- 15 Eylül 2012
- 433
- 639
- 303
Insallah canim..Rabbim hepimizi saglikla hayirla bebeklerimize kavustursun insallah..geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerle gel.
Dr a gittin mi cnm ?Insallah canim..cok tesekkurler..
Ben ataşehirde özel bi kliniğe gittim perinotolog Dr um tavsiye etti ve memnun kaldım 350 lira istanbuldaysan tavsiye ederim cnm renkli ultrasonuda varkızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.
geçmiş olsun canım. allah tekrarını yaşatmasın.Selam annişler bebişler
Odalar alınmış alışverişler yapılıyor mis gibigüzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişlerinizle
Zor bi cuma olduı benim için geçen cuma
Sabah gözümü açtığmda adet olmuşm gibi kanamam olmuştunasıl koktum bebeğim gitti dedim nasıl ağladım Allah tekrarını yaşatmasın
Apar topar hastaneye gittik, önce bebişe bakıldı usg de şükür hareketli gördük, doğumhaneye girdim nts çekildim, tekrar detaylı usg de bakıldım, bir gün yatırıldım iğne serumlar
Hamd olsun ki bebekle alakalı hiçbir sıkıntı çıkmadı, kanamaya sebepte bulunamadı
Doktorum büyük ihtimal kılcal damar çatlaması dedi ama tabi dikat dikkat dikkat dedi istirahat verdi, cuma kontolumz var,kanama da azaldı hamd olsun... iş yapardım açıkçası evde, kimi zaman yavaş kimi zaman iyi oldğma güvenerek dikkat etmeden...
Dikkat edin kendinize canlar iş güç yormayın sakın
goooody eylulmasal kızlar bu sayede doğumhaneye girmiş oldum serviste yatmış oldum
herkes ama herkes çok ilgili, servis odalar rahat güzel, yemeklerde iyiydi
çıkarken dedim bi dahakine doğuma gelirim umarım vakitlice sağlıcakla tabi
Ben de 24. haftadayım, 10 kilo olmuştur heralde benim :-( Sen çok iyi durumdasın bence. Ben de hiç ekmek tüketmem, tatlıya ya da abur cubura da düşkünlüğüm yoktur ama nasıl alıyorum bu kiloları anlamadım :-(Geçenlerde kız arkadaşımla karşılaştım biraz fazla almışsın son aylarda iki katı alcaksin falan dedi korktum ya bide sizlere sorayım dedim gerçekten öyle mi diye
ankaradayım canım.. maalesef..Ben ataşehirde özel bi kliniğe gittim perinotolog Dr um tavsiye etti ve memnun kaldım 350 lira istanbuldaysan tavsiye ederim cnm renkli ultrasonuda var
Çok geçmiş olsun cnm ben defalarca kanama yaşadım ne hissettiğini çok iyi Anlıyorum Allah'ım bi daha yaşatmasın kendine çok dikkat et bi kaç ayımız kaldı sonra bol bol temizlik yaparız bende kendimi hep çok yordugumdan yaşadım hiç deymez :)Selam annişler bebişler
Odalar alınmış alışverişler yapılıyor mis gibigüzel günlerde sağlıcakla kullanın inşallah bebişlerinizle
Zor bi cuma olduı benim için geçen cuma
Sabah gözümü açtığmda adet olmuşm gibi kanamam olmuştunasıl koktum bebeğim gitti dedim nasıl ağladım Allah tekrarını yaşatmasın
Apar topar hastaneye gittik, önce bebişe bakıldı usg de şükür hareketli gördük, doğumhaneye girdim nts çekildim, tekrar detaylı usg de bakıldım, bir gün yatırıldım iğne serumlar
Hamd olsun ki bebekle alakalı hiçbir sıkıntı çıkmadı, kanamaya sebepte bulunamadı
Doktorum büyük ihtimal kılcal damar çatlaması dedi ama tabi dikat dikkat dikkat dedi istirahat verdi, cuma kontolumz var,kanama da azaldı hamd olsun... iş yapardım açıkçası evde, kimi zaman yavaş kimi zaman iyi oldğma güvenerek dikkat etmeden...
