- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
Günaydın herkese. Ben almadım, onun yerine reflü yastığı aldım bir de ev tipi ana kucağı olacak, iş görür diye düşünüyorum cnmGünaydın kızlar.babynest aldınız mı çok gerekli mi sizce
evet canım burda 10.02 şuan saatArkadaslar sorumun bebekle alakasi yok birsey merak ettim ... burda saatler geriye alindi, trde alinmadi sanirim?? belcika-turkiye saat farki 1den, 2 yemi yukseldi simdi.... burda suan 8:57
Hayır cnm 11evet canım burda 10.02 şuan saat
şimdi fark ettim de bilgisayarla telefon ayrı saat gösteriyoHayır cnm 11
Günaydın kızlar.babynest aldınız mı çok gerekli mi sizce
Ben ilkinde donence almıştım hoşuna gitmişti epey bir sure de oynadık onunla parça parça edene kadar şimdi de almayı düşünüyorum digerlerinş almamıştım eksikliginide hissetmedim oyun halısı belki ilerde oyalarken işine yarar ama onu da sonra alabilirsin benceben almadım canım aslında çok tatlılar süslü falan yapmışlar hep ama biraz evde boş kalabalık edicek gibi geldi bana,,ev tipi ana kucağı, oyun halısı, dönence, buhar makinesi falan da almadım bunlardan hangisi çok gerekli olur tam kestiremiyorum ilk bebek olduğu için
Bu saydıklarından donence ve emzirme onlugu alıcam ...herkesin yanında emziremiyorsun ben rahat edemiyordum o yüzden ikinci de listemde değerleri pek gerekli degil bence yan yatma yastıgı yerine yorgan yastık ta yerleştirirsi. Ki gerek olmamıştı kanguru da vardı ama hiç kullanamadım zaten kış bebeği battaniyeye sarılı sunger yerine de küçük Bi lif ormuştu annem yumuşacık onu kullandık mont falan da kullanılmıyo pek zaten kat kat sarıyorsun battaniyeye bide uyuyo uymuyo çünkü kilolarını bilemiyoruz daha iri mi olacak minik mi bebişlerimiz..orgu telek çeketi de vardır onlar iyi oluyokızlar ben bu alışveriş listelerinin hepsini okudum araştırdım videolarını falan izledim bloggerların neyse şunu al bunu al dedikleri şeyler bazen bana gereksizmiş gibi görünüyo almadıklarımdan varsa illa alınsın dediğiniz bi baksanıza
hamile yastığı (alma zamanı geçti gibi)
bebek reflü yastığı
bebek yan yatış yastığı
emzirme önlüğü
emzirme yastığı
buhar makinesi
kanguru
babynest
sling
kumaş portbebe
ev tipi ana kucağı
oyun halısı
dönence
banyo süngeri
küvet ayağı
alt açma ünitesi (mobilya olan)
bebeğe kaban, mont, kot gibi kaba giysiler (battaniyeye iyice sarıp sarmalarm)
bebek arabası(kış geçince almayı düşünüyorum)
bebek bakım çantası (almak üzereyim her an alabilirim)
kızlar ben bu alışveriş listelerinin hepsini okudum araştırdım videolarını falan izledim bloggerların neyse şunu al bunu al dedikleri şeyler bazen bana gereksizmiş gibi görünüyo almadıklarımdan varsa illa alınsın dediğiniz bi baksanıza
bebek reflü yastığı
bebek yan yatış yastığı
emzirme önlüğü
emzirme yastığı
buhar makinesi
kanguru
babynest
sling
kumaş portbebe
ev tipi ana kucağı
oyun halısı
dönence
banyo süngeri
küvet ayağı
kızlar ben bu alışveriş listelerinin hepsini okudum araştırdım videolarını falan izledim bloggerların neyse şunu al bunu al dedikleri şeyler bazen bana gereksizmiş gibi görünüyo almadıklarımdan varsa illa alınsın dediğiniz bi baksanıza
bebek reflü yastığı
bebek yan yatış yastığı
emzirme önlüğü
emzirme yastığı
buhar makinesi
kanguru
babynest
sling
kumaş portbebe
ev tipi ana kucağı
oyun halısı
dönence
banyo süngeri
küvet ayağı
Canım bende almadım bunların hiçbirini (bebek bakım çantası hastane çantası falan aldım hariç)araba yı doğunca dedesi alcak , bu ay başı port bebeyi almayı düşünüyorum doğuncada ev tipi ana Kucağı alıcam kısmetse bu liseden o kadar...kızlar ben bu alışveriş listelerinin hepsini okudum araştırdım videolarını falan izledim bloggerların neyse şunu al bunu al dedikleri şeyler bazen bana gereksizmiş gibi görünüyo almadıklarımdan varsa illa alınsın dediğiniz bi baksanıza
bebek reflü yastığı
bebek yan yatış yastığı
emzirme önlüğü
emzirme yastığı
buhar makinesi
kanguru
babynest
sling
kumaş portbebe
ev tipi ana kucağı
oyun halısı
dönence
banyo süngeri
küvet ayağı
kilosu gayet iyi bence canım en azından bizimki de o günlerde aşağı yukarı o kadardı doktor şişman demedi ama belki senin doktorun artışını falan fazla bulup dile getirme ihtiyacı hissetmiştirgünaydın kızlar
dün doktora gittim kızımız iyi allaha şükür ama kilosunu biraz fazla buldu doktor. 33+2 ile 2470 gr mış sizce nasıl? internette bir liste var haftasına göre olması gereken kilo ve boy diye oradan bakınca maximum kgnun altında çıkıyor aslında ama endişe etmeli miyim bilemedim
sağolasın canım. hepimizin hamileliğinde az çok sıkıntı oluyor. benim yaş 35 üstünede tüp bebek olunca bu sıkıntılar kaçınılmazdı.zor bi hamilelik yaşamışsın canım çok geçmiş olsun bebişin uzun yolu atlatmış az daha dayansın inş 38-39 ları görürüz hep beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?