- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
valla bende sallıom işi iki canlıyım karışmasınlar bana cıngar çıkartırım yoksaşehir dışına gitmekte zor ya Allah yardımcın olsun
Canım bunu kemeraltından aldımCnm cok guzel aldiklarin guzel gunlerde kullansin bebisim merak ettim kac gunde geldi cnm kargon bi de kalitesi falan nasil
Amin çok sagol tatlımbunu da öğrendik sağol canım, çok zorda kalırsam gidicem bende aynen iletirim, sana da geçmiş olsun
Allah şifa versin cümlemize
Bebişlerimize sağlıcakla kavuşalım inşallahhathor81
O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara daCanım ben cok baktım hala da bakıyorum ben casual storm trona alıcam sanırım. arastırma sonucuna gore araba bıkere hafıf olmalı evın kucukse dık katlanmalı kı dayayabılesın yada asabılesın araca da rahatca sıgsın. sepetı buyuk olmalı tekerlek saglamlıgı cok onemlı ama bıraz da sans ve kullanıma da baglı gıbı. bıde hantal olanlar pek kullanıslı degıl ozellıkle 1 yastan sonra baston puset bakmak zorunda kalıyor ınsanlar. bırde anakucagı pusetın ıcıne oturtulanlar hem puset hem anakucagının agırlıgı birleşince fazla oluyor hele o kanzlar fln denedim ıtılmıyor bıle! bu casual marka araba da normalde baston tarzı ama cok dandık duran sepetsız fln olan bastonlardan degıl. ve en muhımı pusetı tamamen cıkıyor ve dırek anakucagı monte edılebılınıyor ılk yıl bu sekılde kullanıp snr pusete dırek gecebılıcez... ınsallah baska araba da almama gerek kalmayacak. fıyatıda yorumları da ıyı bı bak derım. n11de 620tl ye bıle vardı... casual ın aır modelı var bu arada oda guzel ama bıraz daha buyuk ve agır geldı bana. 3. kat asansorsuz evımde hafıflık mecburı bnm acımdan...
O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara daCanım ben cok baktım hala da bakıyorum ben casual storm trona alıcam sanırım. arastırma sonucuna gore araba bıkere hafıf olmalı evın kucukse dık katlanmalı kı dayayabılesın yada asabılesın araca da rahatca sıgsın. sepetı buyuk olmalı tekerlek saglamlıgı cok onemlı ama bıraz da sans ve kullanıma da baglı gıbı. bıde hantal olanlar pek kullanıslı degıl ozellıkle 1 yastan sonra baston puset bakmak zorunda kalıyor ınsanlar. bırde anakucagı pusetın ıcıne oturtulanlar hem puset hem anakucagının agırlıgı birleşince fazla oluyor hele o kanzlar fln denedim ıtılmıyor bıle! bu casual marka araba da normalde baston tarzı ama cok dandık duran sepetsız fln olan bastonlardan degıl. ve en muhımı pusetı tamamen cıkıyor ve dırek anakucagı monte edılebılınıyor ılk yıl bu sekılde kullanıp snr pusete dırek gecebılıcez... ınsallah baska araba da almama gerek kalmayacak. fıyatıda yorumları da ıyı bı bak derım. n11de 620tl ye bıle vardı... casual ın aır modelı var bu arada oda guzel ama bıraz daha buyuk ve agır geldı bana. 3. kat asansorsuz evımde hafıflık mecburı bnm acımdan...
Merkezdeki tren garının orda mı suları geçince miGarın orda var canım
Arada olabiliyor cnm benimde detaylı ultrasonumda hem 1 hafta geride hemde çok zayıf alt sınırda çıkmıştı beslenmeme çok dikkat ettim 1 haftada açıgı kapattı 250 gr aldı ve haftasını yakaladı.Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Tekdenin var diye biliyorum..arkadasim 1100tl ye anlasmis..dogum oncesi aile fotolari,dogum fotolari ve bebek 1 aylikken paket halinde..o ne güzel hastane yaaa keşke her hastanenin olsa:) hayırlı olsun...
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Detayliya giren hanimlar serviks uzunlugunuza kaç mm dedi doktorunuz.
