2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

İyi geceler hanımlar bende 14+5 ikiz gebeyim çok fazla ilaç kullanıyorum coraspirin delavit magnezyum progestan ve haftada 1 ignemiz var sizlerde aynı ilaçları kullanıyormusunuz?
Gnyo ferro sanol demir ilaci,decavit,progestan ve clexane 0.4 kan sulandirici igne kullaniyorum.

Canim ne desem teselli etmez biliyorum Rabbim mekanini cennet eylesin İnsaAllah.

Canim ne desem teselli etmez biliyorum Rabbim mekanini cennet eylesin İnsaAllah.

Amiiiin insallah canim allah razi olsun. Rabbim kimseye yasatmasin...

günaydınlaaaar:) bugün çok mutluyum dün dra gittim değiştirdim bu arada drumu ve memnun kaldım çok ilgili.bebeklerimin sağlığı çok şükür yerindeymiş ve 2 tane prensesim olacakmış:) erkek isimlerine karar vermiştim ama şimdi kız ismi düşünmeye başlıycam zaten anca karar veririm.birini duru düşünüyorum. tasviyeleriniz varsa bekliyorum.arkadaşlar bu arada butikbebede motherlove indirime girmiş ben bir kaç sipariş verdim.isterseniz bir bakın.

canım çok üzüldüm başın sağolsun.Allah sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah..

canım çok üzüldüm başın sağolsun.Allah sabır versin.mekanı cennet olsun inşallah..

Sagol canim allah razi olsun. Gozunaydin prenseslerin icin.

Başınız sağolsun, mekanı cennet olsun. Allah sizlere sabır versin...

başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inş.böyle bir durumda sana nasıl denır nasıl tesellı edılır hıc bılmıyorum acın çok buyuk.

başınız sağ olsun mekanı cennet olsun inş.böyle bir durumda sana nasıl denır nasıl tesellı edılır hıc bılmıyorum acın çok buyuk.

Allah razi olsun canim dua etmekten baska yapacak hicbirseyimiz yok maalesef..

Gozun aydin canim :) Bende iki prenses bekliyorum Rabbimin izniyle isim konusunda zorlaniyorum.Bir kiz ismi hazir otekini bulamiyorum :)

Cok uzuldum rabbim sabir versin mekanini cennet eylesin.
Rabbim prenseslerinizi bagislasin masallah.
Imza bolumunde hikayenizi okudum.cok zor gunler geciriyorsunuz rabbim yardimciniz olsun oglunuzu ve kizinizi saglikla buyutmeyi nasip etsin.oglunuza da acil sifalar versin.o minicik bedenlere guc kuvvet versin.imzami attim,dualarim sizinle.

ALLAH rahmet eylesin canım ,RABBİM geride kalanlara uzun ömür eylesin.

Mekani cennet olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…