2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın fıstıklar hala kusan bir gebe olarak alışverişe resmen başlamış bulunuyorum :) Allah inşallah mutlu mutlu kullanmayı nasip etsin hepimize ) e bebek te kampanya var ikea da kampanya var carters da 3 al 2 öde var. Çilek mobilyada da indirimler var. Bebek arabası ana kucağı ve bebek çantamı aldım gibi bişey kargo bekliyorum :) armadillo flip, maxicosi ve skiphop seçtim piyasaya göre bayagı uyguna geldi. Cartersın da 4 lü yenidoğan setinden 3 tane aldım. Aslında herseyini almak istedim ama 3 al 2 öde sadece yenidoğandaymış ve cidden pahalıydı. mobilya için çok düşündüm ama bebek odası ( biraz bebeğim erkek oldugu için tabi) çok mantıklı gelmedi.O yüzden pax seri 3 kapılı gardrop ve hemnes 8 çekmeceli ya da tyssedal 6 çekmeceli şifonyer alıcam kararsızım. Ama kız bekleyenler çilekteki romantic e mutlaka baksın:)) Evimiz küçük olduğu için saklama alanım büyük olsun istiyorum. Bana fikir verin siz neler yaptınız ??? Herkese güzel bi haftasonu diliyorum

Kızlar 24.haftama gircem 1 haftadır sarı akıntım var koku yok hiç bişe yok başka normal mi ya cvp verin lufn ; (

Merhaba kızlar, doktordan geldik 602 gr 29 cm olmuşuz çok şükür. İlk başta dr un söylediği tarihe göre ilerideyiz biraz. Bugün 22hafta 3 günlüktü normalde adet tarihime göre 23 hafta gözüküyordu. Gelişimi 24 hafta olarak görünüyor dedi.göbüş de daha belli artık. 6kg almıştım normal dedi doktor. Yediğime içtiğime dikkat etmeye çalışıyorum gene aynı şekilde devam et dedi. Kramplarım için de kalsiyum yazdı günde bi tane içeceğim. demir şurubuna ve decavite devam. Bugün biraz da olsa yüzünü görebildik buna da şükür 3 hafta sonra gittiğimizde şeker yüklemesi yapılacak. Ben yaptırmayı özellikle istiyorum ne kadar dikkat etsem de gene tatlı hamur işi yiyoruz illa ki. Bir de aile de şeker hastalığı var, önceden de insülin direncim vardı kontrol altına alabilmiştik ama ne olur ne olmaz yaptıracağım. Bi kaç tahlil daha istedi aynı gün yapılacak onlar da. Bugünlük bizden bu kadar güzel anneler İnşallah hepimiz hayırlı haberler alırız bebişlerimizden..

Eklentiler

• IMG-20160416-WA0002.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 103
Kızlar 24.haftama gircem 1 haftadır sarı akıntım var koku yok hiç bişe yok başka normal mi ya cvp verin lufn ; (
Cnm slmlar. Normaldir cnm benimde 20. haftada sarı renkli ve kokusuz akıntı bir hafta kadar sürdü ve kendiliğinden geçti. hiç bişey yapmadım. Anormal bişey yoktur rahat ol ve bebişini üzme yeter :) kal sağlıcakla

ben de çok şaşırdım. uyuz oldum adama.

Grillcim merhaba..benim ayrintili ultrasonumu yapan doktor demisti ki 1mm yanlis olcum 1 2 haftaya denk gelir,sakin takilma demisti..yani bosuna kafani mesgul etmesin..Allahin izniyle hersey yolundadir..
inşallah canım. sağlıklı olsun da ben canımı boş yere sıkmış olayım.

Normal normal Bnde de var aynından doktora da gittim oda normal olduğunu söyledi son aylarda daha çok artacak zaten

Canım hayırlı olsun, Allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin. biz de mamas papas armadillo flip xt aldık iki hafta önce vip bebekten yüzde 30 indirim vardı. Teal rengini tercih ettik. Anakucağını da be safe izi go bakıyoruz daha almadık. Fotoğrafta açık gözüküyor rengi ama daha koyu, turkuaz yeşili diyorlar heralde. İnşallah güzel günler de kullanalım

Eklentiler

• Adsız2.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 113
Maşallah kuzuna annesi:) ne güzel haberlerle dönmüşsün ayrıca sana bu defa pozunuda vermiş daha ne olsun :)

Amiiiiiiiin hepimize ) Ben de yeşilini aldım. Buna göre daha yeşil benim modelinki.bi de denedim benim boy 166 eşim 174 falan uzamasa da olur dedik Çok sevimliydi :))) bi sonraki kız da olsa yeşil kullanıxak:)))Üstüne de maxicosi cabriofix i aldım. Bi de ağladım üstüne. Sanki şimdiye kadar gercek değildi yaşadıklarım da elle tutulur hale gelmiş gibi oldu :') duygulandım.

Teşekkür ediyorum canm cvp için

Kizlar hep krampdan bahsetmissiniz ama bende de tek tarafli batma oluyo karnimd kasiklara dogru degil ama daha yukarilarda sizde de oluyo mu bu batmalar oyle cok rahatsiz edici degil ama ozellikle ayaga kalktigimda ya da yatakta donerken oluyo
Bende de öyle oluyor canım ozellikle ayaga hızlı kalkınca veya tam onun olduğu yere doğru yatıyorum bazen heralde o zaman batma yapıyor kramplar bende gece cok oluyor ama normal birseymis ileriye doğru geceleri daha zor uyuyacakmisiz:/

Maşallah cnm benim Allah nazarlardan saklasın :)

Kızlar yatak bebek arabası vb için erken mi sizce alan var mı ben burdan alamıyorum diye annemlere alın dedim çok erken dediler almadılar alan var mı aranızda

Kızlar yatak bebek arabası vb için erken mi sizce alan var mı ben burdan alamıyorum diye annemlere alın dedim çok erken dediler almadılar alan var mı aranızda
Büyük'lerin çoğu aynı erken diyo hep ama ne belli 7. Aydan sonra bu kadar rahat dolaşabileceğimiz hiç bakma onlara cnm al gitsin ben mevlüdü için hediyeliklerini bile aldım hayat benim bebek benim veren Allah alıcak olanda Allah olurda bişey olursa üzülcek olanda benim ben Göze Alıp almışım kime ne

İşte duyma istedigm cevap ya bizde sorun şu ben agrıdaym ama doğum inşallah adanada olacak. O yüzden burdan bi şey alamıyorum ama indirim görünce de almak istiyorum. Burdan alsam götürmek sorun olacak diye siz alın dedim onlar da erken dediler. Eşim de yrn gider alırız sen istiyorsan dedi galiba taşımayı göze alıp alacam ne edem çocuğun üzerinde bebek arabası şeklinde leke olacak böyle giderse

:) Can'ın ne istiyorsa yap cnm olmadı internetten al illa 7 Ay'ı geçmemizi bekliyorlar ha 6 hafta önce ha 6 hafta sonra ki o kadar bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…