2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Biz seninle aynı günüz ne hoş:)doğumuz bakalım nasıl olcak :)

inşallah canım. zaten kendi "bebek çok hareketli zorlanıyorum" dedi.

Ciddem degisik bi dr sen onun yorumlarina aldanip kendini hic uzme canm..

Guzel gunlerde kullanin insallahhh arabeniz pek guzelll

Kızlar yatak bebek arabası vb için erken mi sizce alan var mı ben burdan alamıyorum diye annemlere alın dedim çok erken dediler almadılar alan var mı aranızda

Kesinlikle hiccc de erken degil... Allah korusn ama yarn kimsenin ne olacagi belli degil ki olumsuz dusunceyle gidilir mi ayol.. Caannnimmm meleklerimizi Allah koruyor zaten ayrica hepimizi insallahhh zamaninda saglikla doguralm ama 7. Aydan sonra malum erken dogum da olabilir yani Allah bilir sonucta, her seyini bi telasla almak dahami iyi sanki... Hem bu hevesleri su an yasamak cok guzel.. Ben pek cok seyi aldm kimsyi de ilgilendirmez canm.. Esimle ben aliyorsam gerisi onemli de degill.. Bak esin de destekcin ne guzell gidin alin keyfinize gore bence..

Allah herkese saglikli hayirli bebekler dogurmayi nasip etsin isnallahh

Ayy alayım o zaman. Ayrıntılı dan çıktıktan sonra alayım o zmn içim daha rahat olur hem de. Ayy çok teşekkürler çok fena gaza geldim :) artk neler alırım bilmiyorum

Ayy alayım o zaman. Ayrıntılı dan çıktıktan sonra alayım o zmn içim daha rahat olur hem de. Ayy çok teşekkürler çok fena gaza geldim :) artk neler alırım bilmiyorum

Alacan tabi ayolll en dogal hakkinnn en dogal hakkimizzz Allahm saglicakla guzel gunlerde kullanmayi nasip eder hepimize de insallah

Bugun eminonunde bayagi yoruldum. Hala kendime gelebilmis degilim. Tum eksiklerimi tamamladim tekstilde. Lohusiliklarida aldim hatta. İncik boncukta aldim kendim yapip deneyecegim. Bebe yorgani yaptiricam. Besigini alicam. Nevresim kumaslarida aldim. Bitti sayilir yaaaa. Bayag ilerlemisiz

Bende eminönündeydim eşimle hersey var hersey çok güzel bayıldım:) yine gitmek istiyorum kendimi kaptırdım Mevlüt için bile hazırlık Yaptım aştım kendimi

Bende eminönündeydim eşimle hersey var hersey çok güzel bayıldım:) yine gitmek istiyorum kendimi kaptırdım Mevlüt için bile hazırlık Yaptım aştım kendimi
Slm cnm inşallah iyisindir. Cnm belki çoğu kişinin garibine gide bilir de içimde kalmasın sorayım. Bu mevlüt medir çocuk oldukdan sonra belirli bir günde mi verilir, ve o günde neler yapılır? Cvp versen çok sevinirim. çünkü ilk defa doğumdan sonra mevlüt verildiğini duyuyorum ondan merak ettim :)

Selam kızlar. Bir şey soracam..Bazen yorulduğumda falan bebe karnımda çok fazla gerilip kaskatı kesiliyor. Sizlerde de oluyor mu?
Bi de aşırı ötesi hareketli.. Korkutuyor beni..karnım düğün yeri! halay başı mı olcek nedir gecesi gündüzü yok
Canım benim de normalde hep önde gidiyordu geçtiğimiz salı Dr haftasıyla uyumlu deyince Bi şaşırdım. Gerçi ilk oğlumda da buna benzer bir şey olmuştu Dr 'bebeğin pozisyonu hareketleri ultrason makinesi farkı hepsi farklı sonuç çıkmasına neden olabilir'demişti. 21 nisan da tekrar Dr gidecem bakalım bu sefer ne olacak??

Cnm ben cvp vereyim mevlit okutmanin belirli günü yok illaki okutacaksin diyede bi şart yok ama genelde bebeğin kırkı çıktıktan sonra bizim adetlerdede eş dost akraba çağırılır mevlit okutulur

Bendede oluyor cnm benim kizimda çok hareketliydi bikac gün önce nerdeyse 24saat hiç durmadı ama şimdi pek sakinleşti

Bizde genelde 40ı çıktıktan sonra evde kuran okutulur yemek verilir hediyeler verilir alınır neden yapılır dersende islami Açıdan sanırım çocuğun gelişini bi yerde kutlamak hayırlı olsun diyede dua etmek gibi bişey Olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…