- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Banada doktorum mayistaki kontrolumde sabah aç karnına gel dedi sanırım şeker yüklemesi yapılacak
merhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
bana sadece sağlıkocağındaki hemşire dedi ama tavsiye ediyoruz sadece dedi oysa detaylı için muhakkak dedi ona sığınıyorum sanırım sen git bakalım doktorun ne diycek insan sabırsızlanıyor dimi tarh verilince ben şimdi nasıl beklicem mayıs 5 diyip duruyorum
Selam kızlar. Herkesler iyidir inşallah. Geçmişi okuyamadımhepinize hayırlar diliyorum. Bende her şey yolunda. Dün Dr gittim şimdiye kadar önden giden bey oğlum dün haftasıyla uyumlu çıktı şimdiden beni şaşırtmaya başladı. Karnımda yan duruyor inşallah doğuma kadar normale döner. Şükürler olsun ki her şey yolunda.
Havalar iyice ısındı ve güzelleşti. Büyük oğlanla park bahçe sezonunu açtık;sağolsun beni her gün 500-1000 metre koşturuyor peşinden. Hamileyken koşmak da Bi değişik oluyor anamtabi akşamında içerde bir yerlerim ağırıyor ama Dr normal dedi
1 numaraya tuvalet eğitimi veriyorum demiştim ya..şükürler olsun o iş tamamşimdi 2 numara için bez stoğuna başlayacam. Oy annesi minik poposunu çok seviyooo
Arkadaşlar Merhaba,merhabalar herkese umarım herkes iyidir. Hasta olanlara acil şifalar dilerim.
7.5 saat durumunu bizim kurumun personel müdürlüğüne sordum bilgileri olmadığını söylediler ve dilekçemi yazmamı belirttiler. Yalnız biraz internette araştırdım. 7,5 saat talep edenlerin fazla çalışma saatleri cumartesiye aktarılabiliyormuş. Normalde cumartesi çalışmayanlar için kötü bir durum. Ben devlet kurumundayım yarım saat fazlam var dilekçe yazıp yazmama konusunda biraz kararsızım. Rahat vermemek için cumartesi gel diyebilirler burdakilerin sağı solu belli olmaz.
Şükürler olsun evlatlarımız sağlıklı sıhhatli de analarını da arkalarından koşturabiliyorlarSlm pisikedicim yazdıklarına birebir katılıyorum bizde oğlumla park sezonunu açtık hergün hergün peşinden koşa koşa Bi hal oluyorum öZelllikle bu sabah bayağı bir yürüdük belim kopuyor desem yeridir kurban olsun anneleri onlara:) Buarada tuvalet eğitimi için ne kadar şanslısın atlatmışsın bizim daha önümüzde o macerada var :/
Canim serviks uzunluğu takibi için hastanede yattim. 2 gun icinde 27den 21e düştü. Acil serklaj islemine aldilar. 30 olması normal diye biliyorum. Ama yinede dikkat onemli. Muayenede hunislesmede gözlediği için takibe aldilar beni. Öyle durum olsa alırdı takibe senide rahat ol insalalh.Magnezyum ayoğurt sute dikkat et ondan kaynaklaniyordur belki ağrın.
Arkadaşlar Merhaba,
Herkeze, mutlu sağlıklı günler diliyorum bebişler ile birlikte.
7,5 saat çalışma ile ilgli resmi gazete sayfasını ekliyorum eke. lazım olanlar alıp iş yerlerine gösterebilirler.
ayyy bayıldım buna çok tatlı.. sağlıcakla güle güle giysin inşallahbende de bi haftadır başladı işte bi dün gece deliksiz uyumuşumne güzel ikinciyi bekliyorsunuz ben çok geç kaldım çook
gezmekten kastım oydu zaten kuzum işle alakalı7,5 saatten fazla çalışmıyorsun dimi gerçi biliyorsundur
Canim iyi bir perinatolog uzmanına gitmeni tavsiye ederim. Benimde kasiklarimda ağrı oluyordu ara ara bıçak saplamasi gibi. Once normal rahim genişliyor demisti doktorum. Ama muayene esnasinda doğum sancisiymis normal ağrı değilmiş dedi. Akıntim kasik ağrım fazla olduğu hafta olmustu. Ama seklaj isleminden sonra normale bindi. Insallah önemli birseyin yoktur ama bence baska bir doktora daha görün. 1 hafta oncede memorial hastanesinde doktora gitmistim normal uzman doktora. O hersey normal rahim büyüdüğü için ağrıların devam ediyor onemli sıkıntı yok dedi. 1 hafta sonra prof. perinataloji uzmani doktoruma gidince hunilesme olduğunu ağrılarımin doğum sancisi olduğunu öğrendim. Hastane takibe aldilar ve kisalma hızla arttim eğer böyle devam ederse 2 haftaya dogum yaparmisim. Çok uzun vve aklima geldiği gibi yazdım kusura bakma canim endiselendim sadece oncesinde normal denmis olunca banada. Insallah normaldir seninki ama baska iyi birine gorunmeni tavsiye ederim. Cok geçmiş olsunBenim de servis uzunlugum 3 un altında.agrilarim oluyor.dun Dr gittim. Kasik agrim vardi .yurumekte zorlaniyorum.9 aylik gibi dolasiyodum.kemiklerimin acildigini hissediyorum.doktr.bunda yapilacak bisey yok dedi.hani yurumem hareket etmem tetikler etki eder mi diye sormustum.sadece enfeksiyon olmamaya calis.bu erken doğumu tetikliyor dedi.idrar tahlili yaptrdim onda bisey cikmadi .kanimda biraz sinir da cikti.o neden anlamadim kanda .benim akintim çok oluyor .hele son zamanlarda artti.gecen haftalar fitil kullanmistim iyi geldi dedim tam..ama şuan çok artti.yine ilaç yazdi.bazen su gibi geliyor. Su içmeye basladim biraz daha fazla artik..
