Yok zayof degl 1 hafta onde demisti. Doguma 3 olsunda yeter diorum. Yirtip pirtip cikmasindansa kayip gelsin :)
Yok zayof degl 1 hafta onde demisti. Doguma 3 olsunda yeter diorum. Yirtip pirtip cikmasindansa kayip gelsin :)
Canım ondan sonra hiç olmadı su olsa devam etmezmi ? yinede bugün bi gidicem doktora şu testler varmış onlardan yapmasını isticemBence senin suyun geliyor. Bi hastaneye git istersen
Allah korusun canim ya cok tehlikeli. Nasil takip edebilirsin ki bunu? Haftada bir ultrason falan mu olacak?
Son ayds bir kilo alir diyo doktorum öyle hesapliyo benimkini. evet kilolu bebegin dogumu da zor geciyo. hayirlisi artik
. Çocuk iri olunca daha çabuk dogarmis tecrübeli buyuklerim öyle soylemislerdi :) çocuk kendini daha kolay itermisEvet canim aynen oyle. Cok iri olmasindansa saglikli olsun kilosu normal olsun. Dogunca toparliyorlar zaten, bana da 33+4 de 2400 gr demisti doktorum. Ama ileri falan demedi, gayet guzel ve normal bir bebek dedi, iri bebek kategorisinde degil dedi. Doguma kadar tahmini 1 kg daha alir dedi. Saglikla kavusalim insallah
Geçmiş olsun canım git tabi ilerlemeden senin bebeğin de var ben yatıyorum sürekli ama sen dinlenemiyorsundurCanim bnde 2 gundur boyleyim bogazim flan agriyor . Kendime tavuk corbasi flan yaptim nane limon. Bali suda icttim. Bal zencefil tarcin 2 3 damlada limon karistirdim onuda yedim. Simdi biraz daha iyi cok sukur yarinda doktora gidecem cunku hastayim daha ilerlemeden hemen tedavi olayim.cunku ben hasta olursam evin butun sistemi coker
Kızlar şuraya hiç güzel haber yazamadım ben buna da şükür tabiide
Şimdi de gebelik zehirlenmesinden şüpheleniyorlar
Şöyle ki sabah sağlık ocağında kan idrar verdim
Akşam üstü ebe bni aradı idrarımda protein çıkmış
Gel hemn dedi
Tansiyonum 14/10 çıktı
Sabaha kadar ölçecem eğer bu şekilde giderse hastaneye yatışım yapılacakmış
Preeaklemsi çok önemli
Sizde ihmal etmyn
hiç düşünmedim dokunmuştu olabilirim :/
Kızlar korkarım bugün dogurucam ben yaa ağrı kasılma çok yok ama bugün özellikle akşam tuvaletin yolunu mesken tuttm dusunun saat 5 ten bu yana 5 6 defa hem büyük hem kucuk tuvalete gittim ve bitmesine rağmen sürekli bi ikinma isteğiacaba bağırsakları mi bzoduj yoksa vebis ağrısız gelio mu
Merhaba kızlar çok uzun zamandır bakamıyorum buraya iyisinizdir inşallah hepiniz. Evde de 30 aylık bir kızım var çok yoğun geçiyor zaman doğum hazırlıkları falan..sizlere birşey sormak istiyorum bu aralar ben çok gergin oldum birden sinirleniyorum ufak şeylere bile.eşime kızıma karşı..sonra da pişman oluyorum çok üzülüyorum.sakin olcak diyorum ama sora birden patlıyorum yinesizde de var mı böyle anı dalgalanmalar yoksa ben mi depresyondayım
Beni doktorum tam 32+0 da cagirdi canim ama bu konuda bir bilgim yok maalesef
Doktorum sertlesme icin normal dedi nst ye baglandim sanci falanda cikmadi.
Moralim cok bozuk kizlar uyku tutmuyor. Sabah nasil ise gidicem hic bilmiyorum. bebeğin karin cevresi 10 gün geriden geliyormus boyunu hic soylemedi bilebir hafta boyunca badem ceviz hurma somon baligi ye haftaya ayni gun tekrar bakicaz dedi. Hic iyi seyler okumadim burda gelisim geriligi ile ilgili
çok az kaldı artık amin canımAnnemler kızmıştı zaten nazar değecek ne dolanıyorsun diye gene başladılar odanda yatarsın diye baza aldım çok yüksek bu defa da bu yüzden yatamam gibi ams bakalım amann hayırlısıyla dogursaydık bi
Ben 23. Haftadan beri adalat 60 mg kullanıyorum. Kasilmayi önlüyorarkadaşlar aranızda adalat kullanan var mı=? karnımdaki sertleşmeler arttığı için doktorum verdi. sabah akşam dedi. çok yan etkisi varmış , ben tüm etkileri kesin yaşarım.
Burada özellikle dudak balmi da getirin diyorlar. Lipstick yani.
Islak mendil ve pisik kremi falan kullanacak misin dogar dogmaz?
ben unibaby yeniogan islak mendil aldim. Hrkes onu tavsiye etti. Kullancam insallah ama problem olur diye temizleme pamuguda aldim, olmadi suya batirir onla temizlerim. Pisik kremide sebamed aldim, bulunsun diye.
Canim ogleden sonra oglumu yatiyorum bende hemen yanina yatiyorum. O yuzden ben gun icinde cok sukur ki uyuya biliyorum oglumla. Ama bebek gelince bu gunleri cok ararimGeçmiş olsun canım git tabi ilerlemeden senin bebeğin de var ben yatıyorum sürekli ama sen dinlenemiyorsundur
. Çocuk iri olunca daha çabuk dogarmis tecrübeli buyuklerim öyle soylemislerdi :) çocuk kendini daha kolay itermis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?