2016 Aralık Anneleri

B
doğum yaklaştıkça kabus görülüyormuş. sebebini bilmiyorum ama genel olarak doğum yapan arkadaşlarım hep öyle dedi. psikolojimiz değişiyor heralde ondan
Doğum falan görsem yok tuhaf tuhaf şeyler uyumak istemedim görmemek için...

B
Doğum falan görsem yok tuhaf tuhaf şeyler uyumak istemedim görmemek için...
doğumla ilgisi olması gerekmiyormuş zaten genel olarak tuhaf saçma sapan ve iç sıkan şeyler oluyormuş. dua okuyarak yatsak da olabilir bunlar vücudun rahatsız gergin olmasından kaynaklanan şeylerdir belki. ara ara bende çok alakasız şeyler görüyorum ama geceleri zaten pek uyuyamadığım için çok üstünde durmadım

Allah hepimize kolaylik versin insallah. Ben 10da agridan uzandm.uyuyakalmisimm.her sat basi uyandm.ve ter icindeyimm bu grip beni mahvetti. Uzerimi degistim ama fena oksuruyorum . Allahtan bugun randevum var doktora. Insallah hayirli haberler alirim.

Benim de burun eti şişliğine bağlı geniz akıntım var.faranjit yapıyor boğazım çok rahatsız ediyor. pastil falan almak istiyorum ama doktoruma ulaşamadım.son zamanlarda bir de hastalık çok zor allah yardımcımız olsun

Amin canim.gercekten zor. Ben 2 haftador gribim doktoruma telden ulastim ihlamur nane limon ve parol dedi sadece. Inan suan gozumden uyku akiyor ama oksurmekten uyuyiyorum. Bugun bakalim ne dicek doktor

Ben geliyor kilo aldim. Tatli ben de yememeye calisiyorum, sekerim cikmadi ama bebege zarar verir diye vicdan yapiyorum. Bazen cok canim istiyor biraz yiyorum Bana zaten bir sey yasak olsun devamli canim onu ister, yoksa hic aklima gelmez
ben 6 kilo aldım ama göbeğim çok önde.hamilelikler bile dar geliyor

Başınız sağolsun canım Rabbim sabırlar versin

Basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesim

allah rahmet eylesin canım allah sabırlar versin

AzRASILAM başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin

Başın sağılsun Allah geride kalanlara sabır versin.

Başınız Sağolsun cnm Allah sabır versin

Başınız sağolsun canım Rabb'im geride kalanlara sabır versin...

Basın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin

Allah rahmet eylesin cnm Mekani cennet olsun insallah..

Basin saolsun canm uzme kendini

Basiniz sag olsun canim cok uzuldum. Allah size ailesine sabir guc versin.

başınız sağ olsun.

Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun..
kilo verirsen döner canım

Başınız sağolsun, geride kalanlara Allah sabır versin

Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin sizlere de sabır versin

AzRASILAM başınız sağolsun canım Allah sabır versin

Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.

Başınız sağolsun Allah sabırlar versin(

AzRASILAM başınız sağolsun, mekanı cennet olsun...

başınız sağolsun allah sabır versin

Başınız sağolsun

Basin sagolun canim

Hepinizden ALLAH razı olsun
Sevdiklerinizin acısını göstermesin
yaşları kaç olursa olsun acı oluyor
ama gerçek de bu
Birileri doğacak birileri ölecek...

Günaydin kizlarr. artik son aya girdik gözüyle bakiyorum ben. bisey merak ediyorum. son ayda kac kilo alinir?? özellikle tecrübeli anneler bilir diye düsünüyorumm

Doğrudur canım zaten uykusuzluk oluyodu da bide bu tuz biber oldu işte sabaha karşı dalmışım kızım uyandı ondada bide bebek sesi geliyodu komşulardan birinde bebek var galiba neyse hayırlısıyla sbah ettik rabbim huzurlu bir gün geçirmenizi nasip etsin inşallah yarında doktor gunumuz bide sağlık ocağı benden stres yapıyo ondan galiba

hayirli sabhlar arkadaslar,, bu son 2 gundur geceleri hafif agrilarim basladi.. ozellikle ayaklarimdan soguk aldigimda oluyor .. ama buna sukur oyle cekilmicek sekilde agrilar degil

Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.

Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.

Benim 32.haftada 2700 gr çıktı, kilosu 2 hafta önde gidiyor, ciğerleri gelişmez vırt zırt diye işitmediğim azar kalmadı doktordan. Şeker var var ve dikkat ettiğim halde bebek kilo alıyor düşün.
29.haftada da 1760 gr dı bebeğim.
Bu doktorlar neye göre haftası ileri-geri diyorlar anlamadım gitti.

Sabah 8 akşam 6 sürekli bilgisayar başındayım, öğle arası işlerden fırsat bulup yarım saat yemeğe gidebiliyorum sadece, düşün halimi :)

benimde aynı canım ya oturmak insanı zorluyor. bel ağrısı falan yapıyor Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…