memorial dahangi hastaneydi canım yaaa bi tarfatan işteyim bi taraftan burayı takip etmeye çalışıyorum kafa kalmadı walla(
Dinlen o zaman canım ya 36 dan sonra da ara ara yürüyüş yaparsın , sonlara yaklaşık artık günümüz günümüze uymuyor bende bugün çok halsizim ya 2 gündür öğlen yemeğimi çorba ile geçiştiriyorum acaba o mu etkiledi ki bilmiyorumBendede erken dogum riski var daha dune kdr progestan ictim durdum dr 34.bitiminde kes dedi bende de yuruduk ce agri oluyor, dr 36 dan sonra yuruyus dedi bana sancim agrim cok oluyor cunku dunde refl agrisi gibi agrim var usume tuttu filan ama uykuya dalmak icin yogurt yemistim i geldi
cnmmm benimde en cok korktugum seylerden biri bun;( Rabbim korusun minik bebislerimizi Onlar Rabbimize emanetler gercektenYa bazen boşverip ne yazıldıysa onu yaşıcaz diyorum düşünüp bebeğimide kendimide üzmim diye sonra içerde boynunda kordon olup onda kurtulmak için uğraşabilceği aklıma geliyo keşke elimden bişi gelse diye harab ediyorum kendimi gerçekten son ay çok zor
Benimde 2. Sezaryen olacak. Neden daha zormus ki merak ettim. Bende 35+3 oldum. Erken doğum riski var her an bekliyorum.Hanimlar bide bu benim 2. Sezeryanim olcak
Ilkini spinal oldum memnundum ama sonraainda asiri bel agrisi cektim.
Bu sefer genel anestesi dusunuyorum ama ondada acaba nasil olcak korkusu yasiyorum dahami agrili oluyo uyaninca.
Bide 2. Sezeryan daha zor diyorlar tecrubeli annelerden fikir istesem
benide ayda bir cagirdi cnm pazartesi gununu bekliyorum sabirsizlikla.. artik bundan sonra auda bir cagiramaz benceGunaydin kizlar.
Ne kadar zaman aralikla cagiriyo doktorunuz.
Benimki gecen ayin 18 indeki muaynemden sonra bu ayin 10 una randevu verdi.
Bi turlu gecmedi bu ayda
Sizdemi ayda bir gidiyosunuz halla.
Sanki kizimda 30 hactamdan sonra 2 haftada bi cagiriyodu
korkma canım inşallah çatı muayinen iyi geçer34+4 üz bugün 2900 gr 47 cm olmusuz. üc hafta önden gidiyo dedi doktor. karnin sertlesmis bebek dönmüs üc hafta sonra dogum olur gibime geliyo dedi. ben bir ay diye avutuyodum kendimi doktor öne cekti. haftaya cati muayenesi yapicam dedi. kafası baya büyük bi bebek olacak çatın genistir insallah dedi. korkular sardı iyice
Herkese çok güzel sağlık dolu bir gün diliyorum :)
Sabahtan beri bebeğimin yıkadığım kıyafetlerini ütüledim, hastane çantamızı da hazırladım. Eksiğim kaldıysa bilemedim.
Bebeğin çantasına bir tane 10 lu iki tane 5 li hastane çıkışı koydum. 3 tane de iç zıbın koydum. Bir tane doğumhaneden çıkarken sarmak için battaniye bir tane örgü battaniye bir tane de hava çok soğuk olur diye dışarı çıkarken sarmak için kalın bir battaniye koydum. Bir paket 1 numara bez, bir paket üni baby Islak mendil, alt değiştirme örtüsü koydum. Yeterli mi? Atladığım bir şey var mı?
Kendi çantama da 2 gecelik bir sabahlık, bir tane pijama, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, emzirme atleti, kullan at lohusa kilodu, bolca uzun pedlerden, göğüs kalkanı, lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs Pedi, yüz havlusu, bir tane de kayınvalidemin lohusa yatağı için diktiği nevresim, diş fırçası, diş macunu, toka, tarak koydum. Şarj aleti filan gibi son anda koyacak şeyler aklımda ama onların yedeği yok.
Eksiğim var mı kızlar?
canım ben şahinler kaplı südyen aldım internetten gayet güzel
canım ben bebeğe senin koyduklarının dışında önlük, mama, biberon, emzik, pişik kremi koydum,, kendime de humana stil tea, rezene çayı, ıslak mendil, kağıt havlu, peçete, plastik terlik koydumHerkese çok güzel sağlık dolu bir gün diliyorum :)
Sabahtan beri bebeğimin yıkadığım kıyafetlerini ütüledim, hastane çantamızı da hazırladım. Eksiğim kaldıysa bilemedim.
Bebeğin çantasına bir tane 10 lu iki tane 5 li hastane çıkışı koydum. 3 tane de iç zıbın koydum. Bir tane doğumhaneden çıkarken sarmak için battaniye bir tane örgü battaniye bir tane de hava çok soğuk olur diye dışarı çıkarken sarmak için kalın bir battaniye koydum. Bir paket 1 numara bez, bir paket üni baby Islak mendil, alt değiştirme örtüsü koydum. Yeterli mi? Atladığım bir şey var mı?
