2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde de 40 ı çıktıktan sonra mevlüt yaparlar, dua okunur. istersen ailecek istersen eş dost çağrılarak..artık bebeklere de mevlüt kıyafetleri var hem de pek tatlı..

Banada biraz hediye toplamak için hissi veriyor. Okuyacaksan yada okutacaksan illaki kendin yada çevrede vardır birileri. Hediye getirmek isteyende getiriyor zaten ama mevlüt adı altında davet edilince hediye mecburi oluyor. Aynısı çocukların hatim programlarında da oluyor. Hatim cemiyeti deyip davetiye bastıran var yaa

Biz de kurban bayramindan sonraki hafta sonu yapmayi planliyoruz mevlutu ama herkesi cagirmaktaki amacimiz hediye olmayacak zaten getirmeyen mevlutte de getirmez

Biz ankarada yasiyoruz ailelerimiz baska bir ilde yazdan yaza memlekete gidebiliyoruz burada da kimsemiz yok bebek dua alsin ve akrabalariyla tanissin amacimiz

görünce yazayım dedim.. Bizde de mevlit hediye için yapılmaz. Çünkü mevlite kadar herkes hediyesini verir zaten.. Ben de ailemden uZaktayım. Mevliti memleketimde yapacağım. Biz de Mevlit yapmasan da herkes bebek görmeye gelir zaten. Tek tek ağırlayana kadar mevlit yaparız tek günde herkesi ağırlarız diye düşünüyorum. Hatta bizim mevlitlerimiz düğün gibş kalabalık olur. Bebeşimi sağlıkla kucağıma alırsam sıkıntımız olmazsa güzel bir mekanda güzel bir mevlit yaptırcam nasipse inşallah..

Insallah sag salim sagliklica kucagina alirsin da mevlutunu yaparsin da :)
Kombin yaparsiniz ana kiz beyaz beyaz oh ne guzel olur :))

kızlar mrb hepinize hayırlı bebekler, hayırlı doğumlar diliyorum. ben de haziran annesiyim insallah, ancak birmevzuda fikrinize ihtiyacım var. bebek arabası model olarak ne seçtiniz? geçenlerde chicco trio love baktım. bunun hakkında yorumunuz var mı? birde cybex callisto+ cybex aton oto koltuğu gördüm internette ama canlısını görmediğim için fikir sahibi olmadım. alan yada kullanan varsa fikirlerinizipaylaşırsanız sevinirim.

Ben de daha almadım ama travel sistem pek önermiyorlar sanırım

Eki Görüntüle 1815628 Eki Görüntüle 1815627
Ben bugün bebeğime beşiğiyle uyku seyi cibinliğini aldım :). Henüz hiç kıyafeti yok ama beşiği haZır benim kızımın

Aman daa masallahh.. Guzel gunlerde kullanin insallah saglikla ben de bu uyku setini cok begendm ama kelebek sevdam yuzunden yine kelebekliye denk gelince dayanamadm onu aldm

Oh masallahne guzel yapmissin ... Baya yol katettik cidden ben de baya azalttm misler gibi olsnlar onlar gelince ne guzel karailicaz insallahh

görünce yazayım dedim.. Bizde de mevlit hediye için yapılmaz. Çünkü mevlite kadar herkes hediyesini verir zaten.. Ben de ailemden uZaktayım. Mevliti memleketimde yapacağım. Biz de Mevlit yapmasan da herkes bebek görmeye gelir zaten. Tek tek ağırlayana kadar mevlit yaparız tek günde herkesi ağırlarız diye düşünüyorum. Hatta bizim mevlitlerimiz düğün gibş kalabalık olur. Bebeşimi sağlıkla kucağıma alırsam sıkıntımız olmazsa güzel bir mekanda güzel bir mevlit yaptırcam nasipse inşallah..
Insallah sag salim sagliklica kucagina alirsin da mevlutunu yaparsin da :)
Kombin yaparsiniz ana kiz beyaz beyaz oh ne guzel olur :))
sağol canım inşallah.... Hepimizin bebekleri sağlıcakla doğsun inşallah.

kelebek.hill fotosunu koysana canim biz de gorelim. Benim gibi henuz almayanlara fikir olur.

Ayy teşekkür ederim canım ilk bunu gördüm başkasına bakmadım hemen aldım :)) siz de güzel günlerde kullanın inşallah cicilerinizi

Eklentiler

• image.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 92
Bilemicem ben hediye için istemiyorum ki muhtemelen getirilenlerin hiç birini giydirmicem bile ama işte insan yeni bebeği görmeye giderken götürüyo bu yeni ev içinde yeni evlenen içinde aynı ki hediye hoş bişey :) evde kuran okunmasını seviyorum ben yapma sebebim ondan olucak

Kizlar slm hepibiz iyisinizdir insallah ben fazla vakit bulamiyorum yazmaya benim gibi bebegi dogum pozizyonu alan var mi 25 haftaligiz biz sanki erken geldi bana dr haftaya gitcem belli olur o zmnn yine tam

Kizlar slm hepibiz iyisinizdir insallah ben fazla vakit bulamiyorum yazmaya benim gibi bebegi dogum pozizyonu alan var mi 25 haftaligiz biz sanki erken geldi bana dr haftaya gitcem belli olur o zmnn yine tam
Bu haftada alıyor sanırım canım aşağıdaki resimden de belli.Benimki de almış pozisyonunu.Hissediyorum zaten kafası aşağıda ayaklar yukarda sıpamın

Iyi pazarlar guzel annisler eminim herkes bu guzel havada atmistir kendini disari bi ben varim evde olan bugun cok kotu bi sabah yasadim afedersiniz kizlar sabah tuvalate kalktim ve buyuk tuvaletimi yaparken o kadar sancim agrim oldu ki resmen karnimin her yeri birden batti agridi halbuki kabizlik falan da yoktu niye boyle oldu anlamadim boyle bisey yasayan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…