2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
hamile hamilenin halinden anlar anca tatlım zaten sen söyle millet gidip alsın canım 3-5 tane dondurma dolaba atarsın canım istedikçe yersin bende biraz önce çikolata yedim bizimki kıpırdamaya başladı çok güzel bişey yaa düğmeye basıyorum o kıpırdamaya başlıyo sanki bende gündüz çok yiyorum akşam yiyemiyorum uyku ağır basınca 9,30 gibi düşüyorum yatağa koltuğa

Kizlar bebisi hickirmaya baslayan var mi? Daha dogrusu hickirigini hisseden? Ben iki gundur ayni yerde 5 dk felan suren ritmik tepikler hissediyorum ama ayni noktada ayni aralikla olunca bilemedim hickirikmi tekmemi. 22. Hafta erken mi yoksa normal midir bu olay:)

bnmkıde hıckırıyor dedıgın gıbı aynı surelı aralıklarla bir sure devam ediyor. ben okumustum bicok yerde parmak emdıklerı ıcın sık sık hıckırdıklarını ve annenın bunu tekme gıbı hıssedebıldıgını.

gaviscon ve soguk yudum yudum ıcılen bol su cnm..
her ikisini de yapıyorum canım ama maalesef sadece bir iki saat rahatlama oluyor. galiba sabretmekten başka çarem yok. bir de şunu fark ettim haftasonu gayet iyiyim ama haftaiçi kötü oluyor. iş yerindeki yemekten galiba

her ikisini de yapıyorum canım ama maalesef sadece bir iki saat rahatlama oluyor. galiba sabretmekten başka çarem yok. bir de şunu fark ettim haftasonu gayet iyiyim ama haftaiçi kötü oluyor. iş yerindeki yemekten galiba

aynen benım de ıs yerındekı yemekten. evde de fazla kacırırsam oluyor. ben hala mıde bulantısı ıcın zofer kullanıyorum o mıde yanmasını da engellıyor. ama kullanmazsam unutursam fln dedıgın gıbı hem yanma hem bulantı mahvedıyor benı

benim normalde midem çok hassastır hemen bulanır. ama şükür gebeliğim boyun 1 ay çok kötü geçti ondan sonra geçti diyebilirim. ben her akşam zencefilli süt içtim o dönem onun bulantımı kestiğini düşünüyorum

yok canım bulanıyorsa hıc bırsey kesemez. ben su bile ıcemıyordum herseyı denedım zencefılım ofıs dolabımda duruyor hala. hıc bırsey yıyemıyordum yanı kuru az hafıf seyler onları da yarım saatte bı kustugumdan cıkarıyordum. öle ıgrenc bır 3 ay gecırdım ki en son hastaneye yatırıldım ıkı gun ogun de cıkınca hastaneden gıttım kendım zoferı aldım 3 ayım doldu dıye. her gecen gun azaldı bulantılar ama hıc bıtmedı malesef hala ilaçsız yapamıyorum. sizlere de çok özeniyorum valla masallah!

gamzeli- miden yanıyorsa maalesef öyle devam ediyor benim ilkinde çok fenaydı çok sukur daha başlamadı ama seninki erken başlamış sanki . Karnin çok çıktı mı

Sen baya erkencisinnn desene aksamlarii.. Benm 12 yi bulur genelde uyumam bazen cok yorgunsam 10 11 yatarim
Ohh masallahh cikolataya aninda tepki demekk benmki de acken baya deliriyo o arada bi sey yersem ona da tepki gosteriyo oyle takiliyozz
Valla akdenizin yanik dondurmasi gibisi yok, paketlere tercih ederm sanirm yemem gerekecek bugn artk

Kizlaar florya ya kahvaltıya geldim var mı gelen

Hey gidi benm ailem de istanbulda, biz de hep yesilkoyde spor tesislerinin yanlarinda bi yere giderdk adini unuttm ama guzel yerler dogrusuu

Canim ben de 22. Haftadayim..benimki de hickiriyo sanki :)

İstanbulda mi hala ailen , geliyor musun sık

kızlar son zamanlarda belim ağrıyor krem filan sürüyorum belki o fayda ediyor bilmiyorum ama pek geçmedi acaba geçmeyecek mi ki sizlerinde beliniz ağrıyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…