- 22 Aralık 2014
- 263
- 155
- 53
Teşekkür ederim canim. Sizde, hepiniz de saglukli bir sekilde alin kucaginiza.Sağlıkla kucağınıza alın inşallah...
niye boyle oldukki acaba? su mu tutuyor vucudumuz dersin? 1.5 litre suyuda zor iciyorum iki gundur siskinlik yuzunden icemiyorum..sanki karnim gerilmekten catliyacakmis-yirtiliyormus gibi hissediyorum derim aciyor...Ben de ayniyim candanote
Bir isim hazir olmasa zorlanmayacagim ama biri hazir ona uygun bulmakta zorlaniyorum :) İnsaAllah koyacagim isim Serra.Serra'nin yanina,Ayse-Fatma olmuyor.Serra Kuran'da gecen anlami guzel bir isim otekinede ayni sartlarda isim bakiyorum.Haksizlik olmasin diye,o yuzden zorlaniyorum yoksa isim cok :)bana da kız ismi bulmak daha kolay geliyor ama erkek ismi bulamıyorum. bulduklarımı da bir süre sonra beğenmiyorum :))
hahahainşallah canım ya artık yavaş yavaş karar versek iyi olur yoksa 1 numara iki numara diye çağıracağız çocukları
Canim elevit yerine decavit iste doktorundan.Elevitin e vitamini domuz jelatininden uretiliyor.Yaklasik 1 ay once elevitin firmasi olan bayer Turkiye medical sorunlar birimini bizzat aradim ve kendileride kabul etti domuz jelatini kullandiklarini.Slm kızlar kadın doktorumun tavsiyesiyle diyetisyene gittim.önce birtakım kan istedi B12 düşük çıktı tokluk şekerim de yüksek çıktı napalım bilemiyorum diyetisyen elime sadece bir liste tutuşturDu.diyet yapmam için. B 12 içi benexol verdi halbuki ben elevit kullaniyordum.ondada var ama yeterli değilmiş ve şeker içinde 24.haftada şeker yüklemesi yapcak yaptırıp yüksek çıkan var mı yada insülin iğnesi falan kullanan.
6. haftamda bir kese doluydu digeri bostu.7. haftamda oda doldu cok sukur.Yalniz benim ikinci kesede ilk kese kadar buyuktu hep,ikisi esit buyudu bos olsa bile.Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin İnsaAllah.Arkadaşlar ben bugün kasık agrısıyla gittim doktoruma endişelendim cok sukur birsey yok bebis buyudu icin agri yapiyomus Cok sukur ama ultrasonla düz bakıyo tek kese yan bakıyo 2 kese şaşırtıyo bizi eskisine gore biraz daha büyümüş kesem 2 side hafta tekrar bakalım suan 2 gibi duruyo dedi doktorum bir kesem buyuk olan ici dolu ufagı bekliyoz bakalım sizce ne gibi gözüküyo başına böyle durum gelen varsa benimle paylaşırmısınız şimdiden tesekkur ederim resimide paylaşıyorum bir bakın sizde Rabbim hayırlısını versin hepimize...
Canım benimki de buna benzerdi, hatta birisi düzgün durmuyordu. Sen stres yapma, hayırlısı olsun diye dua et...Arkadaşlar ben bugün kasık agrısıyla gittim doktoruma endişelendim cok sukur birsey yok bebis buyudu icin agri yapiyomus Cok sukur ama ultrasonla düz bakıyo tek kese yan bakıyo 2 kese şaşırtıyo bizi eskisine gore biraz daha büyümüş kesem 2 side hafta tekrar bakalım suan 2 gibi duruyo dedi doktorum bir kesem buyuk olan ici dolu ufagı bekliyoz bakalım sizce ne gibi gözüküyo başına böyle durum gelen varsa benimle paylaşırmısınız şimdiden tesekkur ederim resimide paylaşıyorum bir bakın sizde Rabbim hayırlısını versin hepimize...
Ben de rahatsızlığımdan dolayı iştahsızım, ama ona rağmen kilo almışım, en son 22 almıştım, şimdi 23 kilo almışım toplamda; karnımın çapı en son 117 ydi, şimdi 120 olmuş. Bebeklerim alıyor diye tahmin ediyorum. İnşallah öyledir...Kizlar kilo durumlariniz ne alemde haftada kac kilo aliyorsunuz vekac kilo aldiniz toplamda?
