2016 Aralık Anneleri

Dinlen o zaman canım ya 36 dan sonra da ara ara yürüyüş yaparsın , sonlara yaklaşık artık günümüz günümüze uymuyor bende bugün çok halsizim ya 2 gündür öğlen yemeğimi çorba ile geçiştiriyorum acaba o mu etkiledi ki bilmiyorum
Mutfağa girip bişeyler yapmak çok zor geliyor hiçbişey yapmak gelmiyor içimden artık hep yatmak istiyorum

cnmmm benimde en cok korktugum seylerden biri bun;( Rabbim korusun minik bebislerimizi Onlar Rabbimize emanetler gercekten

Benimde 2. Sezaryen olacak. Neden daha zormus ki merak ettim. Bende 35+3 oldum. Erken doğum riski var her an bekliyorum.

benide ayda bir cagirdi cnm pazartesi gununu bekliyorum sabirsizlikla.. artik bundan sonra auda bir cagiramaz bence

korkma canım inşallah çatı muayinen iyi geçer

Canım benim aklıma gelenleri söyleyeyim, bebiş için ekstra çorap, ağız bezi, pişik kremi, ne olur ne olmaz diye biberon. Güzel kokulu kolonya aldım bir de, lavanta olabilir, yeşil çay olabilir, hem kendim ferahlarım hem gelene ikram ederim diye. Bir tane kendiniz için yelek ya da kalın hırka alın çok üşüyorsun doğumdan sonra diyorlar.

canım ben şahinler kaplı südyen aldım internetten gayet güzel

Teşekkür ediyorum canım hemen bakıyorum.

canım ben bebeğe senin koyduklarının dışında önlük, mama, biberon, emzik, pişik kremi koydum,, kendime de humana stil tea, rezene çayı, ıslak mendil, kağıt havlu, peçete, plastik terlik koydum

haa bide bebişkoyu kundaklamak için iki müslin battaniye, ağız bezi ,iğne oyalı yüz örtüsü, sarılık için satılan sarı tülbentlerden, örgü patik koydum

Ayy ayni ben suan bu mesaji yazmaya bile takatim yok sanki 10 gundur uykusuz gibiyim cok yorgunum

Teşekkür ettim Canım :) Ağız bezi, çorap koymuştum ama pişik kremi aklıma gelmedi. Kendim için de yelek koyayım bir de hastaneden çıkarken giymek için bir takım kıyafet koyayım diyorum. Biberon ve emzik almayacağım eğer mama vermem gerekirse de kaşıkla veririz diye planlıyorum, biberona alışırsa emmiyor diye okudum

canım ben bebeğe senin koyduklarının dışında önlük, mama, biberon, emzik, pişik kremi koydum,, kendime de humana stil tea, rezene çayı, ıslak mendil, kağıt havlu, peçete, plastik terlik koydum

haa bide bebişkoyu kundaklamak için iki müslin battaniye, ağız bezi ,iğne oyalı yüz örtüsü, sarılık için satılan sarı tülbentlerden, örgü patik koydum

Sağ ol canım, ıslak mendil, kağıt havlu, çay aklıma gelmemişti. Önlük hastane çıkışının içinde var diye ekstradan koymadım. Kundak için de bir tane penye battaniye koydum olmazsa onu da ikilerim. Çok iyi oldu bunlar :) teşekkür ettim tekrar

Kizlar bende bebise
1 tane hastane cikisi
1 tane 10 lu takim
3 corap
Agiz mendili
1 tane kendi ordugum kucucuk yelek :)
1 paket prima premium bez
1 paket prima islak mendil
1 tane kundak
1 tane yumos battaniye
1 paket ic zibin takimi
3 tane citcit bady
1 tane gecelik takimi
Ne olur ne olmaz die biberon
1 tane emzik
Pisik kremi
Kendi valizime
1 tane kagit havlu
1 paket islak mendil
1 tane pijama takimi
1 tane gecelik
Lohusa tac terlik
5 tane alt camasir
1 tane emzirme sutyeni
Kalin corap patik
1 tane yuz havlusu
2 tane atlet
2 tane hasta bezi
4 5 tane kadim dogum pedi
2 tane yatak koruyucu
Toka tarak lipstick
Hastaneden cikarken giymek icin esofman bluz
Hirka
Eksik varmi bende sizce?

yatak koruyucu tek kişilik yatak için dimi cnm kendimizin ytacağı yatağa ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…