- 11 Ağustos 2013
- 2.407
- 3.453
- 133
- 32
Donuktu en son :)Benimki son kontrolden bu yana dönmediyse baş gelişti. Bence dönmemiştir çünkü ne Zaman biraz fazla otursam sağ kaburgamın altını oymaya başlıyor ayağıyla
peki magnezyum da kullanıyor musunuz. kullanıyorsanız arada kaç saat fark oluyorBen 23. Haftadan beri adalat 60 mg kullanıyorum. Kasilmayi önlüyor
Beni doktorum tam 32+0 da cagirdi canim ama bu konuda bir bilgim yok maalesef
Doktorum sertlesme icin normal dedi nst ye baglandim sanci falanda cikmadi.
Moralim cok bozuk kizlar uyku tutmuyor. Sabah nasil ise gidicem hic bilmiyorum. bebeğin karin cevresi 10 gün geriden geliyormus boyunu hic soylemedi bilebir hafta boyunca badem ceviz hurma somon baligi ye haftaya ayni gun tekrar bakicaz dedi. Hic iyi seyler okumadim burda gelisim geriligi ile ilgili
Bende dönerken hep bir demir falan olsa kenarda da asılıp rahatça dönsem istiyorum eski yatagımın başlığı tahtaydı kısaydı tutar dönerdim ilkinde şimdi yokkTan olarak durumumu tarif etmişsin canım, gece kalkmayayım diye su içmeye korkar oldum ama o kadar seviyorum ki su içmeyi kendimi tutmasam gece bile 2 litre içeceğim. Ki her kalktığımda dayanamayıp bir bardak içiyorum. Ama bu gece kalkmak gerçekten çok zordu. Hep sola yatınca da uyuşuyor tabii her yerim, mecburen kendimi döndürüyorum. Bir vinç olsa diyorum beni kaldırıp döndürse... Öyle bir ağrıyor ki dönerken diyorum kesin şimdi belimin bir parçası yatakta kalacak
Magnezyum da alıyorum akşam içiyorum. Adalati sabah..benim servikal yetmez lik var bunların yanında Proluton depot iğne haftada bir yapılıyor..peki magnezyum da kullanıyor musunuz. kullanıyorsanız arada kaç saat fark oluyor
Aynen canım ya olsun sağlık olsun da bende çocuk yok şimdi uyuyamıyorum ne kötü habire düşünüp duruyorum nasıl olcak diye bi doğursak rahatlıktan her fırsatta uyurum artık :))Canim ogleden sonra oglumu yatiyorum bende hemen yanina yatiyorum. O yuzden ben gun icinde cok sukur ki uyuya biliyorum oglumla. Ama bebek gelince bu gunleri cok ararim
Evet benim geçen hafta bikaç gün oldu. Bu hafta henüz biley yokKizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum
Kizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum
adalatı verdi doktorum ama oldukca korktum açıkcası benim normalde nabız 100-105 atıyor. ilaçtada çarpıntı yapar yazınca kullanmak istemedim. . 21+5 de acil serklaj olmuştum.prulaton iğneyi 3 günde 1 kullanıyordum haftada 1 e düşürdük. progestan 200 günde 4 adet , magvital 365 de kullanıyorum.Magnezyum da alıyorum akşam içiyorum. Adalati sabah..benim servikal yetmez lik var bunların yanında Proluton depot iğne haftada bir yapılıyor..
Bu arada bebeğinizin pozisyonundan ne haber ?
30 haftada bana makat gelişi dedi sonraki hafta midem de hissettim hep tekneleri bu hafta gene aşağıya vuruyor sanki :/Benimki 30 haftadan beri basasagi
30 haftada bana makat gelişi dedi sonraki hafta midem de hissettim hep tekneleri bu hafta gene aşağıya vuruyor sanki :/
Kizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum
Ben.stres yapınca cevremdekiler doğum anında bile dönebilir dediler.:/ Bilemicem ama bu tanıdık iki çocuğu da ters diye 38 de sezeryan oldu :/Benimkide 30 hafta kontrolde basasagi dedi, p.tesi kontrolumde 34 haftada gene basasagi dedi. Donerlermiki acaba bu haftalardan sonra?
Beni ara ara yokluyor sancılar. Kimi zaman çok kötü hissediyorum kendimi uzanıp dinlenince geçiyor.Kizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum
Demek ordan anlıyorlar tanidiga da dönmesi imkansız demiş bazılarında son dk ya kadar donuo diolar bnmki de mi.sopa yutmuş gibi acaba çok baskı yapio asagiBebeğin dik duruyor dönmesi için önce bacaklarını kıvırması gerek dönmeyecek gibi duruyor dedi Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?