Amin cnm hepimizi guldursun inşallahCnm çok güldüm ya kv :)) Allahta yüzünü güldürsün :)
cnm kaç haftalıksın. 20 gibi az hissedilir genelde
Benim kizimda öyle cnm hele bu aralar masallahi var hiç durmuyor bugün tekmesine irkildim bi araBenim bebeğimin tekmeleri bazen acıtıyor kızlar ya çok kuvvetli heralde :)
Sizin de acıyor mu?
Allah kolaylik versin canim..tuvalet egitimi bazen cok zor bazen de cok kolay olabiliyor..bence en onemlisi fazla stres yapmamak..cunku bebegin de o stresi hissedip farkli tepkiler verebilir..rahat ol,kendini de cocugu da germe bak insallah kolaylikla atlatacaksin..Selam güzel bayanlar. Ben de kayınbiraderimin düğününü yapıcaz diye çok yoruldum. Çok şükür kazasız belasız bitti.
Düğünden önce detaylıyı yaptırdım. Sıkıntı yok. Üni hastanesinr prof a gittim içim rahatladı. yarın da şeker yüklemesi yapılacak. Onu da atlatırsam hayırlısıyla bi daha rutin kontrol. Gerçi son ay da nts ler başlar ay hamilelik doğum falan dert değil de hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum ben yaaa
Bu hafta sonu kısmatse oğlumun tuvalet eğitimine başlayacağım. Offf geçen yaz denedik olmadı bakalım bu sefer nolacak.
Cok sanslisin arkadasim..keske beni de biri boyle bir konuda fircalasa7 kiloyu devirmek üzereyimkarnımdaki küçük canavar sürekli annesini şımartıyor habire ağzımın canı sıkılıyor çocuk 650 gr ama istekleri (henüz kimin isteği bende karar veremedim ) kilolarca..misal çilek yemeye başlayınca 1 kiloyu yiyebiliyorum
Geçen gün Bi arkadaşımla karşılaştım uzun süredir görüşmemiştik.' Ayyy birazcık kilo mu aldın sen,sonunda!!ama azıcık daha al'dedi bende 'hamileyim' deyince kızdaki ifadekurduğu cümle 'kızım gıcık falan mısın sen! Bu ne biçim hamilelik?! Çabuk şişip gelir misin?! 34 beden hamile mi olur?' Deyip beni hem şımarttı hem fırçaladı
Ya canım ben 9 saat çalışıyorumbende de bi haftadır başladı işte bi dün gece deliksiz uyumuşumne güzel ikinciyi bekliyorsunuz ben çok geç kaldım çook
gezmekten kastım oydu zaten kuzum işle alakalı7,5 saatten fazla çalışmıyorsun dimi gerçi biliyorsundur
Sana katiliyorum canim..tam bez degil de,kulot gibi giyilen bezler var ya,ben 3 cocugumda da onunla egitim verdim..bak yavrum bu bez degil kulot dedim ve cocuk onu oyle zannetti..kucuk kazalari da boylece tertemiz atlattik..ozellikle arabada veya geceleri cok guzel bir tercih oluyor..Kaç Yaşında yaz kış farketmiyor aslında burdakiler pek denemiyor ama bez takarken tuvalet eğitimi deneyin bence çook daha kolay ve temiz
Doğumdan sonra bebeğe daha cok zaman ayirabilmek icin 32.hafta degil de 37.hafta cikayim izne diyorum.Selam kızlar,aramızda çalışanlar doğum izninizi Nasıl kullanacaksınız ücretli,ücretsiz...Nasıl oluyor,ben özel sektördeyim ,doğumdan önce sonra 8 hafta var ama ama benim şuanda 21.haftam ,daha Zaman var ama yerime birini arıyoruz geçici ,o sebeple şimdiden düşünmem lazım.birde ücretsiz izin Hakkı'mı kullanmak istemiyorum maddi açıdan.ama o Zaman'da kızım 2,3 aylık olacak ,annem bakacak.
