2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

Ayyy :)) hadi bakalim simdi daha guzel heycanlar seni bekliyo cinsiyet icin bekliceksin :) snra tekmelesin die beklicekson snra dogsun die bekliceksin asil guzellikler yeni basliyoorrr :))
bekle babam bekle :)) zaten öğrendiğimden beri zaman geçmez oldu 11. haftada çağırdı doktorum gel bakalım dedi 2li testimi yapıcak bilmiyorum heycandan soramadım bile unuttum sorcaklarımı

Ben ne ikili testi yaptirdim ne uclu testi yaptirdim hic inanmiyorum onlara anneyi korkutmaktan baska busu degl yengen yaptrdi cocuk down sndrmlu olcak dediler cocuk bi dogdu sapasaglam hc bisisi yok bde sana diyorlar aldir cocuk sakatsa neden aldirayimki kalbi atan bi insani bldgn cinayet allah verdi allah alir

Allah'a şükürler olsun her şey yolundaymış, kızımız tam haftasında sağlıklı bir bebekmiş.
Mehmet FAruk Çekmeceli doktorumun adı, ben çok memnunum bir muayeneye git tanış derim.

Maşllah canım size .. Mehmet beyi biliyorum ,benim eski doktorum nil hanım dı.. bayadır gitmiyorum şimdi hamileyim evime yakın diye düşünüyordum ..bakalım hayırlısı..

Kizlaaarrr minigimin yavrumun kesesini gordumm kurban olurum onu verene yaaa :) haftaya yine cagirdi ben 4 haftalik oldu zannediyordum meğerse 5 haftalikmis ins duyabilirsek kalp atislarini dinleriz dedi duyar miyim sizcee ?? Cok heycanlandim daha simdidenn

aynen öyle canım olsun biz tedbirimizi alıp yaptıralım bişey varsada bilelimki doğum hazırlıklarımız ona göre olsun herşey allahtan

haftaya rahat duyarsınnn :))

ahhh ahhhhh çok guzel bisey yaaa ben ilk duydugumda salya sumuk aglamistm GUUUPPPP GUUUPPPP GUUUPP diye atìyooo. 15 gndur oglumu gormuyorm ozlettn smdi sen bana :))

Yaaaa :)) bende aglarim heraldee zaten sulu gozumm. Bide ozletiyo mu kendini suna bak sen ayyy allahim :))) sesini duymayi cok istiyorummm
ozletiyo tabi ozletmezmi en son gordugumde parmaklarini emiyordu smdide sabahtan beri kipir kipir kimbilir neler yapiyo icerdee :))

Inanamiyorum yaa parmagini mi emiyodu :) bıdıkkk harket edince canin aciyo mu allahim bende bugunleri gorebilcek miyim acepp :)

Inanamiyorum yaa parmagini mi emiyodu :) bıdıkkk harket edince canin aciyo mu allahim bende bugunleri gorebilcek miyim acepp :)
aynen parmaklarini emiyordu :)) evet bazen canim yanio bide henuz tam alisamadim her tekmr atisinda bole bi korkuyorum acayip bi hiss bide dun sag tarafimda acayip bi gerilme oldu az bisey elimle bastirdim bildigin dokundum gene korktm

Benim minnoşum da ayak parmağını emiyorhiç yerinde durmuyo çok geç hissettim ama şimdi kıpır kıpır her sabah 8.30 da uyandırıyor beni bir sonraki ultrasonu iple çekiyorum detaylıya gircez haftaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…