Canım tarih sata göre belirleniyor ve değişmiyor her yere o işleniyor. Dediğim gibi ben de 31+4 te gitmiştim.Benim sat geç döllenme olduğu için sistemde 14 mart yaziyordu değiştirelim tekrar rapor için gelmeyeyim dedim degistiremeyiz her yere işlendi bu ve doğum tarihiniz de izniniz de buna göre belirlenecek dedi doktorum. Okuldaki diğer arkadaşlarım da bu şekilde yapmış tam parmak hesabı yapılmış ilçe milli eğitim müdürlüğünde de.Tam gününde almayanlarin geç yazdiranlarin da iznini düşmüşler doğum izninden.o yüzden 37+0 denen şey senin ilk yazdırdığın raporun tarihiyle şekilleniyor. 32+5 te ilk raporu yazdırırsa 37+5 e kadar çalışma süresini uzatır ama ben uzatmadım mesela o kadar gerek yok
Ewt canim. Bu ped gbi olanlar var ya kullan atlar onlardan. Aslinda kirlensede beni ilgilendjrmez hastane dusunsun ama olsun genede .yatak koruyucu tek kişilik yatak için dimi cnm kendimizin ytacağı yatağa ?
Gecms olsun cnmm.Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Şimdi de gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar
Şöyle ki sabah sağlık ocağında kan idrar verdim
Akşam üstü ebe bni aradı idrarımda protein çıkmış
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Sabaha kadar ölçecem eğer bu şekilde giderse hastaneye yatışım yapılacakmış
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
Gecmis olsun canim insallah tansiyonun duser de hemen toparlanirsin..Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
Geçmiş olsun canım inşallah öyle birşey değildir.Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
34+4 üz bugün 2900 gr 47 cm olmusuz. üc hafta önden gidiyo dedi doktor. karnin sertlesmis bebek dönmüs üc hafta sonra dogum olur gibime geliyo dedi. ben bir ay diye avutuyodum kendimi doktor öne cekti. haftaya cati muayenesi yapicam dedi. kafası baya büyük bi bebek olacak çatın genistir insallah dedi. korkular sardı iyice
Kasım bebişleri geliyor desenenizeeneeee ben de heyecanlandım
korkma canım inşallah çatı muayinen iyi geçer
Ah ah iste bu soru dun beni hastaneye goturen sey oldu canim. Emin olamiosun ki. Gitme Durumun varsa git gorunKızlar ya bebek hareket ettikçe altımdan birşey akıyo önceden akıyo gibi hissederdim ama bişe olmazdı şimdi baktım su ama içinde akıntı var acaba akıntımıdır sumudur . Hareket etmeyince sıkıntı yok
Muayene amacli degil ama sancidan dolayi dogumdan sebep mi die iki kere parmak yeedim ole bi soktu ki elini sonuna kdr resmen ve o sancinin da agrisiyla acayip agrim artmistiInsallah canim. heralde grupta ilk muayene ben olucamumarim kötü gecmez
Gitmek istemiyorum ya offffAh ah iste bu soru dun beni hastaneye goturen sey oldu canim. Emin olamiosun ki. Gitme Durumun varsa git gorun
Keske benim dr umda tahmini bise soleyebilseydi. Sordum tahmini tarih verebilio musunuz die yok dedi normallerrde taarih veremiorum dedi . Son gunun 15 aralik beklicz o zamana kdr dogmaz ve bebekde iyse 2 gun daha bekler suni veririz baska sorunlar vrsa sezeryan zaten dedi. . Ama ne kadr solememis olsada artik 37 den sonra 38 leri falan gorursek o haftalarda kontrollerde artacagi icin iste acilma var sanci cikio vs die solicek en azindan bende o zaman anlarim yakin oldugunu34+4 üz bugün 2900 gr 47 cm olmusuz. üc hafta önden gidiyo dedi doktor. karnin sertlesmis bebek dönmüs üc hafta sonra dogum olur gibime geliyo dedi. ben bir ay diye avutuyodum kendimi doktor öne cekti. haftaya cati muayenesi yapicam dedi. kafası baya büyük bi bebek olacak çatın genistir insallah dedi. korkular sardı iyice
yatak koruyucuulugu hastahane vermiyormu ? burda herseyi hastahane karsiliyorda.. sasirdim okuyunca.. cocuk bezi, ped fln hep hastahanedenyatak koruyucu tek kişilik yatak için dimi cnm kendimizin ytacağı yatağa ?
Banada yaptılar onu okadar kastım ki kendimi 2 gün geçmedi ağrısı şimdi gitmeye korkar oldum hemen parmakMuayene amacli degil ama sancidan dolayi dogumdan sebep mi die iki kere parmak yeedim ole bi soktu ki elini sonuna kdr resmen ve o sancinin da agrisiyla acayip agrim artmisti
Bnm asiri bile degildi canm ben gene supheye dustum. Sen blirsin ama su onemli onuda biliosun. Bebegini tehlikeye atma tatlim.Gitmek istemiyorum ya offffdoktorlar su öyle gelmez diyolar ama baya ıslanmış çamaşırım içinde sarımsı akıntılar var
Ben ilk sancidan acile gttigim gun yapmisti biz onemli bse degldir dedik yakinimda devlet var oraya gittik. Oda hemen parmak atio.kendi dr yapmadi hic bunu smdiye kdr. Direk parmak resmen elini sokuo komple sancimda artmisti ve gecmemisti bi kac gun. O muayene sirasinda ne o soledi catiyla ilgili bse nede ben salak kafa sordum. Keske sorsaydim.Banada yaptılar onu okadar kastım ki kendimi 2 gün geçmedi ağrısı şimdi gitmeye korkar oldum hemen parmak
Evet hazır parmaklamış sorsaydın keşkeBen ilk sancidan acile gttigim gun yapmisti biz onemli bse degldir dedik yakinimda devlet var oraya gittik. Oda hemen parmak atio.kendi dr yapmadi hic bunu smdiye kdr. Direk parmak resmen elini sokuo komple sancimda artmisti ve gecmemisti bi kac gun. O muayene sirasinda ne o soledi catiyla ilgili bse nede ben salak kafa sordum. Keske sorsaydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?