- 11 Şubat 2016
- 1.764
- 2.041
- 63
Canım benim basından beri 1 hafta geride gelişimi gerçi geçen ayki kontrolde gününü yakalamıştı ama son kontrolde yine birkaç gün geriye düştü, 10lu haftalarda geç döllenmem olduğunu söyledi doktorum. Şimdi kafam çok karışık sat.a göre mi Doğum gerçekleşecek bebeğimin gelişimine göre mi bilemiyorum.Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.
Kızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
İlk hamileliğimde de dayım ölmüştü.
Kader de bunda da aynısını yaşamak varmış
benimde aynı canım ya oturmak insanı zorluyor. bel ağrısı falan yapıyor Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun
Amin canım.
Gün boyu bebek vajinama doğru baskı yapıyor oturmaktan.
Dayanmak çok zor oluyor, işverenler çok insafsız. 2 dakika ofis içinde dolanıyorum, sorun oluyor, zaten iş stresi, hamilelik stresi var. İşverenler gerçekten çok acımasız.
33+2 de 2470 gr çıktı diye çok kilolu diye söylendi doktorum. şekerim sınırın biraz üstünde ve pek dikkat etmiyorum açıkçası çünkü dikkat edince de birşey değişmiyor hatta stresten daha çok yükseliyor.Benim 32.haftada 2700 gr çıktı, kilosu 2 hafta önde gidiyor, ciğerleri gelişmez vırt zırt diye işitmediğim azar kalmadı doktordan. Şeker var var ve dikkat ettiğim halde bebek kilo alıyor düşün.
29.haftada da 1760 gr dı bebeğim.
Bu doktorlar neye göre haftası ileri-geri diyorlar anlamadım gitti.
öksürürünce karnım kasıldığı için bebek de uyumadı sanırım karnımda hop hop bir de onun için endişe ettim. çok dolandı durdu. öksürük olmasa boğaz ağrısına katlanırımAmin canim.gercekten zor. Ben 2 haftador gribim doktoruma telden ulastim ihlamur nane limon ve parol dedi sadece. Inan suan gozumden uyku akiyor ama oksurmekten uyuyiyorum. Bugun bakalim ne dicek doktor
öksürürünce karnım kasıldığı için bebek de uyumadı sanırım karnımda hop hop bir de onun için endişe ettim. çok dolandı durdu. öksürük olmasa boğaz ağrısına katlanırım
canım ben kızızm olsaydı nisa koyacaktım çok güzel bir isim bence gecelik için de kesinlikle lohusa sepeti ni öneririm ben ordan aldım bir takım gecelikli sabahlık ertesi gün elime geçti ve çok beğendim tavsiye ederimKızlar sezeryan olacagim icin sabahlikli gecelik almak istiyorum ama bulamıyorum bi türlü yardım please ?? Bir de kızımın adını Nisa düşünüyorduk hep ama hala emin olamıyorum sizce nasıl ??
Senin neden mecburi sezeryan? [/QUOTE .!.:dr daha en baştan normal doğum yapamayacağımı söylemişti benim belimde rahatsızlığım var. bende başka doktorlar araştırmadım açıkçası eşim filan da çok endişeli olunca. aslında başta normal e çok heveslenmiştim. şimdi de psikolojimi iyice sezeryana hazırladım artık doğum öncesi egzersiz hazırlık filan hiçbişe yapmadım
koçtaşta ayıcıklı sepet var çok tatlı 80 tl onu alıcam ben sanırım. internete de ayıcıklı çamaşır sepeti yaz bin tane şey çıkıyor.Kizlar ankarada bebek kirli sepeti yada duzenleyici sepetler nerelerde bulunur varmi bole banyo aksesuarlarinin topluca satildigi bi pasaj bi yer bien varmi?internettende olabilir gerci biraz baktim pek bisi bulamadim
sen 37 bitene kadar çalışmayı düşünüyor musun peki
Kizlar ankarada bebek kirli sepeti yada duzenleyici sepetler nerelerde bulunur varmi bole banyo aksesuarlarinin topluca satildigi bi pasaj bi yer bien varmi?internettende olabilir gerci biraz baktim pek bisi bulamadim
nerden aldın canım yatağı ben de düşünüyorum daHayirli sabahlar arkadaslar, benim cok sukur uyku problemim yok aksam esimle uyuyup sabah bi guzel uyaniyorum.. bilmiyorum suan rahat geciyor cok sukur. bu zamana kadar sadece 1/2 kere uyuyamadim. insallah hep boyle rahat gider
Bu arada dun kargomuz geldi. Park yatak salon icin aldik biz box seklinde. bizim ev 2 kat oldugu icin gunduzleri bebegim gozumun onunde olsun istedim :) cok kullanisli
Eki Görüntüle 1904593
Kızlar dayımı kaybettik
Dün vefat etti
İlk hamileliğimde de dayım ölmüştü.
Kader de bunda da aynısını yaşamak varmış
Gaviscon mucize cozum canm.Selamun Aleykum kızlar. 31 haftalik hamileyim. Midem çok fazla yanıyor hic birsey yiyemiyorum. Yersem cok fazla yanıyor. Uykulardan uyandiriyor :/ napcam böyle. Hic uyuyamaz oldum.
canım ben fileyi önce almıştım e bebkten sonra küveti aldım a101 den denedim oldu yani bi sıkıntı çıkmadıKizlar ya bu a101 in kuvetine hala file nerden alcagimi bulamadim. Elinde a101in kuveti olup filesini alan olcusunu olduran varmi nerden aldi soleyeblirmi?
hangisinden aldın canımAy çok sağol valla tamda trendyolda varmış kampanyası aldım hemen. İnşallah istediğim gibi çıkar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?