- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
başınız sağolsun allah sabır versinKızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
İlk hamileliğimde de dayım ölmüştü.
Kader de bunda da aynısını yaşamak varmış
Kizlar benim gibi aksam olunca sancisi olan varmi?. Dunde aksam vardi gece uyandigimda vardi simdide var hafif aksam olunca oluyo .telas yapmayim diyorum ama...
Gecmisolsun canim. Bende genel olarak.aksamlari daha rahatsizm zaten gece oldumu bi halleniyom ben gene gece oldu diorum. Sefil gecio geceler vallla. Ama bu sancida aksamlari ozellikle gelio. Hala var . Ve oturmama musade etmiyo oturunca baslio ittirip kaktirmaya kafasi asagidan asagi sag bobregimden sert sert keskin hareketler yapio oturamiyorum haliyle. Yamulup gidiyorum yatiyorum. Devamli yat yatEvet genelde aksamlari bende daha rahatsiz hissediyorum kendimi. Bugunlerde biraz usuttum sanirim, 1 saattir sirt ve bel agrim var. Dus aldim parol ictim banamisin demedi. Birde gribim burnum akiyor. Rabbim hepimize yardm etsin insallah
Köy sütü çok kokuyor banaKızlar süt iciyor musunuz? Hazir süt mü yoksa doğal süt mü?
Canım kesinlikle ayırt ediyorlar diye düşünüyorum :) üzerimi giyindiğimdw başlıyor ittirmeye atleti kazağı ne varsa evde sıyırıyorum rahat etsin diye gayet huzurlu...eşim de diyor arsız olacak kızım senin yüzünden..Kızlaar bu bebişler ışığı ve sesi ayırt etmeye başladımı sizce ? Öyle birşey okumuştum göbeğimi açıp seviyorum tık yok hareket etmiyo battaniyeyle kapatıyorum oynamaya başlıyo tesadüf olabilir mi
Evet :) Bence de farkediyorlar artık. HAReketlendiginde eşim yakındaysa çağırıyorum, sesimi duyunca hemen duruyor, bekliyor. :)Kızlaar bu bebişler ışığı ve sesi ayırt etmeye başladımı sizce ? Öyle birşey okumuştum göbeğimi açıp seviyorum tık yok hareket etmiyo battaniyeyle kapatıyorum oynamaya başlıyo tesadüf olabilir mi
Kızlar avm e gitmiştim bugün 2 saat kadar dolaştım çatı ağrısı galiba çok fena agrio ayağa kalkınca sabah da okula gitcem siz de de var mı bu ağrı çok fena sancı girio 2 gundur vardı biraz yuruyunce arttı iyice
Kızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
bende 9 kilo aldimacaba kac kilo daha alirizZkiiiiii
Bende 7 kilo aldım ama şeker çıktığı için diyet yapıyorum o yüzden azyoksa dünyaları yerim her gün tatlı canım çekiyor diye ağlıyorum bir de :)
19 kiloda ben aldımve nasıl aldığım hakkında hiç bir fikrim yok dahada 1 aydan fazla var ne olacak bilmiyorum
Ben 10 kilo aldım ve halimden çok memnunum. Çünkü ilk hamileliğimde 34 kilo almıştım.
8,5 kilo aldım. DOĞumdan sonra da yeniyor :) bebek emerken çok acıkıyor insan ama emzirmek günde 700 kalori yakıyor. ALMIYORSUNda, vermiyorsunda pek. DOĞumdan sonra ilk bir yıl çok zorlamamak lazım bence. Spor yapıp (yürüyüş iyi oluyor, şimdi iki taneyle nasıl yapacaksam) abartmadan yemeye devam. VÜCutta toparlanıyor zamanla veriliyor sonra...
Canım kızım 39 haftalık olmasına rağmen 2920 gram doğdu. Ama yaşıtlarını hemen yakaladı. Sıkıntı yaşamadık çok şükür. Bu sefer iyiyim ama zaten tekrar bebek istediğim için diyet yapmamıştım ne de olsa alırım diye, kilolu hamile kaldım. İlk hamileliğimde diyet ve sporla 25 kilo verdikten sonra hamile kaldığım için bu kadar çok almıştım zaten. Daha ilk doğumumdaki kiloma ulaşmadım, 4 kilo daha azım. Bakalım doğuma kaç kilo ile gideceğim.Ilk bebişim de 17 kilo aldım, doğumda sadece 6 kilo gitmişti, gerisi 1 yıl içerisinde gidiverdi :) bakalım bunda nasıl olacak
Oyy yazık böylede, yasaklar her zaman daha çekicidirinşallah hamilelikten sonra yiyebilirsin
Inşallah bebişler sağlıcakla gelsinlerde, vericez artık sonra, ne yapalım
Nee 34 mü, hiç duymamıştım, nasıl olmuştu ki, bebiş kaç kilo doğdu?
Aman şimdi çok iyisin
Yoo ben öyle çok yediğimi hatırlamıyorum, benim kilolar 1 yıl içinde gitti zaten, sporu kızım yaptırıyordu, o yüzden ekstra birşey yapamadım bile, hala öyle, oturtmuyor bile beni.:)
soda ,süt ve yoğurt iyi geliyor gece yanmalarına diyorlar dene istersenSelamun Aleykum kızlar. 31 haftalik hamileyim. Midem çok fazla yanıyor hic birsey yiyemiyorum. Yersem cok fazla yanıyor. Uykulardan uyandiriyor :/ napcam böyle. Hic uyuyamaz oldum.
Kızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
Hic bir sey fayda etmezse gaviscon iyi geliyor. Doktoruna sor ama yine deSelamun Aleykum kızlar. 31 haftalik hamileyim. Midem çok fazla yanıyor hic birsey yiyemiyorum. Yersem cok fazla yanıyor. Uykulardan uyandiriyor :/ napcam böyle. Hic uyuyamaz oldum.
Kızlar kilo durumları nasıl? Ben toplamda 13 kilo aldımama çok tatlı yiyorum bu sıralar, yemeyeyim diyorum sonra da doğumdan sonra kilo verme derdine düşer zaten yemem diyorum, şimdi tadını çıkartıp yiyorum işte
doğum yaklaştıkça kabus görülüyormuş. sebebini bilmiyorum ama genel olarak doğum yapan arkadaşlarım hep öyle dedi. psikolojimiz değişiyor heralde ondanİyi geceler kızlar bugünde kabus gecesi her defasında bi ruyayla uyanıyorum bugün bi tuhaflık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?