2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Allah kolaylik versin canim..tuvalet egitimi bazen cok zor bazen de cok kolay olabiliyor..bence en onemlisi fazla stres yapmamak..cunku bebegin de o stresi hissedip farkli tepkiler verebilir..rahat ol,kendini de cocugu da germe bak insallah kolaylikla atlatacaksin..

Cok sanslisin arkadasim..keske beni de biri boyle bir konuda fircalasa

Ya canım ben 9 saat çalışıyorum

Kaç Yaşında yaz kış farketmiyor aslında burdakiler pek denemiyor ama bez takarken tuvalet eğitimi deneyin bence çook daha kolay ve temiz
Sana katiliyorum canim..tam bez degil de,kulot gibi giyilen bezler var ya,ben 3 cocugumda da onunla egitim verdim..bak yavrum bu bez degil kulot dedim ve cocuk onu oyle zannetti..kucuk kazalari da boylece tertemiz atlattik..ozellikle arabada veya geceleri cok guzel bir tercih oluyor..

Doğumdan sonra bebeğe daha cok zaman ayirabilmek icin 32.hafta degil de 37.hafta cikayim izne diyorum.

Lutfen cok dikkatli takip altinda ol canim.tansiyonunu hergün ölçtür.Allah korusun

Allah şifa versin . 30 unda 29 unda degilimde bende çok ağrı oluyor . Gerçi bende de hata var ama mesela bu sabah saat 8.30 dan beri ayaktayım kendimi kollamiyorum hiç :/
Canim dikkat et kendine ara ara dinlenmeye çalış

Aynen bende öyle yaptım. Bezden kulot bez é geçiş ama onada yaptırmamayı hedeflemek . Direk çıkarmak anne için yıpratıcı oluyor illa kazalar oluyor

Hihi gorursn daha cokk gorursnnn.. Sigmiyolar artk ekrana napacan

Valla ben de yiyom acikcasi oyle abartmamaya calisiyom ama dondurma ozellikle en buyuk zaafimmm
yesin onu annesii evet ya aslında zoom yapmasa uzaktan baksak hareketlerine falan o da mümkün değil bende abartmıyorum canım zaten tatlı istemiyorda bebek oynasın diye işte bırak uyusun diyenler var ama öyle olmuyo insan merak ediyo yani dondurma en masum tatlı zaten canım bırak günahımız da o olsun

Ya canım ben 9 saat çalışıyorum
neden 9 saat çalışıyorsun bu senin doğal hakkın 7,5ten fazla çalıştırmaya hakkı yok hakkını yedirme canım

Saol canım. Moral verdin inan ki. Yüklemeyi iptal ettim zaten
Şeker yüklemesi için haftan erken.şeker ile ilgili ekstra bir durumun yoksa 25. Ve 28. Hafta arasında yapılır arkadasım
İptal ettim canım. Saol bilgi verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…