- 20 Kasım 2014
- 3.262
- 2.587
- 168
- Konu Sahibi tombul cilek
-
H.g sekerim :)slm kızlar kartaldayım 12 haftalık hamileyim 7 ağustos kısmetse:=)
amin canım :)) hoşgeldin :) evet baya yenisin masallah ilk bebismi olcak ?:)Merhaba arkadaşlar,
Benim daha çok yeni gebeliğim. :) Tahmini doğum tarihim 26-27 Eylül. İstanbul Göztepe'de acemi bir anneyim. :)
Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın. El açıp, dua edip isteyen kim varsa sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Amin.
amin canım :)) hoşgeldin :) evet baya yenisin masallah ilk bebismi olcak ?:)
Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımslm kızlar kartaldayım 12 haftalık hamileyim 7 ağustos kısmetse:=)
hayırlı olsun canım Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısıyla inşallahhhMerhaba arkadaşlar,
Benim daha çok yeni gebeliğim. :) Tahmini doğum tarihim 26-27 Eylül. İstanbul Göztepe'de acemi bir anneyim. :)
Rabbim herkese bu mutluluğu tattırsın. El açıp, dua edip isteyen kim varsa sağlıkla bebişlerini kucaklarına almayı nasip etsin. Amin.
hayırlı olsun canım Allahım hayırlı evlat sağlıklı evlat nasip etsin hayırlısıyla inşallahhh
İzin verir ins allah anali babali buyutsun :) yas kac bacim :)Hoşbuldum, teşekkür ederim.
Evet, ilk defa anne olacağım Rabbim izin verirse. :)
Amin, teşekkür ederim. :) Şubat'ta 28 olacağım kısmetse. :)İzin verir ins allah anali babali buyutsun :) yas kac bacim :)
ben daha 19luk anne adayiyimAmin, teşekkür ederim. :) Şubat'ta 28 olacağım kısmetse. :)
Ayy maşallah. :) Gencecik anne olacaksın, ne güzel!ben daha 19luk anne adayiyim
iyi cesaret valla :)ben daha 19luk anne adayiyim
Bende 9 aylik evliyim biz istiyorduk calismalara baslamstk hemen fakat kismet 4 az snra hamile kalabildim :)Ayy maşallah. :) Gencecik anne olacaksın, ne güzel!
Ben daha 4 aylık evliyim. Bu yılın sonunda düşünüyorduk bebek sahibi olmayı ama bize küçük bir sürpriz yaptı bebişimiz. :))
cahil cesareti sanirim bunun adıiyi cesaret valla :)
allah allah ne enteresan iş masallah :)Biz çalışmalarda bile son sürat temkinliydik aslında. Sadece 1 gün pas geçtik, o gün de ne bereketli günmüş. Iskalamadan bebişimizi getirdi bize. :)))))
Hoşgeldin canim :) geciyor geciyor merak etme ben daha dun ogrenmis gibiyim ama 5.nci ayin icine girdim bile :)Selam tatlı hamişler.. bizde avcılardan ağustos sonu eylül başı gibi görünüyor fıstıkımız..çarşamba günü kalp atışını duymaya gidicez hayırlısyla..Merak ediyor insan sanki günler geçmiyor 7 ay nası geçicekya
bende sana yakinim bu arada esenyurt :)Hoşgeldin canim :) geciyor geciyor merak etme ben daha dun ogrenmis gibiyim ama 5.nci ayin icine girdim bile :)
Hoşgeldin canim :) geciyor geciyor merak etme ben daha dun ogrenmis gibiyim ama 5.nci ayin icine girdim bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?