Harika bilgiler vermişsin cancan çok tesekkürlerKizlar simdi Insan kaynaklari ile gorustum ben..izinler su sekilde.. 31+6 da calisabilir raporu alip vermem gerekiyormus 32+0 olursa maasimi odemiyormus ssk isten ayrilmam zorunlu hale geliyormus. Rapor alirsam 36+6 ya kadar calisabiliyorum. daha sonrasi kesinlikle calisamiyormusum. bu sekilde olursa totalde 16 haftayi dogumdan sonraya kullanabiliyorum. 3.5 aya karsilik geliyor.ucretli iznim bitince istersem 6 ay ucretsiz izin kullanabiliyorum. ( bu illa 6 ay olmak zorunda degil 2 de oluyor 6 aya kadar.) 6 aylik ucretsiz iznimi kullanirsam 1 senelik gunluk 1,5saat olan sut iznim yaniyor kullanmazsam bebek 1 yasina gelene kadar gunluk 1,5 saat izin yada haftalik 1 gun izin alabiliyorum. Maaslari ssk 3 aylik olarak yatiriyormus. Eger aylik almak istersem sirkete bildiriyorum onlardan aylik aliyorum onlar ssk dan aliyorlar
Kizlar simdi Insan kaynaklari ile gorustum ben..izinler su sekilde.. 31+6 da calisabilir raporu alip vermem gerekiyormus 32+0 olursa maasimi odemiyormus ssk isten ayrilmam zorunlu hale geliyormus. Rapor alirsam 36+6 ya kadar calisabiliyorum. daha sonrasi kesinlikle calisamiyormusum. bu sekilde olursa totalde 16 haftayi dogumdan sonraya kullanabiliyorum. 3.5 aya karsilik geliyor.ucretli iznim bitince istersem 6 ay ucretsiz izin kullanabiliyorum. ( bu illa 6 ay olmak zorunda degil 2 de oluyor 6 aya kadar.) 6 aylik ucretsiz iznimi kullanirsam 1 senelik gunluk 1,5saat olan sut iznim yaniyor kullanmazsam bebek 1 yasina gelene kadar gunluk 1,5 saat izin yada haftalik 1 gun izin alabiliyorum. Maaslari ssk 3 aylik olarak yatiriyormus. Eger aylik almak istersem sirkete bildiriyorum onlardan aylik aliyorum onlar ssk dan aliyorlar
Sakin ol cnm zararı sana ve bebişine olur lütfen sakin ol eşine güzel güzel hoşına gitmeyen şeyi anlat hatta samimi oldugun kardesi kuzeni arkadası varsa derdini anlat o akıl versin eşin hassas döneminde şunu bunu yapma ona yardımcı ol filan diyip akıl versinGünaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani
Güya dün arkadaşını çağırdık sakinleştirsin diye ben arabanın anahtarını aldım dokunamıyo tabi bana bağrınıyo ark. geldi ver anahtarı konuşup getiricem dedi okey dedim saat oldu 3 hala tık yok ayakta bekliyorum bi aradı kı kayın validem köye gitmişler bok var çünkü arkadaş işte artık sabrım tükendi gerçekten ben boşuna çocuk yapıyorum var zaten bitaneSakin ol cnm zararı sana ve bebişine olur lütfen sakin ol eşine güzel güzel hoşına gitmeyen şeyi anlat hatta samimi oldugun kardesi kuzeni arkadası varsa derdini anlat o akıl versin eşin hassas döneminde şunu bunu yapma ona yardımcı ol filan diyip akıl versin
Sakin ol cnm hiç bişey Bebeğini üzmeye değmez çok Can'ı sıkkınsa kendi çıksın yürüsün havasını alsın gelsin sonra da oturup sakince KonuşunGünaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani
Gece 3? Bu ne ya? Arkadaş falan bi işe yaramaz çünkü arkadasıda aileside emin ol ondan taraf olur sen bizzat kendin konus başkaları aracı Olmasın aranızda bu kadar büyütücemGüya dün arkadaşını çağırdık sakinleştirsin diye ben arabanın anahtarını aldım dokunamıyo tabi bana bağrınıyo ark. geldi ver anahtarı konuşup getiricem dedi okey dedim saat oldu 3 hala tık yok ayakta bekliyorum bi aradı kı kayın validem köye gitmişler bok var çünkü arkadaş işte artık sabrım tükendi gerçekten ben boşuna çocuk yapıyorum var zaten bitane
Günaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani
kızlar bir ik cı olarak ek bir bilgi daha. yarı zamanlı çalışma hakkı yasallastı ama yonetmelık henuz cıkmadı onu takıp edın bende haber ederım burdan. ılk dogumda 2 ay 2. ve 3. doğumlarsa 6 aya kadar yarı zamanlı çalışma hakkımız var ve buyuk ıhtımalle yonetmelıkte kısa surede oturur ve bıze yansır. sut ıznı yanı gunde 1.5 saatlık ıznınızı sırketınızle konusarak yasal bır dayanagı olmasa da toplu olarak kullanabılırsınız oda 1.5 aylık gibi bır sure verır sıze ben bunu dilekçe ile yalvar yakar talep edeceğim 4aylık bebegı olan mudurem pek sıcak bakmıyor ama. bu arada hamıleler gunde 7.5 saatten fazla çalıştırılamaz. eger benım gıbı 8.30-6.00 çalışıyorsanız 9,5 saat eder 1 saat yemek molasını çıkın 8.5 saat yani fazla! bu durumda 1 saat işe geç gitme hakkınız var hatta mecburlar bildiğiniz yasak! ve bu hakkınızı kullanın kızlarcım. ben 10da gelıyorum işe!
