Doğum falan görsem yok tuhaf tuhaf şeyler uyumak istemedim görmemek için...doğum yaklaştıkça kabus görülüyormuş. sebebini bilmiyorum ama genel olarak doğum yapan arkadaşlarım hep öyle dedi. psikolojimiz değişiyor heralde ondan
doğumla ilgisi olması gerekmiyormuş zaten genel olarak tuhaf saçma sapan ve iç sıkan şeyler oluyormuş. dua okuyarak yatsak da olabilir bunlar vücudun rahatsız gergin olmasından kaynaklanan şeylerdir belki. ara ara bende çok alakasız şeyler görüyorum ama geceleri zaten pek uyuyamadığım için çok üstünde durmadımB
Doğum falan görsem yok tuhaf tuhaf şeyler uyumak istemedim görmemek için...
Gecmisolsun canim. Bende genel olarak.aksamlari daha rahatsizm zaten gece oldumu bi halleniyom ben gene gece oldu diorum. Sefil gecio geceler vallla. Ama bu sancida aksamlari ozellikle gelio. Hala var . Ve oturmama musade etmiyo oturunca baslio ittirip kaktirmaya kafasi asagidan asagi sag bobregimden sert sert keskin hareketler yapio oturamiyorum haliyle. Yamulup gidiyorum yatiyorum. Devamli yat yat
Benim de burun eti şişliğine bağlı geniz akıntım var.faranjit yapıyor boğazım çok rahatsız ediyor. pastil falan almak istiyorum ama doktoruma ulaşamadım.son zamanlarda bir de hastalık çok zor allah yardımcımız olsunAllah hepimize kolaylik versin insallah. Ben 10da agridan uzandm.uyuyakalmisimm.her sat basi uyandm.ve ter icindeyimm bu grip beni mahvetti. Uzerimi degistim ama fena oksuruyorum . Allahtan bugun randevum var doktora. Insallah hayirli haberler alirim.
Benim de burun eti şişliğine bağlı geniz akıntım var.faranjit yapıyor boğazım çok rahatsız ediyor. pastil falan almak istiyorum ama doktoruma ulaşamadım.son zamanlarda bir de hastalık çok zor allah yardımcımız olsun
Günaydın kızlar
ben 6 kilo aldım ama göbeğim çok önde.hamilelikler bile dar geliyorBen geliyor kilo aldim. Tatli ben de yememeye calisiyorum, sekerim cikmadi ama bebege zarar verir diye vicdan yapiyorum. Bazen cok canim istiyor biraz yiyorumBana zaten bir sey yasak olsun devamli canim onu ister, yoksa hic aklima gelmez
Başınız sağolsun canım Rabbim sabırlar versin
Basiniz sagolsun canim. Allah rahmet eylesim
allah rahmet eylesin canım allah sabırlar versin
AzRASILAM başınız sağ olsun canım, Allah sabır versin
Başın sağılsunAllah geride kalanlara sabır versin.
Başınız Sağolsun cnm Allah sabır versin
Başınız sağolsun canım Rabb'im geride kalanlara sabır versin...
Basın sağolsun canım Allah mekanını cennet eylesin
Allah rahmet eylesin cnm Mekani cennet olsun insallah..
Basin saolsun canm uzme kendini
Basiniz sag olsun canim cok uzuldum. Allah size ailesine sabir guc versin.
başınız sağ olsun.
Allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun..
kilo verirsen döner canım
Başınız sağolsun, geride kalanlara Allah sabır versin
Başınız sağolsun canım çok üzüldüm Allah mekanını cennet etsin sizlere de sabır versin
AzRASILAM başınız sağolsun canım Allah sabır versin
Başın sağolsun canım. Mekanı cennet olsun.
Başınız sağolsun Allah sabırlar versin(
AzRASILAM başınız sağolsun, mekanı cennet olsun...
başınız sağolsun allah sabır versin
Başınız sağolsun
Basin sagolun canim
Doğrudur canım zaten uykusuzluk oluyodu da bide bu tuz biber oldu işte sabaha karşı dalmışım kızım uyandı ondada bide bebek sesi geliyodu komşulardan birinde bebek var galiba neyse hayırlısıyla sbah ettik rabbim huzurlu bir gün geçirmenizi nasip etsin inşallah yarında doktor gunumuz bide sağlık ocağı benden stres yapıyo ondan galibadoğumla ilgisi olması gerekmiyormuş zaten genel olarak tuhaf saçma sapan ve iç sıkan şeyler oluyormuş. dua okuyarak yatsak da olabilir bunlar vücudun rahatsız gergin olmasından kaynaklanan şeylerdir belki. ara ara bende çok alakasız şeyler görüyorum ama geceleri zaten pek uyuyamadığım için çok üstünde durmadım
Kızlar yaa 4 saat boyunca dalmisim pc ye oturmusum vücudum kaskatı kesilmiş bebek de mideme taraf cikmis :/ siz siz olun oturmayinn
Ay canim kasim olmasin aralik annesiyiz biz
Bu arada herkes erken bekliyor neden ki? Burada bana hastanede bilgi verirken, tabii verdigimiz tarih tahmini ama genelde dogumlar daha gec olur dedi. Yani gec olmasi erken olmasindan daha fazla yasaniyormus. Benim 11 aralik mesela, 10 gün daha bekleyeceklermis. Eger hala gelmediyse artik suni sanci...
Senin neden mecburi sezeryan?
Canim sana hangi haftada kac kilo icin az dedi? Ben de bnm bebegim acaba zayif mi diye düsünüyorum da...
Insallah sorunsuz bir sekilde gecer canim, dogumdan sonra gectigini okumustum ben de. 37 den sonra küvöze almazlar. 37 erken dogum olmuyor.
Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.
Sabah 8 akşam 6 sürekli bilgisayar başındayım, öğle arası işlerden fırsat bulup yarım saat yemeğe gidebiliyorum sadece, düşün halimi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?