2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

çok güzel yapmış maşallah sağlıcakla giysin

cokkk geçmiş olsun canım, acil şifalar inşallah

canım annemde nevresimi ben yapıcam nası olacağına karar ver dio ama bende hiç örnek yok, nası bişey düşündün?

hayırlısıyla güzel geçer inşallah ve kaybolmuştur

Gayet güzel bence kiloyu nasıl korumayı başardın nasıl besleniyorsun ?

Kizlar arkadasim cocuguna bu besikten almis bana da makul geldi kucuk bisey oldugu icin odam kucuk oldugundan anca sigar diye dusundum sizce kullanim acisindan nasil olur boyle bi besik fiyati da uygun 100 tl ye almis

Eklentiler

• IMG-20160417-WA0008.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 81

ben de hiç dikkat etmiyorum çok kilo alıcam diye korkamya başladım açıkçası.. su an 21. hafta bitti 6 kilo aldım. senin ki normal bence su an dikkatte ediyormuşsun :)

Gayet güzel bence kiloyu nasıl korumayı başardın nasıl besleniyorsun ?
Ben oldum olası hiç ekmek yemiyorum canım şeker ve tuz da kullanmıyorum herkes iki kişilik yememiş istiyor bende hep aksine tam doymadan kalkıp sofradan tatlımı da yeme şansı yarattım kendime bunlar dışında hiçbirsey yapmıyorum herseyden az az yemeye çalışıyorum ama tatlıya çok düşkün oldum onu hiç engelleyemiyorum

ben de hiç dikkat etmiyorum çok kilo alıcam diye korkamya başladım açıkçası.. su an 21. hafta bitti 6 kilo aldım. senin ki normal bence su an dikkatte ediyormuşsun :)
Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye

canım ya ben hiç süt içemem ne yapacağımı bilmiyorum ya...

canım ya ben hiç süt içemem ne yapacağımı bilmiyorum ya...
bir de benim bünyem hamileliği kaldırmadı galiba. sürekli bi sorun çıkıyor. hayırlısıyla tamamlasam şu hamileliği. hamilelikten önce bünyem çok zayıftı şimdi daha beter oldum. allah herkesin yardımcısı olsun.

ben de u kadar aldım canım. fazla değil sanırım. ama tabii hiç almayanlar da var. ne kadar onlara özensem de su içsem yarıyor..:) yapacak bir şey yok.

Insallah canim..cok tesekkurler..

kızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…