2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
valla bende sallıom işi iki canlıyım karışmasınlar bana cıngar çıkartırım yoksa şehir dışına gitmekte zor ya Allah yardımcın olsun

Aynen oyle canm madem kimse anlayisli davranmiyor biz kendi kendi is saatlerimizi de yogunlugumuzu da esnetmek zorundayiz.. Her seyden once sagligimz icn Cok uzak mesafe gitmiyorm ilce ve yakin iller ama yine de artk yorucu oluyor ayaklarm sisiyor uyusuyor falan kotu oluyorr o yuzdenn mayis haziranda gitmem bananneee

Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo

O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara da

O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara da
Garın orda var canım
Merkezdeki tren garının orda mı suları geçince mi

Arada olabiliyor cnm benimde detaylı ultrasonumda hem 1 hafta geride hemde çok zayıf alt sınırda çıkmıştı beslenmeme çok dikkat ettim 1 haftada açıgı kapattı 250 gr aldı ve haftasını yakaladı.

Geriden ileriden hiç bir önemi yok bence. Sağlığı yerinde mi daha ne isteyelim. Ölçümlerini bir milim kaydirsa dr kaç gün farkediyor. Sonuçta ınsan eliyle ayarlanıp ölçüm sonucu alınıyor hiiç kafana takma

Slm kızlar bugün perinatoloji ve Kadın doğumcuma 2 randevum vardı çok şükür bir problem yoktu. Bebişim sağlıklıydı. Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma çok ama çok tşkr edip sevgilerimi iletiyorum.

Fakat dikkatimi bişey çekti bu forumda. İlk baştan söylüyorum yarası olan gocunur ve üstüne alır. burada ne güzel birbirimize destek oluyoruz bilgi alışverişi ediyoruz yada bir problemi olan en azından sıkıntısını paylaşıp bizlerden destek almaya çalışanlar var. Bir örnek aşağıda alıntı yaptığım arkadaş bugün yaklaşık 10 sayfa önce bir problemini yazmış ve arkadaşımıza Tek (1) kişi bile cevap yazmamış. Tmm belki arkadaşın ne sorduğunu bilmiyoruz yada anlamadık en azından moral verme anlamında bir (1) kişi bile cvp vermez mi ya?? Bunun üzerinde düşünmek gerekir derim. Sanki becilce davranmıyor muyuz sizce? (Ben dahil) Aşağıda ilk alıntıdan bahsediyorum, altta yapıştırıyorum.

Arkadaşım slmalar umarım iyisindir. Bende bugün ayrıntılıdan çıktım ama doktor hiç Serviksten filan bahsetmedi, herşey yolunda dedi. Yardımcı olmak isterdim, sağlıklı günler diliyorum cnm.

Hadi güzel haberle gel arkadaşım dualarımız seninle
Tşkr ederim cnm gidip geldim çok şükür iyiyiz:) Duaların için ayrıyeten sevigiler cnm :)

Cnm beslenmene dikkat edersen açığı hemen kapatırsın stres yapma. Sağlıklı ve mutlu günler cnm.

Masallahh masallahh her sy yolundaysa bence haftaya falan takilma zaten bi sorun olsa en basta dr un soylerdi sana sen saglikli haberlerle mutlu ol ve beslenmene dikkat et sadece, bi dahaki kontrolde de ayni olursa direk sorarsn.. Ama bence hemenn kapativerirsn arayi

Oncelikle saglikli haberlerle gelmene cok sevindmm masallah guzel haberler duymak cok guzell...

Diger konuya gelince haklisin tabi ki duyarli olmak da elestirmek de gayet guzel seyler anlamli oldugunda.. Ama kendi adima konusayim her konusmayi gun icinde yakalamak imkansiz bazen bi sey paylasip cikiyorm bazen o sayfada kimin yazisina gozum takilsa cevapliyorm.. Calisirken malum kolay olmuyor arkadasmm.. Ama tabi bazen de fikrimz olmayan konuda bi fikri olan paylasir deyip geciyoruzdur da mutlaka.. Daha dikkatli olalm

M mertur arkadasm ben de detayliya girdm ama serviksten bahseden olmadiii... Bi olsa nasilsa soylerlerdi hicc kafani yorup stres yapma bence

Selam kızlar,aramızda çalışanlar doğum izninizi Nasıl kullanacaksınız ücretli,ücretsiz...Nasıl oluyor,ben özel sektördeyim ,doğumdan önce sonra 8 hafta var ama ama benim şuanda 21.haftam ,daha Zaman var ama yerime birini arıyoruz geçici ,o sebeple şimdiden düşünmem lazım.birde ücretsiz izin Hakkı'mı kullanmak istemiyorum maddi açıdan.ama o Zaman'da kızım 2,3 aylık olacak ,annem bakacak.

Ayyyyy hadi gözünüz aydın darısı başımıza inşallah .. Ben bu ay sonuna başka doktordan randevu alacam malum benim doktor tam bir terbiyesiz çıktı benimle hiç ilgilenmedi ..kramplarım için magnezyum vermeliydi vermedi başka birini arayıp bulucam yarın ..çok az bir faydası oluyor ama günde bir tane muz mutlaka ye olur mu kramplar için

I inori iyi haberlerine çok sevindim. Mesajin içinde teşekkür ederim.

Serviks rahim ağzı kalınlığı demek. ŞuAn 30 kusurlerde olması gerekiyor doğuma kadar incele incele 1 2 mm lere düşüyor ölçüsü sonrada açılma başlıyor. Benimde 30 ve sınır . Doktorum normal dedi herseye. Kadin dogumcu arkadaşım kendine dikkat etmelisin diye başladı bir sürü nasihat etti. Bende kafama fln takmıyorum da çok fena ağrım oluyor. Bacak arası kemiklerimde künt bir ağrı var. Ve bazen adım dahi atamiyorum.

En az önde gitmesi kadar normal bir durum içim rahat olsun tatlım ..her hangi bir sorun olmaz yani sen normal rutin beslenmene devam et ileriki haftalarda farkı kapatacak zaten ..ayrıca her Bebek gelişimi bir deil kimi daha minyon kimi daha topludur öyle düşün boy için de aynı şey geçerli ..benim ilk Zaman'lar oğlum çok çok zayıftı mesela ama ağır haftalara girince hızla toparlandı ve arayı kapatmıştı

Günaydın cnm
Doktorun normal dediyse başkalarını takma lütfen.Agrı konusuna da gelince rahmimiz büyüyüp büyüyen bebege yer olusturuyor bu agrılar çok normal bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…