2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Bugun ikinci asama seker yuklememi yaptirdim. Once aclik kan sekerime bakildi. Sonra 100 ml glikoz iceren aromali icecegimi ictim. Bir saat sonra kanim alindi, bir saat sonra ikinci ve bir saat daha gectikten sonra 3. kez kan alindi. 3 saatte bitti. Bu seferki de gayet rahat gecti. Icecekte bu kez 100 ml glikoz oldugu icin ic bayiciydi gercekten ve 3 saat ac kalmak disinda bir sıkıntı olmadi. Doktorum sonuc icin az once aradi. Sekerim yokmus cok sukur, normal cikti.

Ben birazcık doktorumu kandırmayı düşünüyorum Israr ederse seker yüklemesi için . Çünkü Almanya da yasayan ablamı Aradım ve sordum hiç öyle birşey yokmuş orada şaşırdı duyunca seker Zararlı diye seker bile vermiyorlarmış kaldı ki glikoz asla içmeyi düşünmüyorum

''...kaldi ki glikoz..." demissin canim ama glikoz seker demek zaten, basit seker yani...Evet seker sadece hamileler icin degil herkes icin zararli, sadece yurtdisinda degil Turkiye' de de seker kullanmayin diye uyariyor doktorlar hamilelikte. Benim icin gerekli oldu, doktorum risk gordu ve onerdi. Arastirdim, cok soru isaretlerim oldu ama yaptirdim, icim simdi cok daha rahat. Sen de icine nasil sinecekse, nasil rahat edeceksen oyle yapacaksin elbette, doktoruna acikca kaygilarindan bahsedebilirsin...

Dogum fotografcisi ile calisacak misiniz kizlar? Kent Hastanesi dogumhaneye yalnizca kendi anlasmali fotografcisini aliyormus. Dun gorustum, en ucuz paket 450 TL' den basliyor. Bu nedir yahu, nasil bir sektor bu

Dogum fotografcisi ile calisacak misiniz kizlar? Kent Hastanesi dogumhaneye yalnizca kendi anlasmali fotografcisini aliyormus. Dun gorustum, en ucuz paket 450 TL' den basliyor. Bu nedir yahu, nasil bir sektor bu

ben düşünmüyorum canım..biz kendimiz çekeriz diyorum..doğuma girsin istersen 750 tl sanırım..hastaneyle konuşmadım ama izin alabilirsek, video çekibi yaparız hatta :) babamız çeker ilk buluşmamızı diye umut ediyorum ... :)

aynen biz de çok sinir olduk. medicaldede 750 tl istediğim paket. ve anlaşmalı stüdyo dışında çekim yapamıyosun. ben abim medical personeli die doğuma girsin o çeksin istedim ama yasak dediler. benim fotoğrafçıma nasıl karar verebilirler çok sinir oluyorum ya

Bende medicalpark hastanesinde doğum yapmay düşünüyorum bu 750 tl lik paketin içeri nedir acaba?

en donanımlı olandı canım. ama içeriğini tam sayarım desem yalan olur. 2 ay öncesinde sorduk çünkü.

ben doğuma ya egepolde ya da karataşta yapacağım.. Egepol olursa zaten doğum ücretinin içinde fotoğraf da varmış.. Karataş olursa da anlaşmalı oldukları fotografcıyla görüştüm, en uygunu ve benim de istediğim paketi 250 tl..

Standart paket dedigi 450 TL' lik pakette de doguma giriyor. e-maille detayli tanitim brosuru gonderdi Oezzy' cim.
Biz de profesyonel fotograf makinesi almistik bebek icin, ben de fotografa merakliyim biraz. Odada, dogum oncesi cekecegimiz fotograflarda degil de dogum odasinda cekecegimiz fotograflar icin dusunmustum acikcasi, telas arasinda fotografla ugrasamayiz diye ama, fiyati duyunca vazgectik

250 TL makulmus. Benim de aklimdaki rakam buydu en fazla...

Kizlar,
Gecelik/pijama konusunu hallettiniz mi hepiniz? Ben hala alamadim, indirimletden haberi olan var mi?

Birazcık uzmanlık alanıma giriyor bu konu kızlar, çünkü bir süredir profesyonel olarak doğum fotoğrafları çekiyorum :) Size şunu söyleyebilirim ki hastane yönetimi her ne kadar anlaşmalı fotoğrafçımız var dışardan getiremezsiniz dese de, böyle bir hakları hiçbir şekilde yok, doktorunuza konuşup bastırabilirsiniz, sizin adınıza zorla seçim yapamazlar. İş her ne kadar doktorda bitse de, sonuçta özel hastane hastaya müşteri gözüyle bakar ve müşteri kaybetmek istemez. İnternetten araştırabilirsiniz bu konuyu. Fiyatlara gelince İstanbul'da 1000 liradan başlayan fiyatlar gayet makulken, İzmir'de 750 bile uçuk bir rakam, standart en ucuz paket 300-400 civarıdır ve isteğe göre artış gösterebilir. Bu konuda sorularınız varsa memnuniyetle yanıtlayabilirim. Son olarak, kendim çekerim diyenlere tavsiyem, o heyecan anında pekte düşündüğünüz kadar kolay olmuyor bu, sonuçta bir kere olacak bir şey ve eğer içinizde heves varsa çalışmalarını beğendiğiniz bir fotoğrafçıyla çalışın derim, doğum anının heyecanı ve yakalanan o kareler gerçekten paha biçilemez, bak heyecanlandım yine, darısı herkesin başına:) Sağlıklı doğumlar...

Kizlar,
Gecelik/pijama konusunu hallettiniz mi hepiniz? Ben hala alamadim, indirimletden haberi olan var mi?
ben netten suwen marka almıştım geçenlerde,indirimdeydi, kargo dahil 45 tlye geldi, burdaki mağazada 90 tldi. ama şık gecelik sabahlık takımı için kemeraltına gitmiştim 1 ay önce. nisan başında gelir yeni sezon demişti. onu bekliyorum ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…