2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
merhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
Cok normal benim 3 gün ağrımıştı ve taş kesti resmen kolum ama geçiyor yavaş yavaş Ağrısı endişe etme geçmiş olsun

bana sadece sağlıkocağındaki hemşire dedi ama tavsiye ediyoruz sadece dedi oysa detaylı için muhakkak dedi ona sığınıyorum sanırım sen git bakalım doktorun ne diycek insan sabırsızlanıyor dimi tarh verilince ben şimdi nasıl beklicem mayıs 5 diyip duruyorum

bızdede cumartesı calısma yok. dedıgın gıbı gunde 7.5 saatı asamaz dıyor yasa, ama cumrtesı calısma olmayan bı ıs yerınde de cumrtesı gel denmesı etık olmaz. ben ozelde olmama ragmen demedıler...

canım ıste yonetmelık cıkmadıgından bu sorularının cevabını ben de net bilmiyorum... ama yarı zamanlı calısma rapordan hemen sonradır dıye dusunuyorum cnku amacı ısten uzaklastırmamak hemde maddı destek olmak anneye. yarı zamanlı calıs snr tekrar ucretsız ızın al kısmı da cok sacma olur. ucretsız ızın vermezlerse ayrıca sacma olucak... netleşınce hukuk bırımı anında duyuruyor bizlere bnde sıze haber ederim..

Bebek iyi mi cnm ? Çok geçmiş olsun daha önce nörolojik bi rahatsızlığın var mıydı?

memurlara dıye bılıyorum cnm o ozelde ıkı ay malesef.. ahhh keske olsa!!!

Çok geçmiş olsun.tansiyonun kaç cikiyor canim.ben de dikkat ediyorum tansiyonunu ölçüyorum arada yukselmemesi için.

Teşekkür ederiz teyzesi ikisinden Kocaman mis kokulu öpücükler sana :) hiç korkutma gözünü benim ilk doğumunda çok Zordu mesela 48 saat sancı çektim doğumumda 8 saat sürdü düşün ama buna rağmen yine hamileyim annelik işte :)

Sakin ol Can'ım bebeğini düşün bazen bu erkekleri alıp bir güzel dövesim geliyor ki .. Tamam hassas dönemdeyiz bunu bazen anlamıyorlar ama yeri geliyor insan olduğumuzu da unutuyorlar çok kızıyorum çok .. Lütfen sıkma tatlı canını sakin bir dille konuşun eve geldiğinde

Tamam canim sagolasin :)

Çok çok geçmiş olsun dikkatler kendine ve bebeğinin sağlığına .. Bayılmaların ne kadar sıklıkta olmaya başladı

Be
merhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
ben yaptırmadım ama kız kardeşim yaptırdığında aynı şikayette bulunmuştu gayet normal Zaman'la azalarak geçecek bu şikayetin geçmiş olsun

İnşqllah hepimiz sağlıcakla kavuşuruz miniklerimize :)

F Ftszynp Canim çok geçmiş olsun. Ne gibi sıkıntıların vardi. Öyle deme daha ne sıkıntıda olanlar vardir. Dua et bol bol Rabbim hayirla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Selam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Geçmişi okuyamadım hepinize hayırlar diliyorum. Bende her şey yolunda. Dün Dr gittim şimdiye kadar önden giden bey oğlum dün haftasıyla uyumlu çıktı şimdiden beni şaşırtmaya başladı. Karnımda yan duruyor inşallah doğuma kadar normale döner. Şükürler olsun ki her şey yolunda.
Havalar iyice ısındı ve güzelleşti. Büyük oğlanla park bahçe sezonunu açtık;sağolsun beni her gün 500-1000 metre koşturuyor peşinden. Hamileyken koşmak da Bi değişik oluyor anam tabi akşamında içerde bir yerlerim ağırıyor ama Dr normal dedi
1 numaraya tuvalet eğitimi veriyorum demiştim ya..şükürler olsun o iş tamam şimdi 2 numara için bez stoğuna başlayacam. Oy annesi minik poposunu çok seviyooo

Slm pisikedicim yazdıklarına birebir katılıyorum bizde oğlumla park sezonunu açtık hergün hergün peşinden koşa koşa Bi hal oluyorum öZelllikle bu sabah bayağı bir yürüdük belim kopuyor desem yeridir kurban olsun anneleri onlara:) Buarada tuvalet eğitimi için ne kadar şanslısın atlatmışsın bizim daha önümüzde o macerada var :/

Kızlar tüm sıkıntılar,istekler,işler için; bir şeye başlarken-bitirdiğinizde, zor bir uğraşın içinde, karnınız bacağınız kıçınız başınız artık nereniz ağırıyorsa 'Rabbi yessir vela taüassir Rabbi temmim bil hayr'diye dua edin.
Gerçekten her şeyin yolunda gittiğine ve işlerimin daha kolaylaştığına şahit oldum. Hem zaten Rabbim bizi üzmüyor çok şükür. Hamilelerin duası çabuk kabul oluyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…