I inori iyi haberlerine çok sevindim. Mesajin içinde teşekkür ederim.
Serviks rahim ağzı kalınlığı demek. ŞuAn 30 kusurlerde olması gerekiyor doğuma kadar incele incele 1 2 mm lere düşüyor ölçüsü sonrada açılma başlıyor. Benimde 30 ve sınır . Doktorum normal dedi herseye. Kadin dogumcu arkadaşım kendine dikkat etmelisin diye başladı bir sürü nasihat etti. Bende kafama fln takmıyorum da çok fena ağrım oluyor. Bacak arası kemiklerimde künt bir ağrı var. Ve bazen adım dahi atamiyorum.
iyi dileklerin için çok ama çok tşkrler cnm :) sevgiyle kal
tabi canım onlar düşünmüyorsa sen düşün kendini bebeğiniAynen oyle canm madem kimse anlayisli davranmiyor biz kendi kendi is saatlerimizi de yogunlugumuzu da esnetmek zorundayiz.. Her seyden once sagligimz icnCok uzak mesafe gitmiyorm ilce ve yakin iller ama yine de artk yorucu oluyor ayaklarm sisiyor uyusuyor falan kotu oluyorr o yuzdenn mayis haziranda gitmem bananneee
Selam kızlar,aramızda çalışanlar doğum izninizi Nasıl kullanacaksınız ücretli,ücretsiz...Nasıl oluyor,ben özel sektördeyim ,doğumdan önce sonra 8 hafta var ama ama benim şuanda 21.haftam ,daha Zaman var ama yerime birini arıyoruz geçici ,o sebeple şimdiden düşünmem lazım.birde ücretsiz izin Hakkı'mı kullanmak istemiyorum maddi açıdan.ama o Zaman'da kızım 2,3 aylık olacak ,annem bakacak.
Canım takılma ona bence,her bebeğin gelişimi farklı,senin biraz minnak bir kızın olcak demekki.Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Selam kızlar,aramızda çalışanlar doğum izninizi Nasıl kullanacaksınız ücretli,ücretsiz...Nasıl oluyor,ben özel sektördeyim ,doğumdan önce sonra 8 hafta var ama ama benim şuanda 21.haftam ,daha Zaman var ama yerime birini arıyoruz geçici ,o sebeple şimdiden düşünmem lazım.birde ücretsiz izin Hakkı'mı kullanmak istemiyorum maddi açıdan.ama o Zaman'da kızım 2,3 aylık olacak ,annem bakacak.
Gunaydin kizlar,
Bende ucretli 4 ay kullanacagim toplam 16 hafta iste sonrasinda ise donecegim. Ucretsiz izinde veriyorlar ama geri dondugumde is garantim olmadigi icin birakmak istemiyorum. Son haftaya kadar calisacagim sagligim el verirse , olurda Allah korusun bebek ya da bende bir saglik problemi olursa ucretsiz izinde kullanabilirim dedim ama kullanma taraftari olmadigimi belirttim israrla. Tamamen saglik durumumla alakali olacak benimkisi bebek erken gelebilir son aylar izinli olmak zorunda kalabilirim ama sagligim el verirse son haftaya kadar calisacagim izinlerimi dogumdan sonraya kullanip , ucretsiz izin kullanmayacagim. Bu sekilde belirttim ben
Herkese Günaydın, zaman ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Şurda doğuma 3,5 ay kalmış. Ay yazmaya çalıyorum ama benimki seri hareketlerle tekmeliyor beni,gıdıklandım.
Canım takılma ona bence,her bebeğin gelişimi farklı,senin biraz minnak bir kızın olcak demekki.
