Bence soyadına göre de düşün canım uyumlu olsun. Beren ve mira moda şimdilerde...Kızlar isim bulmakta çok zorlanıyorum birçok isim var ama seçimiyorum en son ırmak nehir dedim.Asya Beren Mira aklimsDakiler aklınıza geleni yazın. Beraber seçilim fikir alalım birbirimizden.
Hiç ölçmedim canım ama ölçünce yazarım. Sen ölçtün mü?canim benim oglumda 7.8. aydan sonra olmustu bu gerilme hissi bunda cok erken basladi galiba karnimizin hizli buyumesiyle alakali bisey..tek bebekle ayni olmuyor sonucta karnimizin capi...
bu arada karninin capi kac cm senin?
Asel favorim bi de neval ..erkekse diğeri eymen veya kerem..Kızlar isim bulmakta çok zorlanıyorum birçok isim var ama seçimiyorum en son ırmak nehir dedim.Asya Beren Mira aklimsDakiler aklınıza geleni yazın. Beraber seçilim fikir alalım birbirimizden.
evet canim 20. haftamda gobek capi 91 cm ve 66 kiloyum... :)Hiç ölçmedim canım ama ölçünce yazarım. Sen ölçtün mü?
Alakasi yok o siskinligin kabizlikla.tkabizlikla.tuvalete ciksamda siskinligim var.bvar.biliyorum kustugun icin kilo almaalmadigini.sadece ayni seyler bende d3 oluyor demek istedim canim.canim yaziyorsunda senin siskinligin kabizliktandi benimki ondan degil yani kabizlik sorunum yok.bide sadece aksamlari oluyor ogleden sonra baslayip yatana kadar suruyor...
canim baslarda birak almayi verdim bile 5 kilo bulanti ve kusmalarim cok siddetliydi unuttunmu?
Ben en son 12 Şubat'ta kontrole gittim 21. Haftadaydim 440-450 demişti. Bende gebelik.orgdan bakıyorum normal görünüyordu insallah çabuk çabuk büyürler. Bu hafta kontrolum var bakalım nasıl çıkacaklar. Sizin az kaldı baya şimdiden hayırlı dogum dilerim sağlıkla alırsınız insallah bebeklerinizi. Ilk cocuklarınız mı olucak hayirlisiylaCanim, oncekileri not etmedim, ama olmasi gereken kilolarin kimi zaman altinda, kimi zaman uzerinde seyretti. Fakat cok fark olmadi. Gebelig.org uda takip ediyorum. Oradaki kiloya yakindi. Kucuk olmazlar Insallah, sen beslenmene dikkat et. Alirlar kio. Seninkiler nasil peki
Insallah hersey yolunda devam eder. Benim ikinci gebeligim. Bir kizim var 6bucuk yasinda. Bu bebisler de kiz. Hayirlisi olsun, hersey hakkimizda. Insallah sizler de saglikli bir sekilde kucaginiza alirsinizBen en son 12 Şubat'ta kontrole gittim 21. Haftadaydim 440-450 demişti. Bende gebelik.orgdan bakıyorum normal görünüyordu insallah çabuk çabuk büyürler. Bu hafta kontrolum var bakalım nasıl çıkacaklar. Sizin az kaldı baya şimdiden hayırlı dogum dilerim sağlıkla alırsınız insallah bebeklerinizi. Ilk cocuklarınız mı olucak hayirlisiyla
canim basin sagolsun insanin elindemi uzulmemek? benimde annem ben 4.5 yasindayken vefat etti ne kadar zor oldugunu iyi bilirim annenin yokluguna alismanin...bunun dusuncesinin insanin canini nasil yaktigini...cok uzuldum senin adina Allah mekanini cennet etsin insallah...Iyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
Tesekkur ederım. Benımde ıkıncı gebelıgım, 5 yasında oglum var bunlarda oglan:) Kız olursa diye yolu cıktık. Yuce rabbim iki erkek daha verdi:) Hayırlısı. tek yumurta ıkızı olması ıhtımalı 35 yas sonrası ıkıncı kez gebe kalma ıle artıyormus bılıyor muydunuz? :)Insallah hersey yolunda devam eder. Benim ikinci gebeligim. Bir kizim var 6bucuk yasinda. Bu bebisler de kiz. Hayirlisi olsun, hersey hakkimizda. Insallah sizler de saglikli bir sekilde kucaginiza alirsiniz
