Biz seninle aynı günüz ne hoş:)doğumuz bakalım nasıl olcak :)İşte duyma istedigm cevap yabizde sorun şu ben agrıdaym ama doğum inşallah adanada olacak. O yüzden burdan bi şey alamıyorum ama indirim görünce de almak istiyorum. Burdan alsam götürmek sorun olacak diye siz alın dedim onlar da erken dediler. Eşim de yrn gider alırız sen istiyorsan dedi galiba taşımayı göze alıp alacam ne edem çocuğun üzerinde bebek arabası şeklinde leke olacak böyle giderse
inşallah canım. zaten kendi "bebek çok hareketli zorlanıyorum" dedi.
Canım hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin. biz de mamas papas armadillo flip xt aldık iki hafta önce vip bebekten yüzde 30 indirim vardı. Teal rengini tercih ettik. Anakucağını da be safe izi go bakıyoruz daha almadık. Fotoğrafta açık gözüküyor rengi ama daha koyu, turkuaz yeşili diyorlar heralde. İnşallah güzel günler de kullanalım
Kızlar yatak bebek arabası vb için erken mi sizce alan var mıben burdan alamıyorum diye annemlere alın dedim çok erken dediler almadılar alan var mı aranızda
İşte duyma istedigm cevap yabizde sorun şu ben agrıdaym ama doğum inşallah adanada olacak. O yüzden burdan bi şey alamıyorum ama indirim görünce de almak istiyorum. Burdan alsam götürmek sorun olacak diye siz alın dedim onlar da erken dediler. Eşim de yrn gider alırız sen istiyorsan dedi galiba taşımayı göze alıp alacam ne edem çocuğun üzerinde bebek arabası şeklinde leke olacak böyle giderse
Ay acaba aynı gün olur mu kiiiBiz seninle aynı günüz ne hoş:)doğumuz bakalım nasıl olcak :)
Ayy alayım o zaman. Ayrıntılı dan çıktıktan sonra alayım o zmn içim daha rahat olur hem de. Ayy çok teşekkürler çok fena gaza geldim :) artk neler alırım bilmiyorumCiddem degisik bi dr sen onun yorumlarina aldanip kendini hic uzme canm..
Guzel gunlerde kullanin insallahhh arabeniz pek guzelll
Kesinlikle hiccc de erken degil... Allah korusn ama yarn kimsenin ne olacagi belli degil ki olumsuz dusunceyle gidilir mi ayol.. Caannnimmm meleklerimizi Allah koruyor zatenayrica hepimizi insallahhh zamaninda saglikla doguralm ama 7. Aydan sonra malum erken dogum da olabilir yani Allah bilir sonucta, her seyini bi telasla almak dahami iyi sanki... Hem bu hevesleri su an yasamak cok guzel.. Ben pek cok seyi aldm kimsyi de ilgilendirmez canm.. Esimle ben aliyorsam gerisi onemli de degill.. Bak esin de destekcin ne guzell gidin alin keyfinize gore bence..
