- 14 Nisan 2014
- 651
- 1.013
- 113
Canım ben de kendim yapmayı düşünüyordum ama pek becerikli değilimdir. Arkadaşım geçen gün bana sürpriz yapmış göndermiş kargoyla. Nasıl mutlu oldum. Bebişimin çok düşünceli teyzeleri varResmini ekliyorum. Bir de yarın dr randevumuz var inşallah güzel haberler alırız
Hayatımın en berbat gribini yaşıyorum nerden Nasıl kaptıysam yatamıyorum bile nefes alamıyorum her yutkundugumda boğazım parçalanıyor tüm vücudum dökülüyor ..aman kızlar ben yandım siz yanmayın dikkat edin kendinize aldanmayın havalara
canım annemde nevresimi ben yapıcam nası olacağına karar ver dio ama bende hiç örnek yok, nası bişey düşündün?Bugun eminonunde bayagi yoruldum. Hala kendime gelebilmis degilim. Tum eksiklerimi tamamladim tekstilde. Lohusiliklarida aldim hatta. İncik boncukta aldim kendim yapip deneyecegim. Bebe yorgani yaptiricam. Besigini alicam. Nevresim kumaslarida aldim. Bitti sayilir yaaaa. Bayag ilerlemisiz
Gunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Gayet güzel bence kiloyu nasıl korumayı başardın nasıl besleniyorsun ?Günaydınlar mutlu haftalar diliyorum hepinize kızlar kilolar ne durumda ben 24.haftamdayim 5.5 6 kilo aldım 2 aydır dikkat ederek kilomu korudum ayni kiloda kaldim yoksa 10 kilo almıştım şuana kadar e artık yarım kilo alayım dedim 6 kilo aldım toplamda fazla mı sizce ?
Günaydınlar mutlu haftalar diliyorum hepinize kızlar kilolar ne durumda ben 24.haftamdayim 5.5 6 kilo aldım 2 aydır dikkat ederek kilomu korudum ayni kiloda kaldim yoksa 10 kilo almıştım şuana kadar e artık yarım kilo alayım dedim 6 kilo aldım toplamda fazla mı sizce ?
Ben oldum olası hiç ekmek yemiyorum canım şeker ve tuz da kullanmıyorum herkes iki kişilik yememiş istiyor bende hep aksine tam doymadan kalkıp sofradan tatlımı da yeme şansı yarattım kendime bunlar dışında hiçbirsey yapmıyorum herseyden az az yemeye çalışıyorum ama tatlıya çok düşkün oldum onu hiç engelleyemiyorumGayet güzel bence kiloyu nasıl korumayı başardın nasıl besleniyorsun ?
Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diyeben de hiç dikkat etmiyorum çok kilo alıcam diye korkamya başladım açıkçası.. su an 21. hafta bitti 6 kilo aldım. senin ki normal bence su an dikkatte ediyormuşsun :)
Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye
canım ya ben hiç süt içemem ne yapacağımı bilmiyorum ya...Geçmiş olsun canım. Büyük olasılıkla gaz sancısıdır. Değişik bir şey yediysen ya da stres falan olduysan..hamilelik insanı çok hassaslaştırıyorDoğum sancısı öyle karın ağrısı gibi bir şey değil,hem o bildiğin diğer ağrı sızı vs gibi bir şey de değil kendini belli eden cinsten bir şey.
Benim normalde de reflüm var zaten gebelikte iyice zıvanadan çıkıyor! Bu aralar şükürler olsun iyi gibiyim. Gaviscon şurup kullanıyorum (bende hiç bir işe yaramıyor) 2-3 yudum süt biraz olsun rahatlatıyor.
10 kilo almış ama incecik duruyo:) almazsan ne kadar duracaktın ki:))Ben yaklaşık 10 kilo aldım, hala kısmıyorum boğazımdan napiyim can boğazdan gelir
Yabancı Bi sitede gördüm. Yaptırıyoruz şimdideNerenin ürünü bu çok begendim :)
Yaptırıyoruz canım 2,500 eAyy ne kadar güzel maşallah canim. Ne kadar aldınız çok tatlı gule gule kullansin yavrun
canım ben de hala 5.5 kilo almışım bu haftadan sonra artacak galiba 15 kiloyla bitirirsek iyi. ama yazın dındurma bize çok kilo yapar.Gayet güzel bence kiloyu nasıl korumayı başardın nasıl besleniyorsun ?
bir de benim bünyem hamileliği kaldırmadı galiba. sürekli bi sorun çıkıyor. hayırlısıyla tamamlasam şu hamileliği. hamilelikten önce bünyem çok zayıftı şimdi daha beter oldum. allah herkesin yardımcısı olsun.canım ya ben hiç süt içemem ne yapacağımı bilmiyorum ya...
geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gel.Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hiç bir sıkıntı kalmamıştır.
ben de u kadar aldım canım. fazla değil sanırım. ama tabii hiç almayanlar da var. ne kadar onlara özensem de su içsem yarıyor..:) yapacak bir şey yok.Günaydınlar mutlu haftalar diliyorum hepinize kızlar kilolar ne durumda ben 24.haftamdayim 5.5 6 kilo aldım 2 aydır dikkat ederek kilomu korudum ayni kiloda kaldim yoksa 10 kilo almıştım şuana kadar e artık yarım kilo alayım dedim 6 kilo aldım toplamda fazla mı sizce ?
Allah razi olsun canim..insallah..Çok geçmiş olsun canım dualarım seninle inşallah hiç bir sıkıntı kalmamıştır.
Amin canim,cok tesekkurler..Insalalh gecmistir canim çok geçmiş olsun korktugunuza ugratmasin inşallah Rabbim
Insallah canim benim..coook tesekkurler..Allah sifa versin gecmistir inşallah guzel haberler alirsiniz
Insallah canim..cok tesekkurler..çok güzel yapmış maşallah sağlıcakla giysin
cokkk geçmiş olsun canım, acil şifalar inşallah
canım annemde nevresimi ben yapıcam nası olacağına karar ver dio ama bende hiç örnek yok, nası bişey düşündün?
hayırlısıyla güzel geçer inşallah ve kaybolmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?