2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

BayAnlar dualarınıza ihtiyacımız var bebişimle.. Haftabaşında kanamam oldu,iğne,serum,progestan ile şimdilik atlattık şükür.. Çok korktuk.. Raporluyum bebeğim için dinleniyorum.. Lütfen dualarınızı esirgemeyin

Merhaba kizlar ben hamile degilim ama izmirli bir hamile adayiyim . ikinci bebegi dusunuyoruz ilk dogumumu izmirde yapmamistim simdi izmirde iyi bir doktor arayisindayim sizlerin bu konuda yardimci olabileceginizi dusunerek bu forumdayim

İlk dogumumu normal yaptim oncesi agrilar sancilar oluyor ama dogumdan sonra yeniden dogmus gibi hafifliyorsun.harika bir duygu allah nasip ederse ikinciyi de normal isterim. Sezeryanlilarin dogum sonrasi halini gorunce iyi ki normal dogum yapmisim demistim.bebegi emzirmekte cok sikinti yasiyorlardi.

Doktorumuz aynı ben de çok memnunum

Slm kızlar, bugün yine alışverişteydim. Bir biberon baktım saatlerce almadan döndüm. Biberon ve emzik alma taraftarı değildim aslında, sonra memeyi istemeyebilir diye, ağzına kaşık bile deymesin demişlerdi. Ne olur ne olmaz 1 tane bulunsun diyenlerde oldu, neyse baya bi inceledikten sonra Avent ve Chicco'nun yeni doğan için gaz yapmayan özel modelleri var onu beğendim chicco olan kauçuk, Avent'in silikon uç ama özel meme tasarımlı, bebek yadırgamaz memeyi reddetmez falan dediler ikisi arasında kararsız kaldım. Tam alıyodum ki bir büyük modelini gördüm o daha fazla cc olarak onu alayım dedim ama o 2 damla yani 6 aydan sonra, yeni doğana olmazmış. E iyi de yeni doğana 6 aya kadar zaten ek gıda yok ayrıca su da verilmez diye biliyorum e o zaman neden biberon alayım diye düşündüm. Ayrıca süt sağmak için Lansinoh manuel pompa aldım onun biberon başlığı da var bebeğe anne sütü vermek için. Sonuç olarak almadan döndüm, siz ne yaptınız bu konularda araştırdınız mı hiç ?

Avent natural 125 cc aldım. .Sağlık ocağındaki hemşire sakin biberonla süt verme, mecbur kalirsan kaşıkla vermelisiniz dedi..bir de kaşık alacağım...

Doktorum Kentte Orçun Sezer, tavsiye ederim. Ne güzel demişsiniz, inşallah normal doğuma buluşuruz kızımla. .

Ben arastirdim aventin biberonunu almaya karar verdim. Benim icin gerekli olucak ben calismayi düşünüyorum canim. Sütümu sagicam annem de ben okuldayken verir diye dusunuyorum. Göğüs pompasi olarak ise elektrikli tavsiye ettiler hep.onu da avent almayi düşünüyorum

Avent natural 125 cc aldım. .Sağlık ocağındaki hemşire sakin biberonla süt verme, mecbur kalirsan kaşıkla vermelisiniz dedi..bir de kaşık alacağım...
Ne zamana kadar kasikla peki. Biberona ne zaman gecmeliymisiz

Te
Doktorum Kentte Orçun Sezer, tavsiye ederim. Ne güzel demişsiniz, inşallah normal doğuma buluşuruz kızımla. .

Tesekkur ederim tavsiyen icin. Hamileligim oldukce hareketli gecmisti doguma 4 hafta kalincaya kadar calistim.kizim 1 hafta erken gelince 3 hafta dinlenebildim.o uc haftada da bol bol yuruyus yapmistim ve dogu kolaylastirsigini duydugum icin hurma yemistim her gun onlarin sayesinde mi bilmiyorum rahat olmustu dogumum netten arastirisaniz rahim otu diye bir ot var bir arkadasim o otu vermisti onu da kullandim.

Ne zamana kadar kasikla peki. Biberona ne zaman gecmeliymisiz

Emzirmek istiyorsan biberona başlamamalısın dedi..bebek sütü biberondan kolayca, zorlanmadan çekebiliyormuş..meme ve kaşıkta ise enerji sarf ediyor, kolay çekemiyor..emzirirken vermen gerekirse, ilk günler süt gelmezse mutlaka kaşıkla ver dedi..biberona alışırsa memeyi emmek istemezmiş..

Ben de ilk zamanlarda gerekli olmayacağı düşüncesiyle henüz almadım biberon. Bir arkadaşım tavsiyesi ile dr. browns' un gaz yapmayan biberonu almayı düşünüyorum gerekli olursa ilerde.

Oezyy' cim Orçun Bey sana da şeker testi yaptırdı mı? Kilo durumun nasıl? Bir de hastane odasını görme şansın oldu mu? Doğum topu var mı acaba, sormayı unuttum Orçun Bey' e?

Oezyy' cim Orçun Bey sana da şeker testi yaptırdı mı? Kilo durumun nasıl? Bir de hastane odasını görme şansın oldu mu? Doğum topu var mı acaba, sormayı unuttum Orçun Bey' e?

Canım glikoz yüklemesi ise evet yaptırdı, 26. haftada...75 mg dı..2 saat aç kaldım..3 kez kan aldılar...açlık...1. saat sonrası tokluk ve 2. saat sonrası tokluk...herşey normal çıktı..sen yaptıracak mısın?
Bu haftasonu randevumuz var, 3 hafta öncesi 10,5 kilo almıştım..kızım da 1,5 kiloydu...12 kiloyu tutturamayacğım sanırım ama yine de iyi gidiyorum galiba..senin nasıl?
Odalara baktık, doğumhaneye bakmayı atlamışım, ona da bakacağım, senin de aklında bulunsun..önceden görmek eminim daha iyi olacaktır..standart, suit ve vip suit olarak ayrılıyor odalar...suitlere karar verdik..başta gereksiz gibi görünse de, gelen misafirlerin beklemesi ve annenin odasında rahat olması için en iyi çözüm gibi görünüyor...bizim ailelerimiz şehirdışından gelecek ve doğum sonrası kısa bir süre de olsa kalabalık olacak...o arada kızımı emzirmeye çalışırken odaya giren çıkan olmasın istiyorum...
Top var mı bilmiyorum ama ben evde kullandığım pilates topumu götürürüm zaten diyorum..

nasıl gidiyor hamilelik? var mı zorlayan birşey? benim bel ağrılarım çok arttı..ve de reflüm..onun dışında heyecanlı bekleyiş devam ediyor :) bu haftadan itibaren 15 günde bir kontrole dönüyoruz tekrar..

Selam bende izmirdeyim ve doğal doğum istiyorum Bornova'da hüseyin ceyberinin takibindeyim normal Doğumu destekliyor onu seçme sebebim de buydu açıkçası çok pozitif ve anlayışlı doğum kursları da oluyor çok memnunum ben bir görüş derim

Tesekkur ederim ozel mi calisiyor hastane de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…