Merhaba kanamanız ne zaman oldu beta hcg deger artışlarınıza baktılar mı o dönemde acaba? Ben şuan 5 hafta 4 günlük hamileyim sabah adet kanaması gibi kanamam geldi hemen doktoruma gittim. Kese duruyor dedi ama 2 gün önceki beta hcg değerim 1578 den 1931 e yükselmiş yükselme çok ii değil ama kanamadan dolayı da böle olmuş olabilir cuma günü tekrar bakalım frfi doktorum sizin nasıldı acaba?Kahve olsa sıkıntı yok açık kırmızı baya kanama şeklinde oldum hemde defalarcaAllah'ım hepimize şifa versin Sağlıcakla bi kucagımıza alsak Şafak sayıyoruz resmen:) asker yolu beklemekte neymiş :)
evet canım işçi yazıyormuş, memurum bizde geçerli değil muhtemelen. Zaten bizim burada kimse bilmiyor.Ekli dosyada işçi ibaresi kullanılıyor.. devlette işçiyseniz geçerli olabilir belki ama memur haklarında böyle bir izin yok canım
Maşallah canim ya 34 beden hamile mi olurmus gercekten :))))7 kiloyu devirmek üzereyimkarnımdaki küçük canavar sürekli annesini şımartıyor habire ağzımın canı sıkılıyor çocuk 650 gr ama istekleri (henüz kimin isteği bende karar veremedim ) kilolarca..misal çilek yemeye başlayınca 1 kiloyu yiyebiliyorum
Geçen gün Bi arkadaşımla karşılaştım uzun süredir görüşmemiştik.' Ayyy birazcık kilo mu aldın sen,sonunda!!ama azıcık daha al'dedi bende 'hamileyim' deyince kızdaki ifadekurduğu cümle 'kızım gıcık falan mısın sen! Bu ne biçim hamilelik?! Çabuk şişip gelir misin?! 34 beden hamile mi olur?' Deyip beni hem şımarttı hem fırçaladı
dosya için teşekkürler .Sadece özel sektörde mi geçerli acaba devlette geçerliliği olmayabilir mi bilginiz var mı?
BeBek iyi Can'ım çok şükür ama idrarda protein olmasıgebelik zehirlenmelerinde oluyormuş. İki gün idrar biriktireceğim onda protein miktarına bakacaklar. So nra tansiyon kontrolü yapacaklarmış. Daha önce gitmedim nörolojiye diye hayırlıyorum.Bebek iyi mi cnm ? Çok geçmiş olsun daha önce nörolojik bi rahatsızlığın var mıydı?
Haftada 1 oluyor Can'ım. Ben de kırkıyorum ama doğumdan sonra nöroloji giderim artıkÇok çok geçmiş olsun dikkatler kendine ve bebeğinin sağlığına .. Bayılmaların ne kadar sıklıkta olmaya başladı
Sağol Can'ım ben de araştırınca öğrendim inşallah hafif olanıdır. Dua ediyorum. Kadın doğuma gitmedim bugün nefrolojiye gittim. Burda tahlilleri yaptırayım sonra kadın doğuma gideceğim iniallahçok geçmiş olsun cnm dikkat et hep kontrollerini yaptır. Protein olması evet gebelik zehirlenmesi ile ilgilidir. Kontrollerini ihmal etmezsen inşallah sıkıntısız bir şekilde doğrursun. Allah şifa versin cnm
ErkekleriSakin ol Can'ım bebeğini düşün bazen bu erkekleri alıp bir güzel dövesim geliyor ki .. Tamam hassas dönemdeyiz bunu bazen anlamıyorlar ama yeri geliyor insan olduğumuzu da unutuyorlar çok kızıyorum çok .. Lütfen sıkma tatlı canını sakin bir dille konuşun eve geldiğinde
Bizde daha karar veremiyoruz cnm ayy Zeynep demekızlarrrr bu arada herkes isim olayını haletti mi yoksa benim gibi hala arayışta mı??? kızımıza özgü isminde karar kıldık aslında ama iki isim olsun istiyoruz eşim zeynep özgü diye tutturuyor bnım de hıc sevmediğim bir isim zeynep. aranızda mutlaka zeynepler vardır alınmayın lütfen sadece çevremde de bana gayet yakıın okdr cok zeynep tanıdığım var ki ofiste ailede arkadaşlar arasında okdr coklarrrr ki bu kdr yaygın bı ısım ıstemıorum soylenısı de hoş gelmıio ama işte ikna edemiyorum! fikri olan var mı?