Dikkat edin kendinize canlar iş güç yormayın sakın
goooody eylulmasal kızlar bu sayede doğumhaneye girmiş oldum serviste yatmış oldum
herkes ama herkes çok ilgili, servis odalar rahat güzel, yemeklerde iyiydi
çıkarken dedim bi dahakine doğuma gelirim umarım vakitlice sağlıcakla tabi
Ankara hımm hiç bi bilgim yok keski yardımcı olabilsem Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin cnmankaradayım canım.. maalesef..
amin canım hepimize.Ankara hımm hiç bi bilgim yok keski yardımcı olabilsem Allah'ım sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin cnm
Canim ya..insan gercektem nasil yapacagini sasiriyor boyle durumlarda..perinatologa gitmen gercekten sart mi acaba,asil soru bu..gercekten sartsa insanin parayi gozu gormez haliyle..ama sart degilse niye o kadar para veresin ki..acaba kadin dogumcuna mi danissan?kızlar size bir soru sorayım. ben bu hafta ayrıntılı usg ye gideceğim. biliyorsunuzdur belki bebğimde down sendromu riski çıkmıştı üçlü testimde ve ilk kez 17. haftamda ayrıntılı usg ye girdim perinatolog aydan biriye gitmiştim.muayenesi 750 tl idi. bana 22. haftada tekrar gel dedi. çünkü bebeğin kalbinde ekojenik odak vardı. sonra gatada geçen hafta ayrıntılı kalp muayenesi yapıldı bebeğe ekojenik odak hala duruyor. başka sorun yok dedi kalpte. şimdi ben 2. ayrıntılı için aydan biriye gidip 750 tl daha mı vereyim yoksa eyüp ekici var o da iyiymiş. onun muayenesi 400 tl ama makinesi 2 boyutlu renkli bile değil o kadar para verip bebeğimi renkli görmek isterdim. ya da özel bir hastaneye gidip 200 tl ye 4 boyutlu bir usg ye mi gireyim.işin içinden çıkamıyorum çok kararsızım siz olsanız ne yapardınız? fikirlerinizi bekliyorum acil.
kadın doğumcuma sorayım bugün bak o hiç aklıma gelmemişti. gerçi o da ona okadar para vereceğine nifty test yaptır diyecek. herkes beni yrdi bitirdi valla:)Canim ya..insan gercektem nasil yapacagini sasiriyor boyle durumlarda..perinatologa gitmen gercekten sart mi acaba,asil soru bu..gercekten sartsa insanin parayi gozu gormez haliyle..ama sart degilse niye o kadar para veresin ki..acaba kadin dogumcuna mi danissan?
Dua edecegim cnm Allah yardımcın olsun iyi haberlerle gel inşallahGunaydin sevgili anneler..hepimize saglikli,hayirli,hep guzel haberler alacagimiz bir hafta olsun insallah..2 hafta once dr a gittigimde bebegimin beyninde kist gorulmustu ya,bugun tekrar kontrolum var..ne olur dua edin bana,insallah kist tamamen kaybolmostur..
Kac yasinda oglun? Benimde 17 aylik oglum var seni cok iyi anlıyorum
Ama Niye bu kadar yoruyosun kendini
Karnindakini de dusunmen gerek kendini de tabi. Cocuklu arkadaşların komsularin varsa birak onlarla oynasin bazen hem bu sayede sana bagimliligi azalmis da olur. Dogum sonrası birden ilgi kesilmesi de zorlayabilir cocugu. Hem ikisiylede ilgilenirsin merak etme sen ogluna en güzel hediyeyi en guzel oyun arkadasini buyuteceksin bi de böyle düşün kendini cok yipratma olur mu..
Pardon cnm ne sormuştun kaçırdık sanırım?Kizlar ya bi soru sormustum ama kimse bakmamisfikir almak istiodum sizden
Kizlar arkadasim cocuguna bu besikten almis bana da makul geldi kucuk bisey oldugu icin odam kucuk oldugundan anca sigar diye dusundum sizce kullanim acisindan nasil olur boyle bi besik fiyati da uygun 100 tl ye almis
Aynen bende öyle valla canım dikkat ettiğim halde bu kadar bide etmesem düşünemiyorumben de u kadar aldım canım. fazla değil sanırım. ama tabii hiç almayanlar da var. ne kadar onlara özensem de su içsem yarıyor..:) yapacak bir şey yok.
Bebek alıyordur canım şu sıralar artık valla bende hamileyim diye ilk başlarda deli gibi yedim baktım sonu kötüye gidiyor kestim direk çok yemeyi tamamen doymadan kalkıyorum sofradanBen de 24. haftadayım, 10 kilo olmuştur heralde benim :-( Sen çok iyi durumdasın bence. Ben de hiç ekmek tüketmem, tatlıya ya da abur cubura da düşkünlüğüm yoktur ama nasıl alıyorum bu kiloları anlamadım :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?