Lutfen cok dikkatli takip altinda ol canim.tansiyonunu hergün ölçtür.Allah korusunGünaydın kızlar... Dün geceyi acilde geçirdim sonuç olarak idrarında protein çıkan var mı? Gebelik zehirlenmesi ile ilgili bir durummuş sanırım. Her şey de benim başıma gelir.. Bir de nörolojiye gitmem gerekliymiş... Çünkü bayılmaların arttı... Hayırlısıyla bitaeydi şu 9 ay...
Normal canım. dolaba kolonya koy sogusun onunla kompres yapmerhaba herkese,dün tetanoz aşısı yaptırdım,hala kolum ağrıyo ya dokunamıyorum,yukarı falan kaldırınca yada sarkıtınca ağrıyo,normal mi ya bilen var mı?
Toxoplazma icin deniyor canım salam sucuk vs.ciğ ürün yenmemesi.iyice pişirip ye..Kizlar ev yapimi sucuk yemenin bi zarari olur muuuu canim cok istiyooo yaa esim yapio sucugu ne oldgu belli yani hani sucuk yemeyin deniyor ya
Maşlallah canım benim bebek te erkek güya ama koca gün hic hissetmedigim dahi oluyor.babası gibi hımbıl mı olacak nedir?Benim bebeğimin tekmeleri bazen acıtıyor kızlar ya çok kuvvetli heralde :)
Sizin de acıyor mu?
Canim dikkat et kendine ara ara dinlenmeye çalışAllah şifa versin . 30 unda 29 unda degilimde bende çok ağrı oluyor . Gerçi bende de hata var ama mesela bu sabah saat 8.30 dan beri ayaktayım kendimi kollamiyorum hiç :/
Sana katiliyorum canim..tam bez degil de,kulot gibi giyilen bezler var ya,ben 3 cocugumda da onunla egitim verdim..bak yavrum bu bez degil kulot dedim ve cocuk onu oyle zannetti..kucuk kazalari da boylece tertemiz atlattik..ozellikle arabada veya geceleri cok guzel bir tercih oluyor..
Dikkat edeceğim Can'ım. Hayırlısıyla şu 9 ayı bir atlatsaydım.rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Lutfen cok dikkatli takip altinda ol canim.tansiyonunu hergün ölçtür.Allah korusun
yesin onu annesiiHihi gorursn daha cokk gorursnnn..Sigmiyolar artk ekrana napacan
Valla ben de yiyom acikcasi oyle abartmamaya calisiyom ama dondurma ozellikle en buyuk zaafimmm
neden 9 saat çalışıyorsun bu senin doğal hakkın 7,5ten fazla çalıştırmaya hakkı yok hakkını yedirme canımYa canım ben 9 saat çalışıyorum
Saol canım. Moral verdin inan ki. Yüklemeyi iptal ettim zatenYa aynen de öyle hoppidi hoppidi koşuyorumgeçen gün Bi koşturdu beni dönüş yolunda çok çişin gelirde bacakların örüşür ya öyle yürüdüm resmen buna da şükür. Sporsuz kalmıyorum her daim hareket
Şeker yüklemesi için biraz erken değil mi? 6.ayda olmuyor muydu?? Hastaneye gitme işi konusunda sana katılıyorum. Bende hiç sevmiyorum..
Tuvalet eğitimi konusuna gelince Rabbim kolaylığını verecek inşallah. Hiç sıkma bunaltma kendini. Allah yar ve yardımcın olsun. Booooool sabır ve güç versin inşallah
Serviks uzunluğun bayaa kısaymışkendine çok çok dikkat et canım. Bol bol su iç,çamaşırını sıkça değiş hatta ütülü giy, dışarlarda wc gitmemeye çalış.. Rabbim hayırlısını versin inşallah.
İptal ettim canım. Saol bilgi verdiğin içinŞeker yüklemesi için haftan erken.şeker ile ilgili ekstra bir durumun yoksa 25. Ve 28. Hafta arasında yapılır arkadasım
Günydın cnm saol tşkr sen nslsn iyisin inşallah :)Günaydın annecikler
Nasılsıniz , bebişler nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?