2016 Aralık Anneleri

Kizlar benim gibi aksam olunca sancisi olan varmi?. Dunde aksam vardi gece uyandigimda vardi simdide var hafif aksam olunca oluyo . telas yapmayim diyorum ama...

Kizlar benim gibi aksam olunca sancisi olan varmi?. Dunde aksam vardi gece uyandigimda vardi simdide var hafif aksam olunca oluyo . telas yapmayim diyorum ama...

Evet genelde aksamlari bende daha rahatsiz hissediyorum kendimi. Bugunlerde biraz usuttum sanirim, 1 saattir sirt ve bel agrim var. Dus aldim parol ictim banamisin demedi. Birde gribim burnum akiyor. Rabbim hepimize yardm etsin insallah

Evet genelde aksamlari bende daha rahatsiz hissediyorum kendimi. Bugunlerde biraz usuttum sanirim, 1 saattir sirt ve bel agrim var. Dus aldim parol ictim banamisin demedi. Birde gribim burnum akiyor. Rabbim hepimize yardm etsin insallah
Gecmisolsun canim. Bende genel olarak.aksamlari daha rahatsizm zaten gece oldumu bi halleniyom ben gene gece oldu diorum. Sefil gecio geceler vallla. Ama bu sancida aksamlari ozellikle gelio. Hala var . Ve oturmama musade etmiyo oturunca baslio ittirip kaktirmaya kafasi asagidan asagi sag bobregimden sert sert keskin hareketler yapio oturamiyorum haliyle. Yamulup gidiyorum yatiyorum. Devamli yat yat

Kızlar süt iciyor musunuz? Hazir süt mü yoksa doğal süt mü?
Köy sütü çok kokuyor bana Pınarın organik sütü var artık ne kadar organik tartışılır ama en azından kokusu diğer sütlere göre daha az ondan içiyorum geceleri mide yanmama çok iyi geliyo

Kızlaar bu bebişler ışığı ve sesi ayırt etmeye başladımı sizce ? Öyle birşey okumuştum göbeğimi açıp seviyorum tık yok hareket etmiyo battaniyeyle kapatıyorum oynamaya başlıyo tesadüf olabilir mi

Canım kesinlikle ayırt ediyorlar diye düşünüyorum :) üzerimi giyindiğimdw başlıyor ittirmeye atleti kazağı ne varsa evde sıyırıyorum rahat etsin diye gayet huzurlu...eşim de diyor arsız olacak kızım senin yüzünden..

Evet :) Bence de farkediyorlar artık. HAReketlendiginde eşim yakındaysa çağırıyorum, sesimi duyunca hemen duruyor, bekliyor. :)

Kızlar avm e gitmiştim bugün 2 saat kadar dolaştım çatı ağrısı galiba çok fena agrio ayağa kalkınca sabah da okula gitcem siz de de var mı bu ağrı çok fena sancı girio 2 gundur vardı biraz yuruyunce arttı iyice

Canım geçen hafta bende avm sonrası o ağrıyı yaşadım doktoruma sordum normal dinlen dedi...dinlenemedim tabii...ama geçti fazla yürümekten ve ayakta kalmaktan oluyor...

bende 9 kilo aldim acaba kac kilo daha alirizZkiiiiii

Ilk bebişim de 17 kilo aldım, doğumda sadece 6 kilo gitmişti, gerisi 1 yıl içerisinde gidiverdi :) bakalım bunda nasıl olacak

Bende 7 kilo aldım ama şeker çıktığı için diyet yapıyorum o yüzden az yoksa dünyaları yerim her gün tatlı canım çekiyor diye ağlıyorum bir de :)

Oyy yazık böylede, yasaklar her zaman daha çekicidir inşallah hamilelikten sonra yiyebilirsin

19 kiloda ben aldım ve nasıl aldığım hakkında hiç bir fikrim yok dahada 1 aydan fazla var ne olacak bilmiyorum

Inşallah bebişler sağlıcakla gelsinlerde, vericez artık sonra, ne yapalım

Ben 10 kilo aldım ve halimden çok memnunum. Çünkü ilk hamileliğimde 34 kilo almıştım.

Nee 34 mü, hiç duymamıştım, nasıl olmuştu ki, bebiş kaç kilo doğdu?
Aman şimdi çok iyisin

Yoo ben öyle çok yediğimi hatırlamıyorum, benim kilolar 1 yıl içinde gitti zaten, sporu kızım yaptırıyordu, o yüzden ekstra birşey yapamadım bile, hala öyle, oturtmuyor bile beni. :)

Canım kızım 39 haftalık olmasına rağmen 2920 gram doğdu. Ama yaşıtlarını hemen yakaladı. Sıkıntı yaşamadık çok şükür. Bu sefer iyiyim ama zaten tekrar bebek istediğim için diyet yapmamıştım ne de olsa alırım diye, kilolu hamile kaldım. İlk hamileliğimde diyet ve sporla 25 kilo verdikten sonra hamile kaldığım için bu kadar çok almıştım zaten. Daha ilk doğumumdaki kiloma ulaşmadım, 4 kilo daha azım. Bakalım doğuma kaç kilo ile gideceğim.

Selamun Aleykum kızlar. 31 haftalik hamileyim. Midem çok fazla yanıyor hic birsey yiyemiyorum. Yersem cok fazla yanıyor. Uykulardan uyandiriyor :/ napcam böyle. Hic uyuyamaz oldum.
soda ,süt ve yoğurt iyi geliyor gece yanmalarına diyorlar dene istersen

Ben de 10 kilo aldim. Tatli ben de yememeye calisiyorum, sekerim cikmadi ama bebege zarar verir diye vicdan yapiyorum. Bazen cok canim istiyor biraz yiyorum Bana zaten bir sey yasak olsun devamli canim onu ister, yoksa hic aklima gelmez

İyi geceler kızlar bugünde kabus gecesi her defasında bi ruyayla uyanıyorum bugün bi tuhaflık var

İyi geceler kızlar bugünde kabus gecesi her defasında bi ruyayla uyanıyorum bugün bi tuhaflık var
doğum yaklaştıkça kabus görülüyormuş. sebebini bilmiyorum ama genel olarak doğum yapan arkadaşlarım hep öyle dedi. psikolojimiz değişiyor heralde ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…