2016 Aralık Anneleri

Rabbim korusun canim. Bende 1 aydir takip yapiyorum hergun tansiyonumu. Sabah aksam olcuyorum, doktor 14 10 olursa haber ver bana dedi.suan ilac kullanmiyorum. Idrar tahlilimde protein cikmamisti. Bu hafta gene tam idrar tahlili ve idrar kulturu yaptiricam. Insallah hepimiz saglikla kavusalim.bebislere

Cok gecmiş olsun.. gelişmeleri bildirin lütfen..

Ewt canim. Bu ped gbi olanlar var ya kullan atlar onlardan. Aslinda kirlensede beni ilgilendjrmez hastane dusunsun ama olsun genede .

Bebeklerin alt acma bezleri oluyo tek kullanimliklar. hastane ondan seriyo zaten. ayrica özel de olsa devlet de olsa bebek bezini anneye de kullaniyolarmis. yani hastaneler tedbirini aliyo.

iyi akşamlar kızlar
benim tüm hazırlıklarım bitti çok şükür,bügün beşiğin örtülerini serdim içim bi tuhaf oldu
Allah o günleri gösterirse kasım son haftası sezeryan olucam
hastane çantasını hazırlayan arkadaşlara sorayım çantaya neler koydunuz?

Mumkun oldugunca cati muayenesini ozelde yaptirin devlette yaptirdimda tovbe ettim hic anlayis ve kibarlik yada moral vermek yok direk daliyor hatta bu cati muayenesinin yapildigini doktoruma dedigimde tuhaf bile karsiladi yapilmasina dicegim oki devlet hastanesi sorunlu.

Evet hazır parmaklamış sorsaydın keşke gerçi kendi doktorun yapar kesin. bana kendisi dedi direk zorunlu sezeryan çatı çıkıntılı diye fakülte hastanesi
Hm o an bise demedi cunku sanci icin gittigimden. Bnmde aklima gelmemjs nedense. Ama ne kdr sorsamda kendi dr yapck. Gerci en azindan fikrim olurdu. Ama sorun oldugun sanmiorum. Elini gayet rahat sokuyodu saolsun.

Aynen ole canim. Direk ac dedi actim daldirdi elini ole bi agridi ki bagirdim yani. . Sancim artti resmen.

Doktor normal kontrolde öyle hızlı yapmaz umudundayim zaten aliskinim alttan ultrasonlara ama daha sert gececek gibi
Sertlik derken canim iste eldiveni takti iki parmagini son nereye kdr gidiyosa parmagi oraya kdr soktu. O an sancin sgrin varsa sorun oluyo dahada agrio. Yoksa cok agrimaz ama son haftalar da oldugumuz icin hepimizinde agrisi var kasik haliyle. O yuzden biraz agrir

Evt var kendini için iki tane pijama daha koyun derim bnm hastahane biraz cimriydi kendi hastanelerinin hasta bezi ikiye kesip kullanıyorlardı bnmde kanamam coktu 3 pijama 1 gece için zor yetti 1 saat daha hastahanrde kalsaydım rezil olurdum :/

Canim benim denemelerime göre bebege en cok meyve yarıyo. meyveye agirlik veriyodum 10 günde 350 -400 gr aldi. meyveyi kestim 10 günde 130 gram almıs. meyve sekeri cok aldiriyomus. ama cok kilo da iyi degil bilginize
Bnde hergun 3 4 mandalin 1 tane muz 1 nar mutlaka yiorum:)

Evt var kendini için iki tane pijama daha koyun derim bnm hastahane biraz cimriydi kendi hastanelerinin ikiye kesip kullanıyorlardı bnmde kanamam coktu 3 pijama 1 gece için zor yetti 1 saat daha hastahanrde kalsaydım rezil olurdum :/
1 tane daha evden koyarim canm

Bebeklerin alt acma bezleri oluyo tek kullanimliklar. hastane ondan seriyo zaten. ayrica özel de olsa devlet de olsa bebek bezini anneye de kullaniyolarmis. yani hastaneler tedbirini aliyo.
Alsinlar bnde bulunsun die koydum bakalim. Yoksa onlarin sorunlulugunda

Çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun hem senin hem bebeğinin. Dualarımız seninle

Ediz Enesin Annesi canım hayırlı olsun çantan, bence olmuş, Allah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…