Bizde de 40 ı çıktıktan sonra mevlüt yaparlar, dua okunur. istersen ailecek istersen eş dost çağrılarak..artık bebeklere de mevlüt kıyafetleri var hem de pek tatlı..Slm cnm inşallah iyisindir. Cnm belki çoğu kişinin garibine gide bilir de içimde kalmasın sorayım. Bu mevlüt medir çocuk oldukdan sonra belirli bir günde mi verilir, ve o günde neler yapılır? Cvp versen çok sevinirim. çünkü ilk defa doğumdan sonra mevlüt verildiğini duyuyorum ondan merak ettim :)
Ben de daha alamadım canım bugün yarın derken bebişler kapıya dayanacakŞu beşikte bi karar veremedim ya hu
Haklisin :)) o zaman ac karnina demir hapimizi icmeyi de unutmayalimGünaydın Önce güzel bir kahvaltı (minnoşlar acıktı) ardından at kendini çarşıyaaa
Ben besigimi aldim :)) bir onceki sayfada var fotografiBen de daha alamadım canım bugün yarın derken bebişler kapıya dayanacak
Banada biraz hediye toplamak için hissi veriyor. Okuyacaksan yada okutacaksan illaki kendin yada çevrede vardır birileri. Hediye getirmek isteyende getiriyor zaten ama mevlüt adı altında davet edilince hediye mecburi oluyor. Aynısı çocukların hatim programlarında da oluyor. Hatim cemiyeti deyip davetiye bastıran var yaaBizde genelde 40ı çıktıktan sonra evde kuran okutulur yemek verilir hediyeler verilir alınır neden yapılır dersende islami Açıdan sanırım çocuğun gelişini bi yerde kutlamak hayırlı olsun diyede dua etmek gibi bişey Olmalı
Banada biraz hediye toplamak için hissi veriyor. Okuyacaksan yada okutacaksan illaki kendin yada çevrede vardır birileri. Hediye getirmek isteyende getiriyor zaten ama mevlüt adı altında davet edilince hediye mecburi oluyor. Aynısı çocukların hatim programlarında da oluyor. Hatim cemiyeti deyip davetiye bastıran var yaa
Banada biraz hediye toplamak için hissi veriyor. Okuyacaksan yada okutacaksan illaki kendin yada çevrede vardır birileri. Hediye getirmek isteyende getiriyor zaten ama mevlüt adı altında davet edilince hediye mecburi oluyor. Aynısı çocukların hatim programlarında da oluyor. Hatim cemiyeti deyip davetiye bastıran var yaa
görünce yazayım dedim.. Bizde de mevlit hediye için yapılmaz. Çünkü mevlite kadar herkes hediyesini verir zaten.. Ben de ailemden uZaktayım. Mevliti memleketimde yapacağım. Biz de Mevlit yapmasan da herkes bebek görmeye gelir zaten. Tek tek ağırlayana kadar mevlit yaparız tek günde herkesi ağırlarız diye düşünüyorum. Hatta bizim mevlitlerimiz düğün gibş kalabalık olur. Bebeşimi sağlıkla kucağıma alırsam sıkıntımız olmazsa güzel bir mekanda güzel bir mevlit yaptırcam nasipse inşallah..Biz de kurban bayramindan sonraki hafta sonu yapmayi planliyoruz mevlutu ama herkesi cagirmaktaki amacimiz hediye olmayacak zaten getirmeyen mevlutte de getirmez
Biz ankarada yasiyoruz ailelerimiz baska bir ilde yazdan yaza memlekete gidebiliyoruz burada da kimsemiz yok bebek dua alsin ve akrabalariyla tanissin amacimiz
Insallah sag salim sagliklica kucagina alirsin da mevlutunu yaparsin da :)görünce yazayım dedim.. Bizde de mevlit hediye için yapılmaz. Çünkü mevlite kadar herkes hediyesini verir zaten.. Ben de ailemden uZaktayım. Mevliti memleketimde yapacağım. Biz de Mevlit yapmasan da herkes bebek görmeye gelir zaten. Tek tek ağırlayana kadar mevlit yaparız tek günde herkesi ağırlarız diye düşünüyorum. Hatta bizim mevlitlerimiz düğün gibş kalabalık olur. Bebeşimi sağlıkla kucağıma alırsam sıkıntımız olmazsa güzel bir mekanda güzel bir mevlit yaptırcam nasipse inşallah..
