kızlar bir şey soracağım biraz bulaşık yıkadım mutfağı topladım derken karnım sertleşti böyle iyice
gerildi neden olabilir ki acaba? böyle olan varmı resmen taş gibi oldu
Yaa valizimi hazirladim ama eksik varmis gibi geliyor. Zemzem ve hurmami koymadim gerci. Onu da giderken alirim dedim. Benim bugun aksam randevum var bakalim ne diyecek. Gun yaklastikca, hem korkuyorum hem de heyecanlaniyorum. Allah yardimcimiz olsun canim
Haberlerini bekliyorum, bakalim doktor gun verecek mi? bu arada hurma ve zemzemi doguma mi gotureceksin anlamadim. hurmayi yiyorum ben bir arkadasim tavsiye etmisti. hem dogumu kolaylastiriyormus hem de kan yapici ozelliginden dolayi dogum sirasinda ve sonrasindaki kansizligi gideriyormus....Yaa valizimi hazirladim ama eksik varmis gibi geliyor. Zemzem ve hurmami koymadim gerci. Onu da giderken alirim dedim. Benim bugun aksam randevum var bakalim ne diyecek. Gun yaklastikca, hem korkuyorum hem de heyecanlaniyorum. Allah yardimcimiz olsun canim
Canim, Peygamber efendimizin sunneti.bebek ilk dogdugunca agzina zemzem ve hurma surermis. Sadece tadini aliyor oyle cok vermiyorsun. Ben ilk kizima yaptim. Bunlara da yapmak istiyorum. Sansima 15 tatilde umreye giden arkadastan rica ettim, bana zemzem ve hurma getirdi. Insallah yapabilirim. Sizler de yapmak isterseniz internetten arastiirin ve yapin. Bu sunnet kacmamaliHaberlerini bekliyorum, bakalim doktor gun verecek mi? bu arada hurma ve zemzemi doguma mi gotureceksin anlamadim. hurmayi yiyorum ben bir arkadasim tavsiye etmisti. hem dogumu kolaylastiriyormus hem de kan yapici ozelliginden dolayi dogum sirasinda ve sonrasindaki kansizligi gideriyormus....
Başın sağ olsun canm Allah rahmet eylesin...Arkadaslar merhaba bir suredir yoktum buralarda gecen hafta trafik kazasinda abimi kaybettim maalesef. Kar kureme araciyla yollari temizlemek icin ciktigi gorevde hayatini kaybetti ve hatta haberlerde bile gostermisler. Sizden ricam abim icin dua edermisiniz hamilelerin dualari kabul olur derler.
Ne güzel bir heyecan içindesindir şimdi, Allah'ım bana da o günleri göstersin inşallah. Hayırlısı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişlerini...Yaa valizimi hazirladim ama eksik varmis gibi geliyor. Zemzem ve hurmami koymadim gerci. Onu da giderken alirim dedim. Benim bugun aksam randevum var bakalim ne diyecek. Gun yaklastikca, hem korkuyorum hem de heyecanlaniyorum. Allah yardimcimiz olsun canim
Darısı başımıza maşallah..kaçıncı haftada doğacaklar yani...toplam kaç kilo aldınız acaba..o günleri heyecanla bekliyırum.Canim ben de evdeyim. Is yapmiyorum ama yemek yapiyorum. Uzun sure (10 dak felan ) ayakta durursam ayni benim de belim agriyor, alt bolgedeki kemiklerim aciyor ve asagi basinc cok kuvvetleniyor. Bu hafta daha cogaldi sikayetlerim. Gece az cok donebiliyordum, bu hafta cok zorluyor. Reflum siddetlendi. Araba kullanmayali benim 1bucuk ay olmustur. Uzerine yattigim taraftaki Kemiklerim aciyor, batiyor.
Yani arkadasim sikayetlerim siddetlendi ama hamd olsun ki bunlar normal sikayetler. Bakalim doktorum ne zaman alalim diyecek. 20 sine gun verir gibime geliyor ama hayirlisi. Sana gun verdi mi
Darısı başımıza maşallah..kaçıncı haftada doğacaklar yani...toplam kaç kilo aldınız acaba..o günleri heyecanla bekliyırum.[/QUOTE
Bugun randevum vardi. Bebisler 2290~2360 olmuslar. Ayin 11de alacak sanirim. Cok heyecanlandim. 13,bucuk kilo aldim. Rabbim sizlere de nasip etsin bu haftalara saglikli gelebilmeyi.
