Sagol nil_ay' cim...Cok sukurr!! Gozun aydin... darisi yaptiracak olanlara
Ben birazcık doktorumu kandırmayı düşünüyorum Israr ederse seker yüklemesi için . Çünkü Almanya da yasayan ablamı Aradım ve sordum hiç öyle birşey yokmuş orada şaşırdı duyunca seker Zararlı diye seker bile vermiyorlarmış kaldı ki glikoz asla içmeyi düşünmüyorum
Dogum fotografcisi ile calisacak misiniz kizlar? Kent Hastanesi dogumhaneye yalnizca kendi anlasmali fotografcisini aliyormus. Dun gorustum, en ucuz paket 450 TL' den basliyor. Bu nedir yahu, nasil bir sektor bu
aynen biz de çok sinir olduk. medicaldede 750 tl istediğim paket. ve anlaşmalı stüdyo dışında çekim yapamıyosun. ben abim medical personeli die doğuma girsin o çeksin istedim ama yasak dediler. benim fotoğrafçıma nasıl karar verebilirler çok sinir oluyorum yaDogum fotografcisi ile calisacak misiniz kizlar? Kent Hastanesi dogumhaneye yalnizca kendi anlasmali fotografcisini aliyormus. Dun gorustum, en ucuz paket 450 TL' den basliyor. Bu nedir yahu, nasil bir sektor bu
Bende medicalpark hastanesinde doğum yapmay düşünüyorum bu 750 tl lik paketin içeri nedir acaba?aynen biz de çok sinir olduk. medicaldede 750 tl istediğim paket. ve anlaşmalı stüdyo dışında çekim yapamıyosun. ben abim medical personeli die doğuma girsin o çeksin istedim ama yasak dediler. benim fotoğrafçıma nasıl karar verebilirler çok sinir oluyorum ya
ben doğuma ya egepolde ya da karataşta yapacağım.. Egepol olursa zaten doğum ücretinin içinde fotoğraf da varmış.. Karataş olursa da anlaşmalı oldukları fotografcıyla görüştüm, en uygunu ve benim de istediğim paketi 250 tl..Dogum fotografcisi ile calisacak misiniz kizlar? Kent Hastanesi dogumhaneye yalnizca kendi anlasmali fotografcisini aliyormus. Dun gorustum, en ucuz paket 450 TL' den basliyor. Bu nedir yahu, nasil bir sektor bu
ben düşünmüyorum canım..biz kendimiz çekeriz diyorum..doğuma girsin istersen 750 tl sanırım..hastaneyle konuşmadım ama izin alabilirsek, video çekibi yaparız hatta :) babamız çeker ilk buluşmamızı diye umut ediyorum ... :)
ben doğuma ya egepolde ya da karataşta yapacağım.. Egepol olursa zaten doğum ücretinin içinde fotoğraf da varmış.. Karataş olursa da anlaşmalı oldukları fotografcıyla görüştüm, en uygunu ve benim de istediğim paketi 250 tl..
aynen biz de çok sinir olduk. medicaldede 750 tl istediğim paket. ve anlaşmalı stüdyo dışında çekim yapamıyosun. ben abim medical personeli die doğuma girsin o çeksin istedim ama yasak dediler. benim fotoğrafçıma nasıl karar verebilirler çok sinir oluyorum ya
Kizlar,
Gecelik/pijama konusunu hallettiniz mi hepiniz? Ben hala alamadim, indirimletden haberi olan var mi?
ben netten suwen marka almıştım geçenlerde,indirimdeydi, kargo dahil 45 tlye geldi, burdaki mağazada 90 tldi. ama şık gecelik sabahlık takımı için kemeraltına gitmiştim 1 ay önce. nisan başında gelir yeni sezon demişti. onu bekliyorum ben deKizlar,
Gecelik/pijama konusunu hallettiniz mi hepiniz? Ben hala alamadim, indirimletden haberi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?