Kendi çantama da 2 gecelik bir sabahlık, bir tane pijama, çorap, patik, terlik, lohusa tacı, emzirme atleti, kullan at lohusa kilodu, bolca uzun pedlerden, göğüs kalkanı, lansinoh göğüs ucu kremi, göğüs Pedi, yüz havlusu, bir tane de kayınvalidemin lohusa yatağı için diktiği nevresim, diş fırçası, diş macunu, toka, tarak koydum. Şarj aleti filan gibi son anda koyacak şeyler aklımda ama onların yedeği yok.
Eksiğim var mı kızlar?
haa bide bebişkoyu kundaklamak için iki müslin battaniye, ağız bezi ,iğne oyalı yüz örtüsü, sarılık için satılan sarı tülbentlerden, örgü patik koydumHerkese çok güzel sağlık dolu bir gün diliyorum :)
Eksiğim var mı kızlar?
Ayy ayni ben suan bu mesaji yazmaya bile takatim yok sanki 10 gundur uykusuz gibiyimDinlen o zaman canım ya 36 dan sonra da ara ara yürüyüş yaparsın , sonlara yaklaşık artık günümüz günümüze uymuyor bende bugün çok halsizim ya 2 gündür öğlen yemeğimi çorba ile geçiştiriyorum acaba o mu etkiledi ki bilmiyorum
Mutfağa girip bişeyler yapmak çok zor geliyor hiçbişey yapmak gelmiyor içimden artık hep yatmak istiyorum
benide ayda bir cagirdi cnm pazartesi gununu bekliyorum sabirsizlikla.. artik bundan sonra auda bir cagiramaz bence
Canım benim aklıma gelenleri söyleyeyim, bebiş için ekstra çorap, ağız bezi, pişik kremi, ne olur ne olmaz diye biberon. Güzel kokulu kolonya aldım bir de, lavanta olabilir, yeşil çay olabilir, hem kendim ferahlarım hem gelene ikram ederim diye. Bir tane kendiniz için yelek ya da kalın hırka alın çok üşüyorsun doğumdan sonra diyorlar.
Teşekkür ediyorum canım hemen bakıyorum.
canım ben bebeğe senin koyduklarının dışında önlük, mama, biberon, emzik, pişik kremi koydum,, kendime de humana stil tea, rezene çayı, ıslak mendil, kağıt havlu, peçete, plastik terlik koydum
haa bide bebişkoyu kundaklamak için iki müslin battaniye, ağız bezi ,iğne oyalı yüz örtüsü, sarılık için satılan sarı tülbentlerden, örgü patik koydum
tamam canım çok sağolmemorial da
Ne yiyip ne icion bacim 2900:)) masallahSlm kızlar doktordan geldik kızım kocaman olmuş 2900 35 hafta 2 günlük gozukuyo özlemişim iki haftada bir gidice artık nst çok uzun surdu 25 dk surdu olmadı falan belim koptu yatmaktan
Evet canım ya 3 gündür böyleyim çok uykusuzum akşamları 21 .30 da yatıp sabah 7.30 kalkıyorum bir daha uyumuyorum gün içinde keşke uyusam ne iyi olcak ama....Ayy ayni ben suan bu mesaji yazmaya bile takatim yok sanki 10 gundur uykusuz gibiyimcok yorgunum
Iste haftasindan fazla kg lu olunca bebisler erken dogum oluyoKorkma canım sağlıkla gelir inşallah
Bnde cok uykusuzm.gece uyku yok ya.Ayy ayni ben suan bu mesaji yazmaya bile takatim yok sanki 10 gundur uykusuz gibiyimcok yorgunum
anladım canım saol cevabınıcıncanım eğer 32+5 te alırsan 5 hafta daha çalışabilirsin yani son sınırını uzatmış oluyosun 37 dolunca bırakır 32 de alan biri ama sen 37+5 e kadar çalışabilirsin,,bence o kadar da gerek yok sonuçta bebiş 38 de doğabilir
yatak koruyucu tek kişilik yatak için dimi cnm kendimizin ytacağı yatağa ?Kizlar bende bebise
1 tane hastane cikisi
1 tane 10 lu takim
3 corap
Agiz mendili
1 tane kendi ordugum kucucuk yelek :)
1 paket prima premium bez
1 paket prima islak mendil
1 tane kundak
1 tane yumos battaniye
1 paket ic zibin takimi
3 tane citcit bady
1 tane gecelik takimi
Ne olur ne olmaz die biberon
1 tane emzik
Pisik kremi
Kendi valizime
1 tane kagit havlu
1 paket islak mendil
1 tane pijama takimi
1 tane gecelik
Lohusa tac terlik
5 tane alt camasir
1 tane emzirme sutyeni
Kalin corap patik
1 tane yuz havlusu
2 tane atlet
2 tane hasta bezi
4 5 tane kadim dogum pedi
2 tane yatak koruyucu
Toka tarak lipstick
Hastaneden cikarken giymek icin esofman bluz
Hirka
Eksik varmi bende sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?