- 2 Mart 2014
- 404
- 206
- 23
- 35
canım ben nıhal hanıma gıdıyorum.cok memnunum.Hangi doktor ben de 28 nisanda gideceğim tunc beye ilk defa
Aynen canim benim, nefes darligi, sık tuvalete cikma, cabucak yorulup soluk soluga kalma, karnimda patlayacakmiscasina bir gerginlik, uyumakta gucluk sıkıntılarını yasiyorum ben de. Bavul hazir, kapi agzinda bekliyor. Besigi ben de henuz kurmadim. Merakli bir bekleyis icindeyiz artik. Daha erken ama bir dogum belirtisi olur mu diye tetikteyimHeyecanla gün sayıyoruz cnm :) Hazırlıklar bitti sayılır, bi tek beşiği kurcaz artık çanta falan tamam, kıpırtılar baya yoğun, gece tuvalete kalkmalar arttı, çok hızlı yürüyemiyorum hemen yoruluyorum, fazla yiyemiyorum artık yer kalmadı karnım iyice çıktı gerginlik oluyor nefes almada falan zorluk oluyor, herşey daha dikkatli ve ölçülü şu sıralar. Bunlar dışında iyiyiz çok şükür merakla oğlumuzu bekliyoruz bakalım ne zaman nasıl gelcek :) Hayırlısıyla ve sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi. Senin nasıl gidiyor?
nefes darlıgı dışında bende senin gibiyim canım. karnımın patlayacakmış gibi olması berbat birsey ama bende gazdan oluyormuş farkettim. gaz yapan yiyecekleri kestim durum normale döndü aklında bulunsun. ben daha çantayı hazırlamadım. önümüzdeki bir kaç hafta içinde hazırlamayı düşünüyorum.Aynen canim benim, nefes darligi, sık tuvalete cikma, cabucak yorulup soluk soluga kalma, karnimda patlayacakmiscasina bir gerginlik, uyumakta gucluk sıkıntılarını yasiyorum ben de. Bavul hazir, kapi agzinda bekliyor. Besigi ben de henuz kurmadim. Merakli bir bekleyis icindeyiz artik. Daha erken ama bir dogum belirtisi olur mu diye tetikteyim
Aynen canim benim, nefes darligi, sık tuvalete cikma, cabucak yorulup soluk soluga kalma, karnimda patlayacakmiscasina bir gerginlik, uyumakta gucluk sıkıntılarını yasiyorum ben de. Bavul hazir, kapi agzinda bekliyor. Besigi ben de henuz kurmadim. Merakli bir bekleyis icindeyiz artik. Daha erken ama bir dogum belirtisi olur mu diye tetikteyim
iyi akşamlar kızlar.ben bu grubu yeni gördüm:)))benim de kısmetse bir oğluşum olacak.sizler gerçi biraz öndesiniz ama olsun tecrübelerinizden yararlanırım belki
kadomer hatice aktan doktorum anlaşması çınarlı hastanesi canım.senin?aa aynı tarihte gözüküyor doğumlarımız benim de kısmetse oğlum olacak :)
hangi hastanede yapacaksın sen doğumunu?
benim de ali bey mitradan, ata sağlıkta yapacam inşallah ben dekadomer hatice aktan doktorum anlaşması çınarlı hastanesi canım.senin?
Benimde doktorum hatice aktan ama ben elazığda görev yaptığım için gebelik takibi için yanına gidemiyorum maalesefkadomer hatice aktan doktorum anlaşması çınarlı hastanesi canım.senin?
valla henüz sormadım.ablamın doktoruydu.7 yıl önce 2500tl normal doğumda sadece hatice hanıma ödediler hastaneye de 1,050tl vermişlerdi.nakit çalışıyor onu biliyorum.bir de sezaryen ve normal doğumdan aynı parayı alıyor ayrım yapmıyor onu biliyorum.ama gerçekten çok tatlıdır ve çok ilgilidir.hamileyi panikletmeyen yapısı mükemmel.her ultrasonda aman bu bebek süper maşallah bak yüzü ne güzel vs. gibi sözleriyle heyecanımıza ortak oluyor.samimi olması benim için çok önemli.Benimde doktorum hatice aktan ama ben elazığda görev yaptığım için gebelik takibi için yanına gidemiyorum maalesefKendisi harika bir doktor çok ilgili. Kısmetse doğumumu ona yaptırıcam ama doğumu ne kadara yapıyo hastane ne kadar alıyo hiç bi bilgim yok. Sen bu konu hakkında Hatice hanımla görüştün mü canım?