Ya aynen de öyle hoppidi hoppidi koşuyorumOh masallah masallah tuvalet egitimi de hallolmus ne guzelsen yine de kendine dikkat et tabi hoppidi hoppidi kosup durma
Şeker yüklemesi için biraz erken değil mi? 6.ayda olmuyor muydu?? Hastaneye gitme işi konusunda sana katılıyorum. Bende hiç sevmiyorum..Selam güzel bayanlar. Ben de kayınbiraderimin düğününü yapıcaz diye çok yoruldum. Çok şükür kazasız belasız bitti.
Düğünden önce detaylıyı yaptırdım. Sıkıntı yok. Üni hastanesinr prof a gittim içim rahatladı. yarın da şeker yüklemesi yapılacak. Onu da atlatırsam hayırlısıyla bi daha rutin kontrol. Gerçi son ay da nts ler başlar ay hamilelik doğum falan dert değil de hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum ben yaaa
Bu hafta sonu kısmatse oğlumun tuvalet eğitimine başlayacağım. Offf geçen yaz denedik olmadı bakalım bu sefer nolacak.
Serviks uzunluğun bayaa kısaymışBenim de servis uzunlugum 3 un altında.agrilarim oluyor.dun Dr gittim. Kasik agrim vardi .yurumekte zorlaniyorum.9 aylik gibi dolasiyodum.kemiklerimin acildigini hissediyorum.doktr.bunda yapilacak bisey yok dedi.hani yurumem hareket etmem tetikler etki eder mi diye sormustum.sadece enfeksiyon olmamaya calis.bu erken doğumu tetikliyor dedi.idrar tahlili yaptrdim onda bisey cikmadi .kanimda biraz sinir da cikti.o neden anlamadim kanda .benim akintim çok oluyor .hele son zamanlarda artti.gecen haftalar fitil kullanmistim iyi geldi dedim tam..ama şuan çok artti.yine ilaç yazdi.bazen su gibi geliyor. Su içmeye basladim biraz daha fazla artik..
evet ya tam görünmüyor artık bütün olarak küçük küçük görüyorum bende maalesef pipisi hariç bi onu göremedimAyyy evet sabirsizlaniyor insann... Bakalm ne cikcak hem minik kizimizi da az da olsa goruruzzzartk her bi yerleri gorunmuyor ki tosun oldular anca bu kafasi bu eli falan masallah biciriklara yaaa seker yuklemesi konusu bence kafana takilirsa gitmeden ara sor derm canm.. Ama zaten ben hic sekerli bi sey yemiyorm diyebiliyosan sorun olmazz..
canım yanlış alıntıladın galiba ben bişey paylaşmadımayyy bayıldım buna çok tatlı.. sağlıcakla güle güle giysin inşallah
heryerde geçerlidir bu. aksi olsa cümlede belirtilirdi.dosya için teşekkürler .Sadece özel sektörde mi geçerli acaba devlette geçerliliği olmayabilir mi bilginiz var mı?
Ekli dosyada işçi ibaresi kullanılıyor.. devlette işçiyseniz geçerli olabilir belki ama memur haklarında böyle bir izin yok canımdosya için teşekkürler .Sadece özel sektörde mi geçerli acaba devlette geçerliliği olmayabilir mi bilginiz var mı?
Ya aynen de öyle hoppidi hoppidi koşuyorumgeçen gün Bi koşturdu beni dönüş yolunda çok çişin gelirde bacakların örüşür ya öyle yürüdüm resmen buna da şükür. Sporsuz kalmıyorum her daim hareket
Şeker yüklemesi için biraz erken değil mi? 6.ayda olmuyor muydu?? Hastaneye gitme işi konusunda sana katılıyorum. Bende hiç sevmiyorum..