Allah yardımcın olsun cnm kendi sıkıntımız derdimiz yetmiyor aradada bu eşlerin yaptıkları hiç hoş değil sen yinede sakın olmaya çalış cnmGünaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani
Cnm biraz sakin olmaya çalış ltfn bebişin için en azından moralini iyi tutmaya çalış derim. Birbirinizle konuşup sorunları çzömeye çalışın bence (boks yaparak diyil :))Günaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani
Gelince konuşun bir problem ney belirleyip çözüme odaklanın derim. Sabırlı olmaya çalışacaz cnm bu dönemde. hem çocuğunu düşün öyle hareket et. moralli ve mutlu günler cnmGüya dün arkadaşını çağırdık sakinleştirsin diye ben arabanın anahtarını aldım dokunamıyo tabi bana bağrınıyo ark. geldi ver anahtarı konuşup getiricem dedi okey dedim saat oldu 3 hala tık yok ayakta bekliyorum bi aradı kı kayın validem köye gitmişler bok var çünkü arkadaş işte artık sabrım tükendi gerçekten ben boşuna çocuk yapıyorum var zaten bitane
Kızlar bugün detaylı ultrasona girdim herşey gayet güzel 300 gr olmuş kızım ama 19 haftalık gözüküyo bu kadar geriden gelmesi normal mi bunu nasıl engelleyebilirim bu durumda olan var mı aranızda ultrason haftasını mı baz almam gerekiyo
Ben 3 gün önce tartıldım 9 kilo almıştım. 2 gün önce tartıldım 7 kilo almışım. Birkaç gündür şişkinlğim vardı ondan fazla çıktı ilk başta sanırım.Merhaba hamişler ❤❤çok fazla takip edemiyorum fırsat buldukça okumaya çalışıyorum bende 23+3 hafta oglum ağustosta gelecek inşallah 10 kilo aldım da sizde durum nedir merak ettim
Çok teşekkürler canım daha güzelleri senin ve bebişinin olsun inşallah :)) Bursa'ya yolun düşerse küçük sanayide Çiçek bebe genç mobilyadan aldım canımMerhabalar. Bu takıma bayıldım. Bilindik bir marka mı? Fiyatı ne? Ayy ne çok sordum ama çok hoş yaa. Güle güle kullansın bebişin
Ben konuşucam onunla anladığı dilden gelsin iyice gözümü kararttım aman bişey olmasın ailem duymasın sabret hamileyim kendi kendimi yiyorum ya benGece 3? Bu ne ya? Arkadaş falan bi işe yaramaz çünkü arkadasıda aileside emin ol ondan taraf olur sen bizzat kendin konus başkaları aracı Olmasın aranızda bu kadar büyütücem
Sağol arkadaşımCnm biraz sakin olmaya çalış ltfn bebişin için en azından moralini iyi tutmaya çalış derim. Birbirinizle konuşup sorunları çzömeye çalışın bence (boks yaparak diyil :))
Gelince konuşun bir problem ney belirleyip çözüme odaklanın derim. Sabırlı olmaya çalışacaz cnm bu dönemde. hem çocuğunu düşün öyle hareket et. moralli ve mutlu günler cnm
Merhaba cnm bende 8kilo aldımMerhaba hamişler ❤❤çok fazla takip edemiyorum fırsat buldukça okumaya çalışıyorum bende 23+3 hafta oglum ağustosta gelecek inşallah 10 kilo aldım da sizde durum nedir merak ettim
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine protein yuksekmi çıkıyor herhangi ilaç falan verdimi doktor benim pek bilgim yokGünaydın kızlar... Dün geceyi acilde geçirdim sonuç olarak idrarında protein çıkan var mı? Gebelik zehirlenmesi ile ilgili bir durummuş sanırım. Her şey de benim başıma gelir.. Bir de nörolojiye gitmem gerekliymiş... Çünkü bayılmaların arttı... Hayırlısıyla bitaeydi şu 9 ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?