Ismini cok duydum o doktorun,, hatta aramistimda sanirim ama dogum ucreti cok fazla gelmisti bana... siz konustunuz mu hic dogum ucretini.Tuba aynı yollardan geçmişiz pek ÇOĞU işleri kolay olsun diye sezeryan taraftarı tabi bebeğimizin ne isteyeceği de önemli ama ben Hüseyin ceyberiden çok memnun kaldım tamam anlamıyla anne ve bebek dostu Doğumu destekliyor bununla ilgili eğitimleri de var tavsiye ederim normal doğum istiyorsan
Ne kadar indirim var erken kayitta? 500 tl kac tl' ye dusuyor yani net olarak? Ben de hala gidemedim egitime...Şimdi tekrar sordum fiyatlarını emin olmak için, Bayraklı 600 TL ve nakit kart da geçmiyor, dediğim gibi Mitra'da yarı yarıya. Aslında orda da 500 ama kendi hastalarına ve erken kayıt olanlara indirim uyguluyorlar, ekip olarak da baya prof. geçmişi olan iyi bir yer. Zaten 3 tane yer var İzmir'de 3'ü de aynı iyi yani, fiyatı uygun olanı tercih ediyorum o yüzden.
Açıkçası tam sormadım ama benim için şimdilik öncelik bebeğim azıcık kısarım giderleri tabi çok Uçuk bir rakam değilse sana ne kadar söylemişlerdi ki?Ismini cok duydum o doktorun,, hatta aramistimda sanirim ama dogum ucreti cok fazla gelmisti bana... siz konustunuz mu hic dogum ucretini.
6000 tl gibi biseydi... acikcasi bana abarti geldi...Açıkçası tam sormadım ama benim için şimdilik öncelik bebeğim azıcık kısarım giderleri tabi çok Uçuk bir rakam değilse sana ne kadar söylemişlerdi ki?
Banada 500 dediler hadi Hayırlısı bakalım
benim daha çok erken ama doktorum çınarlıdan tahir özgüder. bende nasip olursa çınarlıda yapmak istiyorum ama ücret konusunu hiç sormadım daha erken diye. sen sordun mu? bi bilgin var mı33+1 deyim. Doğumu Çınarlı'da yapacağım. Çınarlı'yı düşünenler var mı?
Ben dün doktoruma sordum 1750 TL dedi. Ama benim doktorum dışarıdan farklı bir fiyat verilme durumu var mıdır acaba?benim daha çok erken ama doktorum çınarlıdan tahir özgüder. bende nasip olursa çınarlıda yapmak istiyorum ama ücret konusunu hiç sormadım daha erken diye. sen sordun mu? bi bilgin var mı
kızlarağası hanının çevresinde imaj ambalaj var. orayı tavsiye ederim, fiyatları iyidir. internetten de birmax var. görerek karar vereyim diyorsan imaj'ı tavsiye ederim.Arkadaşlar, bebek şekerleri, oda süsleri ve lohusa şerbeti bardak ve süsleri için nereye bakmalıyım? ben izmirde hala yeni sayılırım.. :) tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
evlenirken de malzemeleri imajdan almıştım. yıllardır oradan tedarik ederim. bir deniz ticaret var. o da eski balık haline doğru, köşede kuş tavşan satan bir dükkan var, onun yanından girince. deniz ticaret şekerini de hazırlıyor.kızlarağası hanının çevresinde imaj ambalaj var. orayı tavsiye ederim, fiyatları iyidir. internetten de birmax var. görerek karar vereyim diyorsan imaj'ı tavsiye ederim.
evlenirken de malzemeleri imajdan almıştım. yıllardır oradan tedarik ederim. bir deniz ticaret var. o da eski balık haline doğru, köşede kuş tavşan satan bir dükkan var, onun yanından girince. deniz ticaret şekerini de hazırlıyor.
Sezeryan olmak istemiyorsaniz acil doktorunuzu değiştirin bu kadar bagnaz dedigim dedik ve normal dogum karsiti bi doktor gormedim aman vajinan bozulmasın modunda 20. Haftada gebeligimi sezeryanla sonlandirdi sagolsun allah onu bildigi gibi yapsın.bebegimde birsuru anomali vardi ve hicbirini görmedi hastanedeki ayruntili ultrasondada sorunlari net goremediler badka yere gittim bilginiz olsun.Merhaba arkadaşlar
22 haftalık hamileyim. Çınarlı Hastanesine gidiyorum. Doktorum Güngör Bey. Çok memnunum.
Herkese sağlıkla bebeklerinizi kucağınızı almanızı diliyorum
Peki doğumu ne kadara yaptırıyor ve hangi hastanedeTuba aynı yollardan geçmişiz pek ÇOĞU işleri kolay olsun diye sezeryan taraftarı tabi bebeğimizin ne isteyeceği de önemli ama ben Hüseyin ceyberiden çok memnun kaldım tamam anlamıyla anne ve bebek dostu Doğumu destekliyor bununla ilgili eğitimleri de var tavsiye ederim normal doğum istiyorsan
Bizim isteğimize bağlıymış kent ata sağlık yada Çınarlı 5000 tl civarında sanırımPeki doğumu ne kadara yaptırıyor ve hangi hastanede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?