Dün detaylıya girdik herşey yolunda çok sukur. Doktor bakıyor Sekreterine şu şu kadar, bu bu kadar diyor sekreter not alıyor. Serviks dedi hemen atladım ilk doğum günü geçipte olduğu için hassas noktam
Tşkr ederim cnm gidip geldim çok şükür iyiyiz:) Duaların için ayrıyeten sevigiler cnm :)Hadi güzel haberle gel arkadaşım dualarımız seninle
Cnm beslenmene dikkat edersen açığı hemen kapatırsın stres yapma. Sağlıklı ve mutlu günler cnm.Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Slm kızlar bugün perinatoloji ve Kadın doğumcuma 2 randevum vardı çok şükür bir problem yoktu. Bebişim sağlıklıydı. Dualarını esirgemeyen arkadaşlarıma çok ama çok tşkr edip sevgilerimi iletiyorum.
Fakat dikkatimi bişey çekti bu forumda. İlk baştan söylüyorum yarası olan gocunur ve üstüne alır. burada ne güzel birbirimize destek oluyoruz bilgi alışverişi ediyoruz yada bir problemi olan en azından sıkıntısını paylaşıp bizlerden destek almaya çalışanlar var. Bir örnek aşağıda alıntı yaptığım arkadaş bugün yaklaşık 10 sayfa önce bir problemini yazmış ve arkadaşımıza Tek (1) kişi bile cevap yazmamış. Tmm belki arkadaşın ne sorduğunu bilmiyoruz yada anlamadık en azından moral verme anlamında bir (1) kişi bile cvp vermez mi ya?? Bunun üzerinde düşünmek gerekir derim. Sanki becilce davranmıyor muyuz sizce? (Ben dahil) Aşağıda ilk alıntıdan bahsediyorum, altta yapıştırıyorum.
Arkadaşım slmalar umarım iyisindir. Bende bugün ayrıntılıdan çıktım ama doktor hiç Serviksten filan bahsetmedi, herşey yolunda dedi. Yardımcı olmak isterdim, sağlıklı günler diliyorum cnm.
Tşkr ederim cnm gidip geldim çok şükür iyiyiz:) Duaların için ayrıyeten sevigiler cnm :)
Cnm beslenmene dikkat edersen açığı hemen kapatırsın stres yapma. Sağlıklı ve mutlu günler cnm.
Ayyyyy hadi gözünüz aydın darısı başımıza inşallah .. Ben bu ay sonuna başka doktordan randevu alacam malum benim doktor tam bir terbiyesiz çıktı benimle hiç ilgilenmedi ..kramplarım için magnezyum vermeliydi vermedi başka birini arayıp bulucam yarın ..çok az bir faydası oluyor ama günde bir tane muz mutlaka ye olur mu kramplar içinAllah razı olsun canım benim, bebişim için dayanıcam bende o doğsun sağlıcakla inşallah, bakıcaz çaresine
O değil başlarda bulantılardan tatlı yiyemedim, tam yedim kiloları aldım, şimdi dişten yiyemiyorum
Dün görümcem doğum yaptı çok tatlı bir oğluşumuz geldi dünyaya ama ben oğluşun baklavasından yiyemedim
bu arada sana da geçmiş olsun kuzum kramplarda fenaymış yakında başlar bende de heralde
En az önde gitmesi kadar normal bir durum içim rahat olsun tatlım ..her hangi bir sorun olmaz yani sen normal rutin beslenmene devam et ileriki haftalarda farkı kapatacak zaten ..ayrıca her Bebek gelişimi bir deil kimi daha minyon kimi daha topludur öyle düşün boy için de aynı şey geçerli ..benim ilk Zaman'lar oğlum çok çok zayıftı mesela ama ağır haftalara girince hızla toparlandı ve arayı kapatmıştıKızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Günaydın cnmI inori iyi haberlerine çok sevindim. Mesajin içinde teşekkür ederim.
Serviks rahim ağzı kalınlığı demek. ŞuAn 30 kusurlerde olması gerekiyor doğuma kadar incele incele 1 2 mm lere düşüyor ölçüsü sonrada açılma başlıyor. Benimde 30 ve sınır . Doktorum normal dedi herseye. Kadin dogumcu arkadaşım kendine dikkat etmelisin diye başladı bir sürü nasihat etti. Bende kafama fln takmıyorum da çok fena ağrım oluyor. Bacak arası kemiklerimde künt bir ağrı var. Ve bazen adım dahi atamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?