2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Kısmet :)) başka bir yerde daha beğendiğin modeller çıkar karşına bir sürü zamanımız var doğuma kadar hallederiZ inşallah herşeyi

Ben nerdeyse görüyorum ama benim eşim de hissetmiyor. Katil olucam
Benimde hissetmesi kac gun sürdü atti gordum diyorm esim geliyo cit yok.tatli yiyince cok oluyo kizimin tekmeleri dunde tatli yedm basladi tekmecikler esime dedim gel ama sessiz ol basladik izlemeye gordu bu sefer o kadar mutlu olduki cok guzel bi duygu .henuz bebisler cok iletisimde degl galiba kendi hallerinde dönüp duruyolar karnmzda netten okudugum kadariyla bu ay iletisim kurucaklarms bzimle

Dogru soyluyorsun tam guclu vuruyor bu sefer elini cekmis oluyor gicik bir durum iste naparsin. Dedigin gibi yolumuz uzun mutlaka hissediceklerr Allah ogunlerimizide gostersin

Aynen oyle valla bugn boyle karnim dalgalandi bi ara ama genee tabi ki esim goremedii amin canm insallah hepsi cok guzel heyecanlar yavas yavas yaaiyor ne guzel hepsi de...

Kızlar ya agustos gelse de alsak kucağımıza sağlıkla.
Bazen çok sabırsızlanıyorumm

Alicaz canm alicaz hayirlisiyla insallah ama bugnler de cok guzel aslnda.. Icimizde hissetmek de harika her heyecani da.. Tabi bazen sabirszlaniyo insan haklisinn... Bi de ilk dogum nasi olcak nolcak.. Dogum sonrasi neler olcak merak ediyoruz tabiiii

iyi geceler kızlar. bel ağrısından ölüyorum. bugün biraz temizlikte yaptım çok zorlandım artık evimi temizlemek çok zor geliyor

Kısmet :)) başka bir yerde daha beğendiğin modeller çıkar karşına bir sürü zamanımız var doğuma kadar hallederiZ inşallah herşeyi
İnşallah . bunun fiyatı çok makuldü o yüzden alayım dedim o da olmadı. Olmayınca olmuyor demek ki. Bu sayede Kızımın taytı oldu bi tane

İnşallah . bunun fiyatı çok makuldü o yüzden alayım dedim o da olmadı. Olmayınca olmuyor demek ki. Bu sayede Kızımın taytı oldu bi tane
Heheh güle güle giysin kızçen, biz de dün hastane çıkışı diye çıkıp beşik uyku setiyle geri döndük :)) evdeki hesap çarşıya uymuyor

Kizlar ya midesi yanan var mi? Ben ne yersem midem yaniyo. Dr reflu var dedi dikkat etmem gerekliymis de ne yesem yaniyor.. Ne yapacagimi sasirdim...

Kizlar ya midesi yanan var mi? Ben ne yersem midem yaniyo. Dr reflu var dedi dikkat etmem gerekliymis de ne yesem yaniyor.. Ne yapacagimi sasirdim...
Benim arkadaşım ebe. Bana yanma için sade soda iç onu tek icemiyorsan ayran yap öyle ic dedi dene sende canım iyi geliyor..

Cnm sen adanaliydin degil mi bende adanaliyim ama denizlide yasiyorum bilirim yani adananin sicagini bizim bura boyleyse valla dusunemiom adanayi
Evet cnm adanaliyim evet çok sıcak cnm anca avmlere gidilir ama pazar oluncada çok kalabalık oluyor ben dahada bunalıyorum kalabalıktan

Benim esimde hissedemiyodu ama ben hissediyorum diyodum bekliyordu tık yok bizim kızda ama geçen hafta öyle tekmeliyoduki eşim hissetti kaç defa

Geçmiş olsun canım. Büyük olasılıkla gaz sancısıdır. Değişik bir şey yediysen ya da stres falan olduysan..hamilelik insanı çok hassaslaştırıyor Doğum sancısı öyle karın ağrısı gibi bir şey değil,hem o bildiğin diğer ağrı sızı vs gibi bir şey de değil kendini belli eden cinsten bir şey.

Benim normalde de reflüm var zaten gebelikte iyice zıvanadan çıkıyor! Bu aralar şükürler olsun iyi gibiyim. Gaviscon şurup kullanıyorum (bende hiç bir işe yaramıyor) 2-3 yudum süt biraz olsun rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…