Ne yiyip ne icion bacim 2900:)) masallah
Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Şimdi de gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar
Şöyle ki sabah sağlık ocağında kan idrar verdim
Akşam üstü ebe bni aradı idrarımda protein çıkmış
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Sabaha kadar ölçecem eğer bu şekilde giderse hastaneye yatışım yapılacakmış
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
Cok gecmiş olsun.. gelişmeleri bildirin lütfen..Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
Ewt canim. Bu ped gbi olanlar var ya kullan atlar onlardan. Aslinda kirlensede beni ilgilendjrmez hastane dusunsun ama olsun genede .
Muayene amacli degil ama sancidan dolayi dogumdan sebep mi die iki kere parmak yeedim ole bi soktu ki elini sonuna kdr resmen ve o sancinin da agrisiyla acayip agrim artmisti
kızım da 4200 doğmuştu canım hem şişman anneden zayıf bebek mi çıkarNe yiyip ne icion bacim 2900:)) masallah
ilk hamileliğimde olmuştum ağrım falan olmadı ama halıyle tuhaf hissediyorsunInsallah canim. heralde grupta ilk muayene ben olucamumarim kötü gecmez
Hm o an bise demedi cunku sanci icin gittigimden. Bnmde aklima gelmemjs nedense. Ama ne kdr sorsamda kendi dr yapck. Gerci en azindan fikrim olurdu. Ama sorun oldugun sanmiorum. Elini gayet rahat sokuyodu saolsun.Evet hazır parmaklamış sorsaydın keşkegerçi kendi doktorun yapar kesin. bana kendisi dedi direk zorunlu sezeryan çatı çıkıntılı diye fakülte hastanesi
Haha :)) ne bliyim cok geldi ondan masallah masallah ama dikkat genede erken doguma sebep oluo bebisler fazlaa olunca bu haftalarda.kızım da 4200 doğmuştu canım hem şişman anneden zayıf bebek mi çıkar
Aynen ole canim. Direk ac dedi actim daldirdi elini ole bi agridi ki bagirdim yani. . Sancim artti resmen.Mumkun oldugunca cati muayenesini ozelde yaptirin devlette yaptirdimda tovbe ettim hic anlayis ve kibarlik yada moral vermek yok direk daliyor hatta bu cati muayenesinin yapildigini doktoruma dedigimde tuhaf bile karsiladi yapilmasina dicegim oki devlet hastanesi sorunlu.
Sertlik derken canim iste eldiveni takti iki parmagini son nereye kdr gidiyosa parmagi oraya kdr soktu. O an sancin sgrin varsa sorun oluyo dahada agrio. Yoksa cok agrimaz ama son haftalar da oldugumuz icin hepimizinde agrisi var kasik haliyle. O yuzden biraz agrirDoktor normal kontrolde öyle hızlı yapmaz umudundayimzaten aliskinim alttan ultrasonlara ama daha sert gececek gibi
Evt var kendini için iki tane pijama daha koyun derim bnm hastahane biraz cimriydi kendi hastanelerinin hasta bezi ikiye kesip kullanıyorlardı bnmde kanamam coktu 3 pijama 1 gece için zor yetti 1 saat daha hastahanrde kalsaydım rezil olurdum :/Kizlar bende bebise
1 tane hastane cikisi
1 tane 10 lu takim
3 corap
Agiz mendili
1 tane kendi ordugum kucucuk yelek :)
1 paket prima premium bez
1 paket prima islak mendil
1 tane kundak
1 tane yumos battaniye
1 paket ic zibin takimi
3 tane citcit bady
1 tane gecelik takimi
Ne olur ne olmaz die biberon
1 tane emzik
Pisik kremi
Kendi valizime
1 tane kagit havlu
1 paket islak mendil
1 tane pijama takimi
1 tane gecelik
Lohusa tac terlik
5 tane alt camasir
1 tane emzirme sutyeni
Kalin corap patik
1 tane yuz havlusu
2 tane atlet
2 tane hasta bezi
4 5 tane kadim dogum pedi
2 tane yatak koruyucu
Toka tarak lipstick
Hastaneden cikarken giymek icin esofman bluz
Hirka
Eksik varmi bende sizce?
Bnde hergun 3 4 mandalin 1 tane muz 1 nar mutlaka yiorum:)Canim benim denemelerime göre bebege en cok meyve yarıyo. meyveye agirlik veriyodum 10 günde 350 -400 gr aldi. meyveyi kestim 10 günde 130 gram almıs. meyve sekeri cok aldiriyomus. ama cok kilo da iyi degil bilginize
1 tane daha evden koyarim canmEvt var kendini için iki tane pijama daha koyun derim bnm hastahane biraz cimriydi kendi hastanelerinin ikiye kesip kullanıyorlardı bnmde kanamam coktu 3 pijama 1 gece için zor yetti 1 saat daha hastahanrde kalsaydım rezil olurdum :/
Alsinlar bnde bulunsun die koydum bakalim. Yoksa onlarin sorunlulugundaBebeklerin alt acma bezleri oluyo tek kullanimliklar. hastane ondan seriyo zaten. ayrica özel de olsa devlet de olsa bebek bezini anneye de kullaniyolarmis. yani hastaneler tedbirini aliyo.
Son 3 gündür fena nar aseriyorum.:))) Allahtan dolapta var gidim yiyim bari ama çok pahalı yaaa kilosu 5 tl ki 1 tanesi 1 kilo geliyor zatenBnde hergun 3 4 mandalin 1 tane muz 1 nar mutlaka yiorum:)
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?