2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Cidden ne guzel insanlar var yaaa masallahh aman Allah bosmasinn...
Sanirm soylerdi dr un aynen belki de gerek duymadi canm, benm dr acikladi guzel guzel boyle boyle ben erekli oldugunu dusunuyorm herkese dedi, istersen sen de ara bi sor cunku ac gitmek gerekiyor tabi...

Ayy sorma valla 6 ay doluyo o zmana artk verir rapor falan bi sey zaten soruyordu hep her sey normal devam mi nasil gidiyor falan diye sagolann

Di mi ama Allahim ne guzel yaratma ne guzel seyler yasiyoruz gercektenn her sey de dozunda iste daha vaktimz var zaten onlari guzelce hissederiz sonra da kucagimiza alirz hayirkisiyla insallahh

Cok sagol canm amin insallahh.. Ben de cok begenerek aldmm..

Ah bu erkekler ahh... Koy ne alaka simdi yani ne dusuncesiz davraniyorlar yaa... Ama sen sakn ters seyler dusunme oyle neden cocuk yaptm falan canm sakin ol bi mutlaka hatasini anlicaktir eminm hatta aradiginda falan acma biraz merak etsn sonucta hamile olan sensin.. Naz yapmak senin hakkin...

Bizde de cok oluyor emin ol bazen diyorm ya sanki bi benm cocugum insan daha hassas davranmaz miii ama davranmaz erkek bunlar anlayis dusunce sifir.. Ama artk daha sakin davraniyorm inan ki daha cok ise yariyor o sallamiyo mu ben bu fazla sallamiyorm kendi ariyo yanima geliyo bazen baska odada bile oturdugum oluyor ben su dumiziyi izlicem falan bahanesiyle anlasn diye yapiyorm iste bi sure anliyolarrr istee..

merhaba canım sana birşey sormak istiyorum şu yeni yasa da çocuk okul çağına gelinceye kadar yarım gün çalışma hakkı var ya ondan bizim gibi özel çalışanlar da faydalanabiliyor mu bilgin var mı. yoksa sadece memurları mı kapsıyor

Canim serviks uzunluğu takibi için hastanede yattim. 2 gun icinde 27den 21e düştü. Acil serklaj islemine aldilar. 30 olması normal diye biliyorum. Ama yinede dikkat onemli. Muayenede hunislesmede gözlediği için takibe aldilar beni. Öyle durum olsa alırdı takibe senide rahat ol insalalh.Magnezyum ayoğurt sute dikkat et ondan kaynaklaniyordur belki ağrın.

Banada doktorum mayistaki kontrolumde sabah aç karnına gel dedi sanırım şeker yüklemesi yapılacak

çok geçmiş olsun cnm dikkat et hep kontrollerini yaptır. Protein olması evet gebelik zehirlenmesi ile ilgilidir. Kontrollerini ihmal etmezsen inşallah sıkıntısız bir şekilde doğrursun. Allah şifa versin cnm

Kızma cnm sakin ol baba olunca bir günde büyüyüverir merak etme olayın ciddiyetinde degil daha bence

Doğumdan sonra isyerim onaylarsa ucretsiz izin almayi planliyorum. Bu yarım gün 2 ay çalışma hakki gitmiş oluyor degil mi böylece. Yoksa ucretsizden sonra 2 ay da yarım gün kullanabiliyormuyuz. Hemen ik bulmusken sorularimi yonelteyim :)))

Canim cok gecmis olsun..proteinle ilgili pek bilgim yok maalesef..bizi de haberdar et durumundan mutlaka..

merhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
Geçmiş olsun canim. Ben daha yaptirmadim bilgim yok o konuda:) Sadece tetanoz mu oldun doktorum bana hepati b aşısı da yaptırmami söyledi

Geçmiş olsun canim. Ben daha yaptirmadim bilgim yok o konuda:) Sadece tetanoz mu oldun doktorum bana hepati b aşısı da yaptırmami söyledi

sağol sağlık ocağı söyledi gel yapalım diye,yaptırdım hepatitte olucam sanırım,bi dahaki kontrolde söylicek bildiğim kadarıyla

merhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
cnm ağrıması normal bende geçen ay yaptırdım kısmetse 2 hafta sonra tekrar gidip 2. dozu yaptıracağım. benimde 3-4 gün feci şekilde kolum ağrıdı

merhabalar herkese umarım herkes iyidir. Hasta olanlara acil şifalar dilerim.

7.5 saat durumunu bizim kurumun personel müdürlüğüne sordum bilgileri olmadığını söylediler ve dilekçemi yazmamı belirttiler. Yalnız biraz internette araştırdım. 7,5 saat talep edenlerin fazla çalışma saatleri cumartesiye aktarılabiliyormuş. Normalde cumartesi çalışmayanlar için kötü bir durum. Ben devlet kurumundayım yarım saat fazlam var dilekçe yazıp yazmama konusunda biraz kararsızım. Rahat vermemek için cumartesi gel diyebilirler burdakilerin sağı solu belli olmaz.

Merhaba kizlar. Ben de her zaman yazamıyorum is güç derken fırsat olmuyor. Ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Cok heyecanli bir surecmis. Ilk bebeğim olduğu için tecrubesizlik de olacak elbet ama bi an önce sag salim kavuşmak istiyorum bebisime (^-^)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…