vay be. aile servetine göz koydun he. Allah akıl fikir versin.Biz de aynı durumdayız. Sanki bebek doğduktan sonra oğulları olduğu akıllarına geldi eşimin ailesinin. İlgi alaka tavan yaptı. Kv kıskançlık krizlerine girdi, başı döndü, en sonunda on günlük lohusa halimle benden az kazanan kocamla evli kalmak için bu çocuğu 'peydahladığımı' söyledi. Daha yeni milyon dolara arazi sattı ailem, kendi Doblo'larına haciz konuldu arabaları yok. Benim öküzüm de gaza gelip saçmaladı fena halde. Çaresi yok, boşarım ben bunu. Oğlum biraz daha büyüsün istiyorum sadece. Neyse ki uzaktalar...
Çok doğru bir noktaya parmak bastın tebrik ediyorum :)Bizim de 2 Kasım evlilik yildonumumuzdu. Hepimiz de Kasım da hamile kaldık ya.
La Lune canim doktordan geldik. Doktorum verem aşısını 28 ekimde yaptirdigim için 4. Ayda yapalim rotayi dedi. 6. Aya kadar iki dozunda yapilmasi gerekiyormus. 2 doz arasinda en az 1 ay olmali dedi. Ilk dozu 4. ay ikinci dozu 6. ay yapariz dedi. Saglik ocagindaki hemsire de 12 haftalik olmadan ilk dozu yapmaliyiz dedi benim beyin yandı anlayacagin :)
Herkes aynısını söyledi kuzum okuyoruz okutuyoruz ama oldu Bi kere rabbime emanetiz cok saolYa
Yasa valla kız helal olsun. Bende öyleyim. Teyzemler geldi bir kek yaptım sadece börekle kuru pasta aldırdım bir de çay. Daha ne olsun. Derdimiz başımızdan aşkın.
Çok geçmiş olsun tatlım. Bence sana mevlitte nazar değdi. Maşallah pek tatlıydın. Hepsi üstüste geldi baksana. Okut bir kızla kendini.
Cok teşekkür ederim tatlımGeçmiş olsun Allah şifa versin tatlım
Evet gerçekten ben de benzetiyorum :) maşallah kuzularaAy masallah nasıl tatlı yaa. Gözler açılmaya bilinçle bakmaya başladı kuzuların. Ben deyesil_ela arkadaşın bebeğine çok benzetiyorum Nevayı.
Yalnız bu ataklar 6 yasa kadar devam ediyor.
Maşallah canım oturuyor mu senin oğlan?Kızlar uzun süredir giremedim. Geçmişi okuyacağım vakit buldukça. Bebeğimize Mevlüt yaptık bu hafta. Çok şükür güzel geçti. Bu da kara oğlumuz
Eki Görüntüle 1908543
Onun dışında doğum iznim 18 kasımda bitiyor. İş yeri ile görüşmeye gittim canım çok sıkıldı. Bizim iş yerinde çocuk 3 yaşına gelene kadar evden çalışma ve yarı zamanlı çalışma diye uygulama var. Evden çalışmada 1 gün işe gidiyorsun. Geri kalan 4 gün toplam 1.5 gün olacak şekilde evden çalışıyorsun. Yarı zamanlıda haftada 2.5 gün işe gidiyorsun. O kadar. İkisinde de maaşının yarısını alıyorsun kıdemin de 1/3 işliyor. Tabi bu müdürünün insiyatifinde.
Ben evden çalışmayı en azından 2 yaşına kadar kullanırım diyordum. Bir de yıllık izinlerim var. Bu sene önümüzdeki sene ve süt izni derken 30 günü buluyor. Bunu da işe gitmem gereken 1 günlere girerim böylece Bebiş neredeyse 1 yaşına gelene kadar işe gitmem evden çalışırım diyordum.
Ama müdürüm doğum izninden sonra 9 ay evden sonra da 9 ay yarı zamanlı çalışmayı kabul ederim. Daha fazlası olmaz dedi:/ Bir de 10 günlük iznimi blok girmem gerekiyormuş. Bu durumda mayıstan sonra işe gitmem gerekecek.
Annem kv yok burada. İstanbul'da yaşıyorum. Güvenemez olduk kimseye. Bakıcı vs kime bırakacağımhadi 1 gün bir şekilde idare ederim ama 2.5 gün çok fazla. Buna da şükür ama çok canım sıkıldı kara kara ne yapacağımı düşünüyorum. Müdürüm ilerde insafa gelir inşallah
Bir de kızlar aşı yaptırmamaya karar verdik. Ğçeriğinden dolayı çocuklarda otizm kanser vs gibi bir çok şeyi tetikleyebiliyormuş. Hepatitler karma ve zatürreyi yaptırmış bulunduk. Bundan sonrakileri yaptırmayacağız.
Canim şöyle bir olay yaşadım kararı sen ver. Ben kendim içtim zencefil boğazım için. Ama o gün sütun tadından mıdır nedir Neva emmedi 5 6 saat. Sütümün tadına baktım ve gerçekten zencefil tadı vardı. Buhar banyosu falan yapsan?La Lune canım bizim zencefil tüketmemizde sence sakınca varmı buranın bilgesi olarak sana sorayım dedim sanki grip gibi halsiz hissediyorum ihlamur bal zencefil yapsam mı dedim de
Maşallah canım oturuyor mu senin oğlan?
