2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın canlar umarım herkes iyi ve sağlıklıdır :)

Cnm ben tşkr ederim. Keşke yardımcı olabilseydim. Bu arada da geçmiş olsun inşallah bir an önce iyi olursun.
Serviksi de öğrenmiş olduk tşkr ederim verdiğin bilgi için :) Benim doktorum bahsetmediği için bilmiyorum ilk defa duydum senden ve öğrenmişte olduk :) saol cnm.

Oncelikle saglikli haberlerle gelmene cok sevindmm masallah guzel haberler duymak cok guzell...

Diger konuya gelince haklisin tabi ki duyarli olmak da elestirmek de gayet guzel seyler anlamli oldugunda.. Ama kendi adima konusayim her konusmayi gun icinde yakalamak imkansiz bazen bi sey paylasip cikiyorm bazen o sayfada kimin yazisina gozum takilsa cevapliyorm.. Calisirken malum kolay olmuyor arkadasmm.. Ama tabi bazen de fikrimz olmayan konuda bi fikri olan paylasir deyip geciyoruzdur da mutlaka.. Daha dikkatli olalm

Cnm biliyorum hiç kimsenin kötü niyeti yok ondan benimde içimden yazmak geldi :) sevgiler sağlıklı ve mutlu günler diliyorum cnm :)

I inori güzel haberini okuyunca çok Mutlu oldum sağlıkla al kucagına inşallah bebeğini :)
iyi dileklerin için çok ama çok tşkrler cnm :) sevgiyle kal

tabi canım onlar düşünmüyorsa sen düşün kendini bebeğini ayak şişmesi çok kötü ya benimde işim oturarak sürekli ya benimde şişiyor baktım olmuyo zaten kötü bi görüntü yürüyüş yapmaya başladım akşamları 4 durak öncesinde inip yürüyorum şişlik olmuyor çok şükür ama senin ona da halin kalmıyor ki yorgunluktan olmadı doktordan rapor isteyebiliyorsun beni böyle böyle gezdiriyorlar de o sana rapor yazıo hemen

Gunaydin kizlar,

Bende ucretli 4 ay kullanacagim toplam 16 hafta iste sonrasinda ise donecegim. Ucretsiz izinde veriyorlar ama geri dondugumde is garantim olmadigi icin birakmak istemiyorum. Son haftaya kadar calisacagim sagligim el verirse , olurda Allah korusun bebek ya da bende bir saglik problemi olursa ucretsiz izinde kullanabilirim dedim ama kullanma taraftari olmadigimi belirttim israrla. Tamamen saglik durumumla alakali olacak benimkisi bebek erken gelebilir son aylar izinli olmak zorunda kalabilirim ama sagligim el verirse son haftaya kadar calisacagim izinlerimi dogumdan sonraya kullanip , ucretsiz izin kullanmayacagim. Bu sekilde belirttim ben

Herkese Günaydın, zaman ne kadar hızlı geçiyor değil mi? Şurda doğuma 3,5 ay kalmış. Ay yazmaya çalıyorum ama benimki seri hareketlerle tekmeliyor beni,gıdıklandım.

Canım takılma ona bence,her bebeğin gelişimi farklı,senin biraz minnak bir kızın olcak demekki.

Bende iş yeriyle görüştüm,saolsunlar istediğin gibi yap dediler. Son haftama kadar çalışacağım. 16 hafta doğum iznime,45 gün süt izni yapıyor onuda ekleyeceğim,üzerinede yıllık iznimle beraber,iş yerinde 6 ay yokum. Ocak sonu başlayacağım. Ondan sonrasında allah güç versin,hem cocuğuma hem işime yetişeyim inşallah. 6 ay adapte olmak içinde çok orantılı bir zaman. Bebekte kendinde olacak.Normalde bebişe kendi annem bakacak. Ama kaynanaöda destek olacakmış. Memlekette 3 ay kış şartlarında durmak istemiyorlarmış,o zaman 3 ayda o cocuğa bakmaya gelecek. Şubat,Mart Nisan. Hop bitti gittti.

37. haftada zorunlu izne ayrılmamız gerekiyor diye biliyorum canım. 32 de doktor çalışabilir raporu veriyor ama 37 de otomatik ayrılıyoruz.

merhaba cnm sut izinlerini toplu kullanabiliyormuyuz onu bilmiyordum ben

evet ben üniversitedeyim burada personeldeki görevliler ayarlayabiliyorlar toplu kullanılabiliyor. Bir hocamız doğum iznine 72 gün daha ekledi böylelikle ama personel işlerinin durumuna göre de değilşebilir. Personele kalmış bir bakıma

İş yeriyle alakalı bir durum bu,bizim iş yerinde önceki gebelerin hepsi bu şekilde kullanmış. İlk sundukları seçenek bu oldu. 1 yıl boyunca hafta bir gün iş yerinde olmamam onlar için daha sıkıntılı çünkü.

