2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Kizlar,
Dagi' nin internet sitesinden bir lohusa pijama takimi aldim. Diger sitelerde fiyati 100 TL uzerinde idi, %64 indirime girmis Dagi' nin kendi sitesinde...50 TL' ye dusmus, siparis verdim, ihtiyaci olanlara duyurulur!

Ben araniza yeni katildim. Doktorum alsancakta burak agca. 29+5 iz. Mayista dogucaz kismetse.

merhaba kızlar ben hüseyin ceyberinin hastasıyım bornovada 20. haftadayım doğal doğum istiyorum kendisi bu konuda deneyimli pek çok eğitime katılmış. yorumları olan var mı?

Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
hüseyin ceyberi bu konuda bir numara çok sıcakkanlı samimi kesinlikle normal doğum ile ilgili fikrini almanı tavsiye ederim.

akcesu hüseyin bey bornovada doğal doğum eğitimi veriyor istersen araştırabilirsin. bende katılacağım eğitime.

akcesu hüseyin bey bornovada doğal doğum eğitimi veriyor istersen araştırabilirsin. bende katılacağım eğitime.

Merhaba; Hüseyin bey derken, doğal doğum merkezi mi burası yoksa sadece Hüseyin beyin hastalarına kendinin verdiği özel bir eğitim mi? İsim soyisim ya da merkez ismi verirseniz ona göre ulaşabilirim, bu şekilde nette bulmak zor olur yoksa:) Bu arada eğitim araştıranlar için Ben de Karşıyaka Mitra doğal doğum merkezine gidicem sanırım, fiyat açısından diğer yerlere göre çok daha uygun bilginiz olsun.

Merhaba kızlar. Bende Şirinyer Tahir Özgüder hastasıyım. Şuan bulantılardan dolayı hamileliğimin pek keyifli geçtiği söylenemez. Herkese sağlıklı doğumlar diliyorum.

Hüseyin ceyberi İzmir doğal doğum merkezi manavkuyuda bence onunla tanışmadan eğitim almayın derim bu konuda ciddi emek vermiş bir de inanılmaz samimi bir insan bu yakınlarda eğitim var sanırım istersen özelden numarasını verebilirim

hüseyin ceyberi bu konuda bir numara çok sıcakkanlı samimi kesinlikle normal doğum ile ilgili fikrini almanı tavsiye ederim.

Şimdi gördüm soyismini, araştırdım. Sanırım biliyorum, Hüseyin ve Ahmet bey Bayraklı doğal doğum merkezinde eğitim veriyorlar ve fiyatları, Mitra'nın 2 katından bile fazla şu an. İyi doktorlar ama maalesef şu sıraların moda akımı yüzünden fiyatları çok yüksek, daha önce sormuştum doğum için en az 6-7 binlerden bahsetmişlerdi, özel sigortanız olmayınca baya uçuk rakamlar. Devir tersine döndü, eskiden sezeryan pahalıydı, normal doğum ücreti konuşulmazdı bile, şimdi sezeryanlar arttığı için normal doğuma yönelen özel doktorlar servet istiyor nerdeyse! Allah kolaylık versin, bi dahakine şimdiden sigorta araştırsam iyi olcak sanırım.

anladım ne yazıkki özel olunca öyle mitra da eğitim ücreti ne kadar?

anladım ne yazıkki özel olunca öyle mitra da eğitim ücreti ne kadar?

Şimdi tekrar sordum fiyatlarını emin olmak için, Bayraklı 600 TL ve nakit kart da geçmiyor, dediğim gibi Mitra'da yarı yarıya. Aslında orda da 500 ama kendi hastalarına ve erken kayıt olanlara indirim uyguluyorlar, ekip olarak da baya prof. geçmişi olan iyi bir yer. Zaten 3 tane yer var İzmir'de 3'ü de aynı iyi yani, fiyatı uygun olanı tercih ediyorum o yüzden.

Banada 500 dediler hadi Hayırlısı bakalım

Selam benimde doktorum hüseyin ceyberi eğitime katılacakmısın? Doğal doğum ve anne dostu sezeryan konusunda çok iyi bir hekimmiş inşallah sağlıkla kucağımıza alırız

Söylediklerin içinde hüseyin beyi tek geçiyorumişinde çok deneyimli bizim tüm ailedeki kadınların hekimi ve Arkadaşlarımın vazgeçme derim

Aynı d
Daha önce ilk doğumumu kendisi yapmıştı ve çok ilgili güleryüzlü idi ikinci için gittiğimde ise eser kalmamıştı burnu havada geziyor maalesef
üşüncedeyim ne yazıkki bir kez gitme gafletinde bulundum normal doğum istiyorum dediğimde buna ben karar veririm dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü şimdi hüseyin ceyberiye gidiyorum DOĞAL DOĞUM konusunda deneyimli ve eğitimli çok memnunum

Canım ben kemalpasa dayım.ingilizce öğretmeniyim.doktor bilgili ve titiz davranıyor.en küçük detayı bile söylüyor ama bence hastasıyla çok fazla duygusal bağ kurmuyor adımı bile bilmiyor mesala.
Hepimizin ortak sıkıntısı demekki bende öyleydim ama şimdi doktorumu buldum hüseyin ceyberi birtane çok samimi bir insan

Ahmet beyi bilmiyorum ama hüseyin ceyberi mükemmel

Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
Tuba aynı yollardan geçmişiz pek ÇOĞU işleri kolay olsun diye sezeryan taraftarı tabi bebeğimizin ne isteyeceği de önemli ama ben Hüseyin ceyberiden çok memnun kaldım tamam anlamıyla anne ve bebek dostu Doğumu destekliyor bununla ilgili eğitimleri de var tavsiye ederim normal doğum istiyorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…