Bende iş yeriyle görüştüm,saolsunlar istediğin gibi yap dediler. Son haftama kadar çalışacağım. 16 hafta doğum iznime,45 gün süt izni yapıyor onuda ekleyeceğim,üzerinede yıllık iznimle beraber,iş yerinde 6 ay yokum. Ocak sonu başlayacağım. Ondan sonrasında allah güç versin,hem cocuğuma hem işime yetişeyim inşallah. 6 ay adapte olmak içinde çok orantılı bir zaman. Bebekte kendinde olacak.Normalde bebişe kendi annem bakacak. Ama kaynanaöda destek olacakmış. Memlekette 3 ay kış şartlarında durmak istemiyorlarmış,o zaman 3 ayda o cocuğa bakmaya gelecek. Şubat,Mart Nisan. Hop bitti gittti.
evet ben üniversitedeyim burada personeldeki görevliler ayarlayabiliyorlar toplu kullanılabiliyor. Bir hocamız doğum iznine 72 gün daha ekledi böylelikle ama personel işlerinin durumuna göre de değilşebilir. Personele kalmış bir bakımamerhaba cnm sut izinlerini toplu kullanabiliyormuyuz onu bilmiyordum ben
mayısta 2 yaşında olacakİlki kaç yaşında
İş yeriyle alakalı bir durum bu,bizim iş yerinde önceki gebelerin hepsi bu şekilde kullanmış. İlk sundukları seçenek bu oldu. 1 yıl boyunca hafta bir gün iş yerinde olmamam onlar için daha sıkıntılı çünkü.merhaba cnm sut izinlerini toplu kullanabiliyormuyuz onu bilmiyordum ben
Sağolasın tatlım amin inşallah, onun çok zor doğum olduAyyyyy hadi gözünüz aydın darısı başımıza inşallah .. Ben bu ay sonuna başka doktordan randevu alacam malum benim doktor tam bir terbiyesiz çıktı benimle hiç ilgilenmedi ..kramplarım için magnezyum vermeliydi vermedi başka birini arayıp bulucam yarın ..çok az bir faydası oluyor ama günde bir tane muz mutlaka ye olur mu kramplar için
Cnm biliyorum hiç kimsenin kötü niyeti yok ondan benimde içimden yazmak geldi :) sevgiler sağlıklı ve mutlu günler diliyorum cnm :)
iyi dileklerin için çok ama çok tşkrler cnm :) sevgiyle kal
tabi canım onlar düşünmüyorsa sen düşün kendini bebeğiniayak şişmesi çok kötü ya benimde işim oturarak sürekli ya benimde şişiyor baktım olmuyo zaten kötü bi görüntü yürüyüş yapmaya başladım akşamları 4 durak öncesinde inip yürüyorum şişlik olmuyor çok şükür ama senin ona da halin kalmıyor ki yorgunluktan olmadı doktordan rapor isteyebiliyorsun beni böyle böyle gezdiriyorlar de o sana rapor yazıo hemen
Herkese Günaydın, zaman ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Şurda doğuma 3,5 ay kalmış. Ay yazmaya çalıyorum ama benimki seri hareketlerle tekmeliyor beni,gıdıklandım.
Canım takılma ona bence,her bebeğin gelişimi farklı,senin biraz minnak bir kızın olcak demekki.
Bende iş yeriyle görüştüm,saolsunlar istediğin gibi yap dediler. Son haftama kadar çalışacağım. 16 hafta doğum iznime,45 gün süt izni yapıyor onuda ekleyeceğim,üzerinede yıllık iznimle beraber,iş yerinde 6 ay yokum. Ocak sonu başlayacağım. Ondan sonrasında allah güç versin,hem cocuğuma hem işime yetişeyim inşallah. 6 ay adapte olmak içinde çok orantılı bir zaman. Bebekte kendinde olacak.Normalde bebişe kendi annem bakacak. Ama kaynanaöda destek olacakmış. Memlekette 3 ay kış şartlarında durmak istemiyorlarmış,o zaman 3 ayda o cocuğa bakmaya gelecek. Şubat,Mart Nisan. Hop bitti gittti.
