2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Gozun aydin.darisi bana hsla ogrenfmedim cinsiyrtleri.2 hafta sonra konyrolum var isallah belli olur

Arkadaşlar lütfen yardım edin ben 6 gün önce kan testi yaptırdım değerim 2850 çıktı dün doktora gittim ultrasonda bakıldı kese göründe fakat şüpeli kesede var dedi 2 kese gördük ama bazen kayboluyomuş kese ben cok heycanlıyım böyle durum başına gelen varmı 2 ayrı kese digeri diğerinden farklı gibi resim atayım bir bakın cok heycanlıyım sizce neolur değerlerim nasıl yardımcı olun lütfenn ( resimi paylaştım okun ucunda 2 kesedikkatli bakıldında görünüyo cvplarınızı bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20150224_111440.webp
    20 KB · Görüntüleme: 66
canım benımde ılk gıttıgımde 2.kese cok kucuktu kaybolabılır dedmıstı ama 1 hafta sonra gıttıgımde 2 kalp atısı duyduk.

Ayy canım inşallah ikiz olur ya valla cok heycanlıyız 4 haftalık degerim 2850 doktor yüksekmişte dedi yattim ultrasona aaa dedi iki kese dedi şaşırdık.ama belli olmaz belki kayboluekaybolur diyince ümitlenemedim hafta gidicem tekrar çağırdı beni bakalım ne olcak sence ultrason resimde ne gorüyosun canım ololabilirmii..

Kaybolmaz bence benim doktorum görünce ikisi de gelişir demişti kesin..içinde yolk kesesi varsa gelişir

canım yeni gördüm yazdıklarını ve gercekten cok üzüldüm hiçbir kelime teselli etmez biliyorum tarifi zor o yuzden.rabbim mekanını cennet eylesin.dualarımız seninle ve şehidinle canım arkadasım tekrar basın saolsun.

Insallah canim, agirlastim ama o kadar da kotu degilim. Ikiz annesi olanbiri bana beni son aylarda 2 kisi kaldiriyorfu felan dedi. Korktum oyle olacam diye. Sukur olmadim. Umarim sizler de cok zorlanmaxsiniz.
Arkadasim ben de duymustum boyle olanlari, ccok korkmustum. sukur ben de iyiyim. ama evden disari cikmiyorum son 3 haftadir evde bile bir muddet ayakta kaldigim zaman belim agriyor. zaten doktor da uyarmisti bu konuda. iyi ki is goremez raporumu alip izne ayrilmisim yoksa isim cok zordu. is yapmiyorum, basit beni yormayan yemekler yapiyorum. esim hallediyor bircok isi. doktora giderken bu hafta ilk kez arabanin bile cok yordugunu farkettim. oysa evimizle hastane arasi en fazla 15 dakika. sallanirken araba karnim mahvoldu sanki geriliyor gibiydi. seninle aramizda yanlis hatirlamiyorsam 4 gun vardi. sen neler yapiyorsun, is yapabiliyor musun?

Canim ben de evdeyim. Is yapmiyorum ama yemek yapiyorum. Uzun sure (10 dak felan ) ayakta durursam ayni benim de belim agriyor, alt bolgedeki kemiklerim aciyor ve asagi basinc cok kuvvetleniyor. Bu hafta daha cogaldi sikayetlerim. Gece az cok donebiliyordum, bu hafta cok zorluyor. Reflum siddetlendi. Araba kullanmayali benim 1bucuk ay olmustur. Uzerine yattigim taraftaki Kemiklerim aciyor, batiyor.
Yani arkadasim sikayetlerim siddetlendi ama hamd olsun ki bunlar normal sikayetler. Bakalim doktorum ne zaman alalim diyecek. 20 sine gun verir gibime geliyor ama hayirlisi. Sana gun verdi mi

Ben de pazartesi doktora gidecegim.ben de merak.ediyorum hangi gunu verecek. iletisim icinde olalim olur mu? bu arada seninle sikayetlerimiz ayni, yalniz olmadigima sevindim. kendine de bebislerine de iyi bak. bu arada tum hazirliklarin tamam mi?

canım yeni gördüm yazdıklarını ve gercekten cok üzüldüm hiçbir kelime teselli etmez biliyorum tarifi zor o yuzden.rabbim mekanını cennet eylesin.dualarımız seninle ve şehidinle canım arkadasım tekrar basın saolsun.

Allah razi olsun canim. Rabbim saglikli hayirli omurler nasip etsin.

C cankurtaran canim basin sagolsun, Allah rahmet eylesin kardesine. dua ettim onun icin. Allah kabul etsin. sen de bebislerini dusun yipratmamaya calis kendini...

Allah razi olsun canim dualarimiz kabul olup yerine ulasir insallah. Bebeklerim icin ve abimin evlatlari icin guclu olmaya calisiyorum zaten. Rabbim kimseye boyle aci yasatmasin insallah..

Ben de pazartesi doktora gidecegim.ben de merak.ediyorum hangi gunu verecek. iletisim icinde olalim olur mu? bu arada seninle sikayetlerimiz ayni, yalniz olmadigima sevindim. kendine de bebislerine de iyi bak. bu arada tum hazirliklarin tamam mi?
Yaa valizimi hazirladim ama eksik varmis gibi geliyor. Zemzem ve hurmami koymadim gerci. Onu da giderken alirim dedim. Benim bugun aksam randevum var bakalim ne diyecek. Gun yaklastikca, hem korkuyorum hem de heyecanlaniyorum. Allah yardimcimiz olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…