2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canım benimde bazen oluyor. Gaz sancısı da boyle yapabilir. Dr.um bana ilaç önerdi mümkün oldukça kullanmamaya çalışıyorum biraz daha zeytinyağlı ürünler tüketmeye çalış. Özellikle sütü gece içersem sabah agriyla uyanıyorum. Bu tarz gaz yapabilecek ürünleri gün içinde tüketip hareket edersem sıkıntı yaşamıyorum ben. Eğer devam ederse de Dr. una danışıp onun tavsiyesine uyabilirsin

Bu haftada alıyor sanırım canım aşağıdaki resimden de belli.Benimki de almış pozisyonunu.Hissediyorum zaten kafası aşağıda ayaklar yukarda sıpamın
Bende korkmaya baslamistim rahatladim biraz benim 4 santim acigim var dun hareketlerini alt bolgemden hissettim korkmustum erken mi dondu diye digerlerinde hissetmemistim bunda hissettim donmesini

Bol su tuket canim

Merhaba arkadaslar. Forumu her zamanki gibi okuyorum ve yavas gittiginizi goruyorum benim oglumun herseyi hazir. Oyuncaklari bile :) gerci siz degilde sanki ben baya bir hizli gitmisim :) ananesi herseyini halletti bize birsey birakmadi. Bu arada mevlut konusu gecmis. Bende sehir disinda oturuyorum ailemle ayriyim yani. Ailem istanbulda ben ankarada. Annem bir ay cocuga bakmaya gelicek yanima o gitmeden bizde Kuranimizi okutmayi dusunuyoruz. Mevlut hediye degilde daha cok Kuran okumak bizde. Cocuk dua ile buyusun diye insallah. Bu arada 23. Haftamda seker yuklemesi yapilacak bana. Bebegimde cok hareketli sagolsun durmuyo ilk oldugu icin mutluluktan havalara ucuyorum o vurdukca bambaska bir duyguymus :) birde esim sert tekmeleri bile elini koydugu zaman hissetmiyor sinir oluyorum. Boyle yasayan varmi

Benide listeye eklermisin ? Oğlum olucak 23 yasindayim. Oglumun ismi Mehmet Ali. İlk gebeligim sat:20.11 2015 baska bilgi gerekiyormuydu acaba

Geçmiş olsun canım bende evdeyim cikmadim dışarıya çünkü çok aşırı sıcaktı oyuzden cikmadim yalnız degilsin

Aynen canm ben de senin gibi dusunenlerdenim, hic hediye icin yapilir mi zaten ayol.. Hem bebisimize sukur icn hem de dua ile saglikla buyumesi icn.. Hem de bebek gormek isteyenler de topluca gelms olur
Hediye olayi da aynen dedigin gibi, ev hediyesi gelen bi cok seyi kullanmadm bile.. Bebis icn de gecerli herkesin zevki yani binkismi da hediye gider hem ihtiyaci olan olur verili mutlaka degerlenirrr..

Yok canm benm de baya hazir bence anormallik de yok valla son aylarimza birakmak da bana mantikli gelmiyo acikcasi... Oyuncaklarina kadr degil benmki de ama ona yaknim hepimiz de saglikli, guzel gunlerde kullanirz insallahhh..

Merhaba bende bugün attım kendimi dışarı bebişime ilk esyalarını almaya başlamış oldum cok güzel bir duyguymuş

Eklentiler

• image.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 124
  • image.webp
    24,7 KB · Görüntüleme: 126
  • image.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 128
  • image.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 126
Ben nerdeyse görüyorum ama benim eşim de hissetmiyor. Katil olucam

tugbayhan benim esim de henuz tam hissedemedi canm... Demekki biz nerden oldugunu da biliyoruz ya ondan direk goruyoruz belki de... Ama bir iki gundur cok hafif hissediyorm gibi diyor bir de tam vurdugu ana da denk gelemiyor heralde diyorm ben de yoksa bazen disardan bile goruyorm nasil hissedemezsnn diye kiziyorm ben de bi kac hafta sonra daha net hissederler bence acele etmiyelm

Seninki birde benden birkac hafta ileride olmasina ragmen hala hissedemiyor mu ? Eyvah daha bekleyecegiz desene bende birkac hafta sonra hissedersin diyodum hayaller suya dustu

Eki Görüntüle 1815628 Eki Görüntüle 1815627
Ben bugün bebeğime beşiğiyle uyku seyi cibinliğini aldım :). Henüz hiç kıyafeti yok ama beşiği haZır benim kızımın
Ya maşallah güle güle kullanın inşallah. Bu gün o gazla alayım diye kalkıp gittim. Arkadaş ne ara satıldı kim aldı yani beni mi bekliyordu acaba. Başka model beğendim ikinci defa gittim mağazaya. Onun da rengi yok siyah mavisi var bari düz siyah olsa yine alacaktım ya. Bu gün burdan bir şeyler almadan çıkmayacam dedim dolaştım dolaştım hiç bi şey bulamadım. En sonunda bi tane tayt aldım çıktım bize kısmet olmadı ya ne edek nasip değilmiş demek ki

Seninki birde benden birkac hafta ileride olmasina ragmen hala hissedemiyor mu ? Eyvah daha bekleyecegiz desene bende birkac hafta sonra hissedersin diyodum hayaller suya dustu

Ya aslnda biraz da denk gelme meselesi canm bence tam guclu vurduklarnda hissetmesi lazm artk ama tahmin edersn ki tam o elini koyuyo begumcuk duruyo hep oyle olur ya.. Olsn canm olur yavas yavas daha baya yolumz var

Geçmiş olsun canım bende evdeyim cikmadim dışarıya çünkü çok aşırı sıcaktı oyuzden cikmadim yalnız degilsin
Cnm sen adanaliydin degil mi bende adanaliyim ama denizlide yasiyorum bilirim yani adananin sicagini bizim bura boyleyse valla dusunemiom adanayi

Ya aslnda biraz da denk gelme meselesi canm bence tam guclu vurduklarnda hissetmesi lazm artk ama tahmin edersn ki tam o elini koyuyo begumcuk duruyo hep oyle olur ya.. Olsn canm olur yavas yavas daha baya yolumz var

Dogru soyluyorsun tam guclu vuruyor bu sefer elini cekmis oluyor gicik bir durum iste naparsin. Dedigin gibi yolumuz uzun mutlaka hissediceklerr Allah ogunlerimizide gostersin

ya şimdiden o kdr sıcak oldu mu temmuzda ben de donecem adanaya nasıl geçecek o sıcaklar bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…