2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Gunaydinlarr
Kiz merak etmez mi insan catliyoz catliyozzz
Dedigin gibi kacamagimz da onolsn.. Yani abarttigm ya da canimin isteyip gomdugum zamanlar da oluyo ama mumkun mertebe az
Bi arkadasm da hamile mesela biz her aksam abur cubur yiyoz ya cips falan diyo sasiyom.. Benm cok canm istemedikce yemem.. Onun yerine misir patlatiyom bazen biraz.. Tatli da zaten ilk zamanlar hic istemedi ama bu ara azck dustum ustune yine de dikkat etmek lazm tabiii

Allah şifa versin . 30 unda 29 unda degilimde bende çok ağrı oluyor . Gerçi bende de hata var ama mesela bu sabah saat 8.30 dan beri ayaktayım kendimi kollamiyorum hiç :/

Cok abartmamak kaydiyla kesinlikle kollamalisin kendini bence arkadasm pinpirik hic bi zaman iyi degil ama bosvermek de iyi degilll... Dikkat et kendine annesi icinde zaten savunmasiz bi kuzu var sen neden kendini yoruyosnn

Benim bebeğimin tekmeleri bazen acıtıyor kızlar ya çok kuvvetli heralde :)
Sizin de acıyor mu?

Oyle acitma derecesinde nadir oluyo ama bazen cidden cosuyoooo... 1 kg dan sonra baya acititlar bence oyyy acitmalari bile ne guzel dimi yaaa.. Icimde oynadikca nasi seviniyormm

I inori iyiyim bahar yorgunluğu vs deniyor ama bahar beni mutlu ediyor. Hava sicak ama terletmiyor ince giyinebiliyorsun güneşli çiçekli bocekli

günaydın tatlım aynen valla çatlıyoz millet doğurdu ya ondan rahat bende dondurma konusunda abarttığım oluyor açık dondurma beni rahatsız etmediği için nasıl yiyor kız cipsi falan canım çekmiyor ama zaten yiyemem de mide yanmasında yemek bile yiyemez oldum ben bırak cipsi en iyisini yapıon canım mısır patlat bu da masum evet dikkat lazım kuzum yoksa kilo alcak başını gidecek halbuki bebeğe bi faydası yokki tatlının falan

Cok abartmamak kaydiyla kesinlikle kollamalisin kendini bence arkadasm pinpirik hic bi zaman iyi degil ama bosvermek de iyi degilll... Dikkat et kendine annesi icinde zaten savunmasiz bi kuzu var sen neden kendini yoruyosnn

Pimpirik değil benim durum aksam perte çıkıyorum yaa gün içi yoğun geçiyor biraz. Bide senin kadar km yapıyor muyum bilmiyorum ama 2 gün önce geldim yine yoldan 300 km den fazla bide tam pazar akşamı istanbul un girişinde takıldım trafiğe yolda 10 tane kaza olmuş , yağmur yağıyor şakir şakir , arkada cisim geldi diye ağlayan çocuk sivilcesiz suratımda 1.5 saat içinde 3 tane sivilce çıkardım

Tatlının anneye faydası var çok mutlu ediyor

Yok canm zaten sana pinpirik yapiyosn demedm hic kendimi kollamiyorm dedn ya pinpirik yapmadan dikkatli de olmak gerek dedimm...

Valla Allah hepimize yardim etsn, ediyo da sukur, masallahimiz var yine de

Kolay degil tabi stresten her seyi yapar bunyeler valla dikkat et kendine canm

Ay dindurma da dayanilcak gibi degilll
Evet bi donem bende de mide baya fenaydi ama bu ara iyi sukur, yine de abarttigimda olur benm de yanma falan ne gerek varr.. Dedigin gibi bebise de faydasi yokkiii

Ay dindurma da dayanilcak gibi degilll
Evet bi donem bende de mide baya fenaydi ama bu ara iyi sukur, yine de abarttigimda olur benm de yanma falan ne gerek varr.. Dedigin gibi bebise de faydasi yokkiii
dimi ya bide sen antalya sıcağında sürekli canın çekecek neyse fazla konuşmayayım da canın çekmesin belki bulamazsın olduğun yerde benim de yeni yeni başladı yoğun bi şekilde bakalım nolcak halim bebek için faydalı belli başlı besinler var canım onları tüketmeye özen gösterirsen gerisine yer kalmicak zaten gayet sağlıklı anneler ve bebekler olcak

Sıcakta da hamilelik çok zor . İlkinde koca bir yaz geçirip doğurmuştum. Kasım ayında olmamiza rağmen nasıl bi ateş basması oluyordu. Bu sefer ağustosta doğurup lohusalik kısmını hayal edemiyorum

canım yanlış alıntıladın galiba ben bişey paylaşmadım [/QUOTE]

ayyy evet servey bebişe aldığı pembe bişi paylaşmıştı onu cok beğendim :)

ben de hala bebişimin ismine karar veremedim :) ama Zeynep ismini cok severim :) erkek olmasa düşünebilirdim :) özgü cokk güzel bir isimmiş

Sorma valla gel de hayir deee nasi guzel gidiyooo.. Canm benm sagol dusuncelisin ama valla kriz aninda darmaduman eder ortaligi yine bulurmm hahahaah dogru diyosn zaten ara ogun falan duzenli yapinca genelde ben de gunduz sorun yok aksamlri cosuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…