Canim şöyle bir olay yaşadım kararı sen ver. Ben kendim içtim zencefil boğazım için. Ama o gün sütun tadından mıdır nedir Neva emmedi 5 6 saat. Sütümün tadına baktım ve gerçekten zencefil tadı vardı. Buhar banyosu falan yapsan?
Bende bir uzmandan tespit edilmesi süreci aynı zamana denk geldiği için insanların bunu söylediğini okumuştum. Bence yaptırmamak çok büyük risk.Cnm asi yaptirmamak cok daha tehlikeli. Otizm kanser vs bicok calisma okudum ispatlanmis hicbir calisma yok otizm hele tamamen sacmalik. Biri ortaya birsey atmis snr bikac aile ortaya bnm cocuk buyuzden otizm oldu diye ortaya cikmis ole dilden dile yayilmis. Yayilmadaki en buyuk sebep asilarda domuz jelatini bulunma ihtimali. Yani dindar kesim sirf bu supheden hem kendi hemde cevredeki cocuklari riske atiyor. Bilincsiz egitimsiz yobaz seyhler de destekliyor. Senin evladin senin kararin da degil olay. Senin bebegin yuzunden diger cocuklara bulasma ihtimali yukseliyor yani vebal senin evladınla da sinirli degil. Iyi dusun derim. Ben inan cok okudum arastirdim. Asi yaptirmamak daha kotu. Ufacik grip gibi atlatilcak bi su cicegi kizamik beyin iltihabi memenjit felc yapabilir. Ates yuzunden olabilcek havaleler ic organlardaki tahribata deginmiyorum bile... biraz daha arastir derim cnm ama kanitlari olan bilimsel acilardan...
Geçen seneki evlilik yildonumleri bereketli olunca adamlar da korktu bir kaza kurşunu daha olmasın diye.Çok doğru bir noktaya parmak bastın tebrik ediyorum :)
Ben doktoru daha ciddiye alıyorum tatlım. Hemşireler çoğu zaman kendi fikirlerini söylüyorlar.La Lune canim doktordan geldik. Doktorum verem aşısını 28 ekimde yaptirdigim için 4. Ayda yapalim rotayi dedi. 6. Aya kadar iki dozunda yapilmasi gerekiyormus. 2 doz arasinda en az 1 ay olmali dedi. Ilk dozu 4. ay ikinci dozu 6. ay yapariz dedi. Saglik ocagindaki hemsire de 12 haftalik olmadan ilk dozu yapmaliyiz dedi benim beyin yandı anlayacagin :)
Sağol canım. İyi oldu yazdığın.Sen böyle yazınca eşime sordum ( bulaşıcı hastalıklar birimi sorumlusuydu 5 yıldır ) rota için önemli olan hastalığı geçirmeden yapılması dediyanmasın beynin :))
Ihlamur daha iyi tatlım. Hem antiseptik hem de sıcacık yumuşatır boğazını. Çok geçmiş olsun.Hımmm evet içmiyim o zaman şimdi almaz falan zaten sıkıntılı mama dan vazgeçirmeye calışıyorum ihlamur bal limon yapayım o zaman teşekkür ederim canım
Cnm naptiniz siz bizim kiz gece dogru duzgun ememedi oksurukten kusup durdu sabah doktora goturduk maalesef bronsit baslamis bi poset dolusu ilacla geldik eveTatlım geçmiş olsun bizde de aynı hem hapşırıp hem öksürük var bende burnunu cekiyorum temizliyorum buhar banyosu yaptım odasında su kaynatıyorum kaloriferin üzerinde su koymuştum o suyun içine viks attım mentol kokusu geliyor hafif daha ne yapabilirim ki bronşite çevirmesinden korkuyorum
Oy kıyamam cok gecmiş olsun bizim kızda büyün gün uyumadı tam uyuyor hırıltı öksürük ağlayarak uyanıyor hiç uyuyamadı gece acil de cocuk Dr varmıs götürdük sırtını göğsünü dinledi hava oksijen aldı bir tane de iğne yaptılar öksürük için şurup verdi biraz rahatladı carsamba kendi Dr umuza götüreceğimCnm naptiniz siz bizim kiz gece dogru duzgun ememedi oksurukten kusup durdu sabah doktora goturduk maalesef bronsit baslamis bi poset dolusu ilacla geldik evesiz naptiniz gittiniz mi doktora merak ettim
Bende bir uzmandan tespit edilmesi süreci aynı zamana denk geldiği için insanların bunu söylediğini okumuştum. Bence yaptırmamak çok büyük risk.
Geçen seneki evlilik yildonumleri bereketli olunca adamlar da korktu bir kaza kurşunu daha olmasın diye.
Ben doktoru daha ciddiye alıyorum tatlım. Hemşireler çoğu zaman kendi fikirlerini söylüyorlar.
Sağol canım. İyi oldu yazdığın.
Etme canim bende etmiyorum,ayni durum bizdede gecerlidir. Esim herseylerine kosar enayigibiyiz,bir ignelerini gormedim.Aynen öyle cnm benide kv istemiyodu eşimde hiç bişeye karıştırmadı herseyi kendimiz aldık yaptık Takı bile almadılar bizim aldıklarımızı bize taktılar her Oğluna mal paylaştırıldı onlar kira alıyo güya bize verdikleri evlerinde tekinde kendileri oturuyo digerininde kirasını yiyolar yetmiyomuş gibi her ay kendi faturalarını bize getiriyorlar eşim ödüyo en ufak ihtyçlarında eşimi arıyolar Ayrım yapıp eşimi enayi yerine koyduklarıniçin bende helal etmiyorum Allah biliyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?