2015 YILINDA DOĞUM YAPACAK İSTANBUL'LU ANNE ADAYLARININ BULUŞMA NOKTASI.. :)

Merhaba arkadaşlar,

Benim daha çok yeni gebeliğim. :) Tahmini doğum tarihim 26-27 Eylül. İstanbul Göztepe'de acemi bir anneyim. :)
Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın. El açıp, dua edip isteyen kim varsa sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Amin.

amin canım :)) hoşgeldin :) evet baya yenisin masallah ilk bebismi olcak ?:)

hayırlı olsun canım Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh

ben daha 19luk anne adayiyim
Ayy maşallah. :) Gencecik anne olacaksın, ne güzel!

Ben daha 4 aylık evliyim. Bu yılın sonunda düşünüyorduk bebek sahibi olmayı ama bize küçük bir sürpriz yaptı bebişimiz. :))

Ayy maşallah. :) Gencecik anne olacaksın, ne güzel!

Ben daha 4 aylık evliyim. Bu yılın sonunda düşünüyorduk bebek sahibi olmayı ama bize küçük bir sürpriz yaptı bebişimiz. :))
Bende 9 aylik evliyim biz istiyorduk calismalara baslamstk hemen fakat kismet 4 az snra hamile kalabildim :)

Biz çalışmalarda bile son sürat temkinliydik aslında. Sadece 1 gün pas geçtik, o gün de ne bereketli günmüş. Iskalamadan bebişimizi getirdi bize. :)))))

Selam tatlı hamişler.. bizde avcılardan ağustos sonu eylül başı gibi görünüyor fıstıkımız..çarşamba günü kalp atışını duymaya gidicez hayırlısyla..Merak ediyor insan sanki günler geçmiyor 7 ay nası geçicekya

Hoşgeldin canim :) geciyor geciyor merak etme ben daha dun ogrenmis gibiyim ama 5.nci ayin icine girdim bile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…