Ben de daha almadım ama travel sistem pek önermiyorlar sanırımkızlar mrb hepinize hayırlı bebekler, hayırlı doğumlar diliyorum. ben de haziran annesiyim insallah, ancak birmevzuda fikrinize ihtiyacım var. bebek arabası model olarak ne seçtiniz? geçenlerde chicco trio love baktım. bunun hakkında yorumunuz var mı? birde cybex callisto+ cybex aton oto koltuğu gördüm internette ama canlısını görmediğim için fikir sahibi olmadım. alan yada kullanan varsa fikirlerinizipaylaşırsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 1815628 Eki Görüntüle 1815627
Ben bugün bebeğime beşiğiyle uyku seyi cibinliğini aldım :). Henüz hiç kıyafeti yok ama beşiği haZır benim kızımın
Bugun eminonunde bayagi yoruldum. Hala kendime gelebilmis degilim. Tum eksiklerimi tamamladim tekstilde. Lohusiliklarida aldim hatta. İncik boncukta aldim kendim yapip deneyecegim. Bebe yorgani yaptiricam. Besigini alicam. Nevresim kumaslarida aldim. Bitti sayilir yaaaa. Bayag ilerlemisiz
görünce yazayım dedim.. Bizde de mevlit hediye için yapılmaz. Çünkü mevlite kadar herkes hediyesini verir zaten.. Ben de ailemden uZaktayım. Mevliti memleketimde yapacağım. Biz de Mevlit yapmasan da herkes bebek görmeye gelir zaten. Tek tek ağırlayana kadar mevlit yaparız tek günde herkesi ağırlarız diye düşünüyorum. Hatta bizim mevlitlerimiz düğün gibş kalabalık olur. Bebeşimi sağlıkla kucağıma alırsam sıkıntımız olmazsa güzel bir mekanda güzel bir mevlit yaptırcam nasipse inşallah..Biz de kurban bayramindan sonraki hafta sonu yapmayi planliyoruz mevlutu ama herkesi cagirmaktaki amacimiz hediye olmayacak zaten getirmeyen mevlutte de getirmez
Biz ankarada yasiyoruz ailelerimiz baska bir ilde yazdan yaza memlekete gidebiliyoruz burada da kimsemiz yok bebek dua alsin ve akrabalariyla tanissin amacimiz
sağol canım inşallah.... Hepimizin bebekleri sağlıcakla doğsun inşallah.Insallah sag salim sagliklica kucagina alirsin da mevlutunu yaparsin da :)
Kombin yaparsiniz ana kiz beyaz beyaz oh ne guzel olur :))
Aman daa masallahh.. Guzel gunlerde kullanin insallah sagliklaben de bu uyku setini cok begendm ama kelebek sevdam yuzunden yine kelebekliye denk gelince dayanamadm onu aldm
Oh masallahne guzel yapmissin ... Baya yol katettik cidden ben de baya azalttmmisler gibi olsnlar onlar gelince ne guzel karailicaz insallahh
Ayy teşekkür ederim canım ilk bunu gördüm başkasına bakmadım hemen aldım :)) siz de güzel günlerde kullanın inşallah cicileriniziAman daa masallahh.. Guzel gunlerde kullanin insallah sagliklaben de bu uyku setini cok begendm ama kelebek sevdam yuzunden yine kelebekliye denk gelince dayanamadm onu aldm
Oh masallahne guzel yapmissin ... Baya yol katettik cidden ben de baya azalttmmisler gibi olsnlar onlar gelince ne guzel karailicaz insallahh
kelebek.hill fotosunu koysana canim biz de gorelim. Benim gibi henuz almayanlara fikir olur.
Ayy teşekkür ederim canım ilk bunu gördüm başkasına bakmadım hemen aldım :)) siz de güzel günlerde kullanın inşallah cicilerinizi
Internette buldm uyku setinin fotosunu ekliyorm asagiya canmcok guzel canim gule gule kullansin bebegin saglikli gunler
Insallahh canm bz de cok tesekkur ederiz
Bilemicem ben hediye için istemiyorum ki muhtemelen getirilenlerin hiç birini giydirmicem bile ama işte insan yeni bebeği görmeye giderken götürüyo bu yeni ev içinde yeni evlenen içinde aynı ki hediye hoş bişey :) evde kuran okunmasını seviyorum ben yapma sebebim ondan olucakBanada biraz hediye toplamak için hissi veriyor. Okuyacaksan yada okutacaksan illaki kendin yada çevrede vardır birileri. Hediye getirmek isteyende getiriyor zaten ama mevlüt adı altında davet edilince hediye mecburi oluyor. Aynısı çocukların hatim programlarında da oluyor. Hatim cemiyeti deyip davetiye bastıran var yaa
Bu haftada alıyor sanırım canım aşağıdaki resimden de belli.Benimki de almış pozisyonunu.Hissediyorum zaten kafası aşağıda ayaklar yukarda sıpamınKizlar slm hepibiz iyisinizdir insallah ben fazla vakit bulamiyorum yazmaya benim gibi bebegi dogum pozizyonu alan var mi 25 haftaligiz biz sanki erken geldi bana dr haftaya gitcem belli olur o zmnn yine tam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?