Ben artik hergun kilo almaya basladimkarnim su icsem patlayacak gibi oluyor zaten asiri yiyemiyorum ekmegide cok yiyemiyorum artik niye aliyorum anlamadim...simdi boyleyse son aylarda her hafta 1-2 alirim canim sıkıldı baya..odemmi olmaya basladi acaba benim gibi olan varmi?
canim yine gebelik haftana gore az bile aliyorsun masallah hep diyprum iyisin ama artik fazla almazsin alirsanda belki bebekler alir doguma az kaldi bak...Ben de rahatsızlığımdan dolayı iştahsızım, ama ona rağmen kilo almışım, en son 22 almıştım, şimdi 23 kilo almışım toplamda; karnımın çapı en son 117 ydi, şimdi 120 olmuş. Bebeklerim alıyor diye tahmin ediyorum. İnşallah öyledir...
hobi; yapmayi sevdigin seyler oluyor canim :) fobi diyecektin sanirim...Teşekkür ederim canım benim bulantım başladı napıcam bilmiyorum doktorum emedur yazdı ama nerdee zor tutuyorum kendimi kusmamak için yardım edin dayanamıyorumağlıcam yaa benim bide hobim var kusmaya karşı napıcam bilmiyorumm
İnşallah canım, yok şükür hala çatlağım yok. Sürekli kontrol ediyorum :)canim yine gebelik haftana gore az bile aliyorsun masallah hep diyprum iyisin ama artik fazla almazsin alirsanda belki bebekler alir doguma az kaldi bak...
bu arada karninin capi 120 ve hala catlak yok dimi? banada umut oluyorsun yok dedikce cunku :)
harikasin canim ha gayret :)İnşallah canım, yok şükür hala çatlağım yok. Sürekli kontrol ediyorum :)
Masallah bebeklerinde sizinde kilonuz cok iyiymis. Insallah bizlerde bu kilolari goruruz. Onceki haftalardaki kontrollerde not etmis miydiniz bebeklerin kilolarini, 24 civari haftalarda kacar grlardi acaba? sizin tek yumurta diye hatirliyorum da benimde oyle bu nedenle sordum. Kucuk dogarlar diye cok kaygilaniyorum. Sizinkiler beni de umitlendiriyor:)Bugun randevum vardi. Bebisler 2290~2360 olmuslar. Ayin 11de alacak sanirim. Cok heyecanlandim. 13,bucuk kilo aldim. Rabbim sizlere de nasip etsin bu haftalara saglikli gelebilmeyi.
Canım moralini bozma geçici bir şeydir vücut çok yorulduğunda veya çeşitli sebeplerden daha fazla kilo almış gibi olabiliyorsun. Bol bol su içip tuzu kez ödemin azalır. Bir de sen Başlarda kilo almadınya şimdi artık bebekler büyüyor ondan da birden büyüme olabiliyor.Kizlar kilo durumlariniz ne alemde haftada kac kilo aliyorsunuz vekac kilo aldiniz toplamda?
Ben artik hergun kilo almaya basladimkarnim su icsem patlayacak gibi oluyor zaten asiri yiyemiyorum ekmegide cok yiyemiyorum artik niye aliyorum anlamadim...simdi boyleyse son aylarda her hafta 1-2 alirim canim sıkıldı baya..odemmi olmaya basladi acaba benim gibi olan varmi?
Zaten öyle daha zor oluyor. Ben de bir isme daha sıcağım ama bu sefer o çok bilinmedik bir isim diğerine çok bilindik bir isim koymak olmaz diye düşünüyorum. Gerçekten isim koymak zor bir işmiş...Bir isim hazir olmasa zorlanmayacagim ama biri hazir ona uygun bulmakta zorlaniyorum :) İnsaAllah koyacagim isim Serra.Serra'nin yanina,Ayse-Fatma olmuyor.Serra Kuran'da gecen anlami guzel bir isim otekinede ayni sartlarda isim bakiyorum.Haksizlik olmasin diye,o yuzden zorlaniyorum yoksa isim cok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?