hayırlısı olsun canım.sağlıkla alalım bebişlerimizi inşalllaaahhhhbenim de ali bey mitradan, ata sağlıkta yapacam inşallah ben de
Canım teşekkürler güzel dileklerin için :) uğradığın için de çok mutlu oldum gerçekten.. gerçi 20 saatlik süreç sonrası kendime gelememiştim hala onun için biraz hayal meyal hatırlıyorum :)..güzel ve kolay doğumlar diliyorum sizlere..benimki biraz zor oldu ama sağlıcakla kavuştum ya kızıma...ancak bugün kendime gelebildim..şu ana kadarki tecrübelerimden birini paylaşıyorum hemen...lansinoha başlamayı sakın unutmayın..doğum ayrı bir süreç, emzirme ayrı bir süreç..ve yarasız atlatmak iyi geliyor..öpüyorum, güzel haberlerinizi bekliyorum :)
Sağlıkla kucağınıza almanıza çok sevindim, gözünüz aydın:)
Bize deneyimlerinizi aktarırsanız çok memnun olurum, eminim benim gibi sezeryan sonrası bebek bakımını merak eden çok anne vardır topikte,
Bir de bir sorum olacak, lansinoh doğumdan önce mi sürülmeye başlanacak?
Teşekkür ler canım. Allah sizlere de sağlıcakla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin. Sezeryanin en büyük dezavantajı benim için sütun 3 gün sonra gelmesi oldu..1 haftaya kadar da uzayabilirmis. ..ilk 2 gün emzirdim hep ama sütun gelmemiş. .sonra tek göğsünden gelmeye başladı diğerinin kanalları tıkandı. ..onun için ilk onerilerim; ilk günler için mama gerekebilir, kendinizi uzmeyin, ben aptamil kullandım. .3 kez verdim...Göğüs kanallarını açmak için her 2 saatte bir süt sağmalisiniz. ..pompa niz da hazır olmalı. ..bir de sıcak kompres önemli. ..her emzirme den sonra Lansinoh sürmek rahatlatıyor. ..ben erken baslamistim kullanmaya iyiki de öyle yapmisim. ..yarasiz atlatmama ragmen halen emzirirken canım çok yanıyor. ..18 günlük anne tecrübelerikolay ve hayırlı doğumlar diliyorum sizlere
Canim hemen hemen ayni zamanlarda dogum yapacagiz anlasilan. Lansinohu hemen kullanmaya baslamalisin, ben de basladim...Çok teşekkür ederim ilaç gibi geldi,
15-20 günüm kaldı tahminen, heyecan sardı,
Doktorum sezeryan öneriyor, bel fıtığım olduğu için,
Ara sıra deneyimlerinizi paylaşırsanız , başıma gelebilecekleri bilmek beni çok rahatlatır,
Sağlıcakla kalın..
Hepinizin anneler gününü kutlarım sevgili anneler
Hayirli olsun canim, bebegini saglikla kucagina almani dilerim...merhaba hanımlar bende aranıza katıldım daha yolun başındayız ama bu üçüncü gebeliğim diğerlerini kaybettim maalesef allahın izniyle bu sefer olacak inşallah
egede bilmiyorum ama benim özel hastanede prof. 4500 e yapıyor canım. ege daha uygun olabilir.slm güzel İzmirli hatunlar demek böyle sayfa vardı ve ben görmedim
şimdi fark ettim sayfayı fazla okuyamadım prof. ta daoğum yapıcak olan varmı fiyatları nedir haberi olan varsa yazarsa çok güzel olur özel hastanede kontrollerimi yaptırıyorum ama eski drumda doğum yapmak istiyorum oda egede prof son ay kontrole gidicem ama ücretini merak ediyorum e malüm tel dede bir şey demiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?