Insallah canim sag salim zamanında kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Progestronun depo sekl ignesini ben baya vuruldum. Hamileligimin başından beri. 4 hafta kadar birakmistik iğneyi bu sorun olunca 5 gunde bir tekrar başladık canım.
Memursanız 657 ye tabiisiniz.iş kanununa değil.hakkındaki ilgili kanun hariç diye belirtiyor çoğu şeyde.ben nöbetten çıkmak istediğimde araştırnıştım da.işçiler gebeliğini öğrenir öğrenmez gece vardiyasından çıkıyor.bizdeyse 24.haftaya kadar nöbet yazılıyor 657de öyle yazdığı için.dosya için teşekkürler .Sadece özel sektörde mi geçerli acaba devlette geçerliliği olmayabilir mi bilginiz var mı?
7 kiloyu devirmek üzereyimkarnımdaki küçük canavar sürekli annesini şımartıyor habire ağzımın canı sıkılıyor çocuk 650 gr ama istekleri (henüz kimin isteği bende karar veremedim ) kilolarca..misal çilek yemeye başlayınca 1 kiloyu yiyebiliyorum
Geçen gün Bi arkadaşımla karşılaştım uzun süredir görüşmemiştik.' Ayyy birazcık kilo mu aldın sen,sonunda!!ama azıcık daha al'dedi bende 'hamileyim' deyince kızdaki ifadekurduğu cümle 'kızım gıcık falan mısın sen! Bu ne biçim hamilelik?! Çabuk şişip gelir misin?! 34 beden hamile mi olur?' Deyip beni hem şımarttı hem fırçaladı
Tabi canım zarari olsa.vermezdi sifa olsun insallahAntibiyotikli ilaç vermiş bi de bugün aldim.7 bos tüp var içine kremi bosaltip vajinaya sikiyormussun.antibiyotikli .zarari olsa vermez herhalde .ama nasil bi akinti bilemedim.çok fazlslalasti .inşallah bu fayda eder
Cnm senin mesaji okuyunca baktim simdi bende detayli ultrason raporuna serviks uzunlugu icin 30 mm lerde olmasi gerekiomus demissin de benimki 4.5 cnm yani 45 mm nasil oluyo bu durumda iyi bisey mi kotu mu@inori iyi haberlerine çok sevindim. Mesajin içinde teşekkür ederim.
Serviks rahim ağzı kalınlığı demek. ŞuAn 30 kusurlerde olması gerekiyor doğuma kadar incele incele 1 2 mm lere düşüyor ölçüsü sonrada açılma başlıyor. Benimde 30 ve sınır . Doktorum normal dedi herseye. Kadin dogumcu arkadaşım kendine dikkat etmelisin diye başladı bir sürü nasihat etti. Bende kafama fln takmıyorum da çok fena ağrım oluyor. Bacak arası kemiklerimde künt bir ağrı var. Ve bazen adım dahi atamiyorum.
Bende 5+2-3 gibi yaşadım ilk kanamamı Aralıklı bi şekilde devam etti Beta hcg değerimde sıkıntı yoktu ikinci bi kese görülmüştü o artık görülmedi bi tanesi benimle çok şükür sizinde inş sorunsuz bi şekilde geçer daha çok başındasınız bol bol istirahat tek Çözümü bu :sMerhaba kanamanız ne zaman oldu beta hcg deger artışlarınıza baktılar mı o dönemde acaba? Ben şuan 5 hafta 4 günlük hamileyim sabah adet kanaması gibi kanamam geldi hemen doktoruma gittim. Kese duruyor dedi ama 2 gün önceki beta hcg değerim 1578 den 1931 e yükselmiş yükselme çok ii değil ama kanamadan dolayı da böle olmuş olabilir cuma günü tekrar bakalım frfi doktorum sizin nasıldı acaba?
Peki bayılmaların sebebi neymiş ne dediler inş bi sıkıntı çıkmadan atlatırsın bu dönemi inşBeBek iyi Can'ım çok şükür ama idrarda protein olmasıgebelik zehirlenmelerinde oluyormuş. İki gün idrar biriktireceğim onda protein miktarına bakacaklar. So nra tansiyon kontrolü yapacaklarmış. Daha önce gitmedim nörolojiye diye hayırlıyorum.
Ben arada yiyorum walla ne diyim :) şimdilik zararını görmedim çok şükürKizlar ev yapimi sucuk yemenin bi zarari olur muuuu canim cok istiyooo yaa esim yapio sucugu ne oldgu belli yani hani sucuk yemeyin deniyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?