399 a tabi KIT kurumunda memurum ama bizde de aynidir muhtemelen.Memursanız 657 ye tabiisiniz.iş kanununa değil.hakkındaki ilgili kanun hariç diye belirtiyor çoğu şeyde.ben nöbetten çıkmak istediğimde araştırnıştım da.işçiler gebeliğini öğrenir öğrenmez gece vardiyasından çıkıyor.bizdeyse 24.haftaya kadar nöbet yazılıyor 657de öyle yazdığı için.
gayet güzel, hiçbir sıkıntı yokCnm senin mesaji okuyunca baktim simdi bende detayli ultrason raporuna serviks uzunlugu icin 30 mm lerde olmasi gerekiomus demissin de benimki 4.5 cnm yani 45 mm nasil oluyo bu durumda iyi bisey mi kotu mu
Cnm çok güldüm ya kv :)) Allahta yüzünü güldürsün :)Bizde daha karar veremiyoruz cnm ayy Zeynep demekv adı Zeynep oyuzden sevmiyorum
cnm kaç haftalıksın. 20 gibi az hissedilir geneldeSelam kızlar, ben hala hareketleri hissedemiyorum
20+5 ve üçüncü gebelik, cts randevum var amaCnm çok güldüm ya kv :)) Allahta yüzünü güldürsün :)
cnm kaç haftalıksın. 20 gibi az hissedilir genelde
Cok az yiyebilirsin fakat cok iyi pişmesi lazım.Kizlar ev yapimi sucuk yemenin bi zarari olur muuuu canim cok istiyooo yaa esim yapio sucugu ne oldgu belli yani hani sucuk yemeyin deniyor ya
Çok şükür Allah kucağınıza almayı nasip etsin benim korkum beta değerlerim iyi değil dinleniyorum şuan cuma günü belli eder kendini muhtemelen hayırlısı artıkBende 5+2-3 gibi yaşadım ilk kanamamı Aralıklı bi şekilde devam etti Beta hcg değerimde sıkıntı yoktu ikinci bi kese görülmüştü o artık görülmedi bi tanesi benimle çok şükür sizinde inş sorunsuz bi şekilde geçer daha çok başındasınız bol bol istirahat tek Çözümü bu :s
inşallah çok iyi geçer randevun cnm. bence ctsiye kadar hissedersin :) tahmin sadece :)
20+5 ve üçüncü gebelik, cts randevum var ama
Bende net hissetmiyorum rahatları yerinde herhalde :)Selam kızlar, ben hala hareketleri hissedemiyorum
İki gün arayla olan değer mi o?Çok şükür Allah kucağınıza almayı nasip etsin benim korkum beta değerlerim iyi değil dinleniyorum şuan cuma günü belli eder kendini muhtemelen hayırlısı artık
Hepsi farklı bu bebişlerin ben asırı hissediyorum artık karnımı yırtmaya ugrasıyo bu çocuk :) çok güldürüyo beniBende net hissetmiyorum rahatları yerinde herhalde :)
Darısı başıma cnm ya maşallah bebişine :)Hepsi farklı bu bebişlerin ben asırı hissediyorum artık karnımı yırtmaya ugrasıyo bu çocuk :) çok güldürüyo beniAllah'ım Sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inş
Can'ım tansiyon düşüklüğü diyedüşünüyorlar. Ams beyine emar çekemedikleri için beyinle ilgiliyse doğumdan sonra belli olacak.Peki bayılmaların sebebi neymiş ne dediler inş bi sıkıntı çıkmadan atlatırsın bu dönemi inş
Canim serviks uzunluğu takibi için hastanede yattim. 2 gun icinde 27den 21e düştü. Acil serklaj islemine aldilar. 30 olması normal diye biliyorum. Ama yinede dikkat onemli. Muayenede hunislesmede gözlediği için takibe aldilar beni. Öyle durum olsa alırdı takibe senide rahat ol insalalh.Magnezyum ayoğurt sute dikkat et ondan kaynaklaniyordur belki ağrın.
Evet iki gün arayla canımİki gün arayla olan değer mi o?
İnşallah beni yormadan halleder Can'ım ya çok dert ettim kendime şimdiden :/benim bir numara 17 aylık Can'ım şimdiden de öğretemiyorum artık doğumdan sonra başlarız ..umarım dediğin gibi kolay olur ya ..kesinlikle doğuma hazırlık oluyor hep diyorum esime bu maratonla 38 gibi doğumu beklerim diye:)Şükürler olsun evlatlarımız sağlıklı sıhhatli de analarını da arkalarından koşturabiliyorlardaha ne yapsınlar bak bizi kolay doğuma hazırlıyorlar inşallah
Can'ım senin 1 numara kaç aylık? Meğer bezleme işi ne kadar sıkıntılıymışben onu kolaylık diyordum ama..kolaylığı bilmiyorsam demekki inşallah seninki de kolaylıkla ve seni çok yorup üzmeden alışacak
Selam güzel bayanlar. Ben de kayınbiraderimin düğününü yapıcaz diye çok yoruldum. Çok şükür kazasız belasız bitti.
Düğünden önce detaylıyı yaptırdım. Sıkıntı yok. Üni hastanesinr prof a gittim içim rahatladı. yarın da şeker yüklemesi yapılacak. Onu da atlatırsam hayırlısıyla bi daha rutin kontrol. Gerçi son ay da nts ler başlar ay hamilelik doğum falan dert değil de hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum ben yaaa
Bu hafta sonu kısmatse oğlumun tuvalet eğitimine başlayacağım. Offf geçen yaz denedik olmadı bakalım bu sefer nolacak.
Korkma be beslenmene çok dikkat et bende her hafta rutin olarak bayılıyordum ..inan bana bir kaç ay sonra geçecek ve doğumdan sonra hiç bir şikayetin kalmayacak ..dediğim gibi yemeğine meyvene beslenmene dikkat et herşeyden Tüketmeye çalışHaftada 1 oluyor Can'ım. Ben de kırkıyorum ama doğumdan sonra nöroloji giderim artık
Hımm iki güne göre biraz düşük bi Artış ama kanamadan kaynaklıdır muhtemelen hiç üzülme iğne fitil falan verdiler muhtemelen ilaçlarını kullan dinlen cnmEvet iki gün arayla canım
Ben haftada bir yiyorum cnm yemeyin diyorlar ama mis gibi kokuyor komşular yapıncaKizlar ev yapimi sucuk yemenin bi zarari olur muuuu canim cok istiyooo yaa esim yapio sucugu ne oldgu belli yani hani sucuk yemeyin deniyor ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?