2016 Aralık Anneleri

Günaydın kızlar. Gelecek ay buraya yazamayacak kadar meşgul olucaz bu dönemde. Bugün farklı bir heyecan haliyle uyandım :)

Günaydın canım. 33+1 de 1780 gram dedi bana canım. 31+1 görünüyormuş tam kilosu. 2 hafta gerideymiş yani.
Canım benim basından beri 1 hafta geride gelişimi gerçi geçen ayki kontrolde gününü yakalamıştı ama son kontrolde yine birkaç gün geriye düştü, 10lu haftalarda geç döllenmem olduğunu söyledi doktorum. Şimdi kafam çok karışık sat.a göre mi Doğum gerçekleşecek bebeğimin gelişimine göre mi bilemiyorum.

benimde aynı canım ya oturmak insanı zorluyor. bel ağrısı falan yapıyor Rabbim bütün hamilelerin yardımcısı olsun

Amin canım.
Gün boyu bebek vajinama doğru baskı yapıyor oturmaktan.
Dayanmak çok zor oluyor, işverenler çok insafsız. 2 dakika ofis içinde dolanıyorum, sorun oluyor, zaten iş stresi, hamilelik stresi var. İşverenler gerçekten çok acımasız.

sen 37 bitene kadar çalışmayı düşünüyor musun peki

33+2 de 2470 gr çıktı diye çok kilolu diye söylendi doktorum. şekerim sınırın biraz üstünde ve pek dikkat etmiyorum açıkçası çünkü dikkat edince de birşey değişmiyor hatta stresten daha çok yükseliyor.
açlık 95 olması gerekirken benim 110 çıkıyor. 1 saatlik tokluk 150 civarı.
tehlikeli bir yüksekliğe gelmedikten sonra takmamaya çalışıyorum

Amin canim.gercekten zor. Ben 2 haftador gribim doktoruma telden ulastim ihlamur nane limon ve parol dedi sadece. Inan suan gozumden uyku akiyor ama oksurmekten uyuyiyorum. Bugun bakalim ne dicek doktor
öksürürünce karnım kasıldığı için bebek de uyumadı sanırım karnımda hop hop bir de onun için endişe ettim. çok dolandı durdu. öksürük olmasa boğaz ağrısına katlanırım

öksürürünce karnım kasıldığı için bebek de uyumadı sanırım karnımda hop hop bir de onun için endişe ettim. çok dolandı durdu. öksürük olmasa boğaz ağrısına katlanırım

geçmiş olsun. cevizin iç zarı var ya ince olan o öksürüğe iyi geliyor. kaynamış suya bikaç tane atıp demlenince iç. bal ile tatlandırabilirsin. biran önce iyileş inşallah

Kizlar ankarada bebek kirli sepeti yada duzenleyici sepetler nerelerde bulunur varmi bole banyo aksesuarlarinin topluca satildigi bi pasaj bi yer bien varmi?internettende olabilir gerci biraz baktim pek bisi bulamadim

Kızlar sezeryan olacagim icin sabahlikli gecelik almak istiyorum ama bulamıyorum bi türlü yardım please ?? Bir de kızımın adını Nisa düşünüyorduk hep ama hala emin olamıyorum sizce nasıl ??
canım ben kızızm olsaydı nisa koyacaktım çok güzel bir isim bence gecelik için de kesinlikle lohusa sepeti ni öneririm ben ordan aldım bir takım gecelikli sabahlık ertesi gün elime geçti ve çok beğendim tavsiye ederim

Kizlar ankarada bebek kirli sepeti yada duzenleyici sepetler nerelerde bulunur varmi bole banyo aksesuarlarinin topluca satildigi bi pasaj bi yer bien varmi?internettende olabilir gerci biraz baktim pek bisi bulamadim
koçtaşta ayıcıklı sepet var çok tatlı 80 tl onu alıcam ben sanırım. internete de ayıcıklı çamaşır sepeti yaz bin tane şey çıkıyor.

Koçtaş, tekzen gibi yerlerde var canım.
Ama ben sosyete pazarında denk geldim, ordan aldım.

nerden aldın canım yatağı ben de düşünüyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…