yok cnm egede yapmıyor doğumu Çınarlıda yaptırıyor keşke egede yapsa :)egede bilmiyorum ama benim özel hastanede prof. 4500 e yapıyor canım. ege daha uygun olabilir.
benim doktorum serkan güçlü canım. bornova şifa üniversitesi hastanesinde çalışıyor orda da yapıyor dogumu. eskidende dokuz eylül ün. çalışıyordu.yok cnm egede yapmıyor doğumu Çınarlıda yaptırıyor keşke egede yapsa :)
çok sağol bilgi için
senin dr kim nerde yapıcaksın doğumu ?
anladım cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin az kalmış doğumuna çok güzel bi zamanda doğum yapıcaksın benim oğlumda 11 haziran doğumlu çok rahat geçmişti yaz.benim doktorum serkan güçlü canım. bornova şifa üniversitesi hastanesinde çalışıyor orda da yapıyor dogumu. eskidende dokuz eylül ün. çalışıyordu.
inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagımıza canım. o yaz denize girebilmişmiydin peki? kafamda tatil planları dönüp duruyor şu anda. hamileliği sürekli evde geçirdim çok sıkıldım acaba yazda evde mi geçicek.anladım cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin az kalmış doğumuna çok güzel bi zamanda doğum yapıcaksın benim oğlumda 11 haziran doğumlu çok rahat geçmişti yaz.
yooo hiçte evde geçirmedim ful gezdim :) denizede gittim ağustostu ama pimpirik yaptım girmedim ama girebilirdimde 20 kırkım çıktıktan sonra hiç evde durmadık :)inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagımıza canım. o yaz denize girebilmişmiydin peki? kafamda tatil planları dönüp duruyor şu anda. hamileliği sürekli evde geçirdim çok sıkıldım acaba yazda evde mi geçicek.
Bence şart, pompa gerekli olursa felan hazır olması için. ..Weevel aldım ben kurutucu ve mama isitici özelliği de var..Arkadaşlar iki sorum olacak:
1) Biberon sterilizatörü şart mı? Cevap evet ise marka model tavsiyesi alabilir miyim?
2) Çalışan anneler... SGK ile nasıl bir yol izleniyor? Maaş alamıyoruz diye biliyorum. Peki doğum parası vs hiçbir şey yok mu yani? Tek maaş mı olacağız 16 hafta boyunca?
Bence şart, pompa gerekli olursa felan hazır olması için. ..Weevel aldım ben kurutucu ve mama isitici özelliği de var..
maaş alımı işverene bağlı. .çalıştığınız yer maaşını ödeyebilir. ..SGK ödeme yapınca sizde işyerine geri ödeme yapabilirsiniz...15 Mayıs sonrası ise doğum 300 tl ödeme yapacaklar yeni yasayla..ben kaçırdım, detaylari bilmiyorum...16 haftalik maaş alacaksınız. .
Ben kaçırdığım için araştırmadim, bilmiyorum. Forumdaki arkadaşlar belki yardimci olabilir.Bebişim doğunca hemen başvurucam dimi 300₺ için?
Benim de bugun cok cok hafif, arada bir adet sancim gibi sanci oldu.. demekki normal.. aman baska birsey olmasinda,, henuz erken cunku...Bayanlar merhaba, dünden beri çok rahatsız edici olmasa da
, adet olacakmışım gibi , gelip geçici bir ağrı oluyor. Size de oluyor mu bu?
Benim de bugun cok cok hafif, arada bir adet sancim gibi sanci oldu.. demekki normal.. aman baska birsey olmasinda,, henuz erken cunku...
Bazen bende de oluyor canim. Duzenli kasilma olmadiktan sonra sorun yok...Bayanlar merhaba, dünden beri çok rahatsız edici olmasa da
, adet olacakmışım gibi , gelip geçici bir ağrı oluyor. Size de oluyor mu bu?
15 mayistan itibaren dogan bebekler icin gecerli olup, aile ve sosyal politikalar bakanliginin il mudurluklerine basvuru yapilacak. Odemelerde kimlik paylasim sistemi uzerindeki nufus bilgileri dikkate alinacagindan, bebegimizin kimligini cikarttiktan sonra basvurabiliriz.Bebişim doğunca hemen başvurucam dimi 300₺ için?
15 mayistan itibaren dogan bebekler icin gecerli olup, aile ve sosyal politikalar bakanliginin il mudurluklerine basvuru yapilacak. Odemelerde kimlik paylasim sistemi uzerindeki nufus bilgileri dikkate alinacagindan, bebegimizin kimligini cikarttiktan sonra basvurabiliriz.
Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşıma da sordum, doğuma gazırlık yapıyor rahmin dedi, onun da 36.-37. Haftada başlamış bu tür sızıları
Konuyla ilgili cok haber okudum ama sgk' ya basvurulacagina iliskinb irsey okumadim.Aile ve sosyal politiklar il mudurlukleri, sosyal hizmet merkezleriBen de araştırmıştım bunu, doğumdan hemen sonra doğum belgeleri ile sgk ya başvurun diye yazıyordu cnm, sen emin misin bu şekilde olacağına?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?