2016 Aralık Anneleri

Bozma cnm moralini düzelir daha bir haftaları diğerleri ni tutmuyo dua et sağlıklı beslen haftaya güzel haberler al inşallah

Bozma cnm moralini düzelir daha bir haftaları diğerleri ni tutmuyo dua et sağlıklı beslen haftaya güzel haberler al inşallah

Insallah canim ilk bebegimi kalbi durduğu icin kaybetmistim ilk haftalarinda sanki her an birsey olacakmis gibi hissediyorum. insallah bunda yasamam boyle birsey

Insallah canim ilk bebegimi kalbi durduğu icin kaybetmistim ilk haftalarinda sanki her an birsey olacakmis gibi hissediyorum. insallah bunda yasamam boyle birsey
Olmaz inşallah bak zaten yuzduk yuzduk kuyruguna geldik iki haftaya dogumlar başlar pıt pıt sen olumlu ol ki bebeginde içinde mutlu rahat olsun annesi gelince kokluycan anı duşun kotu şeyleri unut yasak aklına geldikçe ayetel kursu oku...

Allah korusun canim ya cok tehlikeli. Nasil takip edebilirsin ki bunu? Haftada bir ultrason falan mu olacak?

Burada özellikle dudak balmi da getirin diyorlar. Lipstick yani.
Islak mendil ve pisik kremi falan kullanacak misin dogar dogmaz?

ben unibaby yeniogan islak mendil aldim. Hrkes onu tavsiye etti. Kullancam insallah ama problem olur diye temizleme pamuguda aldim, olmadi suya batirir onla temizlerim. Pisik kremide sebamed aldim, bulunsun diye.

Canim icini sıkmamaya calis. Rabbim cok buyuk, beslenmeni guzelce yap. Insallah haftaya guzel seyler duyacaksin doktorundan

Kizlar herkese gunaydin, dun gece 2ye kadar uuyuyamadim evin icinde dolandim durdum.saga yatsam kizim pit pit etti, sola yatsam pit pit etti. Gece baya hareketleniyorlar masallah.midem yandi derken uuyuyakalmisim 1 kere wcye kalktim, yatakta donerken uyanmalarim haric iyi uyudum onceki gunlere gore. Yorgunluktan vucut gece yarisi uyanamadi bu sefer :) cok sukur bu halimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…