Bugun randevum vardi. Bebisler 2290~2360 olmuslar. Ayin 11de alacak sanirim. Cok heyecanlandim. 13,bucuk kilo aldim. Rabbim sizlere de nasip etsin bu haftalara saglikli gelebilmeyi.
Canım maşallah çok güzel kiloları ne yedin ne içtin biraz anlatsana bizeBugun randevum vardi. Bebisler 2290~2360 olmuslar. Ayin 11de alacak sanirim. Cok heyecanlandim. 13,bucuk kilo aldim. Rabbim sizlere de nasip etsin bu haftalara saglikli gelebilmeyi.
Protein agirlikli beslendim canim. Mercimek, bulgur, keskek, sulu et yemegi, nohut, fasulye, ispanak, kereviz, keskane arada. Ceviz, badem, midem icin leblebi. Elma, portakal. Genellikle bunlari yedim canimCanım maşallah çok güzel kiloları ne yedin ne içtin biraz anlatsana bize
Evet haklisin ben de hatirladim. ben de bulmaya calisayim. cok tessekkur ederim...Canim, Peygamber efendimizin sunneti.bebek ilk dogdugunca agzina zemzem ve hurma surermis. Sadece tadini aliyor oyle cok vermiyorsun. Ben ilk kizima yaptim. Bunlara da yapmak istiyorum. Sansima 15 tatilde umreye giden arkadastan rica ettim, bana zemzem ve hurma getirdi. Insallah yapabilirim. Sizler de yapmak isterseniz internetten arastiirin ve yapin. Bu sunnet kacmamali
anladım canım. ben de bol bol et süt yumurta tüketmeye çalışıyoruım inşallah benimkiler de tombik tombik olur tek isteğim o şu an.Protein agirlikli beslendim canim. Mercimek, bulgur, keskek, sulu et yemegi, nohut, fasulye, ispanak, kereviz, keskane arada. Ceviz, badem, midem icin leblebi. Elma, portakal. Genellikle bunlari yedim canim
bence 2 kese var .daha cok yeni içi bos gözüküyor benimde başta içi bos gibiydi.7. haftada kalp atışı duyuldu.nokta vardı içlerinde o bebek oluyormus.suan daha yeni alttan bakarsa görülür.yada terside olabilri tek kese var o siyahlıklar bebek de olabilir resim biraz karsık.Arkadaşlar ben bugün kasık agrısıyla gittim doktoruma endişelendim cok sukur birsey yok bebis buyudu icin agri yapiyomus Cok sukur ama ultrasonla düz bakıyo tek kese yan bakıyo 2 kese şaşırtıyo bizi eskisine gore biraz daha büyümüş kesem 2 side hafta tekrar bakalım suan 2 gibi duruyo dedi doktorum bir kesem buyuk olan ici dolu ufagı bekliyoz bakalım sizce ne gibi gözüküyo başına böyle durum gelen varsa benimle paylaşırmısınız şimdiden tesekkur ederim resimide paylaşıyorum bir bakın sizde Rabbim hayırlısını versin hepimize...
İnsallah canim, bu tahmini kilo oluyor zaten, dogumdan sonra daha az cikiyor. Yuksek olmasi ondan iyi ama yakinda alicak doktorim bebislerimi. Gercek kilosu kac cikacak bakalim.anladım canım. ben de bol bol et süt yumurta tüketmeye çalışıyoruım inşallah benimkiler de tombik tombik olur tek isteğim o şu an.
benimde 5 haftalikken birinin ici bos gorunmustu canim 6 haftalikken ikisininde kalbi atiyordu gittigimizde :)Öncelikle teşekkür ederim canım yorumun için büyük olanın içinı gordük dolu maşallah küçük olanı daha göremedik haftaya bakalım dedi bizede heycan sardı nasıl olcak merak ediyorum.suan 2 dedi ama haftaya netleşir dedi doktorum bakalım hayırlısı inşalah :)
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...İnsallah canim, bu tahmini kilo oluyor zaten, dogumdan sonra daha az cikiyor. Yuksek olmasi ondan iyi ama yakinda alicak doktorim bebislerimi. Gercek kilosu kac cikacak bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?