canim ben nette ve forumda birkac gundur cinsiyetle ilgili bircok paylasim okudum...bazen 28 haftadan sonra bile erkek dendiginde kiz ,kiz dendiginde erkek olabiliyormus bebekler.yanilma mumkunmus her zaman yani...size iki bebeginde pipisini net gosterdilermi? ve kac haftalikken ikiside erkek dendi?Tesekkur ederım. Benımde ıkıncı gebelıgım, 5 yasında oglum var bunlarda oglan:) Kız olursa diye yolu cıktık. Yuce rabbim iki erkek daha verdi:) Hayırlısı. tek yumurta ıkızı olması ıhtımalı 35 yas sonrası ıkıncı kez gebe kalma ıle artıyormus bılıyor muydunuz? :)
Allah rahmet eylesin cok uzuldumIyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
Canım, ben ikı farklı perinatologa gıdıyorum. Birisi 12. haftamda erkek olma olasılıkları yuksek demısti. 16.haftamda ikisine de gittim ve iki doktorda erkek dedi. İki doktorda iyi isimler o nedenle ben çok ihtimal vermiyorum artık kız olacagına. öyle bir supriz olsa hayır demem tabi orası ayrı:) seninkilerin cinsiyetleri nedir?canim ben nette ve forumda birkac gundur cinsiyetle ilgili bircok paylasim okudum...bazen 28 haftadan sonra bile erkek dendiginde kiz ,kiz dendiginde erkek olabiliyormus bebekler.yanilma mumkunmus her zaman yani...size iki bebeginde pipisini net gosterdilermi? ve kac haftalikken ikiside erkek dendi?
canim benim yarin belli olucak :) benimde bir oglum var 5.5 yasinda ve nedense bastan beri iki erkek daha olacakmis gibi hissediyorum :) tabi en azindan biri kiz olsun cok cok mutlu olurum ama Rabbim hakkimozda hayirlisini versin saglikli evlatlar nasip etsin..daha ne isterki insan en buyuk servet bunlar ...Canım, ben ikı farklı perinatologa gıdıyorum. Birisi 12. haftamda erkek olma olasılıkları yuksek demısti. 16.haftamda ikisine de gittim ve iki doktorda erkek dedi. İki doktorda iyi isimler o nedenle ben çok ihtimal vermiyorum artık kız olacagına. öyle bir supriz olsa hayır demem tabi orası ayrı:) seninkilerin cinsiyetleri nedir?
INsallah Allah gonlune gore versin. Benim tek yum. olunca ikiside aynı cınsıyet. İnsan, olan cocugundan farklı olsun istiyor tabiki. Yalnız erkek te isim bulmak cok zormus. Daha bulamadık biz. Kız olsalar hazırdı isimlerim:)canim benim yarin belli olucak :) benimde bir oglum var 5.5 yasinda ve nedense bastan beri iki erkek daha olacakmis gibi hissediyorum :) tabi en azindan biri kiz olsun cok cok mutlu olurum ama Rabbim hakkimozda hayirlisini versin saglikli evlatlar nasip etsin..daha ne isterki insan en buyuk servet bunlar ...
amin canim, evet erkege isim bulmak daha zor gercekten . :) ama eger benimkiler erkekse isimleri hazir kaan ve kerem dusunuyoruz..kiz olursada pelin ve karen var aklimda simdilik...INsallah Allah gonlune gore versin. Benim tek yum. olunca ikiside aynı cınsıyet. İnsan, olan cocugundan farklı olsun istiyor tabiki. Yalnız erkek te isim bulmak cok zormus. Daha bulamadık biz. Kız olsalar hazırdı isimlerim:)
Cok uzuldum arkadasim ya. Rabbim mekanini cennet eylesin. Hareketleri normalse birsey yoktur Insallah. Rabbim bebeklerine ve ailene saglik versin. Hayirli omur versinIyi geceler arkadaslar dun annem vefat etti uzuntuden bir ara tansiyonum 17.5 cikti sonra indi kekendiliginden yarim saatsaatte.yarin dr gidicez bisey olmusmudur ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?