Cok normal benim 3 gün ağrımıştı ve taş kesti resmen kolum ama geçiyor yavaş yavaş Ağrısı endişe etme geçmiş olsunmerhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
Cok normal benim 3 gün ağrımıştı ve taş kesti resmen kolum ama geçiyor yavaş yavaş Ağrısı endişe etme geçmiş olsun[
benimde git gide sertleşiyo,bu yanlış atılan iğnelerden falan korktum tabi ister istemez,ama normalmiş :)
Cidden ne guzel insanlar var yaaa masallahhaman Allah bosmasinn...
Sanirm soylerdi dr un aynen belki de gerek duymadi canm, benm dr acikladi guzel guzel boyle boyle ben erekli oldugunu dusunuyorm herkese dedi, istersen sen de ara bi sor cunku ac gitmek gerekiyor tabi...
Ayy sorma valla 6 ay doluyo o zmana artk verir rapor falan bi sey zaten soruyordu hep her sey normal devam mi nasil gidiyor falan diye sagolann
merhabalar herkese umarım herkes iyidir. Hasta olanlara acil şifalar dilerim.
7.5 saat durumunu bizim kurumun personel müdürlüğüne sordum bilgileri olmadığını söylediler ve dilekçemi yazmamı belirttiler. Yalnız biraz internette araştırdım. 7,5 saat talep edenlerin fazla çalışma saatleri cumartesiye aktarılabiliyormuş. Normalde cumartesi çalışmayanlar için kötü bir durum. Ben devlet kurumundayım yarım saat fazlam var dilekçe yazıp yazmama konusunda biraz kararsızım. Rahat vermemek için cumartesi gel diyebilirler burdakilerin sağı solu belli olmaz.
Normal cnm bende 2gun önce vuruldum hala agriyor sanki sopayla vurmuşlar gibimerhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
Doğumdan sonra isyerim onaylarsa ucretsiz izin almayi planliyorum. Bu yarım gün 2 ay çalışma hakki gitmiş oluyor degil mi böylece. Yoksa ucretsizden sonra 2 ay da yarım gün kullanabiliyormuyuz. Hemen ik bulmusken sorularimi yonelteyim :)))
Bebek iyi mi cnm ? Çok geçmiş olsun daha önce nörolojik bi rahatsızlığın var mıydı?Günaydın kızlar... Dün geceyi acilde geçirdim sonuç olarak idrarında protein çıkan var mı? Gebelik zehirlenmesi ile ilgili bir durummuş sanırım. Her şey de benim başıma gelir.. Bir de nörolojiye gitmem gerekliymiş... Çünkü bayılmaların arttı... Hayırlısıyla bitaeydi şu 9 ay...
merhaba canım sana birşey sormak istiyorum şu yeni yasa da çocuk okul çağına gelinceye kadar yarım gün çalışma hakkı var ya ondan bizim gibi özel çalışanlar da faydalanabiliyor mu bilgin var mı. yoksa sadece memurları mı kapsıyor
keşke ya dört gözle bekliyorum. o olsaydı bebeğe annem bakacaktı yarım günmemurlara dıye bılıyorum cnm o ozelde ıkı ay malesef.. ahhh keske olsa!!!
Günaydın kızlar... Dün geceyi acilde geçirdim sonuç olarak idrarında protein çıkan var mı? Gebelik zehirlenmesi ile ilgili bir durummuş sanırım. Her şey de benim başıma gelir.. Bir de nörolojiye gitmem gerekliymiş... Çünkü bayılmaların arttı... Hayırlısıyla bitaeydi şu 9 ay...