Tuvalet eğitimi konusuna gelince Rabbim kolaylığını verecek inşallah. Hiç sıkma bunaltma kendini. Allah yar ve yardımcın olsun. Booooool sabır ve güç versin inşallah
Serviks uzunluğun bayaa kısaymışkendine çok çok dikkat et canım. Bol bol su iç,çamaşırını sıkça değiş hatta ütülü giy, dışarlarda wc gitmemeye çalış.. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
evet ya tam görünmüyor artık bütün olarak küçük küçük görüyorum bende maalesef pipisi hariç bi onu göremedimvalla yemiyorum desem yalan olur kıpırdasın diye özellikle yiyorum çikolata dondurma falan
canım yanlış alıntıladın galiba ben bişey paylaşmadım
Canim iyi bir perinatolog uzmanına gitmeni tavsiye ederim. Benimde kasiklarimda ağrı oluyordu ara ara bıçak saplamasi gibi. Once normal rahim genişliyor demisti doktorum. Ama muayene esnasinda doğum sancisiymis normal ağrı değilmiş dedi. Akıntim kasik ağrım fazla olduğu hafta olmustu. Ama seklaj isleminden sonra normale bindi. Insallah önemli birseyin yoktur ama bence baska bir doktora daha görün. 1 hafta oncede memorial hastanesinde doktora gitmistim normal uzman doktora. O hersey normal rahim büyüdüğü için ağrıların devam ediyor onemli sıkıntı yok dedi. 1 hafta sonra prof. perinataloji uzmani doktoruma gidince hunilesme olduğunu ağrılarımin doğum sancisi olduğunu öğrendim. Hastane takibe aldilar ve kisalma hızla arttim eğer böyle devam ederse 2 haftaya dogum yaparmisim. Çok uzun vve aklima geldiği gibi yazdım kusura bakma canim endiselendim sadece oncesinde normal denmis olunca banada. Insallah normaldir seninki ama baska iyi birine gorunmeni tavsiye ederim. Cok geçmiş olsun
Be
ben yaptırmadım ama kız kardeşim yaptırdığında aynı şikayette bulunmuştu gayet normal Zaman'la azalarak geçecek bu şikayetin geçmiş olsun
Ya aynen de öyle hoppidi hoppidi koşuyorumgeçen gün Bi koşturdu beni dönüş yolunda çok çişin gelirde bacakların örüşür ya öyle yürüdüm resmen buna da şükür. Sporsuz kalmıyorum her daim hareket
Şeker yüklemesi için biraz erken değil mi? 6.ayda olmuyor muydu?? Hastaneye gitme işi konusunda sana katılıyorum. Bende hiç sevmiyorum..
Tuvalet eğitimi konusuna gelince Rabbim kolaylığını verecek inşallah. Hiç sıkma bunaltma kendini. Allah yar ve yardımcın olsun. Booooool sabır ve güç versin inşallah
Serviks uzunluğun bayaa kısaymışkendine çok çok dikkat et canım. Bol bol su iç,çamaşırını sıkça değiş hatta ütülü giy, dışarlarda wc gitmemeye çalış.. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
Şeker yüklemesi için haftan erken.şeker ile ilgili ekstra bir durumun yoksa 25. Ve 28. Hafta arasında yapılır arkadasımSelam güzel bayanlar. Ben de kayınbiraderimin düğününü yapıcaz diye çok yoruldum. Çok şükür kazasız belasız bitti.
Düğünden önce detaylıyı yaptırdım. Sıkıntı yok. Üni hastanesinr prof a gittim içim rahatladı. yarın da şeker yüklemesi yapılacak. Onu da atlatırsam hayırlısıyla bi daha rutin kontrol. Gerçi son ay da nts ler başlar ay hamilelik doğum falan dert değil de hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum ben yaaa
Bu hafta sonu kısmatse oğlumun tuvalet eğitimine başlayacağım. Offf geçen yaz denedik olmadı bakalım bu sefer nolacak.
Insallah canim sag salim zamanında kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Progestronun depo sekl ignesini ben baya vuruldum. Hamileligimin başından beri. 4 hafta kadar birakmistik iğneyi bu sorun olunca 5 gunde bir tekrar başladık canım.Ben de burayi takip ediyorum canim.burada paylasmak çok iyi oluyor sorunlarimizi.agrim bucak gibi değil de hafif sizliyor gibi.h.sonu cumartesi yoğundu.bazen geçiyor.ben de dun gittim.iki Dr a da gösterdim gatada busey denediler ilaç .yazdi akintim için.bi de progesteron iğne verdi yine .onun zarari olur mu diyorum bebeğe .iki hafta önce de olmuştum iğne .dedim sikinti olurmuş servik ölçümü tekrar sordum.karindan baktigimiz için az Cikiyor .vajinadan bakilsa daha halin cikar.dedi.daha once sinde yüksek riskli gebelik uzmani bi hocaya girunmustum o demişti zaten rahim agzinda incelme olduğunu.ben previa için gitmistim.çok şükür plesentam da yukarı cikmaya baskamis..gün geçtikçe sukrediyirum.bebeğim biraz daha büyüdü diye.zamanini doldururlar bebeklerimiz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?