyve ye. karbonhidrat beneklerimizi büyütmez ancak bizi yanlamasına büyütür :)))

bana da sadece ultrasonla bakıldı.kan,idrar tahlili falan da hiç yapılmadı.burda okuyorum yapılanlar var ben de tedirgin oldum açıkçası.ilaç olarak da sadece bebek aspirini ve decavit kullanıyorum.kan hapı falan vermedi.decavitin içinde demir de var sanırım o yüzden.

ayrıntılı ultrason için perinatoloğa mi gittin peki?ne kadar sürüyor?kimisi 2 kez ayrıntılıyı giriyormuş erken dönem ve geç dönem diye ayırıyorlarmış ama benim de tam bilgim yok.

Ben 69 kiloya hamile kalmıştım 12 haftaya kadar 67 lere düştüm. Sonra yine 69 oldum cok doğru beslenmiştim 17 haftaya kadar ama iki haftadır hiç yemediğim seyleri canım istiyor dayanamıyorum cok yiyorum
Kızartma makarna börek mantı cigkofte Galeta pasta bisküvi kek hep aklıma gelenler veeee 74 oldum iki haftada Allah sonumuzu hayır etsin.
Ve bunlardan yiyince karnım tas gibi oluyor zaten kabizlik hat safhada patlıcak sanki karnım..
Birde ağzındaki su kötü tat ve kökü duyarlılığı azaldı ama hala tam olarak geçmedi sürekli bişeyler yersem o tadı almıyorum ..

Neyse tüm bunlar kötü bugünden itibaren kendimi tutacağım.....

Canim ikizlerde bu testler dogru sonuc vermedigi icin bu testleri genelde yapmiyor doktorlar.Detayliyi 18. haftamda istedi doktorum.Kismetse haftaici gidecegim.

Bana da hep ultrasonla bakıyor testleri bırak tansiyonla kiloma bile gebelikten bu yana bakmadı. Sağlık ocağı daha ilgili doktordan bi sürü kan testi yaptı tansiyon kilo her şeye baktı.keşke ultrason aletleri de olsa da sadece sağlık ocağına gitsem

toplamda 5 kilo almissin netten hesaplayinca normal gozukuyor ama ilk haftalarda bu kadar almasak daha iyi son haftalarda yemesekte hizla alicaz cunku...
Ben kizartma yiyemiyorum tiksindim onun disinda kek biskuvi pogaca borek tarzi seyler ve ekmegi cok yiyorum..seninde dedigin gibi o agizdaki kotu tat ve bulanti yiyince geciyor cunku..dikkat etmemis sart ...
Boyun kac peki?

Insallah canim, agirlastim ama o kadar da kotu degilim. Ikiz annesi olanbiri bana beni son aylarda 2 kisi kaldiriyorfu felan dedi. Korktum oyle olacam diye. Sukur olmadim. Umarim sizler de cok zorlanmaxsiniz.
Ayy sorma ayni seyi banada dediler.hatta birak ikiyi 3 kisi zor kaldiriyordu beni dedi korkudan topik topik dolastim herkes boylemi oluyor diye...kiloyla alakali sanirim bu....insallah bende cok almamda agirlasmam fazla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…