Merkezdeki tren garının orda hemen canım.O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara da
Merkezdeki tren garının orda mı suları geçince mi
canım bende son haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim ama hastanedeki asistan bana dediki olağanüstü bi durum olmasa bile sgk seni 37ci haftadan itibaren izinli sayıyor dedi raporu biz çıkarmak ve bildrimek zorundayız dedi işe gitsen de gitmesen de izinli sayılıyorsunGunaydin kizlar,
Bende ucretli 4 ay kullanacagim toplam 16 hafta iste sonrasinda ise donecegim. Ucretsiz izinde veriyorlar ama geri dondugumde is garantim olmadigi icin birakmak istemiyorum. Son haftaya kadar calisacagim sagligim el verirse , olurda Allah korusun bebek ya da bende bir saglik problemi olursa ucretsiz izinde kullanabilirim dedim ama kullanma taraftari olmadigimi belirttim israrla. Tamamen saglik durumumla alakali olacak benimkisi bebek erken gelebilir son aylar izinli olmak zorunda kalabilirim ama sagligim el verirse son haftaya kadar calisacagim izinlerimi dogumdan sonraya kullanip , ucretsiz izin kullanmayacagim. Bu sekilde belirttim ben
Merhabalar. Bu takıma bayıldım. Bilindik bir marka mı? Fiyatı ne? Ayy ne çok sordum ama çok hoş yaa. Güle güle kullansın bebişinbende senin gibi düşünüp kesmiştim demir ilacımı, sonra yine sınırda çıktı kan değeri, ihmal etme derim
bizde siparişini verdik odamızın, 1 ay sonra gelecek inşallah..ikea dan alır geçerim diye düşünüyodum, bunu görünce dayanamadım
okumuştum bu haberi, inşallah en kısa zamanda yine değişir, babasından uzun süreler ayrı kalmak zorunda olan biri olarak söyleyebilirimki sayılı zaman çabuk geçiyor, üzülme sakın..
bir sonraki mesajında iyi bir anne değilim diye birşey yazmışsın sakın böyle bir düşünceye girme, %100 iyi anne diye brişey yoktur unutma sakın sende bir insansın, senin annen mükemmel olmadığı gibi sende mükemmel olmayacaksın bu bir.. ikincisi sigara meselesine gelince bir arkadaşımda senin gibi ayda 1 içerdi, kendine bir gün belirlemişti, atıyorum her ayın 15 inde 1 sigarası vardı, keyifle içerdi onu.. sende böyle yapabilirsin vicdan azabındansa, "iyi bir anne" olarak 29 gün sabırla beklediğin için o gün kendini ödüllendirmiş olursun
(bu düşüncenin ters geleceği arkadaşlar olabilir, ancak bir psikiyatrist olarak biraz farklı düşünmek benim işim)
ben bu konuda şanslıyım ya işyerindekiler sağolsun çok ilgililer yazıcıma kağıt koyarken bile sen yapma biz yaparız diyen güzel insanlar bile var çok şükür canın bişey ister mi neden bizdn bişey istemiosun diyenler var sağolsunlar yaa bi tek izin alırken sorun çıkarıolar kontrollerde rapor istiomuş merkez bende doktoruma söyledim o bana ben halletcem canım dedi sağolsun doktorumu da burdan öpüyorum anmışkenAynen canm ben kendi kendimi ozellikle de bebgimi dusunmek zorundaym hicc kusura da bakmasnlarrrdedigin gibi cogu zaman halim olmuyor ama ben de aksamlari sitede yuruyorm ara sira hele haftasonlari kesn yuruyus yapiyormm.. Sen de cok iyi ediyorsn valla super anneleriz bizzz
Evet ben de dusundm onu isyerine laf anlatmaktansa 26 sinda seker yukleme icn randevum var o zman soylicem dr umaa...Yaz karal bana bi seyler dicemm
O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara da
Gunaydinnnaynen valla zamn ne hizli geciyorr.. Daha dun keseydi 2 cm di yok kalp atisiydi konusurkenn... Masallah kocaman oldu meleklerimiz Oyy ben onun tepiklerini yirim yaa ne tatlilar dimiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?