2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Gunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..

Günaydın hanimlar
Geçmişe bir göz attım , rahatsizlara acil şifalar inşallah.
Benimde durumum pek parlak değil hem fiziki hem ruhsal açıdan . Oğlumla ileride ister istemez ilgilenemicem diye şimdi onu memnun etmek için fazla çaba sarfediyorum bu sefer benim pertim çıkıyor. Havalar güzel o da park Bahçe bisiklet sosyal aktiviteler istiyor haliyle. Akşam eve girince göbek hizamdan asagisinda kasılmalar gerilmeler sanci iğne batması gibi ağrı ne ararsan var oluyor. Adım atmakta zorlanıyorum . Durumlar vahim bu tempoya dayanamam ne kadar devam eder bilmiyorum. Vicdan yapıyorum kendimce

günaydın canım, umarrım bişey çıkmaz kalbini ferah tut ve ALLAHA sığın. Rabbim merhametlilerin en merhametlisi.

günaydın güzel anneler =)

ben çok araştırmıştım ve cok gitmek istiyordum.. sonunda randevu alabildim. evet cok yoğun leyla hanım, her gittiğimde sıra bekliyorum çalıştığım için de stres oluyorum ama içerdi girdiğinde yoğun olduğu için asla kısa tutma ya da başından savma gibi bişi olmuo.. hatta son gittiğimde kendisi dedi, 15 dk arayla randevu yazıoyorlar ama o kadar sürmüo bekletiyoruz o yüzden dedi. doğum ücretlerine gelince benim anlaşmam var ona rağmen evet diğerlerine göre pahalı, ama sgk fiyatlarını tam bilmiyorum. ama söyle söyliyim sadece sunu düşünebilirsin, mesela pazar ya da gece olursa ve kendi doktorunun gelmesni istersen 1000 tl artı para alıyorlarmış ve ben ilk gittiğimde leyla hanım konferansım olur gece olur sehir dışında olurum gelemeyebilirim demişti. ama ben medipolun doktorlarına güvendiğim için devam etmeyi düşünüyorum.

Benim esimde hissedemiyodu ama ben hissediyorum diyodum bekliyordu tık yok bizim kızda ama geçen hafta öyle tekmeliyoduki eşim hissetti kaç defa

Oh masallah ne guzell... Ya benimki biraz da sabirsiz ondan oluyo sanirm.. Bakiyo hissetmiyo neyse bi kac hafta daha bekleyelm deyip pes ediyo halbuki az daha beklese gorcekkk

Günaydın kızlarr bebişkomun odasına karar verdik/ iki çatının alt kısmı raf yerıne kapaklı dolap olacak Eki Görüntüle 1816130

Cok guzel canm saglikli, gzel gunlerde kullanin insallah

"iyilikmelegi, post: 46105737, member: 669663"]günaydın canım, umarrım bişey çıkmaz kalbini ferah tut ve ALLAHA sığın. Rabbim merhametlilerin en merhametlisi.[/
insallah canim..cok tesekkurler..

Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hiç bir sıkıntı kalmamıştır.

Insalalh gecmistir canim çok geçmiş olsun korktugunuza ugratmasin inşallah Rabbim

Kac yasinda oglun? Benimde 17 aylik oglum var seni cok iyi anlıyorum
Ama Niye bu kadar yoruyosun kendini
Karnindakini de dusunmen gerek kendini de tabi. Cocuklu arkadaşların komsularin varsa birak onlarla oynasin bazen hem bu sayede sana bagimliligi azalmis da olur. Dogum sonrası birden ilgi kesilmesi de zorlayabilir cocugu. Hem ikisiylede ilgilenirsin merak etme sen ogluna en güzel hediyeyi en guzel oyun arkadasini buyuteceksin bi de böyle düşün kendini cok yipratma olur mu..

Allah sifa versin gecmistir inşallah guzel haberler alirsiniz

Günaydınlar mutlu haftalar diliyorum hepinize kızlar kilolar ne durumda ben 24.haftamdayim 5.5 6 kilo aldım 2 aydır dikkat ederek kilomu korudum ayni kiloda kaldim yoksa 10 kilo almıştım şuana kadar e artık yarım kilo alayım dedim 6 kilo aldım toplamda fazla mı sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…