Aynen canim birde ikizler ya aralarinda haksizlik olmasin diye cok dikkat ediyoruz o yuzdende zorlaniyoruz aslinda.Zaten öyle daha zor oluyor. Ben de bir isme daha sıcağım ama bu sefer o çok bilinmedik bir isim diğerine çok bilindik bir isim koymak olmaz diye düşünüyorum. Gerçekten isim koymak zor bir işmiş...
bende cok zorlanıyorum dr ilaçda vermek istemıyor işimiz zorrAynen canim birde ikizler ya aralarinda haksizlik olmasin diye cok dikkat ediyoruz o yuzdende zorlaniyoruz aslinda.
Kizlar bebeklerinizin kilolari nasil?
Canim, oncekileri not etmedim, ama olmasi gereken kilolarin kimi zaman altinda, kimi zaman uzerinde seyretti. Fakat cok fark olmadi. Gebelig.org uda takip ediyorum. Oradaki kiloya yakindi. Kucuk olmazlar Insallah, sen beslenmene dikkat et. Alirlar kio. Seninkiler nasil pekiMasallah bebeklerinde sizinde kilonuz cok iyiymis. Insallah bizlerde bu kilolari goruruz. Onceki haftalardaki kontrollerde not etmis miydiniz bebeklerin kilolarini, 24 civari haftalarda kacar grlardi acaba? sizin tek yumurta diye hatirliyorum da benimde oyle bu nedenle sordum. Kucuk dogarlar diye cok kaygilaniyorum. Sizinkiler beni de umitlendiriyor:)
senın çok erken yapılmıs canım benım 24. hafta dendıben açlık şekeri olcturdum sonra tokluk şekeri ve trigliserid
Hepsi normal çıktığı icin seker yüklemesi yapılmadı. Eğer bunlar yuksek cikarsa 50 ml yapılacak...
canım sen artık son haftalardasın sanırım durumun nasıl? kolay hareket edıyomusun ben bu haftadayken bıle zor harekt edıyorumCanim, oncekileri not etmedim, ama olmasi gereken kilolarin kimi zaman altinda, kimi zaman uzerinde seyretti. Fakat cok fark olmadi. Gebelig.org uda takip ediyorum. Oradaki kiloya yakindi. Kucuk olmazlar Insallah, sen beslenmene dikkat et. Alirlar kio. Seninkiler nasil peki
canim benim oglumda cok uzun surmustu 5-6ay kadar ama ikizlerde 14-15 haftada rahatlamaya basladigimi farkettim simdi hic bulanmiyor..nadiren bulaniyor o da cok rahatsiz etmiyor..14 haftadan sonra rahatlarsin bence sende ....Ayy yanlıs yazmışım fobi diceme resmen ben bunu seviyorum demisim haha .kusura bakma anladın sen canım valla napıcam nulantıyla bilmiyorummm :) botermi acaba 12 inci haftada..
canim yesemde alsam normalde bu ara o patliyacakmis hissinden pek yiyemedim ama sistim sanki..sanirim tuzu azaltmam lazim tuzlu yiyorum cunkuCanım moralini bozma geçici bir şeydir vücut çok yorulduğunda veya çeşitli sebeplerden daha fazla kilo almış gibi olabiliyorsun. Bol bol su içip tuzu kez ödemin azalır. Bir de sen Başlarda kilo almadınya şimdi artık bebekler büyüyor ondan da birden büyüme olabiliyor.
O patlayacakmış hissi bende de oluyor. Dün gece özellikle çok kötüydüm. Ama işte insanın günü gününü tutmuyor...
Kizlar kilo durumlariniz ne alemde haftada kac kilo aliyorsunuz vekac kilo aldiniz toplamda?
Ben artik hergun kilo almaya basladimkarnim su icsem patlayacak gibi oluyor zaten asiri yiyemiyorum ekmegide cok yiyemiyorum artik niye aliyorum anlamadim...simdi boyleyse son aylarda her hafta 1-2 alirim canim sıkıldı baya..odemmi olmaya basladi acaba benim gibi olan varmi?
canim yaziyorsunda senin siskinligin kabizliktandi benimki ondan degil yani kabizlik sorunum yok.bide sadece aksamlari oluyor ogleden sonra baslayip yatana kadar suruyor...Ben iste yaziyorum ya bastan beri boyleyim.siskinlikten yiyemiyorum ama kilolar ardarda geliyor.bugun dehsete dustum zaten bir haftada 1.5 kilo aldim.gecen hafta kilo almadan gecirdim ama bu hafta iste bu durumdayim.ve bu sekilde bastan beri 13 kilo aldim.sen yine baslarda almadin.
bence ırmak ile nehir güzelKızlar isim bulmakta çok zorlanıyorum birçok isim var ama seçimiyorum en son ırmak nehir dedim.Asya Beren Mira aklimsDakiler aklınıza geleni yazın. Beraber seçilim fikir alalım birbirimizden.
tabi canım tamamen ondan zaten. ayrı ayrı kardeşler olsa belki o kadar önemsemezsin ama şimdi ikiz olduklarından aralarındaki rekabeti körükleyecek her şeyden uzak durmaya çalışmak gerek diye hissediyorum.Aynen canim birde ikizler ya aralarinda haksizlik olmasin diye cok dikkat ediyoruz o yuzdende zorlaniyoruz aslinda.
sen tuzu azalt yine de ama bende de olduğundan o patlama hissi vücudun alışma süreci diye düşünüyorum... benimkisi hala alışamadı... herhalde doğuma kadar da alışamayacak garibim.canim yesemde alsam normalde bu ara o patliyacakmis hissinden pek yiyemedim ama sistim sanki..sanirim tuzu azaltmam lazim tuzlu yiyorum cunku
canim benim oglumda 7.8. aydan sonra olmustu bu gerilme hissi bunda cok erken basladi galiba karnimizin hizli buyumesiyle alakali bisey..tek bebekle ayni olmuyor sonucta karnimizin capi...sen tuzu azalt yine de ama bende de olduğundan o patlama hissi vücudun alışma süreci diye düşünüyorum... benimkisi hala alışamadı... herhalde doğuma kadar da alışamayacak garibim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?