2016 Aralık Anneleri

benimde karın çevresi 10 gün geriden gelmeye başlamış , biz ciğer geliştirici iğne vurunmuştuk onun etkisi olabilir dedi doktor. yada narin bir bebekte olacaktır dedi. bende balım hapı, helva , badem , ceviz, süt ,kaju tüketimimi arttırdım. ayın 9 unda sonraki randevum. işe yarayacak mı merak ediyorum. bana kilo aldırdı orası kesin :) geçen haftaya kadar toplam 5 kilo almıştım.şimdide 1 haftada 1 kilo aldım.

Bende dönerken hep bir demir falan olsa kenarda da asılıp rahatça dönsem istiyorum eski yatagımın başlığı tahtaydı kısaydı tutar dönerdim ilkinde şimdi yokk

Canim ogleden sonra oglumu yatiyorum bende hemen yanina yatiyorum. O yuzden ben gun icinde cok sukur ki uyuya biliyorum oglumla. Ama bebek gelince bu gunleri cok ararim
Aynen canım ya olsun sağlık olsun da bende çocuk yok şimdi uyuyamıyorum ne kötü habire düşünüp duruyorum nasıl olcak diye bi doğursak rahatlıktan her fırsatta uyurum artık :))

Ayy 35.hafta diyor ya şaka gibi
Az önce hastane çantamızı yerleştirdik kızımla 2 çanta zor yetti valla , dün babası da prima almış kızına herşeyi yerleştirdim çok yoruldum ama bir tek eksiğimiz port Bebe kaldı onu da bu hafta alıcam diğer yandan da mıntıka temizliğine başlamalı anca kendimi yormadan 3 günde biter :)
Tarak lazım mı acaba bebeğe yanıma koymadım ama gerekli değil gibi sanki hemen.

Magnezyum da alıyorum akşam içiyorum. Adalati sabah..benim servikal yetmez lik var bunların yanında Proluton depot iğne haftada bir yapılıyor..
adalatı verdi doktorum ama oldukca korktum açıkcası benim normalde nabız 100-105 atıyor. ilaçtada çarpıntı yapar yazınca kullanmak istemedim. . 21+5 de acil serklaj olmuştum.prulaton iğneyi 3 günde 1 kullanıyordum haftada 1 e düşürdük. progestan 200 günde 4 adet , magvital 365 de kullanıyorum.
kasılmalarım geçmişti ne güzel ama geçen hafta hastalandım öksürük atakları geliyor sanırım kasılmayı o tetikledi.

Kizlar sancisi olan varmi hafif hafif. Adet sancisi gbi olandan bahsediorum

Benim haftada 1 yada 2 kez oluyor o da cok surmuyor geciyor dinlenince. Ama dayanilmayacak bir agri degil. Doktora tarif ettigimde artik bu agrilar cok normal dedi, sirt agrisi bel agrisi kasik agrisi doguma hazirlik agrilari dedi ama tabiki bi fark varsa illa bi hastaneye gitmek gerekir

Merhaba anneler ve anne adayları 33. Haftanın içindeyim ben de... benim gibi bebeği dönmeyen var mı henüz

Benimkide 30 hafta kontrolde basasagi dedi, p.tesi kontrolumde 34 haftada gene basasagi dedi. Donerlermiki acaba bu haftalardan sonra?
Ben.stres yapınca cevremdekiler doğum anında bile dönebilir dediler.:/ Bilemicem ama bu tanıdık iki çocuğu da ters diye 38 de sezeryan oldu :/

Bebeğin dik duruyor dönmesi için önce bacaklarını kıvırması gerek dönmeyecek gibi duruyor dedi Dr
Demek ordan anlıyorlar tanidiga da dönmesi imkansız demiş bazılarında son dk ya kadar donuo diolar bnmki de mi.sopa yutmuş gibi acaba çok baskı yapio asagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…