Ewet ben gidiyorumaranızda Alsancak medhouse clinic Dr.Burak Ağca ya giden varmı
hüseyin ceyberi bu konuda bir numara çok sıcakkanlı samimi kesinlikle normal doğum ile ilgili fikrini almanı tavsiye ederim.Iste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
akcesu hüseyin bey bornovada doğal doğum eğitimi veriyor istersen araştırabilirsin. bende katılacağım eğitime.Merhaba; ben de İzmir'deyim ve bu başlığa çok sevindim :) Hayırlısıyla doğum Mayıs'ta, benim de bir oğlum olacak. Doktorum Su hastanesinden Ersöz ince, her şeyden çok memnunum çok sıra yok, ilgi alaka ve cihazlar çok iyi, sadece tek bir konu var kafama takılan o da normal doğum istiyorum hayırlısıyla ama bu konudaki tutumunu çözemedim henüz. Doğal doğum eğitimi almak istiyorum ve bu konuda eğitim veren birkaç doktor var onlara da bi gitsem mi acaba diye düşünüyorum şu aralar, herkese sağlıklı doğumlar...
akcesu hüseyin bey bornovada doğal doğum eğitimi veriyor istersen araştırabilirsin. bende katılacağım eğitime.
Hüseyin ceyberi İzmir doğal doğum merkezi manavkuyuda bence onunla tanışmadan eğitim almayın derim bu konuda ciddi emek vermiş bir de inanılmaz samimi bir insan bu yakınlarda eğitim var sanırım istersen özelden numarasını verebilirimMerhaba; Hüseyin bey derken, doğal doğum merkezi mi burası yoksa sadece Hüseyin beyin hastalarına kendinin verdiği özel bir eğitim mi? İsim soyisim ya da merkez ismi verirseniz ona göre ulaşabilirim, bu şekilde nette bulmak zor olur yoksa:) Bu arada eğitim araştıranlar için Ben de Karşıyaka Mitra doğal doğum merkezine gidicem sanırım, fiyat açısından diğer yerlere göre çok daha uygun bilginiz olsun.
hüseyin ceyberi bu konuda bir numara çok sıcakkanlı samimi kesinlikle normal doğum ile ilgili fikrini almanı tavsiye ederim.
anladım ne yazıkki özel olunca öyle mitra da eğitim ücreti ne kadar?Şimdi gördüm soyismini, araştırdım. Sanırım biliyorum, Hüseyin ve Ahmet bey Bayraklı doğal doğum merkezinde eğitim veriyorlar ve fiyatları, Mitra'nın 2 katından bile fazla şu an. İyi doktorlar ama maalesef şu sıraların moda akımı yüzünden fiyatları çok yüksek, daha önce sormuştum doğum için en az 6-7 binlerden bahsetmişlerdi, özel sigortanız olmayınca baya uçuk rakamlar. Devir tersine döndü, eskiden sezeryan pahalıydı, normal doğum ücreti konuşulmazdı bile, şimdi sezeryanlar arttığı için normal doğuma yönelen özel doktorlar servet istiyor nerdeyse! Allah kolaylık versin, bi dahakine şimdiden sigorta araştırsam iyi olcak sanırım.
anladım ne yazıkki özel olunca öyle mitra da eğitim ücreti ne kadar?
Banada 500 dediler hadi Hayırlısı bakalımŞimdi tekrar sordum fiyatlarını emin olmak için, Bayraklı 600 TL ve nakit kart da geçmiyor, dediğim gibi Mitra'da yarı yarıya. Aslında orda da 500 ama kendi hastalarına ve erken kayıt olanlara indirim uyguluyorlar, ekip olarak da baya prof. geçmişi olan iyi bir yer. Zaten 3 tane yer var İzmir'de 3'ü de aynı iyi yani, fiyatı uygun olanı tercih ediyorum o yüzden.
Selam benimde doktorum hüseyin ceyberi eğitime katılacakmısın? Doğal doğum ve anne dostu sezeryan konusunda çok iyi bir hekimmiş inşallah sağlıkla kucağımıza alırızmerhaba, bende 14 haftalık hamileyim, doktorum bornovada hüseyin ceyberi , 9. haftada kanamam oldu ve 1 ay yattım şu an herşey yolunda allaha şükür. 63 kilo ile hamile kalmıştım şu an 68 kiloyum. bel oyuntum kayboldu :) pantolonlarım sıkıyor giyemiyorum hamile pantolonu giymeye başladım bile :) sanırım içim dar , benim hiç bulantı koku hassasiyeti gibi sorunlarım olmadı sadece mide şişkinliği ve aşırı gaz sıkıntım var.2 hafta sonra kontrolüm var cinsiyetini öğrenebiliriz umarım.
Söylediklerin içinde hüseyin beyi tek geçiyorumişinde çok deneyimli bizim tüm ailedeki kadınların hekimi ve Arkadaşlarımın vazgeçme derimMerhaba, ben de 9 haftalık hamileyim ve dr arayışındayım. Daha önce Hüseyin Ceyberi'ye gittim, bu hafta Kahraman Kolday'ı deneyeceğim. Mete Tarcan için de iyibir dr diyorlar. Doğumu hangi hastanede yaptırıyor, doğum ve muayene ücretleri nasıl acaba? Ultrason cihazları nasıl , muayene ne kadar sürüyor, çok sıra bekliyor musunuz? Biraz bilgi rica ediorum...tşk
üşüncedeyim ne yazıkki bir kez gitme gafletinde bulundum normal doğum istiyorum dediğimde buna ben karar veririm dedi başımdan aşağı kaynar sular döküldü şimdi hüseyin ceyberiye gidiyorum DOĞAL DOĞUM konusunda deneyimli ve eğitimli çok memnunumDaha önce ilk doğumumu kendisi yapmıştı ve çok ilgili güleryüzlü idi ikinci için gittiğimde ise eser kalmamıştı burnu havada geziyor maalesef
Doktorun çok önemli bence benimde ilk Başlarda benzer sıkıntılarım olmuştuTesekkurler.calisiyorum ama doktor rapor verdi yatiyorum carsanba gunu kontrolum var.
Hepimizin ortak sıkıntısı demekki bende öyleydim ama şimdi doktorumu buldum hüseyin ceyberi birtane çok samimi bir insanCanım ben kemalpasa dayım.ingilizce öğretmeniyim.doktor bilgili ve titiz davranıyor.en küçük detayı bile söylüyor ama bence hastasıyla çok fazla duygusal bağ kurmuyor adımı bile bilmiyor mesala.
Ahmet beyi bilmiyorum ama hüseyin ceyberi mükemmelhanımlar bende ızmır bergamalıyım 7. haftadayız daha cok yenıyım:) hafta sonu ılk kez muayene oldum alsancakda ozelde ahmet kılyara gıttım bebegımın kalp atısını duydum cok heyecan verıcıydı... doktorum ıyıdı ama tabıkı tavsıyelerınızı beklerım ılk bebegım hamılelıkte acemıyımm
Tuba aynı yollardan geçmişiz pek ÇOĞU işleri kolay olsun diye sezeryan taraftarı tabi bebeğimizin ne isteyeceği de önemli ama ben Hüseyin ceyberiden çok memnun kaldım tamam anlamıyla anne ve bebek dostu Doğumu destekliyor bununla ilgili eğitimleri de var tavsiye ederim normal doğum istiyorsanIste gorustugum ve arastirdigim doktorlar hep sezeryan yapiyormus ya da sezeryan yanlisi.. arastirmaktan basim döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?