2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
399 a tabi KIT kurumunda memurum ama bizde de aynidir muhtemelen.

Çok şükür Allah kucağınıza almayı nasip etsin benim korkum beta değerlerim iyi değil dinleniyorum şuan cuma günü belli eder kendini muhtemelen hayırlısı artık

Peki bayılmaların sebebi neymiş ne dediler inş bi sıkıntı çıkmadan atlatırsın bu dönemi inş
Can'ım tansiyon düşüklüğü diyedüşünüyorlar. Ams beyine emar çekemedikleri için beyinle ilgiliyse doğumdan sonra belli olacak.

Allah şifa versin . 30 unda 29 unda degilimde bende çok ağrı oluyor . Gerçi bende de hata var ama mesela bu sabah saat 8.30 dan beri ayaktayım kendimi kollamiyorum hiç :/

İnşallah beni yormadan halleder Can'ım ya çok dert ettim kendime şimdiden :/benim bir numara 17 aylık Can'ım şimdiden de öğretemiyorum artık doğumdan sonra başlarız ..umarım dediğin gibi kolay olur ya ..kesinlikle doğuma hazırlık oluyor hep diyorum esime bu maratonla 38 gibi doğumu beklerim diye:)

Kaç Yaşında yaz kış farketmiyor aslında burdakiler pek denemiyor ama bez takarken tuvalet eğitimi deneyin bence çook daha kolay ve temiz

Haftada 1 oluyor Can'ım. Ben de kırkıyorum ama doğumdan sonra nöroloji giderim artık
Korkma be beslenmene çok dikkat et bende her hafta rutin olarak bayılıyordum ..inan bana bir kaç ay sonra geçecek ve doğumdan sonra hiç bir şikayetin kalmayacak ..dediğim gibi yemeğine meyvene beslenmene dikkat et herşeyden Tüketmeye çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…