- 15 Ocak 2016
- 178
- 205
- 103
Sormayın. Ben de Adanalıyım ama Ankara da yaşıyorum. Burası bile çok sıcak. Şimdiden elim ayağım şişmeye başladı. Doğuma kadar ne hale gelirim bilemiyorum.Oldu cnm bu sene sanki sansimiza sıcaklar erken geldi
günaydın canım, umarrım bişey çıkmaz kalbini ferah tut ve ALLAHA sığın. Rabbim merhametlilerin en merhametlisi.Gunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
yoğurt yiyebilirsin bende de bazen oluyor. Bana yoğurt iyi geliyor.Benim arkadaşım ebe. Bana yanma için sade soda iç onu tek icemiyorsan ayran yap öyle ic dedi dene sende canım iyi geliyor..
Merhaba, bir şey soracaktım. Doktor Leyla Altuntaş'tan memnun musunuz? Aralık ayında gebelik öncesi kontrol ve test için gittim ama emin olamadım. Çok tatlı birisi ama yoğunluğu açısından olumsuz pek çok şey duydum. Bir de diğer hastahanelere nazaran daha pahalıymış? Henüz hamile değilim ama ilk kime gideceğimi de bilmiyorum. Biraz aydınlatırsan beni çok sevinirim:))
ayyyy bayıldımmm cok güzel :)Günaydın kızlarr bebişkomun odasına karar verdik/ iki çatının alt kısmı raf yerıne kapaklı dolap olacakEki Görüntüle 1816130
Çok güzell :)) güzel günlerde kullanır inşallah minnoşGünaydın kızlarr bebişkomun odasına karar verdik/ iki çatının alt kısmı raf yerıne kapaklı dolap olacakEki Görüntüle 1816130
TeşekkürleeerrÇok güzell :)) güzel günlerde kullanır inşallah minnoş
Benim esimde hissedemiyodu ama ben hissediyorum diyodum bekliyordu tık yok bizim kızda ama geçen hafta öyle tekmeliyoduki eşim hissetti kaç defa
Günaydın kızlarr bebişkomun odasına karar verdik/ iki çatının alt kısmı raf yerıne kapaklı dolap olacakEki Görüntüle 1816130
Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hiç bir sıkıntı kalmamıştır.Gunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Insalalh gecmistir canim çok geçmiş olsun korktugunuza ugratmasin inşallah RabbimGunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Ayy ne kadar güzel maşallah canim. Ne kadar aldınız çok tatlı gule gule kullansin yavrunGünaydın kızlarr bebişkomun odasına karar verdik/ iki çatının alt kısmı raf yerıne kapaklı dolap olacakEki Görüntüle 1816130
Günaydın hanimlar
Geçmişe bir göz attım , rahatsizlara acil şifalar inşallah.
Benimde durumum pek parlak değil hem fiziki hem ruhsal açıdan . Oğlumla ileride ister istemez ilgilenemicem diye şimdi onu memnun etmek için fazla çaba sarfediyorum bu sefer benim pertim çıkıyor. Havalar güzel o da park Bahçe bisiklet sosyal aktiviteler istiyor haliyle. Akşam eve girince göbek hizamdan asagisinda kasılmalar gerilmeler sanci iğne batması gibi ağrı ne ararsan var oluyor. Adım atmakta zorlanıyorum . Durumlar vahim bu tempoya dayanamam ne kadar devam eder bilmiyorum. Vicdan yapıyorum kendimce
Gunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Nerenin ürünü bu çok begendim :)Günaydın kızlarr bebişkomun odasına karar verdik/ iki çatının alt kısmı raf yerıne kapaklı dolap olacakEki Görüntüle 1816130
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?