hamile hamilenin halinden anlar anca tatlımSorma valla gel de hayir deeenasi guzel gidiyooo.. Canm benm sagol dusuncelisin ama valla kriz aninda darmaduman eder ortaligi yine bulurmm hahahaah dogru diyosn zaten ara ogun falan duzenli yapinca genelde ben de gunduz sorun yok aksamlri cosuyorm
gaviscon ve soguk yudum yudum ıcılen bol su cnm..günaydın kızlar şu mide yanmasına ne yapsak ki acaba ya
Kizlar bebisi hickirmaya baslayan var mi? Daha dogrusu hickirigini hisseden? Ben iki gundur ayni yerde 5 dk felan suren ritmik tepikler hissediyorum ama ayni noktada ayni aralikla olunca bilemedim hickirikmi tekmemi. 22. Hafta erken mi yoksa normal midir bu olay:)
her ikisini de yapıyorum canım ama maalesef sadece bir iki saat rahatlama oluyor. galiba sabretmekten başka çarem yok. bir de şunu fark ettim haftasonu gayet iyiyim ama haftaiçi kötü oluyor. iş yerindeki yemekten galibagaviscon ve soguk yudum yudum ıcılen bol su cnm..
her ikisini de yapıyorum canım ama maalesef sadece bir iki saat rahatlama oluyor. galiba sabretmekten başka çarem yok. bir de şunu fark ettim haftasonu gayet iyiyim ama haftaiçi kötü oluyor. iş yerindeki yemekten galiba
benim normalde midem çok hassastır hemen bulanır. ama şükür gebeliğim boyun 1 ay çok kötü geçti ondan sonra geçti diyebilirim. ben her akşam zencefilli süt içtim o dönem onun bulantımı kestiğini düşünüyorumaynen benım de ıs yerındekı yemekten. evde de fazla kacırırsam oluyor. ben hala mıde bulantısı ıcın zofer kullanıyorum o mıde yanmasını da engellıyor. ama kullanmazsam unutursam fln dedıgın gıbı hem yanma hem bulantı mahvedıyor benı
canım yanlış alıntıladın galiba ben bişey paylaşmadım
hayır pembe çiçekli olan :)
Evet canım dikişli olacak inşallah faydası olmuştur. Tesekkur ederim sağ salim alırım, alırız kucagimiza inşallah
benim normalde midem çok hassastır hemen bulanır. ama şükür gebeliğim boyun 1 ay çok kötü geçti ondan sonra geçti diyebilirim. ben her akşam zencefilli süt içtim o dönem onun bulantımı kestiğini düşünüyorum
hamile hamilenin halinden anlar anca tatlımzaten sen söyle millet gidip alsın canım 3-5 tane dondurma dolaba atarsın canım istedikçe yersin bende biraz önce çikolata yedim bizimki kıpırdamaya başladı çok güzel bişey yaa düğmeye basıyorum o kıpırdamaya başlıyo sanki bende gündüz çok yiyorum akşam yiyemiyorum uyku ağır basınca 9,30 gibi düşüyorum yatağa koltuğa
Kizlaar florya ya kahvaltıya geldim var mı gelen
Kizlar bebisi hickirmaya baslayan var mi? Daha dogrusu hickirigini hisseden? Ben iki gundur ayni yerde 5 dk felan suren ritmik tepikler hissediyorum ama ayni noktada ayni aralikla olunca bilemedim hickirikmi tekmemi. 22. Hafta erken mi yoksa normal midir bu olay:)
Canim ben de 22. Haftadayim..benimki de hickiriyo sanki :)Kizlar bebisi hickirmaya baslayan var mi? Daha dogrusu hickirigini hisseden? Ben iki gundur ayni yerde 5 dk felan suren ritmik tepikler hissediyorum ama ayni noktada ayni aralikla olunca bilemedim hickirikmi tekmemi. 22. Hafta erken mi yoksa normal midir bu olay:)
Sen baya erkencisinnn desene aksamlarii.. Benm 12 yi bulur genelde uyumam bazen cok yorgunsam 10 11 yatarim
Ohh masallahh cikolataya aninda tepki demekkbenmki de acken baya deliriyo o arada bi sey yersem ona da tepki gosteriyo oyle takiliyozz
Valla akdenizin yanik dondurmasi gibisi yok, paketlere tercih ederm sanirm yemem gerekecek bugn artk
Hey gidi benm ailem de istanbulda, biz de hep yesilkoyde spor tesislerinin yanlarinda bi yere giderdk adini unuttm ama guzel yerler dogrusuu
Normal canım. dolaba kolonya koy sogusun onunla kompres yap
Canim ben de 22. Haftadayim..benimki de hickiriyo sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?