2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani

Harika bilgiler vermişsin cancan çok tesekkürler

canım ben de ınsan kaynaklarında çalısıyorum hepsı dogru fakat su kısmı duzelteyım. eskıden sgk 3 ayın sonunda toptan yatırıyordu bazı sırketlerde kısı magdur olmasın dıye aylık normal maasını yatırıodu sonra ıade edıodu fln ama ona gerek kalmadı artık 0 3 aylık raporunuz artık aylık olarak raporlanıo 3 ayrı rapor gıbı ve ayın 7-14 yanlış hatırlamıosam gıdıp sgkdan maasınızın brutunun 3/4u kadar bir ödenek alıyorsunuz. bu maasınızdan bırazcık az bı tutar ama bu ülke de anne olmak hele ki çalışan anne olmak bu kadar zorken buna da şükür...

Sakin ol cnm zararı sana ve bebişine olur lütfen sakin ol eşine güzel güzel hoşına gitmeyen şeyi anlat hatta samimi oldugun kardesi kuzeni arkadası varsa derdini anlat o akıl versin eşin hassas döneminde şunu bunu yapma ona yardımcı ol filan diyip akıl versin

Güya dün arkadaşını çağırdık sakinleştirsin diye ben arabanın anahtarını aldım dokunamıyo tabi bana bağrınıyo ark. geldi ver anahtarı konuşup getiricem dedi okey dedim saat oldu 3 hala tık yok ayakta bekliyorum bi aradı kı kayın validem köye gitmişler bok var çünkü arkadaş işte artık sabrım tükendi gerçekten ben boşuna çocuk yapıyorum var zaten bitane

kızlar bir ik cı olarak ek bir bilgi daha. yarı zamanlı çalışma hakkı yasallastı ama yonetmelık henuz cıkmadı onu takıp edın bende haber ederım burdan. ılk dogumda 2 ay 2. ve 3. doğumlarsa 6 aya kadar yarı zamanlı çalışma hakkımız var ve buyuk ıhtımalle yonetmelıkte kısa surede oturur ve bıze yansır. sut ıznı yanı gunde 1.5 saatlık ıznınızı sırketınızle konusarak yasal bır dayanagı olmasa da toplu olarak kullanabılırsınız oda 1.5 aylık gibi bır sure verır sıze ben bunu dilekçe ile yalvar yakar talep edeceğim 4aylık bebegı olan mudurem pek sıcak bakmıyor ama . bu arada hamıleler gunde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz. eger benım gıbı 8.30-6.00 çalışıyorsanız 9,5 saat eder 1 saat yemek molasını çıkın 8.5 saat yani fazla! bu durumda 1 saat işe geç gitme hakkınız var hatta mecburlar bildiğiniz yasak! ve bu hakkınızı kullanın kızlarcım. ben 10da gelıyorum işe!

Sakin ol cnm hiç bişey Bebeğini üzmeye değmez çok Can'ı sıkkınsa kendi çıksın yürüsün havasını alsın gelsin sonra da oturup sakince Konuşun

Gece 3? Bu ne ya? Arkadaş falan bi işe yaramaz çünkü arkadasıda aileside emin ol ondan taraf olur sen bizzat kendin konus başkaları aracı Olmasın aranızda bu kadar büyütücem

Ay gıcık oldum şuan yaşadıklarına. Allah yardımcın olsun canım,bizde bu tür krizler yaşıyoruz arada,özellikle onun ailesi ile ilgili kısımlarda. O yüzden yorum yapamayacağım. Sabret. Senin için önemli olan tek şey bebeğin ve sensin.

Verdiğin bilgiler çok güzel canım,çok teşekkürler. Bende aynı saatlerde çalışıyorum.Valal 5 dk geç kalayım kıyamet kopuyo. O zaman bunu kullanmam lazım.

Allah yardımcın olsun cnm kendi sıkıntımız derdimiz yetmiyor aradada bu eşlerin yaptıkları hiç hoş değil sen yinede sakın olmaya çalış cnm

Cnm biraz sakin olmaya çalış ltfn bebişin için en azından moralini iyi tutmaya çalış derim. Birbirinizle konuşup sorunları çzömeye çalışın bence (boks yaparak diyil :))

Gelince konuşun bir problem ney belirleyip çözüme odaklanın derim. Sabırlı olmaya çalışacaz cnm bu dönemde. hem çocuğunu düşün öyle hareket et. moralli ve mutlu günler cnm

canım ilk haftalarda bana da geriden gelıyor dedi iki ayrı doktor da sat tarihini değiştirdiler filan hatta sonra 2li taramada ileride çıktı bu seferde mühim olanı belli bir eğride düzenli olarak gelişmesi. gelişmesi normal eğriden düşük çıkarsa sorun ki öyle birsey olsa söylerdi sana. bir de bir yerde protein ağırlıklı beslenmenin anneden cok bebege yaradıgını okumustum ne kdr dogru bılmıyorum ama..

Merhaba hamişler ❤❤çok fazla takip edemiyorum fırsat buldukça okumaya çalışıyorum bende 23+3 hafta oglum ağustosta gelecek inşallah 10 kilo aldım da sizde durum nedir merak ettim
Ben 3 gün önce tartıldım 9 kilo almıştım. 2 gün önce tartıldım 7 kilo almışım. Birkaç gündür şişkinlğim vardı ondan fazla çıktı ilk başta sanırım.

Merhabalar. Bu takıma bayıldım. Bilindik bir marka mı? Fiyatı ne? Ayy ne çok sordum ama çok hoş yaa. Güle güle kullansın bebişin
Çok teşekkürler canım daha güzelleri senin ve bebişinin olsun inşallah :)) Bursa'ya yolun düşerse küçük sanayide Çiçek bebe genç mobilyadan aldım canım

Günaydın kızlar... Dün geceyi acilde geçirdim sonuç olarak idrarında protein çıkan var mı? Gebelik zehirlenmesi ile ilgili bir durummuş sanırım. Her şey de benim başıma gelir.. Bir de nörolojiye gitmem gerekliymiş... Çünkü bayılmaların arttı... Hayırlısıyla bitaeydi şu 9 ay...

Gece 3? Bu ne ya? Arkadaş falan bi işe yaramaz çünkü arkadasıda aileside emin ol ondan taraf olur sen bizzat kendin konus başkaları aracı Olmasın aranızda bu kadar büyütücem
Ben konuşucam onunla anladığı dilden gelsin iyice gözümü kararttım aman bişey olmasın ailem duymasın sabret hamileyim kendi kendimi yiyorum ya ben

Sağol arkadaşım

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine protein yuksekmi çıkıyor herhangi ilaç falan verdimi doktor benim pek bilgim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…