2016 Aralık Anneleri

Kızlar kilo durumları nasıl? Ben toplamda 13 kilo aldım ama çok tatlı yiyorum bu sıralar, yemeyeyim diyorum sonra da doğumdan sonra kilo verme derdine düşer zaten yemem diyorum, şimdi tadını çıkartıp yiyorum işte

bende 9 kilo aldim acaba kac kilo daha alirizZkiiiiii

Bende 7 kilo aldım ama şeker çıktığı için diyet yapıyorum o yüzden az yoksa dünyaları yerim her gün tatlı canım çekiyor diye ağlıyorum bir de :)

19 kiloda ben aldım ve nasıl aldığım hakkında hiç bir fikrim yok dahada 1 aydan fazla var ne olacak bilmiyorum

Ben 10 kilo aldım ve halimden çok memnunum. Çünkü ilk hamileliğimde 34 kilo almıştım.

Bende 8 kilo aldim bakalim son haftalarda ne olacak...

53 le kaldim kusmalarla verdim falan 50 ye dustum ettim ilk kaldigimda 53 dum simdi 60

Kızlar süt iciyor musunuz? Hazir süt mü yoksa doğal süt mü?

Hazır süt içiyorum canım doktorum bana gebeliğin başında hazır süt ve yoğurt tüket kendi yaptıklarımızın kaç derecede kaynadığını bilmiyoruz gebelikte tehlike oluşturabilir demişti...

8,5 kilo aldım. DOĞumdan sonra da yeniyor :) bebek emerken çok acıkıyor insan ama emzirmek günde 700 kalori yakıyor. ALMIYORSUNda, vermiyorsunda pek. DOĞumdan sonra ilk bir yıl çok zorlamamak lazım bence. Spor yapıp (yürüyüş iyi oluyor, şimdi iki taneyle nasıl yapacaksam) abartmadan yemeye devam. VÜCutta toparlanıyor zamanla veriliyor sonra...

Herşeyin doğali derler ya o yüzden sordum.bende hazir süt içiyorum yine de faydalı olur demi bebisle re

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…