Bozma cnm moralini düzelir daha bir haftaları diğerleri ni tutmuyo dua et sağlıklı beslen haftaya güzel haberler al inşallahBeni doktorum tam 32+0 da cagirdi canim ama bu konuda bir bilgim yok maalesef
Doktorum sertlesme icin normal dedi nst ye baglandim sanci falanda cikmadi.
Moralim cok bozuk kizlar uyku tutmuyor. Sabah nasil ise gidicem hic bilmiyorum. bebeğin karin cevresi 10 gün geriden geliyormus boyunu hic soylemedi bilebir hafta boyunca badem ceviz hurma somon baligi ye haftaya ayni gun tekrar bakicaz dedi. Hic iyi seyler okumadim burda gelisim geriligi ile ilgili
Bozma cnm moralini düzelir daha bir haftaları diğerleri ni tutmuyo dua et sağlıklı beslen haftaya güzel haberler al inşallah
Olmaz inşallah bak zaten yuzduk yuzduk kuyruguna geldik iki haftaya dogumlar başlar pıt pıt sen olumlu ol ki bebeginde içinde mutlu rahat olsun annesi gelince kokluycan anı duşun kotu şeyleri unut yasak aklına geldikçe ayetel kursu oku...Insallah canim ilk bebegimi kalbi durduğu icin kaybetmistim ilk haftalarinda sanki her an birsey olacakmis gibi hissediyorum. insallah bunda yasamam boyle birsey
Günaydınn kızlar dün yazdım ama görmediniz galibadr bebeğimin kordonunun boynuna çok yakın olduğunj söyledi dolanmış olabilir veya dolanacak olabilir takip et dedi napıcam hep diyodum bukadar hareketli bu cocuk bigün dolayacak boynuna kordonu görecek dedim dediğim gibide oldu
çok güzel olmuş canım hangi şehirdesin ben ankaradayım ama
arkadaşlar günaydın sizin de karnınıza bir ağırlık cöküp sertleşme oluyormu
hangi şehirdesiniz ve fotğrafçınız kimdi?
Evet canim baya stres yaptirdi pkesanta bize ama yeterince cikmis yukari rahim agzini kapatmiyo dedi doktor. yani normal dogumun önü açildiSAĞLIKLA gelsin inşallah :)
Yanlış hatırlamıyorsam plasentası aşağıdaydı biraz değil mi? Nasıl durumun şimdi, doktor ne diyor?
Nst de hareketli olmasi gerekmiyor ki? Niye olmadi diyorlar? Kalp sesi gelse yeterli.
Burada özellikle dudak balmi da getirin diyorlar. Lipstick yani.
Islak mendil ve pisik kremi falan kullanacak misin dogar dogmaz?
Beni doktorum tam 32+0 da cagirdi canim ama bu konuda bir bilgim yok maalesef
Doktorum sertlesme icin normal dedi nst ye baglandim sanci falanda cikmadi.
Moralim cok bozuk kizlar uyku tutmuyor. Sabah nasil ise gidicem hic bilmiyorum. bebeğin karin cevresi 10 gün geriden geliyormus boyunu hic soylemedi bilebir hafta boyunca badem ceviz hurma somon baligi ye haftaya ayni gun tekrar bakicaz dedi. Hic iyi seyler okumadim burda gelisim geriligi ile ilgili
2250ydi once gun 33'3 deBebisin kilosu nasil gidiyo peki. Bana yasakladı yiyemiyorum artik
2250ydi once gun 33'3 de
2250ydi once gun 33'3 de
Nst de hareketli olmasi gerekmiyor ki? Niye olmadi diyorlar? Kalp sesi gelse yeterli.
Burada özellikle dudak balmi da getirin diyorlar. Lipstick yani.
Islak mendil ve pisik kremi falan kullanacak misin dogar dogmaz?
Bunlarin hepsini her gün yiyor musun
Ewt canm yiyorum :)
BeenBen normalde yazin bile üsürüm, esim hep sasirir. Simdi esim üsüyor ben hic tinlamiyorum
Sen öyle yazınca ben de zayıf bi bebek sandım. masallah kilosu gayet iyi bebisin
Sen öyle yazınca ben de zayıf bi bebek sandım. masallah kilosu gayet iyi bebisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?