- 7 Kasım 2014
- 247
- 147
- 53
- 45
Hepimizden canımAllah tahsilatını Affetsin .Mekanı cennet olsun
Amin insallah. Allah razi olsun canim
Gnyo ferro sanol demir ilaci,decavit,progestan ve clexane 0.4 kan sulandirici igne kullaniyorum.İyi geceler hanımlar bende 14+5 ikiz gebeyim çok fazla ilaç kullanıyorum coraspirin delavit magnezyum progestan ve haftada 1 ignemiz var sizlerde aynı ilaçları kullanıyormusunuz?
Canim ne desem teselli etmez biliyorumArkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
canım çok üzüldüm başın sağolsun.Allah sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah..Arkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin...Arkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inş.böyle bir durumda sana nasıl denır nasıl tesellı edılır hıc bılmıyorum acın çok buyuk.Arkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
Gozun aydin canim :) Bende iki prenses bekliyorum Rabbimin izniyle isim konusunda zorlaniyorum.Bir kiz ismi hazir otekini bulamiyorum :)günaydınlaaaar:) bugün çok mutluyum dün dra gittim değiştirdim bu arada drumu ve memnun kaldım çok ilgili.bebeklerimin sağlığı çok şükür yerindeymiş ve 2 tane prensesim olacakmış:) erkek isimlerine karar vermiştim ama şimdi kız ismi düşünmeye başlıycam zaten anca karar veririm.birini duru düşünüyorum. tasviyeleriniz varsa bekliyorum.arkadaşlar bu arada butikbebede motherlove indirime girmiş ben bir kaç sipariş verdim.isterseniz bir bakın.
Cok uzuldum rabbim sabir versin mekanini cennet eylesin.Arkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
Rabbim prenseslerinizi bagislasin masallah.günaydınlaaaar:) bugün çok mutluyum dün dra gittim değiştirdim bu arada drumu ve memnun kaldım çok ilgili.bebeklerimin sağlığı çok şükür yerindeymiş ve 2 tane prensesim olacakmış:) erkek isimlerine karar vermiştim ama şimdi kız ismi düşünmeye başlıycam zaten anca karar veririm.birini duru düşünüyorum. tasviyeleriniz varsa bekliyorum.arkadaşlar bu arada butikbebede motherlove indirime girmiş ben bir kaç sipariş verdim.isterseniz bir bakın.
Imza bolumunde hikayenizi okudum.cok zor gunler geciriyorsunuz rabbim yardimciniz olsun oglunuzu ve kizinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin.oglunuza da acil sifalar versin.o minicik bedenlere guc kuvvet versin.imzami attim,dualarim sizinle.arkadaşlar merhaba,
26. haftada erken doğumla şu anda 2 aydır cocuklarım kuvözdeler. Yeni doğan bakım unitesinde görmüş oldugum bir eksiklik Psikologun varlığı. Orada bir çok ailenin farklı farklı sıkıntıları var. Ölümler oluyor fakat bunların ailelere aktarımı ve orada gun geçiren aileler psikolojik açıdan yaşadığı sıkıntılarla tek başına baş etmeye çalışıyor. Bu yuzden Yeni doğan yogun bakım unitesinde ayrıca Psikolog da görevlendirilmesi için bir imza kampanyası başlattım. buna sizinde destek vermenizi istiyorum. Kampanya sayfasının linki ekte. Şimdiden herkese çok tesekkür ediyorum.
https://www.change.org/p/premature-...n-bakım-ünitesinde-psikolog-görevlendirilmeli
ALLAH rahmet eylesin canım ,RABBİM geride kalanlara uzun ömür eylesin.Arkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
Progestan jeldi benim 12.haftada kesti..decavit ve demirhapı var sadece onları da içmek istemiyorum pek..İyi geceler hanımlar bende 14+5 ikiz gebeyim çok fazla ilaç kullanıyorum coraspirin delavit magnezyum progestan ve haftada 1 ignemiz var sizlerde aynı ilaçları kullanıyormusunuz?
Mekani cennet olsun cnmArkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?