Teşekkür ederiz teyzesi ikisinden Kocaman mis kokulu öpücükler sana :) hiç korkutma gözünü benim ilk doğumunda çok Zordu mesela 48 saat sancı çektim doğumumda 8 saat sürdü düşün ama buna rağmen yine hamileyim annelik işte :)Sağolasın tatlım amin inşallah, onun çok zor doğum oldubizler kolay yaparız sağlıcakla inşallah
oooo iyi dayanmışsın doktor önemli gerçektenbir olmasa da yarım yiyorum mutlaka şuana kadar hiç olmadı kramp bakalım
teşekkür ederim tavsiylrin için canım benim çok tatlısın ama bebişin daha tatlı
Sakin ol Can'ım bebeğini düşün bazen bu erkekleri alıp bir güzel dövesim geliyor ki .. Tamam hassas dönemdeyiz bunu bazen anlamıyorlar ama yeri geliyor insan olduğumuzu da unutuyorlar çok kızıyorum çok .. Lütfen sıkma tatlı canını sakin bir dille konuşun eve geldiğindeGünaydın kızlar bugun çok stresliyim eşimle tartıştım o da sen al arkadaşlarını yanına kastamonuya köye git her yerim kasıldı karnım belim o kadar ağrıyor ki anlatamam gelsin akşam boks maçı var evde sabır sabır bir yere kadar yani bu halimde bana kimse bunları yaşatamaz ben strese girmemek için herşeye eyvallah diyorum yeter artık yani
Tamam canim sagolasin :)canım ıste yonetmelık cıkmadıgından bu sorularının cevabını ben de net bilmiyorum... ama yarı zamanlı calısma rapordan hemen sonradır dıye dusunuyorum cnku amacı ısten uzaklastırmamak hemde maddı destek olmak anneye. yarı zamanlı calıs snr tekrar ucretsız ızın al kısmı da cok sacma olur. ucretsız ızın vermezlerse ayrıca sacma olucak... netleşınce hukuk bırımı anında duyuruyor bizlere bnde sıze haber ederim..
Çok çok geçmiş olsun dikkatler kendine ve bebeğinin sağlığına .. Bayılmaların ne kadar sıklıkta olmaya başladıGünaydın kızlar... Dün geceyi acilde geçirdim sonuç olarak idrarında protein çıkan var mı? Gebelik zehirlenmesi ile ilgili bir durummuş sanırım. Her şey de benim başıma gelir.. Bir de nörolojiye gitmem gerekliymiş... Çünkü bayılmaların arttı... Hayırlısıyla bitaeydi şu 9 ay...
ben yaptırmadım ama kız kardeşim yaptırdığında aynı şikayette bulunmuştu gayet normal Zaman'la azalarak geçecek bu şikayetin geçmiş olsunmerhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
İnşqllah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz miniklerimize :)Merhaba kizlar. Ben de her zaman yazamıyorum is güç derken fırsat olmuyor. Ama takip etmeye çalışıyorum elimden geldiğince. Cok heyecanli bir surecmis. Ilk bebeğim olduğu için tecrubesizlik de olacak elbet ama bi an önce sag salim kavuşmak istiyorum bebisime (^-^)
Slm pisikedicim yazdıklarına birebir katılıyorum bizde oğlumla park sezonunu açtık hergün hergün peşinden koşa koşa Bi hal oluyorum öZelllikle bu sabah bayağı bir yürüdük belim kopuyor desem yeridir kurban olsun anneleri onlara:) Buarada tuvalet eğitimi için ne kadar şanslısın atlatmışsın bizim daha önümüzde o macerada var :/Selam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Geçmişi okuyamadımhepinize hayırlar diliyorum. Bende her şey yolunda. Dün Dr gittim şimdiye kadar önden giden bey oğlum dün haftasıyla uyumlu çıktı şimdiden beni şaşırtmaya başladı. Karnımda yan duruyor inşallah doğuma kadar normale döner. Şükürler olsun ki her şey yolunda.
Havalar iyice ısındı ve güzelleşti. Büyük oğlanla park bahçe sezonunu açtık;sağolsun beni her gün 500-1000 metre koşturuyor peşinden. Hamileyken koşmak da Bi değişik oluyor anamtabi akşamında içerde bir yerlerim ağırıyor ama Dr normal dedi
1 numaraya tuvalet eğitimi veriyorum demiştim ya..şükürler olsun o iş tamamşimdi 2 numara için bez stoğuna başlayacam. Oy annesi minik poposunu çok seviyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?