Allah herkese saglikli hayirli bebekler dogurmayi nasip etsin isnallahh
Ayy alayım o zaman. Ayrıntılı dan çıktıktan sonra alayım o zmn içim daha rahat olur hem de. Ayy çok teşekkürler çok fena gaza geldim :) artk neler alırım bilmiyorum
Amiinnn inşallahAlacan tabi ayolll en dogal hakkinnn en dogal hakkimizzzAllahm saglicakla guzel gunlerde kullanmayi nasip eder hepimize de insallah
Ben bugün bebeğime beşiğiyle uyku seyi cibinliğini aldım :). Henüz hiç kıyafeti yok ama beşiği haZır benim kızımınAmiinnn inşallah
Bende eminönündeydim eşimle hersey var hersey çok güzel bayıldım:) yine gitmek istiyorum kendimi kaptırdım Mevlüt için bile hazırlık Yaptım aştım kendimiBugun eminonunde bayagi yoruldum. Hala kendime gelebilmis degilim. Tum eksiklerimi tamamladim tekstilde. Lohusiliklarida aldim hatta. İncik boncukta aldim kendim yapip deneyecegim. Bebe yorgani yaptiricam. Besigini alicam. Nevresim kumaslarida aldim. Bitti sayilir yaaaa. Bayag ilerlemisiz
Slm cnm inşallah iyisindir. Cnm belki çoğu kişinin garibine gide bilir de içimde kalmasın sorayım. Bu mevlüt medir çocuk oldukdan sonra belirli bir günde mi verilir, ve o günde neler yapılır? Cvp versen çok sevinirim. çünkü ilk defa doğumdan sonra mevlüt verildiğini duyuyorum ondan merak ettim :)Bende eminönündeydim eşimle hersey var hersey çok güzel bayıldım:) yine gitmek istiyorum kendimi kaptırdım Mevlüt için bile hazırlık Yaptım aştım kendimi
Canım benim de normalde hep önde gidiyordu geçtiğimiz salı Dr haftasıyla uyumlu deyince Bi şaşırdım. Gerçi ilk oğlumda da buna benzer bir şey olmuştu Dr 'bebeğin pozisyonu hareketleri ultrason makinesi farkı hepsi farklı sonuç çıkmasına neden olabilir'demişti. 21 nisan da tekrar Dr gidecem bakalım bu sefer ne olacak??@merturelffth3 yürümek işe yaradı. daha sakindi. ama dr canımı sıktı.
23. haftada görünüyorum ama boy kilo değerleri 21 ve 22. hafta değerlerinde çıktı ölçümde. neden böyle diye bana sordu, ben nereden bileceksem?
acaba yanlış mı ölçtü, gerileme mi var?
iki dr um var aylık takibimi yapan, hep normal dediler.
bu ne şimdi?
Cnm ben cvp vereyim mevlit okutmanin belirli günü yok illaki okutacaksin diyede bi şart yok ama genelde bebeğin kırkı çıktıktan sonra bizim adetlerdede eş dost akraba çağırılır mevlit okutulurSlm cnm inşallah iyisindir. Cnm belki çoğu kişinin garibine gide bilir de içimde kalmasın sorayım. Bu mevlüt medir çocuk oldukdan sonra belirli bir günde mi verilir, ve o günde neler yapılır? Cvp versen çok sevinirim. çünkü ilk defa doğumdan sonra mevlüt verildiğini duyuyorum ondan merak ettim :)
Bendede oluyor cnm benim kizimda çok hareketliydi bikac gün önce nerdeyse 24saat hiç durmadı ama şimdi pek sakinleştiSelam kızlar. Bir şey soracam..Bazen yorulduğumda falan bebe karnımda çok fazla gerilip kaskatı kesiliyor. Sizlerde de oluyor mu?
Bi de aşırı ötesi hareketli.. Korkutuyor beni..karnım düğün yeri! halay başı mı olcek nedirgecesi gündüzü yok
Canım benim de normalde hep önde gidiyordu geçtiğimiz salı Dr haftasıyla uyumlu deyince Bi şaşırdım. Gerçi ilk oğlumda da buna benzer bir şey olmuştu Dr 'bebeğin pozisyonu hareketleri ultrason makinesi farkı hepsi farklı sonuç çıkmasına neden olabilir'demişti. 21 nisan da tekrar Dr gidecem bakalım bu sefer ne olacak??
Bizde genelde 40ı çıktıktan sonra evde kuran okutulur yemek verilir hediyeler verilir alınır neden yapılır dersende islami Açıdan sanırım çocuğun gelişini bi yerde kutlamak hayırlı olsun diyede dua etmek gibi bişey OlmalıSlm cnm inşallah iyisindir. Cnm belki çoğu kişinin garibine gide bilir de içimde kalmasın sorayım. Bu mevlüt medir çocuk oldukdan sonra belirli bir günde mi verilir, ve o günde neler yapılır? Cvp versen çok sevinirim. çünkü ilk defa doğumdan sonra mevlüt verildiğini duyuyorum ondan merak ettim :)
Günaydın canım :) Önce güzel bir kahvaltı (minnoşlar acıktı) ardından at kendini çarşıyaaaGunaydin kizceler :))
Hava bugun cok guzel cikalim gezelim minnaklara alisveris yapalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?