- 11 Aralık 2014
- 304
- 133
- 48
- 37
- Konu Sahibi tombul cilek
-
bekle babam bekle :)) zaten öğrendiğimden beri zaman geçmez oldu 11. haftada çağırdı doktorum gel bakalım dedi 2li testimi yapıcak bilmiyorum heycandan soramadım bile unuttum sorcaklarımıAyyy :)) hadi bakalim simdi daha guzel heycanlar seni bekliyo cinsiyet icin bekliceksin :) snra tekmelesin die beklicekson snra dogsun die bekliceksin asil guzellikler yeni basliyoorrr :))
Allah'a şükürler olsun her şey yolundaymış, kızımız tam haftasında sağlıklı bir bebekmiş.
Mehmet FAruk Çekmeceli doktorumun adı, ben çok memnunum bir muayeneye git tanış derim.
aynen öyle canım olsun biz tedbirimizi alıp yaptıralım bişey varsada bilelimki doğum hazırlıklarımız ona göre olsun herşey allahtanBen ne ikili testi yaptirdim ne uclu testi yaptirdim hic inanmiyorum onlara anneyi korkutmaktan baska busu degl yengen yaptrdi cocuk down sndrmlu olcak dediler cocuk bi dogdu sapasaglam hc bisisi yok bde sana diyorlar aldir cocuk sakatsa neden aldirayimki kalbi atan bi insani bldgn cinayet allah verdi allah alir
haftaya rahat duyarsınnn :))Kizlaaarrr minigimin yavrumun kesesini gordumm kurban olurum onu verene yaaa :) haftaya yine cagirdi ben 4 haftalik oldu zannediyordum meğerse 5 haftalikmis ins duyabilirsek kalp atislarini dinleriz dedi duyar miyim sizcee ?? Cok heycanlandim daha simdidenn
ahhh ahhhhh çok guzel bisey yaaa ben ilk duydugumda salya sumuk aglamistm GUUUPPPP GUUUPPPP GUUUPP diye atìyooo. 15 gndur oglumu gormuyorm ozlettn smdi sen bana :))Kizlaaarrr minigimin yavrumun kesesini gordumm kurban olurum onu verene yaaa :) haftaya yine cagirdi ben 4 haftalik oldu zannediyordum meğerse 5 haftalikmis ins duyabilirsek kalp atislarini dinleriz dedi duyar miyim sizcee ?? Cok heycanlandim daha simdidenn
Yaaaa :)) bende aglarim heraldee zaten sulu gozumm. Bide ozletiyo mu kendini suna bak sen ayyy allahim :))) sesini duymayi cok istiyorummmahhh ahhhhh çok guzel bisey yaaa ben ilk duydugumda salya sumuk aglamistm GUUUPPPP GUUUPPPP GUUUPP diye atìyooo. 15 gndur oglumu gormuyorm ozlettn smdi sen bana :))
ozletiyo tabi ozletmezmi en son gordugumde parmaklarini emiyordu smdide sabahtan beri kipir kipir kimbilir neler yapiyo icerdee :))Yaaaa :)) bende aglarim heraldee zaten sulu gozumm. Bide ozletiyo mu kendini suna bak sen ayyy allahim :))) sesini duymayi cok istiyorummm
aynen parmaklarini emiyordu :)) evet bazen canim yanio bide henuz tam alisamadim her tekmr atisinda bole bi korkuyorum acayip bi hiss bide dun sag tarafimda acayip bi gerilme oldu az bisey elimle bastirdim bildigin dokundum gene korktmInanamiyorum yaa parmagini mi emiyodu :) bıdıkkk harket edince canin aciyo mu allahim bende bugunleri gorebilcek miyim acepp :)
ozletiyo tabi ozletmezmi en son gordugumde parmaklarini emiyordu smdide sabahtan beri kipir kipir kimbilir neler yapiyo icerdee :))
18 . Haftada hissetmeye basladim ama belli belirsizdi hani anca gece dinlenirsem bir iki hissediyordm ama smdi masallah sabah aksam hic durmuyoruz cok hiperaktif bi cocuguzz :))ilk ne zaman hissettin canım hareketini :)
18 . Haftada hissetmeye basladim ama belli belirsizdi hani anca gece dinlenirsem bir iki hissediyordm ama smdi masallah sabah aksam hic durmuyoruz cok hiperaktif bi cocuguzz :))
Valla anlatilcaz gibi bisey degl hani kelimelere dokmeye kalksam onu anlatmaya bir cumle yok henuz yasadiginda anlicaksn ne demek istedigimi :))
maşallah canımçok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu allah bütün hamişlere nasip eder inşallah
Hoşgeldinnn :) allah anali babali buyutsun ins :) ins tez zamanda saglikla kucagimiza aliriz ins :)bende burdayımmmm :) ekim ayının gelmesini bebeğime kavuşmayı özlemle bekliyorum
Hoşgeldin. Allah anali babali buyutsun ins sagsalim kucagimiza aliriz :))Merhaba Eyüp Alibeyköy de oturuyorum. 19 Eylül muhtemel doğum tarihim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?