2016 Aralık Anneleri

Kizlar 1 saattir ara ara gidip gelen bel agrim var. Karnimda sertlesiyor arada. Gecer insallah, bel agrisi yururken topallatiyor. Birde gunduz sarimsakli yemek yedim.o da midemi yakti sagolsunn. Allah yardimcimiz olsun insallah

Başa gelen cekilir napalim. kaçış yolu yok. dogumdan daha kötü olamaz diye avunuyım bari napıyım

arkadaşlar aranızda adalat kullanan var mı=? karnımdaki sertleşmeler arttığı için doktorum verdi. sabah akşam dedi. çok yan etkisi varmış , ben tüm etkileri kesin yaşarım.

Yok bn komsunun agaci somurdum resmen :) resmen agaci ben yedim bu sene. :) pazardan almiorum. Guvenmiorum cunku. Eksi ciktimi cop olur

Bn basindan beri hep kendim yedim valla elimi ona bulastirip elbet bi yerimi kasimdm aama bu leke olayini dusunerek degil genel olarak el kirliyse ellenmez zaten :) aama takmayin ole kafaya oluyo sonra.
hiç düşünmedim dokunmuştu olabilirim :/

Kızlar korkarım bugün dogurucam ben yaa ağrı kasılma çok yok ama bugün özellikle akşam tuvaletin yolunu mesken tuttm dusunun saat 5 ten bu yana 5 6 defa hem büyük hem kucuk tuvalete gittim ve bitmesine rağmen sürekli bi ikinma isteği acaba bağırsakları mi bzoduj yoksa vebis ağrısız gelio mu

Merhaba kızlar çok uzun zamandır bakamıyorum buraya iyisinizdir inşallah hepiniz. Evde de 30 aylık bir kızım var çok yoğun geçiyor zaman doğum hazırlıkları falan..sizlere birşey sormak istiyorum bu aralar ben çok gergin oldum birden sinirleniyorum ufak şeylere bile.eşime kızıma karşı..sonra da pişman oluyorum çok üzülüyorum.sakin olcak diyorum ama sora birden patlıyorum yine sizde de var mı böyle anı dalgalanmalar yoksa ben mi depresyondayım

Burda rutin sanırım, her kontrolde alttan muayene ediyor zaten nasıl anliyorsa öyle parmakla cm falan sölüyor, rahim ağzı yumuşak mi sert mi, anlıyor işte

Benim oğlum da 37 aylık. Bütün gün ev, oğlum, gebelik, Vs işler dur durak yok tabi. yorulduğumda sinirli oluyorum. DEPREsyon değil yorgunluktan olabilir belki. gerginliğimi yansıtmamaya çalışsamda hissediyor çocuk, öyle zamanlarda inatlaşıp aksileşiyor. Tabi çok zorlanıyorum.
BELKIde hormonlardan, bilemedim...

Nst de hareketli olmasi gerekmiyor ki? Niye olmadi diyorlar? Kalp sesi gelse yeterli.

Burada özellikle dudak balmi da getirin diyorlar. Lipstick yani.
Islak mendil ve pisik kremi falan kullanacak misin dogar dogmaz?

Bnde hergun 3 4 mandalin 1 tane muz 1 nar mutlaka yiorum:)

Bunlarin hepsini her gün yiyor musun

Arkadaslar bazen beni cok sicak basiyor bu durumu yasiyan varmi yaaa...

Been Ben normalde yazin bile üsürüm, esim hep sasirir. Simdi esim üsüyor ben hic tinlamiyorum

Eşim uykusunda konuşuyor ve ben de sesine uyanıyorum
Bakalım öyle sıcak basmış durumda ki ne zaman uyuycm meçhul

yine bikaç gün yatarız canım ya yatmadan olmaz hem illa giren çıkan çok olur odaya biraz süslü dursun yatılmasa da
Annemler kızmıştı zaten nazar değecek ne dolanıyorsun diye gene başladılar odanda yatarsın diye baza aldım çok yüksek bu defa da bu yüzden yatamam gibi ams bakalım amann hayırlısıyla dogursaydık bi

bu raporu ılla 32+0 oluncamı almamız lazım canım beım kontro gunum 32+5 e denk gelıyor bı sıkıntı olmaz heralde

Beni doktorum tam 32+0 da cagirdi canim ama bu konuda bir bilgim yok maalesef

Doktorum sertlesme icin normal dedi nst ye baglandim sanci falanda cikmadi.

Moralim cok bozuk kizlar uyku tutmuyor. Sabah nasil ise gidicem hic bilmiyorum. bebeğin karin cevresi 10 gün geriden geliyormus boyunu hic soylemedi bile bir hafta boyunca badem ceviz hurma somon baligi ye haftaya ayni gun tekrar bakicaz dedi. Hic iyi seyler okumadim burda gelisim geriligi ile ilgili

Olmaz mı hemen her şeye. Kızıyorum ruhum kalmamış bide evde çocuk olunca 35 aylık kızım garibim usluda ama gene de nasibini alıyo sonra pişman oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…