- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
yesin onu annesiievet ya aslında zoom yapmasa uzaktan baksak hareketlerine falan o da mümkün değil bende abartmıyorum canım zaten tatlı istemiyorda bebek oynasın diye işte bırak uyusun diyenler var ama öyle olmuyo insan merak ediyo yani dondurma en masum tatlı zaten canım bırak günahımız da o olsun
neden 9 saat çalışıyorsun bu senin doğal hakkın 7,5ten fazla çalıştırmaya hakkı yok hakkını yedirme canım
Allah şifa versin . 30 unda 29 unda degilimde bende çok ağrı oluyor . Gerçi bende de hata var ama mesela bu sabah saat 8.30 dan beri ayaktayım kendimi kollamiyorum hiç :/
Benim bebeğimin tekmeleri bazen acıtıyor kızlar ya çok kuvvetli heralde :)
Sizin de acıyor mu?
günaydın tatlımGunaydinlarr
Kiz merak etmez mi insan catliyoz catliyozzz
Dedigin gibi kacamagimz da onolsn.. Yani abarttigm ya da canimin isteyip gomdugum zamanlar da oluyo ama mumkun mertebe az
Bi arkadasm da hamile mesela biz her aksam abur cubur yiyoz ya cips falan diyo sasiyom.. Benm cok canm istemedikce yemem.. Onun yerine misir patlatiyom bazen biraz.. Tatli da zaten ilk zamanlar hic istemedi ama bu ara azck dustum ustune yine de dikkat etmek lazm tabiii
Cok abartmamak kaydiyla kesinlikle kollamalisin kendini bence arkadasmpinpirik hic bi zaman iyi degil ama bosvermek de iyi degilll... Dikkat et kendine annesi icinde zaten savunmasiz bi kuzu var sen neden kendini yoruyosnn
günaydın tatlımaynen valla çatlıyoz millet doğurdu ya ondan rahat bende dondurma konusunda abarttığım oluyor açık dondurma beni rahatsız etmediği için nasıl yiyor kız cipsi falan canım çekmiyor ama zaten yiyemem de mide yanmasında yemek bile yiyemez oldum ben bırak cipsi en iyisini yapıon canım mısır patlat bu da masum evet dikkat lazım kuzum yoksa kilo alcak başını gidecek halbuki bebeğe bi faydası yokki tatlının falan
Tatlının anneye faydası var çok mutlu ediyor
Pimpirik değil benim durum aksam perte çıkıyorum yaa gün içi yoğun geçiyor biraz. Bide senin kadar km yapıyor muyum bilmiyorum ama 2 gün önce geldim yine yoldan 300 km den fazla bide tam pazar akşamı istanbul un girişinde takıldım trafiğe yolda 10 tane kaza olmuş , yağmur yağıyor şakir şakir , arkada cisim geldi diye ağlayan çocuk sivilcesiz suratımda 1.5 saat içinde 3 tane sivilce çıkardım
günaydın tatlımaynen valla çatlıyoz millet doğurdu ya ondan rahat bende dondurma konusunda abarttığım oluyor açık dondurma beni rahatsız etmediği için nasıl yiyor kız cipsi falan canım çekmiyor ama zaten yiyemem de mide yanmasında yemek bile yiyemez oldum ben bırak cipsi en iyisini yapıon canım mısır patlat bu da masum evet dikkat lazım kuzum yoksa kilo alcak başını gidecek halbuki bebeğe bi faydası yokki tatlının falan
dimi ya bide sen antalya sıcağında sürekli canın çekecek neyse fazla konuşmayayım da canın çekmesin belki bulamazsın olduğun yerdeAy dindurma da dayanilcak gibi degilll
Evet bi donem bende de mide baya fenaydi ama bu ara iyi sukur, yine de abarttigimda olur benm de yanma falan ne gerek varr.. Dedigin gibi bebise de faydasi yokkiii
ben de hala bebişimin ismine karar veremedim :) ama Zeynep ismini cok severim :) erkek olmasa düşünebilirdim :) özgü cokk güzel bir isimmişkızlarrrr bu arada herkes isim olayını haletti mi yoksa benim gibi hala arayışta mı??? kızımıza özgü isminde karar kıldık aslında ama iki isim olsun istiyoruz eşim zeynep özgü diye tutturuyor bnım de hıc sevmediğim bir isim zeynep. aranızda mutlaka zeynepler vardır alınmayın lütfen sadece çevremde de bana gayet yakıın okdr cok zeynep tanıdığım var ki ofiste ailede arkadaşlar arasında okdr coklarrrr ki bu kdr yaygın bı ısım ıstemıorum soylenısı de hoş gelmıio ama işte ikna edemiyorum! fikri olan var mı?
çilekli bi kıyafet vardı onu mu diosun acabacanım yanlış alıntıladın galiba ben bişey paylaşmadım
ayyy evetservey bebişe aldığı pembe bişi paylaşmıştı onu cok beğendim :)
dimi ya bide sen antalya sıcağında sürekli canın çekecek neyse fazla konuşmayayım da canın çekmesin belki bulamazsın olduğun yerdebenim de yeni yeni başladı yoğun bi şekilde bakalım nolcak halim bebek için faydalı belli başlı besinler var canım onları tüketmeye özen gösterirsen gerisine yer kalmicak zaten gayet sağlıklı anneler ve bebekler olcak
hayır pembe çiçekli olan :)çilekli bi kıyafet vardı onu mu diosun acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?