2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

Ismini cok duydum o doktorun,, hatta aramistimda sanirim ama dogum ucreti cok fazla gelmisti bana... siz konustunuz mu hic dogum ucretini.

Ne kadar indirim var erken kayitta? 500 tl kac tl' ye dusuyor yani net olarak? Ben de hala gidemedim egitime...

Ismini cok duydum o doktorun,, hatta aramistimda sanirim ama dogum ucreti cok fazla gelmisti bana... siz konustunuz mu hic dogum ucretini.
Açıkçası tam sormadım ama benim için şimdilik öncelik bebeğim azıcık kısarım giderleri tabi çok Uçuk bir rakam değilse sana ne kadar söylemişlerdi ki?

Banada 500 dediler hadi Hayırlısı bakalım

Sen Hüseyin beyin takibindeysen belki o yüzden inmişlerdir. Zaten 1-2 ay önce sorduğumda 500 dü yeni zam gelmiş, lotusa da zam gelmiş orası da 600 dedi, ilgi talep var ya uçurdular fiyatları. 2 günlük bir eğitim sonuçta çok pahalı bence, tamam güzel bir şey yapıyorlar ama bu kadar da şişirmeye gerek yok ki, sonuçta eskiden doğru düzgün ebelerin sağlık ocaklarında yaptıklarını yapıyorlar, doğal doğum ve nefes çalışmaları. İşte işler biraz sosyetik olunca böyle oluyor maalesef

33+1 deyim. Doğumu Çınarlı'da yapacağım. Çınarlı'yı düşünenler var mı?

33+1 deyim. Doğumu Çınarlı'da yapacağım. Çınarlı'yı düşünenler var mı?
benim daha çok erken ama doktorum çınarlıdan tahir özgüder. bende nasip olursa çınarlıda yapmak istiyorum ama ücret konusunu hiç sormadım daha erken diye. sen sordun mu? bi bilgin var mı

Arkadaşlar, bebek şekerleri, oda süsleri ve lohusa şerbeti bardak ve süsleri için nereye bakmalıyım? ben izmirde hala yeni sayılırım.. :) tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.

bugün karataşta kontrolüm vardı kızlar, normal doğum ve sezeryan 1200 tl.. sgk anlaşmalı tabi... bilginiz olsun..

benim daha çok erken ama doktorum çınarlıdan tahir özgüder. bende nasip olursa çınarlıda yapmak istiyorum ama ücret konusunu hiç sormadım daha erken diye. sen sordun mu? bi bilgin var mı
Ben dün doktoruma sordum 1750 TL dedi. Ama benim doktorum dışarıdan farklı bir fiyat verilme durumu var mıdır acaba?

Arkadaşlar, bebek şekerleri, oda süsleri ve lohusa şerbeti bardak ve süsleri için nereye bakmalıyım? ben izmirde hala yeni sayılırım.. :) tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
kızlarağası hanının çevresinde imaj ambalaj var. orayı tavsiye ederim, fiyatları iyidir. internetten de birmax var. görerek karar vereyim diyorsan imaj'ı tavsiye ederim.

kızlarağası hanının çevresinde imaj ambalaj var. orayı tavsiye ederim, fiyatları iyidir. internetten de birmax var. görerek karar vereyim diyorsan imaj'ı tavsiye ederim.
evlenirken de malzemeleri imajdan almıştım. yıllardır oradan tedarik ederim. bir deniz ticaret var. o da eski balık haline doğru, köşede kuş tavşan satan bir dükkan var, onun yanından girince. deniz ticaret şekerini de hazırlıyor.

Teşekkürler canım, ikisine de uğrayayım... :)

Merhaba arkadaşlar
22 haftalık hamileyim. Çınarlı Hastanesine gidiyorum. Doktorum Güngör Bey. Çok memnunum.
Herkese sağlıkla bebeklerinizi kucağınızı almanızı diliyorum

merhabalar bende tınaztepede aylin barbaros a gidiyorum ilgili bir doktor normal doğumu desteklediği için tercih ettim izmirde cok doktor arastırdım doktorların çogu sezaryen yapıyor beklemek uğraşmak istemiyorlar...

Merhaba arkadaşlar
22 haftalık hamileyim. Çınarlı Hastanesine gidiyorum. Doktorum Güngör Bey. Çok memnunum.
Herkese sağlıkla bebeklerinizi kucağınızı almanızı diliyorum
Sezeryan olmak istemiyorsaniz acil doktorunuzu değiştirin bu kadar bagnaz dedigim dedik ve normal dogum karsiti bi doktor gormedim aman vajinan bozulmasın modunda 20. Haftada gebeligimi sezeryanla sonlandirdi sagolsun allah onu bildigi gibi yapsın.bebegimde birsuru anomali vardi ve hicbirini görmedi hastanedeki ayruntili ultrasondada sorunlari net goremediler badka yere gittim bilginiz olsun.

Peki doğumu ne kadara yaptırıyor ve hangi hastanede

Bende bugün hamile olduğumu öğrendim doktorum kondon mete tarcan çok seviyorum kendisini bide hemşiresi var oda çok tatlı şengül hemşire doğumu az kalanlara hayırlı doğumlar benim gibi yeni anne adaylarinada sagsalim kucagimixa aldırmak nasip etsin rabbim bebisleeimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…