Sertlik derken canim iste eldiveni takti iki parmagini son nereye kdr gidiyosa parmagi oraya kdr soktu. O an sancin sgrin varsa sorun oluyo dahada agrio. Yoksa cok agrimaz ama son haftalar da oldugumuz icin hepimizinde agrisi var kasik haliyle. O yuzden biraz agrir
Bnde hergun 3 4 mandalin 1 tane muz 1 nar mutlaka yiorum:)
Alsinlar bnde bulunsun die koydum bakalim. Yoksa onlarin sorunlulugunda
Arkadaslar bazen beni cok sicak basiyor bu durumu yasiyan varmi yaaa...
Bu haftalarda akinti ara ara normalmiki ??? bazen benimde akintim oluyor
ben de geçen gün serdim biraz bakıp geri topladım canım:)evet haklısın canım daha 3 hafta civarı var bi gazla ütüleyip serdim
ustüne çarşaf atarım,olmadı yıkarım
Amann nara dikkat :)) kendin ayıklama canım yada dikkat et biyerlerine sürülmesin sağolsun annem bana hamileyken nasıl aşerdiyse sürmüş yüzüne yanlışlıkla alnımda saçımın kapattığı yerde nar tanesi var nar zamanı kıpkırmızı olur zamanı geçince tem rengine döner :)) asla elletmiyo şimdi bana kendi ayıklıyo
Yok bn komsunun agaci somurdum resmen :) resmen agaci ben yedim bu sene. :) pazardan almiorum. Guvenmiorum cunku. Eksi ciktimi cop olur
hiç düşünmedim dokunmuştu olabilirim :/Bn basindan beri hep kendim yedim valla elimi ona bulastirip elbet bi yerimi kasimdm aama bu leke olayini dusunerek degil genel olarak el kirliyse ellenmez zaten :) aama takmayin ole kafaya oluyo sonra.
SAĞLIKLA gelsin inşallah :)Aralik dedik dedik kasım mı olacak acaba. hayirlisi olsun diyelim ne yapalim
Ben ilk sancidan acile gttigim gun yapmisti biz onemli bse degldir dedik yakinimda devlet var oraya gittik. Oda hemen parmak atio.kendi dr yapmadi hic bunu smdiye kdr. Direk parmak resmen elini sokuo komple sancimda artmisti ve gecmemisti bi kac gun. O muayene sirasinda ne o soledi catiyla ilgili bse nede ben salak kafa sordum. Keske sorsaydim.
Merhaba kızlar çok uzun zamandır bakamıyorum buraya iyisinizdir inşallah hepiniz. Evde de 30 aylık bir kızım var çok yoğun geçiyor zaman doğum hazırlıkları falan..sizlere birşey sormak istiyorum bu aralar ben çok gergin oldum birden sinirleniyorum ufak şeylere bile.eşime kızıma karşı..sonra da pişman oluyorum çok üzülüyorum.sakin olcak diyorum ama sora birden patlıyorum yinesizde de var mı böyle anı dalgalanmalar yoksa ben mi depresyondayım
Kizlar benim oglum bu nst yi hic sevmedi. ne zaman girsem olmadi diye tekrar tekrar cekiyolar. Cikolata yiyorum su iciyorum hic faydasi olmuyo. Nst baglaninca kuzu gibi oluyo. Doktora cok hareketli diyince inanmiyo tabi. Normalde de istesem durmaz. Ne yapmam lazim
Herkese çok güzel sağlık dolu bir gün diliyorum :)
Sabahtan beri bebeğimin yıkadığım kıyafetlerini ütüledim, hastane çantamızı da hazırladım. Eksiğim kaldıysa bilemedim.
Bebeğin çantasına bir tane 10 lu iki tane 5 li hastane çıkışı koydum. 3 tane de iç zıbın koydum. Bir tane doğumhaneden çıkarken sarmak için battaniye bir tane örgü battaniye bir tane de hava çok soğuk olur diye dışarı çıkarken sarmak için kalın bir battaniye koydum. Bir paket 1 numara bez, bir paket üni baby Islak mendil, alt değiştirme örtüsü koydum. Yeterli mi? Atladığım bir şey var mı?
Kendi çantama da 2 gecelik bir sabahlık, bir tane pijama, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, emzirme atleti, kullan at lohusa kilodu, bolca uzun pedlerden, göğüs kalkanı, lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs Pedi, yüz havlusu, bir tane de kayınvalidemin lohusa yatağı için diktiği nevresim, diş fırçası, diş macunu, toka, tarak koydum. Şarj aleti filan gibi son anda koyacak şeyler aklımda ama onların yedeği yok.
Eksiğim var mı kızlar?
Bnde hergun 3 4 mandalin 1 tane muz 1 nar mutlaka yiorum:)
Arkadaslar bazen beni cok sicak basiyor bu durumu yasiyan varmi yaaa...
Annemler kızmıştı zaten nazar değecek ne dolanıyorsun diye gene başladılar odanda yatarsın diye baza aldım çok yüksek bu defa da bu yüzden yatamam gibi ams bakalım amann hayırlısıyla dogursaydık biyine bikaç gün yatarız canım ya yatmadan olmazhem illa giren çıkan çok olur odaya biraz süslü dursun yatılmasa da
bu raporu ılla 32+0 oluncamı almamız lazım canım beım kontro gunum 32+5 e denk gelıyor bı sıkıntı olmaz heralde
doktorun ne söyledi sertleşme için merak ettim.
benimde saatte 4 kere sertleşmem oluyor. telefonla sordum adalat 30 başla dedi günde 2 adet . ama ben bu ilaçtan korktum açıkcasıkalp ilacıymış kasılmaları önlüyormuş ve bol su diyor hala. zorla 2 lt içiyorum zaten.
Olmaz mı hemen her şeye. Kızıyorum ruhum kalmamış bide evde çocuk olunca 35 aylık kızım garibim usluda ama gene de nasibini alıyo sonra pişman oluyorumMerhaba kızlar çok uzun zamandır bakamıyorum buraya iyisinizdir inşallah hepiniz. Evde de 30 aylık bir kızım var çok yoğun geçiyor zaman doğum hazırlıkları falan..sizlere birşey sormak istiyorum bu aralar ben çok gergin oldum birden sinirleniyorum ufak şeylere bile.eşime kızıma karşı..sonra da pişman oluyorum çok üzülüyorum.sakin olcak diyorum ama sora birden patlıyorum yinesizde de var mı böyle anı dalgalanmalar yoksa ben mi depresyondayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?