- 28 Ocak 2014
- 8.386
- 17.398
- 298
Ya maşallah güle güle kullanın inşallah. Bu gün o gazla alayım diye kalkıp gittim. Arkadaş ne ara satıldı kim aldı yani beni mi bekliyordu acaba. Başka model beğendim ikinci defa gittim mağazaya. Onun da rengi yok siyah mavisi var bari düz siyah olsa yine alacaktım ya. Bu gün burdan bir şeyler almadan çıkmayacam dedim dolaştım dolaştım hiç bi şey bulamadım. En sonunda bi tane tayt aldım çıktımbize kısmet olmadı ya ne edek nasip değilmiş demek ki
Benimde hissetmesi kac gun sürdü atti gordum diyorm esim geliyo cit yok.tatli yiyince cok oluyo kizimin tekmeleri dunde tatli yedm basladi tekmecikler esime dedim gel ama sessiz ol basladik izlemeye gordu bu sefer o kadar mutlu olduki cok guzel bi duygu .henuz bebisler cok iletisimde degl galiba kendi hallerinde dönüp duruyolar karnmzda netten okudugum kadariyla bu ay iletisim kurucaklarms bzimleBen nerdeyse görüyorum ama benim eşim de hissetmiyor. Katil olucam
Cok güzel beşiği, güle güle kullansın bebeğin uyku seti de cok güzel nereden aldınEki Görüntüle 1815628 Eki Görüntüle 1815627
Ben bugün bebeğime beşiğiyle uyku seyi cibinliğini aldım :). Henüz hiç kıyafeti yok ama beşiği haZır benim kızımın
Dogru soyluyorsun tam guclu vuruyor bu sefer elini cekmis oluyor gicik bir durum iste naparsin. Dedigin gibi yolumuz uzun mutlaka hissediceklerr Allah ogunlerimizide gostersin
Kızlar ya agustos gelse de alsak kucağımıza sağlıkla.
Bazen çok sabırsızlanıyorumm
Teşekkür ederiiz :)) kidboo marka toker bebeden aldım ben canım, şu anda indirim var 188 tlye aldık. Normal fiyatı 260Cok güzel beşiği, güle güle kullansın bebeğin uyku seti de cok güzel nereden aldın
Beşik fiyatı mı 188 bedava valla iyi denk getirmişsin :)Teşekkür ederiiz :)) kidboo marka toker bebeden aldım ben canım, şu anda indirim var 188 tlye aldık. Normal fiyatı 260
İnşallah . bunun fiyatı çok makuldü o yüzden alayım dedim o da olmadı. Olmayınca olmuyor demek ki. Bu sayede Kızımın taytı oldu bi taneKısmet :)) başka bir yerde daha beğendiğin modeller çıkar karşına bir sürü zamanımız var doğuma kadar hallederiZ inşallah herşeyi
Hayır o uyku setinin fiyatı :)) beşiği de yatakla birlikte 500 e aldıkBeşik fiyatı mı 188 bedava valla iyi denk getirmişsin :)
Heheh güle güle giysin kızçen, biz de dün hastane çıkışı diye çıkıp beşik uyku setiyle geri döndük :)) evdeki hesap çarşıya uymuyorİnşallah . bunun fiyatı çok makuldü o yüzden alayım dedim o da olmadı. Olmayınca olmuyor demek ki. Bu sayede Kızımın taytı oldu bi tane
Benim arkadaşım ebe. Bana yanma için sade soda iç onu tek icemiyorsan ayran yap öyle ic dedi dene sende canım iyi geliyor..Kizlar ya midesi yanan var mi? Ben ne yersem midem yaniyo. Dr reflu var dedi dikkat etmem gerekliymis de ne yesem yaniyor.. Ne yapacagimi sasirdim...
Sagol cnm deneyecegim yarin..Benim arkadaşım ebe. Bana yanma için sade soda iç onu tek icemiyorsan ayran yap öyle ic dedi dene sende canım iyi geliyor..
Kidbo diye beşik markası var ben de diyorum bu fiyat imkansız :) cok sık canım güle güle kullanınHayır o uyku setinin fiyatı :)) beşiği de yatakla birlikte 500 e aldık
Ankarada siteler diye bir mobilyacılar çarşısı var oradan aldık canım beşiği
Evet cnm adanaliyim evet çok sıcak cnm anca avmlere gidilir ama pazar oluncada çok kalabalık oluyor ben dahada bunalıyorum kalabalıktanCnm sen adanaliydin degil mi bende adanaliyim ama denizlide yasiyorum bilirim yani adananin sicagini bizim bura boyleyse valla dusunemiom adanayi
Oldu cnm bu sene sanki sansimiza sıcaklar erken geldiya şimdiden o kdr sıcak oldu mutemmuzda ben de donecem adanaya nasıl geçecek o sıcaklar bilmiyorum
Benim esimde hissedemiyodu ama ben hissediyorum diyodum bekliyordu tık yok bizim kızda ama geçen hafta öyle tekmeliyoduki eşim hissetti kaç defaAynen oyle valla bugn boyle karnim dalgalandi bi ara ama genee tabi ki esim goremediiamin canm insallah hepsi cok guzel heyecanlar yavas yavas yaaiyor ne guzel hepsi de...
Alicaz canm alicaz hayirlisiyla insallahama bugnler de cok guzel aslnda.. Icimizde hissetmek de harika her heyecani da.. Tabi bazen sabirszlaniyo insan haklisinn... Bi de ilk dogum nasi olcak nolcak.. Dogum sonrasi neler olcak merak ediyoruz tabiiii
Bende bugün yaptım cnm ama nasıl zorlandimiyi geceler kızlar. bel ağrısından ölüyorum. bugün biraz temizlikte yaptım çok zorlandım artık evimi temizlemek çok zor geliyor
Geçmiş olsun canım. Büyük olasılıkla gaz sancısıdır. Değişik bir şey yediysen ya da stres falan olduysan..hamilelik insanı çok hassaslaştırıyorIyi pazarlar guzel annisler eminim herkes bu guzel havada atmistir kendini disari bi ben varim evde olanbugun cok kotu bi sabah yasadim afedersiniz kizlar sabah tuvalate kalktim ve buyuk tuvaletimi yaparken o kadar sancim agrim oldu ki resmen karnimin her yeri birden batti agridi halbuki kabizlik falan da yoktu niye boyle oldu anlamadim boyle bisey yasayan var mi ?
Benim normalde de reflüm var zaten gebelikte iyice zıvanadan çıkıyor! Bu aralar şükürler olsun iyi gibiyim. Gaviscon şurup kullanıyorum (bende hiç bir işe yaramıyor) 2-3 yudum süt biraz olsun rahatlatıyor.Kizlar ya midesi yanan var mi? Ben ne yersem midem yaniyo. Dr reflu var dedi dikkat etmem gerekliymis de ne yesem yaniyor.. Ne yapacagimi sasirdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?