Sağolasın tatlım amin inşallah, onun çok zor doğum oldu bizler kolay yaparız sağlıcakla inşallah
oooo iyi dayanmışsın doktor önemli gerçekten bir olmasa da yarım yiyorum mutlaka şuana kadar hiç olmadı kramp bakalım
teşekkür ederim tavsiylrin için canım benim çok tatlısın ama bebişin daha tatlı

Kizlar simdi Insan kaynaklari ile gorustum ben..izinler su sekilde.. 31+6 da calisabilir raporu alip vermem gerekiyormus 32+0 olursa maasimi odemiyormus ssk isten ayrilmam zorunlu hale geliyormus. Rapor alirsam 36+6 ya kadar calisabiliyorum. daha sonrasi kesinlikle calisamiyormusum. bu sekilde olursa totalde 16 haftayi dogumdan sonraya kullanabiliyorum. 3.5 aya karsilik geliyor.ucretli iznim bitince istersem 6 ay ucretsiz izin kullanabiliyorum. ( bu illa 6 ay olmak zorunda degil 2 de oluyor 6 aya kadar.) 6 aylik ucretsiz iznimi kullanirsam 1 senelik gunluk 1,5saat olan sut iznim yaniyor kullanmazsam bebek 1 yasina gelene kadar gunluk 1,5 saat izin yada haftalik 1 gun izin alabiliyorum. Maaslari ssk 3 aylik olarak yatiriyormus. Eger aylik almak istersem sirkete bildiriyorum onlardan aylik aliyorum onlar ssk dan aliyorlar

Selamm canm ben de is kanununa tabi calisiyorm.. Toplamda 16 hafta ucretli iznimiz var, 8 once 8 sonra ama istersen dogumdan 3 hafta oncesine kadr dr calisabilir raporu verirse calisabiliyorsun.. Kalan 13 haftayi da dogum sonrasina saklamis olursn boylece.. Annen bakacaksa icin daha rahattir tabi ki, dayanabildigimz kadar calisip bebislerle daha cok vakit gecirebikir insallah.. Bir de ilk 1 sene gunde 1,5 saat sut iznimz olacak ve nasil kullanmak istedigin sana bagli tabi biraz da isyerine ben aksamlari erken cikmayi tercih edicem mesela bi an once kavusayim kizceme diye insallahh..

Cnm biliyorum hiç kimsenin kötü niyeti yok ondan benimde içimden yazmak geldi :) sevgiler sağlıklı ve mutlu günler diliyorum cnm :)

iyi dileklerin için çok ama çok tşkrler cnm :) sevgiyle kal

Tabi ki yazmakla cok da iyi ettnnn.. Ben de saglikli, az agrili sorunsuz gunler dilermm...

Aynen canm ben kendi kendimi ozellikle de bebgimi dusunmek zorundaym hicc kusura da bakmasnlarrr dedigin gibi cogu zaman halim olmuyor ama ben de aksamlari sitede yuruyorm ara sira hele haftasonlari kesn yuruyus yapiyormm.. Sen de cok iyi ediyorsn valla super anneleriz bizzz

Evet ben de dusundm onu isyerine laf anlatmaktansa 26 sinda seker yukleme icn randevum var o zman soylicem dr umaa... Yaz karal bana bi seyler dicemm

Gunaydinnn aynen valla zamn ne hizli geciyorr.. Daha dun keseydi 2 cm di yok kalp atisiydi konusurkenn... Masallah kocaman oldu meleklerimiz Oyy ben onun tepiklerini yirim yaa ne tatlilar dimiiiii

canım bende son haftaya kadar çalışmak istiyorum dedim ama hastanedeki asistan bana dediki olağanüstü bi durum olmasa bile sgk seni 37ci haftadan itibaren izinli sayıyor dedi raporu biz çıkarmak ve bildrimek zorundayız dedi işe gitsen de gitmesen de izinli sayılıyorsun

Merhabalar. Bu takıma bayıldım. Bilindik bir marka mı? Fiyatı ne? Ayy ne çok sordum ama çok hoş yaa. Güle güle kullansın bebişin

ben bu konuda şanslıyım ya işyerindekiler sağolsun çok ilgililer yazıcıma kağıt koyarken bile sen yapma biz yaparız diyen güzel insanlar bile var çok şükür canın bişey ister mi neden bizdn bişey istemiosun diyenler var sağolsunlar yaa bi tek izin alırken sorun çıkarıolar kontrollerde rapor istiomuş merkez bende doktoruma söyledim o bana ben halletcem canım dedi sağolsun doktorumu da burdan öpüyorum anmışken Allah bozmasın eveeettt biz süper anneleriz napıosak bebişlerimiz için bana şeker yüklemesi için gel demedi doktorum ayın 5inde bi dahaki randevum zaten şeker yüklemesi yapmak istemiorum ya açlık şekerim bile 99 gerek görmedi bence doktorda yoksa gel derdi dimi sen gidince söyle doktora ayakta çok duruyorum geziyorum yolculuk falan de doktorun halleder merak etme

O markanın mı peki cnm çünkü markası belli olmayan şeyler de var ama güvenmiyorum onlara da

Canım ben birçok markayı inceledim ama senın dedıgın markayı bılmıyorum. Casual iyi bir marka bide uygun e bebek te fılan var yakınlarında varsa ve kaldıysa bır sorabilirsin. istanbulda kac ebebek e gıttıysem kalmamıştı şubattaki kampanyada tükenmişler hep. ıkı modelı de cok ıyı storm trona ve air cadillac .

Gunaydinnn aynen valla zamn ne hizli geciyorr.. Daha dun keseydi 2 cm di yok kalp atisiydi konusurkenn... Masallah kocaman oldu meleklerimiz Oyy ben onun tepiklerini yirim yaa ne tatlilar dimiiiii

Aynen şekerim, büyüdüler valla,şaka maka 6. ay bitmek üzere. Allahım çok güzel zamanlar,ama çabuk geçiyor. Bazen diyorum bir anönce kavuşayım cocuğuma,ama diyorum böyle çok güzel hissediyorsun biraz daha kalsın :)

Senin geçen gün aldığın odayada bayıldım bu arada,yoğundum yazma fırsatı bulamadım. Güle güle yatsın uyusun fıstığımız. Allah o günleride görmeyi nasip etsin inş hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…