- 27 Mayıs 2015
- 776
- 1.190
- 43
Amann nara dikkat :)) kendin ayıklama canım yada dikkat et biyerlerine sürülmesin sağolsun annem bana hamileyken nasıl aşerdiyse sürmüş yüzüne yanlışlıkla alnımda saçımın kapattığı yerde nar tanesi var nar zamanı kıpkırmızı olur zamanı geçince tem rengine döner :)) asla elletmiyo şimdi bana kendi ayıklıyoSon 3 gündür fena nar aseriyorum.:))) Allahtan dolapta var gidim yiyim bari ama çok pahalı yaaa kilosu 5 tl ki 1 tanesi 1 kilo geliyor zaten
canım daha örtülere erken değil mi toz olucak hastaneden dönünce bile iki dakkada serilir onlariyi akşamlar kızlar
benim tüm hazırlıklarım bitti çok şükür,bügün beşiğin örtülerini serdim içim bi tuhaf oldu
Allah o günleri gösterirse kasım son haftası sezeryan olucam
hastane çantasını hazırlayan arkadaşlara sorayım çantaya neler koydunuz?
doktorun ne söyledi sertleşme için merak ettim.Selamlar kızlar yazdıklarınızı okuyorum ama işlerden yazacak vakit bulamıyorum. Bugün tam 32+0 oldu bebişim çalışabilir raporu almaya gideceğim öğleden sonra çalışacak halimde yok ama sonrasında daha fazla vakit geçirmek için mecbur katlanıcam.
Benim karnımda da özellikle akşamları sertleşme ve kasıklarımda ağrı oluyor bugun doktoruma söylicem ama herşeye normal diyor buna da normal der herhalde
Yok bn komsunun agaci somurdum resmen :) resmen agaci ben yedim bu sene. :) pazardan almiorum. Guvenmiorum cunku. Eksi ciktimi cop olurSon 3 gündür fena nar aseriyorum.:))) Allahtan dolapta var gidim yiyim bari ama çok pahalı yaaa kilosu 5 tl ki 1 tanesi 1 kilo geliyor zaten
Bn basindan beri hep kendim yedim valla elimi ona bulastirip elbet bi yerimi kasimdm aama bu leke olayini dusunerek degil genel olarak el kirliyse ellenmez zaten :) aama takmayin ole kafaya oluyo sonra.Amann nara dikkat :)) kendin ayıklama canım yada dikkat et biyerlerine sürülmesin sağolsun annem bana hamileyken nasıl aşerdiyse sürmüş yüzüne yanlışlıkla alnımda saçımın kapattığı yerde nar tanesi var nar zamanı kıpkırmızı olur zamanı geçince tem rengine döner :)) asla elletmiyo şimdi bana kendi ayıklıyo
Saol canm benm 1 aydir hazir duruyo. Gene bi iki hafta sonra falan gozden geciririmÇok geçmiş olsun canım, Allah yardımcınız olsun hem senin hem bebeğinin. Dualarımız seninle
Ediz Enesin Annesi canım hayırlı olsun çantan, bence olmuş, Allah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin hepimize :)
Kız şaka maka anası çok saglıksız besleniyo bu ay çok meyve yedim hastaydım mandalin yedim girdim çıktım bide çok çikolata yedimHaha :)) ne bliyim cok geldi ondan masallah masallah ama dikkat genede erken doguma sebep oluo bebisler fazlaa olunca bu haftalarda.
Hastane bana da bi tane verdi hemen alın demişti eşim alıp gelmişti...ikinciyi veremiyorlarmışEvt var kendini için iki tane pijama daha koyun derim bnm hastahane biraz cimriydi kendi hastanelerinin hasta bezi ikiye kesip kullanıyorlardı bnmde kanamam coktu 3 pijama 1 gece için zor yetti 1 saat daha hastahanrde kalsaydım rezil olurdum :/
Ne pahalıymış kız bizim burda kilosu 1 liraydı geçen haftaSon 3 gündür fena nar aseriyorum.:))) Allahtan dolapta var gidim yiyim bari ama çok pahalı yaaa kilosu 5 tl ki 1 tanesi 1 kilo geliyor zaten
Kı
Kız şaka maka anası çok saglıksız besleniyo bu ay çok meyve yedim hastaydım mandalin yedim girdim çıktım bide çok çikolata yedim
Hm. Ben canm istedgnde yiorum ciko cok nadir. Haricinde tatlifalan cektigi yok canimin ama mandalina hastasiyim yiyiorum onu
Hastane bana da bi tane verdi hemen alın demişti eşim alıp gelmişti...ikinciyi veremiyorlarmış
Ne pahalıymış kız bizim burda kilosu 1 liraydı geçen hafta
Bnm annem yaptirmis zamaninda islemeli bseler. Onu yatagn kenarina kistiriyomussun . Bide suslu pikem var zaten uste de onu ortcemkızlar doğumdan sonra 3-4 gün bir hafta falan yataklarınıza ne sericeksiniz gelenlerin yanında yatarken süslü yatak örtüsü aldınız mı ya da çeyizden bişeyler neler kullanıcaksınız o tarz
Benimde suslu bi nevresimim var onu sermiştik ama ben yatmadım ya zaten iki gun hastanedeydim gelince de tv karşında kanepe açmıştık ordada pek yatmadım benim ruhumda yok bazıları naz için sırf 40 gun yatıyo nasıl yatıyorlar anlamıyorumkızlar doğumdan sonra 3-4 gün bir hafta falan yataklarınıza ne sericeksiniz gelenlerin yanında yatarken süslü yatak örtüsü aldınız mı ya da çeyizden bişeyler neler kullanıcaksınız o tarz
yine bikaç gün yatarız canım ya yatmadan olmazBenimde suslu bi nevresimim var onu sermiştik ama ben yatmadım ya zaten iki gun hastanedeydim gelince de tv karşında kanepe açmıştık ordada pek yatmadım benim ruhumda yok bazıları naz için sırf 40 gun yatıyo nasıl yatıyorlar anlamıyorum
Canim bnde 2 gundur boyleyim bogazim flan agriyor . Kendime tavuk corbasi flan yaptim nane limon. Bali suda icttim. Bal zencefil tarcin 2 3 damlada limon karistirdim onuda yedim. Simdi biraz daha iyi cok sukur yarinda doktora gidecem cunku hastayim daha ilerlemeden hemen tedavi olayim.Evet canım ya 3 gündür böyleyim çok uykusuzum akşamları 21 .30 da yatıp sabah 7.30 kalkıyorum bir daha uyumuyorum gün içinde keşke uyusam ne iyi olcak ama....
evet haklısın canım daha 3 hafta civarı var bi gazla ütüleyip serdimcanım daha örtülere erken değil mi toz olucak hastaneden dönünce bile iki dakkada serilir onlar
Gece bende bi sag bi sol. Az bucuk uyuyorum ama cok sicak . Sicak basiyor resmen. Ayy hayirlisiyla bi atlatsak su 1 ayi.Bnde cok uykusuzm.gece uyku yok ya.
aynen bende yatamam.. agrim sizim olmadikcaBenimde suslu bi nevresimim var onu sermiştik ama ben yatmadım ya zaten iki gun hastanedeydim gelince de tv karşında kanepe açmıştık ordada pek yatmadım benim ruhumda yok bazıları naz için sırf 40 gun yatıyo nasıl yatıyorlar anlamıyorum
Bence senin suyun geliyor. Bi hastaneye git istersenGitmek istemiyorum ya offffdoktorlar su öyle gelmez diyolar ama baya ıslanmış çamaşırım içinde sarımsı akıntılar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?