2015 temmuz ikiz anne'si olucaklar

Zaten öyle daha zor oluyor. Ben de bir isme daha sıcağım ama bu sefer o çok bilinmedik bir isim diğerine çok bilindik bir isim koymak olmaz diye düşünüyorum. Gerçekten isim koymak zor bir işmiş...
Aynen canim birde ikizler ya aralarinda haksizlik olmasin diye cok dikkat ediyoruz o yuzdende zorlaniyoruz aslinda.

ben açlık şekeri olcturdum sonra tokluk şekeri ve trigliserid
Hepsi normal çıktığı icin seker yüklemesi yapılmadı. Eğer bunlar yuksek cikarsa 50 ml yapılacak...

Canim, oncekileri not etmedim, ama olmasi gereken kilolarin kimi zaman altinda, kimi zaman uzerinde seyretti. Fakat cok fark olmadi. Gebelig.org uda takip ediyorum. Oradaki kiloya yakindi. Kucuk olmazlar Insallah, sen beslenmene dikkat et. Alirlar kio. Seninkiler nasil peki

canım sen artık son haftalardasın sanırım durumun nasıl? kolay hareket edıyomusun ben bu haftadayken bıle zor harekt edıyorum

Ayy yanlıs yazmışım fobi diceme resmen ben bunu seviyorum demisim haha .kusura bakma anladın sen canım valla napıcam nulantıyla bilmiyorummm :) botermi acaba 12 inci haftada..

Ayy yanlıs yazmışım fobi diceme resmen ben bunu seviyorum demisim haha .kusura bakma anladın sen canım valla napıcam nulantıyla bilmiyorummm :) botermi acaba 12 inci haftada..
canim benim oglumda cok uzun surmustu 5-6ay kadar ama ikizlerde 14-15 haftada rahatlamaya basladigimi farkettim simdi hic bulanmiyor..nadiren bulaniyor o da cok rahatsiz etmiyor..14 haftadan sonra rahatlarsin bence sende ....

canim yesemde alsam normalde bu ara o patliyacakmis hissinden pek yiyemedim ama sistim sanki..sanirim tuzu azaltmam lazim tuzlu yiyorum cunku

İnşallah canım kusmuyorum ama ağır bulantı cok sükür bisiler yine yiyorumm ama insallah dedigın gibi kısa sürer..

Kızlar isim bulmakta çok zorlanıyorum birçok isim var ama seçimiyorum en son ırmak nehir dedim.Asya Beren Mira aklimsDakiler aklınıza geleni yazın. Beraber seçilim fikir alalım birbirimizden.

Ben iste yaziyorum ya bastan beri boyleyim.siskinlikten yiyemiyorum ama kilolar ardarda geliyor.bugun dehsete dustum zaten bir haftada 1.5 kilo aldim.gecen hafta kilo almadan gecirdim ama bu hafta iste bu durumdayim.ve bu sekilde bastan beri 13 kilo aldim.sen yine baslarda almadin.

canim yaziyorsunda senin siskinligin kabizliktandi benimki ondan degil yani kabizlik sorunum yok.bide sadece aksamlari oluyor ogleden sonra baslayip yatana kadar suruyor...
canim baslarda birak almayi verdim bile 5 kilo bulanti ve kusmalarim cok siddetliydi unuttunmu?

Aynen canim birde ikizler ya aralarinda haksizlik olmasin diye cok dikkat ediyoruz o yuzdende zorlaniyoruz aslinda.
tabi canım tamamen ondan zaten. ayrı ayrı kardeşler olsa belki o kadar önemsemezsin ama şimdi ikiz olduklarından aralarındaki rekabeti körükleyecek her şeyden uzak durmaya çalışmak gerek diye hissediyorum.

canim yesemde alsam normalde bu ara o patliyacakmis hissinden pek yiyemedim ama sistim sanki..sanirim tuzu azaltmam lazim tuzlu yiyorum cunku
sen tuzu azalt yine de ama bende de olduğundan o patlama hissi vücudun alışma süreci diye düşünüyorum... benimkisi hala alışamadı... herhalde doğuma kadar da alışamayacak garibim.

sen tuzu azalt yine de ama bende de olduğundan o patlama hissi vücudun alışma süreci diye düşünüyorum... benimkisi hala alışamadı... herhalde doğuma kadar da alışamayacak garibim.
canim benim oglumda 7.8. aydan sonra olmustu bu gerilme hissi bunda cok erken basladi galiba karnimizin hizli buyumesiyle alakali bisey..tek bebekle ayni olmuyor sonucta karnimizin capi...
bu arada karninin capi kac cm senin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…