2015 Yılında Doğum Yapacak İzmir' li Anne Adaylarının Buluşma Noktası

egede bilmiyorum ama benim özel hastanede prof. 4500 e yapıyor canım. ege daha uygun olabilir.
yok cnm egede yapmıyor doğumu Çınarlıda yaptırıyor keşke egede yapsa :)
çok sağol bilgi için
senin dr kim nerde yapıcaksın doğumu ?

yok cnm egede yapmıyor doğumu Çınarlıda yaptırıyor keşke egede yapsa :)
çok sağol bilgi için
senin dr kim nerde yapıcaksın doğumu ?
benim doktorum serkan güçlü canım. bornova şifa üniversitesi hastanesinde çalışıyor orda da yapıyor dogumu. eskidende dokuz eylül ün. çalışıyordu.

benim doktorum serkan güçlü canım. bornova şifa üniversitesi hastanesinde çalışıyor orda da yapıyor dogumu. eskidende dokuz eylül ün. çalışıyordu.
anladım cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin az kalmış doğumuna çok güzel bi zamanda doğum yapıcaksın benim oğlumda 11 haziran doğumlu çok rahat geçmişti yaz.

anladım cnm rabbim sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin az kalmış doğumuna çok güzel bi zamanda doğum yapıcaksın benim oğlumda 11 haziran doğumlu çok rahat geçmişti yaz.
inşallah hepimiz sağ salim alırız kucagımıza canım. o yaz denize girebilmişmiydin peki? kafamda tatil planları dönüp duruyor şu anda. hamileliği sürekli evde geçirdim çok sıkıldım acaba yazda evde mi geçicek.

yooo hiçte evde geçirmedim ful gezdim :) denizede gittim ağustostu ama pimpirik yaptım girmedim ama girebilirdimde 20 kırkım çıktıktan sonra hiç evde durmadık :)

Arkadaşlar iki sorum olacak:

1) Biberon sterilizatörü şart mı? Cevap evet ise marka model tavsiyesi alabilir miyim?
2) Çalışan anneler... SGK ile nasıl bir yol izleniyor? Maaş alamıyoruz diye biliyorum. Peki doğum parası vs hiçbir şey yok mu yani? Tek maaş mı olacağız 16 hafta boyunca?

Bence şart, pompa gerekli olursa felan hazır olması için. ..Weevel aldım ben kurutucu ve mama isitici özelliği de var..
maaş alımı işverene bağlı. .çalıştığınız yer maaşını ödeyebilir. ..SGK ödeme yapınca sizde işyerine geri ödeme yapabilirsiniz...15 Mayıs sonrası ise doğum 300 tl ödeme yapacaklar yeni yasayla..ben kaçırdım, detaylari bilmiyorum...16 haftalik maaş alacaksınız. .

Bayanlar merhaba, dünden beri çok rahatsız edici olmasa da
, adet olacakmışım gibi , gelip geçici bir ağrı oluyor. Size de oluyor mu bu?

Bebişim doğunca hemen başvurucam dimi 300₺ için?

Bayanlar merhaba, dünden beri çok rahatsız edici olmasa da
, adet olacakmışım gibi , gelip geçici bir ağrı oluyor. Size de oluyor mu bu?
Benim de bugun cok cok hafif, arada bir adet sancim gibi sanci oldu.. demekki normal.. aman baska birsey olmasinda,, henuz erken cunku...

Benim de bugun cok cok hafif, arada bir adet sancim gibi sanci oldu.. demekki normal.. aman baska birsey olmasinda,, henuz erken cunku...

Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşıma da sordum, doğuma gazırlık yapıyor rahmin dedi, onun da 36.-37. Haftada başlamış bu tür sızıları

Bebişim doğunca hemen başvurucam dimi 300₺ için?
15 mayistan itibaren dogan bebekler icin gecerli olup, aile ve sosyal politikalar bakanliginin il mudurluklerine basvuru yapilacak. Odemelerde kimlik paylasim sistemi uzerindeki nufus bilgileri dikkate alinacagindan, bebegimizin kimligini cikarttiktan sonra basvurabiliriz.

son haftalarda bu kasılmaların olması çok normal arkadaşlar, doğumu çok yaklaşmış arkadaşlara bir tavsiyede bulunmak istiyorum, lansinoh 1 numara koruyucu ve bunun dışında ilk gelen anne sütü ile göğüslerinizin kahverengi alanlarına bu ilk gelen sütten sürmenizi tavsiye ederim ben çok faydasını gördüm ve hiç bir yara ve çatlama olmamıştı denemenizi tavsiye ederim, anne sütü her derde deva gerçekten

Ben de araştırmıştım bunu, doğumdan hemen sonra doğum belgeleri ile sgk ya başvurun diye yazıyordu cnm, sen emin misin bu şekilde olacağına?

Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşıma da sordum, doğuma gazırlık yapıyor rahmin dedi, onun da 36.-37. Haftada başlamış bu tür sızıları

Bu ufak tefek ağrılar bende de 1 haftadır falan var, regl ağrısı gibi. Kitapta okumuştum kasılmalar bu ağrıya benziyomuş, özellikle geceleri ve stres yapınca oluyor, çok sık olmadığı sürece birkaç hafta önceden başlaması gayet normal, biz gün sayıyoruz hadi bakalım hayırlısı :)

Ben de araştırmıştım bunu, doğumdan hemen sonra doğum belgeleri ile sgk ya başvurun diye yazıyordu cnm, sen emin misin bu şekilde olacağına?
Konuyla ilgili cok haber okudum ama sgk' ya basvurulacagina iliskinb irsey okumadim.Aile ve sosyal politiklar il mudurlukleri, sosyal hizmet merkezleri

Mesajin yarisi cikmadi pardon...Dedigim gibi okudugum tum haberlerde basvurularin aile ve sosyal politikalar il mudurlukleri, sosyal hizmet merkezleri ve yurtdisinda konsolosluklara yapilacagi yaziyor. Bir de kamu calisanlari kendi kurumlarina muracaat edebiliyor, zaten onlarda basvuruyu alip buralara gonderiyor. Sgk ile ilgisi oldugunu sanmiyorum, cunku kanun aile ve sosyal hizmetler bakanliginin gorevleri kapsaminda cikarildi.

Bebisimizin kimligi ciktiktan sonra basvuralim demem de kendi yorumum :) cunku bilgiler kimlik paylasim sisteminden cekilecek ve bir bebegimizin oldugunun ispatini kimlikle yapabiliriz diye dusundum. Dogum belgesini kabul etmezler muhtemelen. Okuduklarima gore boyle, uygulama cok yeni oldugundan basvuran birine rastlamadim henuz, insallah basvurduktan sonra uygulamayi daha net paylasirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…