2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Selam annişler bebişler
Odalar alınmış alışverişler yapılıyor mis gibi güzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişlerinizle
Zor bi cuma olduı benim için geçen cuma
Sabah gözümü açtığmda adet olmuşm gibi kanamam olmuştu nasıl koktum bebeğim gitti dedim nasıl ağladım Allah tekrarını yaşatmasın
Apar topar hastaneye gittik, önce bebişe bakıldı usg de şükür hareketli gördük, doğumhaneye girdim nts çekildim, tekrar detaylı usg de bakıldım, bir gün yatırıldım iğne serumlar
Hamd olsun ki bebekle alakalı hiçbir sıkıntı çıkmadı, kanamaya sebepte bulunamadı
Doktorum büyük ihtimal kılcal damar çatlaması dedi ama tabi dikat dikkat dikkat dedi istirahat verdi, cuma kontolumz var,kanama da azaldı hamd olsun... iş yapardım açıkçası evde, kimi zaman yavaş kimi zaman iyi oldğma güvenerek dikkat etmeden...
Dikkat edin kendinize canlar iş güç yormayın sakın

goooody eylulmasal kızlar bu sayede doğumhaneye girmiş oldum serviste yatmış oldum
herkes ama herkes çok ilgili, servis odalar rahat güzel, yemeklerde iyiydi
çıkarken dedim bi dahakine doğuma gelirim umarım vakitlice sağlıcakla tabi

Ben ataşehirde özel bi kliniğe gittim perinotolog Dr um tavsiye etti ve memnun kaldım 350 lira istanbuldaysan tavsiye ederim cnm renkli ultrasonuda var

geçmiş olsun canım. allah tekrarını yaşatmasın.

Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye
Ben de 24. haftadayım, 10 kilo olmuştur heralde benim :-( Sen çok iyi durumdasın bence. Ben de hiç ekmek tüketmem, tatlıya ya da abur cubura da düşkünlüğüm yoktur ama nasıl alıyorum bu kiloları anlamadım :-(

Çok geçmiş olsun cnm ben defalarca kanama yaşadım ne hissettiğini çok iyi Anlıyorum Allah'ım bi daha yaşatmasın kendine çok dikkat et bi kaç ayımız kaldı sonra bol bol temizlik yaparız bende kendimi hep çok yordugumdan yaşadım hiç deymez :)

Kızlar kilo konusunda çok takılmayın ya,nasıl olsa verilicek bu kilolar,zaten en az 4 kilo almış olsan bile buda sadece bebek ve ödem. O yüzden sıkmayın canınızı,sağlıklı şeyler yemeye çalışın. Ben 3 haftadır aynı kilodayım. Bu ara kilo alamıyorum. Hem iştahım yok yiyemiyorum. hemde bu ara çok hareketliyim. Kendimden gidiyor.

eylulmasal canım, standart oluyormuş 3,5 metre bebe nevresim kumaşı aldık. Alt çarşafı nevresimi,yorganı hangi ölçüde yaptıracaksan nevresimide o ölçüde kesersiniz,ben büyük park yatak alıcam,130-70cm olanlardan,o yüzden birazda büyük yapıcaz. Yastık çıkar 2 tane,kalırsa kumaş elyaf alıp,beşik kenarlığıda yapmayı düşünüyorum. Hazır nevresim almayacağım hiç,hepsini kendimiz yapıcaz.

Canim ya..insan gercektem nasil yapacagini sasiriyor boyle durumlarda..perinatologa gitmen gercekten sart mi acaba,asil soru bu..gercekten sartsa insanin parayi gozu gormez haliyle..ama sart degilse niye o kadar para veresin ki..acaba kadin dogumcuna mi danissan?

kadın doğumcuma sorayım bugün bak o hiç aklıma gelmemişti. gerçi o da ona okadar para vereceğine nifty test yaptır diyecek. herkes beni yrdi bitirdi valla:)

Dua edecegim cnm Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallah

Kizlar ya bi soru sormustum ama kimse bakmamis fikir almak istiodum sizden

Benimki 40 aylık. Türlü türlü düşünüyorsun işte . Bi suan vaktim var ilgilenebildigim kadar ilgileneyim diyorum,
Bi haziran döneminde krese başlasın , sonra acaba erken mi diyorum, çevremde çocuklu yok malesef o da bi bahtsizlik yalnız oğlum o yüzden hemde arkadaşı oluyorum.

Kizlar arkadasim cocuguna bu besikten almis bana da makul geldi kucuk bisey oldugu icin odam kucuk oldugundan anca sigar diye dusundum sizce kullanim acisindan nasil olur boyle bi besik fiyati da uygun 100 tl ye almis

Ölçüleri ne küçük duruyor oldukça, yerin darsa hem küçük hemde uzun kullanacağı birsey al ki sonrasında onu nereye kaldıracaksin. É bebekte buna benzer 60 à 120 de uygun fiyatà indirime girmişti.bir bak istersen

Bebek alıyordur canım şu sıralar artık valla bende hamileyim diye ilk başlarda deli gibi yedim baktım sonu kötüye gidiyor kestim direk çok yemeyi tamamen doymadan kalkıyorum sofradan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…